Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 66 άτομα (3 μέλη και 63 επισκέπτες)

Deep ocean

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2013
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
0
[size=11pt]Εγκαινιάζω τις τσάρκες μου, ξεκινώντας απο τον μύλο.[/size]

[size=10pt]Ανδρέου Γεωργίου 34[/size]. Την κοπέλα δεν έκατσα να την δω, μου είπε η τσατσά ότι ειχε την λαρα.τιμές, ξεκινάει με 30 απλό,40 χαλαρο και γλύψμο την κοπέλα,50 ακαπωτο, αυτα θυμάμαι.
[size=10pt]Αχελώου 10[/size]. Εδω πέρα ηταν η σόνια, στο δωμάτιο την πέτυχα και εφυγα.Ξεκινάει με 30 απλό. Δεν κανει ακαπωτο.
[size=10pt]Φρίξου 13[/size]. Θα ερχόταν η αλίνα. Ρώτησα για <<εμμανουέλα>> και δεν μου 'εδωσαν σαφή απάντηση για το πότε θα επιστρέψει, μάλλον αρχές μαρτίου.
[size=10pt]Φρίξου 15[/size]. Η βικτώρια οπου κατέθεσα, πολύ καλές εντυπώσεις μου άφησε. Η τανια θα επιστρέψει σε μια εβδομάδα. Τα υπόλοιπα στην πρώτη μου κριτική.
[size=10pt]Φρίξου 9 [/size]. Μπήκα την ώρα της αλλγής,δεν περίμενα να την δω γιατι την ξέρω, ήταν η καρμεν. Παλιά δούλευε βαρδάρη. Ξεκινάει με 40
[size=10pt]Τρίδυμα[/size]. Στα τρίδυμα είχαμε, Νο1 κλειστο, Νο2 ελένη μαυρομάλα με κάπως γυφτοειδες φάτσα, και σχετικά ωραίο κορμί, 30 απλο. Νο3 αντριάννα με τα τεράστια μπαλκόνια, κοντό ξανθό μαλλί και στρογγυλό κωλαράκι.

foibos_22

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
1
Μολις γυρησα απο Κασανδρα......ισως οτι καλυτερο εχει φερει το μαγαζι μετα εποχων Μιλανας. Η κοπελα ειναι απαιχτη και ισως αχορταγη.!!! Αν και διαβασα στο προγραμμα οτι θα δουλευει σερι απο το πρωι, και ειχα καποιες υπονοιες μηπως δεν αποδοσει σωστα, πηγα. Το αντιθετο μου εδειξε φυσικα, μπηκε επιθετικα απο την αρχη εως το τελος, και δεν με αφησε να παρω αναπνοη, με εκανε κυριολεκτικα να ιδρωσω την φανελα μου.!! ΑΞΙΑ.!!

που δουλευει και ποιες ωρες φιλτατε το μωρο?
δωσε πληροφοριες γιατι απο πρωινη εξορμηση στη περιοχη του Μυλου ΜΑΥΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...πολυ χαλια κατασταση...

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.722
Πόντοι
25.165
που δουλευει και ποιες ωρες φιλτατε το μωρο?
δωσε πληροφοριες γιατι απο πρωινη εξορμηση στη περιοχη του Μυλου ΜΑΥΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...πολυ χαλια κατασταση...
Ανδρ. Γεωργιου 16, σημερα δουλευει 8 με 5. την εχει και στο σιτε. διαβασε τις κριτικες και θα καταλαβεις.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
Πεμπτη 14 Φλεβαρη κ ωρα 17:00,την ημερα των ερωτευμενων (sic), εκανα εκτενη τσαρκα στον Βαρδαρη.Τα πραγματα απογοητευτικα...καταθεση στην Μολδαβη Νταΐάνα οπου ιδρωνει την φανελα.Την Παρασκευη κατεθεσα στο Τανταλου 8α σε μια Τζουλια....κριτικες αργοτερα...Αναλυτικα:

Προμηθέως 25:Νταΐάνα,την ειχα παρει κ παλιοτερα στον Σαπφους 20,εχει αλλαξει εμφανισιακα απο τοτε,ειναι για καταστασεις pse κ βαλε...
Προμηθέως 19:Μια αβυζη ψηλη τυπισα,με ξανθια περουκα-αν διεκρινα καλα-η τσατσα δεν ειπε ονομα,μονο προγραμματα αραδιαζε....Φυσικα εφυγα. :badair: :badair:

Προμηθέως 14 :Ενα κοντοχοντρο μπαζο με βυζια....απογοητευση κ εδω
Προμηθέως 11:Ελενα-ακα Ροναλντινιο,πιο τσουπωτη με ωραιο κωλο-την ειχα παρει παλιοτερα στο πρασινο με αναμεικτες εντυπωσεις...δεν εδοκιμασθη, παρολο που μου κωλοτριβοτανε στην υποδοχη,γιατι εψαχνα κατι διαφορετικο...
Προμηθέως 5:Μια ξανθια βουγαρα με ωραιο προσωπο,μιλφ μου φανηκε,αλλα δεν μου εκανε το κλικ...ωραιος χωρος για Βαρδαρη....
Σαπφώς 5 κ 7:Δυο μελαχροινες κοπελιτσες αδιαφορες κ οι δυο...
Σαπφώς 8:Εδω ηταν μια ωραια γκομενα,με ξανθιες ανταυγειες,ωραιο βυζι,εμφανιστηκε τοπλες,σαν μοντελο ηταν,,,,ημουν ετοιμος να ενδωσω αλλα κατι στο υφος της με απετρεπε....τελικα προσπερασα κ την κρατησα για το τελος εαν δεν εβρισκα τιποτα καλυτερο.....

Ταντάλου 8Α :Κλειστο...οπως κ το γωνιακο το πρασινο....

Ταντάλου 9 κ 14:Δεν μπηκα,οπως ουτε κ στο Σαπφους 20....βαρεθηκα...

Οι τσατσαδες ναι μεν ευγενικες,αλλα δεν εκρυβαν την απογοητευση τους....σε μερικα σπιτια ηταν ελαφρως πιεστικες...την Πεμπτη βολταρα μονος μου,δεν πετυχα ουτε εναν συναγωνιστη...πρωτη φορα μου τυχαινει στα τοσα χρονια....λυπηρο.

mpozanis

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2013
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
Πεμπτη 14 Φλεβαρη κ ωρα 17:00,την ημερα των ερωτευμενων (sic), εκανα εκτενη τσαρκα στον Βαρδαρη.Τα πραγματα απογοητευτικα...καταθεση στην Μολδαβη Νταΐάνα οπου ιδρωνει την φανελα.Την Παρασκευη κατεθεσα στο Τανταλου 8α σε μια Τζουλια....κριτικες αργοτερα...Αναλυτικα:

Προμηθέως 25:Νταΐάνα,την ειχα παρει κ παλιοτερα στον Σαπφους 20,εχει αλλαξει εμφανισιακα απο τοτε,ειναι για καταστασεις pse κ βαλε...
Προμηθέως 19:Μια αβυζη ψηλη τυπισα,με ξανθια περουκα-αν διεκρινα καλα-η τσατσα δεν ειπε ονομα,μονο προγραμματα αραδιαζε....Φυσικα εφυγα. :badair: :badair:

Προμηθέως 14 :Ενα κοντοχοντρο μπαζο με βυζια....απογοητευση κ εδω
Προμηθέως 11:Ελενα-ακα Ροναλντινιο,πιο τσουπωτη με ωραιο κωλο-την ειχα παρει παλιοτερα στο πρασινο με αναμεικτες εντυπωσεις...δεν εδοκιμασθη, παρολο που μου κωλοτριβοτανε στην υποδοχη,γιατι εψαχνα κατι διαφορετικο...
Προμηθέως 5:Μια ξανθια βουγαρα με ωραιο προσωπο,μιλφ μου φανηκε,αλλα δεν μου εκανε το κλικ...ωραιος χωρος για Βαρδαρη....
Σαπφώς 5 κ 7:Δυο μελαχροινες κοπελιτσες αδιαφορες κ οι δυο...
Σαπφώς 8:Εδω ηταν μια ωραια γκομενα,με ξανθιες ανταυγειες,ωραιο βυζι,εμφανιστηκε τοπλες,σαν μοντελο ηταν,,,,ημουν ετοιμος να ενδωσω αλλα κατι στο υφος της με απετρεπε....τελικα προσπερασα κ την κρατησα για το τελος εαν δεν εβρισκα τιποτα καλυτερο.....

Ταντάλου 8Α :Κλειστο...οπως κ το γωνιακο το πρασινο....

Ταντάλου 9 κ 14:Δεν μπηκα,οπως ουτε κ στο Σαπφους 20....βαρεθηκα...

Οι τσατσαδες ναι μεν ευγενικες,αλλα δεν εκρυβαν την απογοητευση τους....σε μερικα σπιτια ηταν ελαφρως πιεστικες...την Πεμπτη βολταρα μονος μου,δεν πετυχα ουτε εναν συναγωνιστη...πρωτη φορα μου τυχαινει στα τοσα χρονια....λυπηρο.
στις Σαπφώς 8 μηπως ειτανε μαυρομαλα με ανταβιες ξανθιες

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
[quote author=mpozanis  link=topic=125.msg4361526#msg4361526 date=1361039262]
στις Σαπφώς 8 μηπως ειτανε μαυρομαλα με ανταβιες ξανθιες
[/quote]
ενδεχεται...αλλα μου φανηκε οτι το υπολοιπο μαλλι ηταν καστανο ανοιχτο...βεβαια με τα περιεργα φωτα κ τις ανακλασεις δεν μπορω να ειναι σιγουρος 100%...ωραια γκομενα παντως σαν συνολο,ψιλομετανοιωσα που δεν την τεσταρα. :P

mpozanis

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2013
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
ενδεχεται...αλλα μου φανηκε οτι το υπολοιπο μαλλι ηταν καστανο ανοιχτο...βεβαια με τα περιεργα φωτα κ τις ανακλασεις δεν μπορω να ειναι σιγουρος 100%...ωραια γκομενα παντως σαν συνολο,ψιλομετανοιωσα που δεν την τεσταρα. :P
μηπως λες για τιν ανιτα τιν ιταλιδα ? μαλι μεχρι τους ομους? ομορφη ?αυτη δουλευει εκει εκτος και αμα γυρισε η αντζη αυτι εμφανιζεται τοπλες και ειναι αδυνατη πολλυ ωραιο μουνακι

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
[quote author=mpozanis  link=topic=125.msg4361563#msg4361563 date=1361040047]
μηπως λες για τιν ανιτα τιν ιταλιδα ? μαλι μεχρι τους ομους? ομορφη ?αυτη δουλευει εκει εκτος και αμα γυρισε η αντζη αυτι εμφανιζεται τοπλες και ειναι αδυνατη πολλυ ωραιο μουνακι
[/quote]
δεν μου ειπε ονομα η τσατσα...μονο προγραμματα ανακοινωσε κ σε ερωτηση μου για την Νικολ ,ψιλοκομπιασε να μου απαντησει.Το μαλλι παντως ηταν μεχρι τους ωμους...αλλα δεν εστιασα κ πολυ στο μαλλι,κοιταγα αλλα πανω της.... :grin: :grin: :grin:

mpozanis

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2013
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
δεν μου ειπε ονομα η τσατσα...μονο προγραμματα ανακοινωσε κ σε ερωτηση μου για την Νικολ ,ψιλοκομπιασε να μου απαντησει.Το μαλλι παντως ηταν μεχρι τους ωμους...αλλα δεν εστιασα κ πολυ στο μαλλι,κοιταγα αλλα πανω της.... :grin: :grin: :grin:
ΣΩΣΤΟΣ!! ΕΙΤΑΝΕ ΠΟΛΥ ΑΔΥΝΑΤΗ Η ΜΕ ΠΙΑΣΙΜΑΤΑ ? ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΝ ΝΙΚΟΛ ΕΦΥΓΕ ΜΕ ΑΓΝΩΣΤΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
[quote author=mpozanis  link=topic=125.msg4361595#msg4361595 date=1361040683]
ΕΙΤΑΝΕ ΠΟΛΥ ΑΔΥΝΑΤΗ Η ΜΕ ΠΙΑΣΙΜΑΤΑ ?
[/quote]
αδυνατο κορμι,με ωραια φυσικα βυζακια 2 με 2,5 αρι περιπου,οχι πατσοκοιλια κ τετοια,ομορφο προσωπο,αλλα λιγο ανεκφραστο.

mpozanis

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2013
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
αδυνατο κορμι,με ωραια φυσικα βυζακια 2 με 2,5 αρι περιπου,οχι πατσοκοιλια κ τετοια,ομορφο προσωπο,αλλα λιγο ανεκφραστο.
EINAI H ANTZY H ROYMANA  ΕΛEIΠΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΔΕΝ ΤΙΝ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΝΑ ΤΙΝ ΠΑΡΩ

foibos_22

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
1
[quote author=mpozanis  link=topic=125.msg4361716#msg4361716 date=1361044556]
EINAI H ANTZY H ROYMANA  ΕΛEIΠΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΔΕΝ ΤΙΝ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΝΑ ΤΙΝ ΠΑΡΩ
[/quote]

τελευταια εχω αποριψει εντελως τις Ρουμανες και εχω γυρισει σε Ρωσσια-Ουκρανια.
δε ξερω αλλα οι Ρουμανες μου βγαζουν μια γυφτια-ξενερα-κακια..οταν μπαινω σε σπιτακια με Ρουμανες και δεν περναω μεσα με κοιτανε με ενα υφος λες και τις σκοτωσα την μανα..μου εχει τυχει πολλες φορες και συγκεκριμενα στην Μιραμπελα στο Φριξου 13 και στην Εβελινα την βυζαρινα....
οι Ρωσσιδες ειναι πολυ δεκτικες και να σου μιλησουν μεσα στο δωματιο και γενικα πιο καλοπροαιρετες..μπορει να κανω και λαθος αλλα τον τελευταιο καιρο ψηφιζω Ρωσσια-Ουκρανια - Πολωνια

manowar30

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
1
[quote author=mpozanis  link=topic=125.msg4361595#msg4361595 date=1361040683]
ΣΩΣΤΟΣ!! ΕΙΤΑΝΕ ΠΟΛΥ ΑΔΥΝΑΤΗ Η ΜΕ ΠΙΑΣΙΜΑΤΑ ? ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΝ ΝΙΚΟΛ ΕΦΥΓΕ ΜΕ ΑΓΝΩΣΤΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
[/quote]πολλές λεπτομέρειες  ξέρεις για τα μαγαζιά της αλυσίδας.μήπως ξέρεις να  μας πεις και για το Νικηφόρου Ουρανού 1Α ποιά θα φύγει....

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.691
Πόντοι
38.177
πολλές λεπτομέρειες  ξέρεις για τα μαγαζιά της αλυσίδας.μήπως ξέρεις να  μας πεις και για το Νικηφόρου Ουρανού 1Α ποιά θα φύγει....

περιεργος και αδιακριτος γινεσαι... :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:

mpozanis

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2013
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
τελευταια εχω αποριψει εντελως τις Ρουμανες και εχω γυρισει σε Ρωσσια-Ουκρανια.
δε ξερω αλλα οι Ρουμανες μου βγαζουν μια γυφτια-ξενερα-κακια..οταν μπαινω σε σπιτακια με Ρουμανες και δεν περναω μεσα με κοιτανε με ενα υφος λες και τις σκοτωσα την μανα..μου εχει τυχει πολλες φορες και συγκεκριμενα στην Μιραμπελα στο Φριξου 13 και στην Εβελινα την βυζαρινα....
οι Ρωσσιδες ειναι πολυ δεκτικες και να σου μιλησουν μεσα στο δωματιο και γενικα πιο καλοπροαιρετες..μπορει να κανω και λαθος αλλα τον τελευταιο καιρο ψηφιζω Ρωσσια-Ουκρανια - Πολωνια
συνηθως η ουκρανες και η τσεχες ειναι η καλυτερες απο κει και περα δεν ειναι δεν συμαινει πως ολες η ρουμανες ειναι για τον πουτσο εχει καλες περιπτωσης κατω

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.620
Πόντοι
7.095
Ρε παιδες, ο μαιντανος που εβγαζε αρρωστες τις ρουμανες που χαθηκε; Α και το σημαντικοτερο...ο kikas?  την καλημερα μου σε ολους

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
ενα συντομο περασμα χθες τη νυχτα...

-Σαπφους 7.καινουριο πιπινακι πολυ νεαρο καστανοξανθο μικροκαμωμενο και συμπαθητικο στο σαλονι
-Σαπφους 5.η Μπαρμπι επισης καινουριο πιπινακι καστανοξανθο με ωραικο κορμι αλλα χαζη φατσα
-Προμηθεως 11.η Νατασα
-Προμηθεως 5.η Αλεξανδρα
-Σαπφους 8.απιστευτο κι ομως αληθινο...η βρωμοκαριολα η Λαουρα η Ρουμανα με τις βυζαρες.Επεστρεψε τι σιχαμα και σκουρυνε το μαλλι για να σας μπερδεψει.
-Τανταλου 9.η Εμμανουελα

Προμηθεως 14,19 και Τανταλου 8 κλειστα και οπως διαπιστωσα το Σαββατο ειναι η μερα του παιδου στα μπουρδελα :jerking: :jerking:
Και επισης οπως διαπιστωσα η Ανδρεου Γεωργιου οταν δουλευει η Πυλη Αξιου ειναι απλα απροσπελαστη.Απορω δηλαδη ποσο μπορει να δουλεψαν τα σπιτια εκει χθες τη νυχτα

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
και στο Προμηθεως 5 επεστρεψε η Τζουλια η γυφτοπουλα και δουλευει πρωινα

Stories