Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 62 άτομα (1 μέλη και 61 επισκέπτες)

manowar30

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Τέρμα με ερωτήσεις και σχολιασμοί για διαφημιστικούς λόγους εδώ στο φόρουμ Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης!!Όποιος ενδιαφέρεται να μάθει για κοπέλες και βάρδιες μπορεί να καλέσει στα τηλέφωνα των μαγαζιών  ]
Επίσεις τα θέματα αυτά μπορούν να σας απαντήσουν στις ερωτήσεις σας, εδώ: ]
Με ενδιαφέρον περιμένουμε να διαβάζουμε τις κριτικές και εντυπώσεις από τις τσάρκες σας  :rockon:.επίσεις να ενημερωθούμε για οτιδήποτε νεότερο στις αλλαγές στα μαγαζιά,επειδή οι τσατσάδες δεν λένε την αλήθεια   :s&m_1:

Επισκέπτης
Τέρμα με ερωτήσεις και σχολιασμοί για διαφημιστικούς λόγους εδώ στο φόρουμ Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης!!Όποιος ενδιαφέρεται να μάθει για κοπέλες και βάρδιες μπορεί να καλέσει στα τηλέφωνα των μαγαζιών  ]
Με ενδιαφέρον περιμένουμε να διαβάζουμε τις κριτικές και εντυπώσεις από τις τσάρκες σας  :rockon:.επίσεις να ενημερωθούμε για οτιδήποτε νεότερο στις αλλαγές στα μαγαζιά,επειδή οι τσατσάδες δεν λένε την αλήθεια   :s&m_1:

μη λες μαλακιες ρε οι πουτανες αλλαζουν μπουρδελα σαν τα πουκαμισα δεν ειναι στανταρ σε ενα μαγαζι που θα μας πεις να μη ρωταμε

manowar30

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
1
μη λες μαλακιες ρε οι πουτανες αλλαζουν μπουρδελα σαν τα πουκαμισα δεν ειναι στανταρ σε ενα μαγαζι που θα μας πεις να μη ρωταμε
Δεν λέω μαλακίες φίλε μου αν διάβαζες προσεκτικά.Έχεις τις απαντήσεις για ότι μου λες τώρα.Για αυτό δημιουργούνται συνέχεια έντασης,και ακριβώς για αυτό τον λόγο μπλοκάρονται πολλά μέλη...  Δεν είναι τυχαίο που έχω προβάλλει τα δύο λινκ  ;)

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Οσγασμος φωτογραφιων το τελευταιο καιρο στο αλλα σαιτ, σημερα μπηκανε και φωτογραφιες απο Μαντζαρου 10, κοπελα με ονομα Φλωριτα, να υποθεσω ειναι η γνωστη Φλωρη.?? την εχω δει μια φορα την πιτσιρικα αλλα δεν μπωρω να καταλαβω αν ειναι η ιδια...

Συνημμένα

• pic_1021136075175522851lathen.jpg
    pic_1021136075175522851lathen.jpg
    347,1 KB · Εμφανίσεις: 36

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
763
Πόντοι
4.535
Νομίζω ότι είναι η ίδια...

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
763
Πόντοι
4.535
την εχεις...dokimasei.??  :grin:

στις φωτο φενετε πολυ καυλακι, αλλα απο κοντα δεν με ενθουσιασε να μπω, μια φορα που την ειδα... >:(

χαχαχαχα και εγώ πήγα να μπω να δοκιμάσω μια φορά... αλλά θες το σουλούπι, θες το ότι έμοιαζε ανήλικο, θες ότι δεν είναι του γούστου μου οι πουτσομεζέδες... δεν δοκίμασα!

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
550
Πόντοι
7.135
"Κατάγομαι από Ισπανία.."

100% Ρουμάνα είναι και επίσης καμία σχέση με τα παραμύθια που ξεφουρνίζουν οι τσατσάδες ότι είναι μισή Ασιάτισσα. Δεν έχω διάθεση να δοκιμάσω λόγω κακών κριτικών και διάθεσης της στο σαλόνι (για να μην πω ότι δείχνει και πολύ μικρότερη από την ηλικία της). Πάντως έχω ακούσει ότι δουλεύει καλά και μαζεύει πελατεία..

onepiecerullez

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0

σορρυ ρε φιλε αλλα εμεις που ειμαστε εκτος θεσσαλονικης  κ ερχομαστε επι τουτου για να βρουμε μια συγκεκριμενη κοπελα στα μαγαζια που λεει no phone here τι θα κανουμε..θα μυριζουμε τα νυχια μας να ξερουμε ποια ειναι??νομιζω πως το post σου εδω ειναι ακυρο.  φιλικα ....παντα

maldi

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Κριτικές
9
Like
90
Πόντοι
6

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
και εμεις θα περνουμε τηλεφωνο τις τσατσαδες
  :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:

manowar30

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
1
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
και εμεις θα περνουμε τηλεφωνο τις τσατσαδες
 :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:
μην κοβεις και ραβεις απο οσα εγραψα.ημουν σαφεστατος "επίσεις να ενημερωθούμε για οτιδήποτε νεότερο στις αλλαγές στα μαγαζιά,επειδή οι τσατσάδες δεν λένε την αλήθεια" .οταν πηγαινουμε σε καποιο μαγαζι για συγκεκριμενη κοπελα και δεν την βρισκoυμε,ρωταμε την τσατσα να μαθουμε που βρισκεται.η απαντηση που παιρνουμε συνηθως ειναι "δεν ξερω" εφοσον δεν δουλευει πλεον σε αυτο το μαγαζι.και για αυτων τον λογο ειπα "Με ενδιαφέρον περιμένουμε να διαβάζουμε τις κριτικές και εντυπώσεις από τις τσάρκες σας,επίσεις να ενημερωθούμε για οτιδήποτε νεότερο στις αλλαγές στα μαγαζιά".οταν δουλευει αυτη που ψαχνουμε δεν εχει κανενα λογο να πει ψεματα η τσατσα.
ετσι πιστευω οτι πολλα παρασιτα θα ξεσκεπαστουν απο μονοι τους... σε καλυψα καθολου συναγωνιστη.. maldi?

mpozanis

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2013
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
Οσγασμος φωτογραφιων το τελευταιο καιρο στο αλλα σαιτ, σημερα μπηκανε και φωτογραφιες απο Μαντζαρου 10, κοπελα με ονομα Φλωριτα, να υποθεσω ειναι η γνωστη Φλωρη.?? την εχω δει μια φορα την πιτσιρικα αλλα δεν μπωρω να καταλαβω αν ειναι η ιδια...
καλο φενεται

mpozanis

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2013
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
:jerking: :jerking:

maldi

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Κριτικές
9
Like
90
Πόντοι
6
σε καλυψα καθολου συναγωνιστη.. maldi?
]
με τον τροπο που γραφεις ή εχεις περιοδο ή η :jerking: παει συνεφο ή και τα δυο
και κακος που το bou δεν εχει βαλει να εχουμε και επιλογη για ignore
σε χρηστες που δεν θελουμε να βλεπουμε τα μηνυματα τους.καλο θα ειναι να αλλαξεις το
υφος της γραφης σου γιατι δεν αρεσει καθολου
παντα φιλικα  :grin:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
μην κοβεις και ραβεις απο οσα εγραψα.ημουν σαφεστατος "επίσεις να ενημερωθούμε για οτιδήποτε νεότερο στις αλλαγές στα μαγαζιά,επειδή οι τσατσάδες δεν λένε την αλήθεια" .οταν πηγαινουμε σε καποιο μαγαζι για συγκεκριμενη κοπελα και δεν την βρισκoυμε,ρωταμε την τσατσα να μαθουμε που βρισκεται.η απαντηση που παιρνουμε συνηθως ειναι "δεν ξερω" εφοσον δεν δουλευει πλεον σε αυτο το μαγαζι.και για αυτων τον λογο ειπα "Με ενδιαφέρον περιμένουμε να διαβάζουμε τις κριτικές και εντυπώσεις από τις τσάρκες σας,επίσεις να ενημερωθούμε για οτιδήποτε νεότερο στις αλλαγές στα μαγαζιά".οταν δουλευει αυτη που ψαχνουμε δεν εχει κανενα λογο να πει ψεματα η τσατσα.
ετσι πιστευω οτι πολλα παρασιτα θα ξεσκεπαστουν απο μονοι τους... σε καλυψα καθολου συναγωνιστη.. maldi?
φιλαρακο για χαλαρωσε λιγακι και αλλαξε το υφακι σου αν θες να τα παμε καλα.Απ'την ωρα που εμφανιστηκες ολο υποδειξεις στους υπολοιπους εισαι

Nhsiwths6969

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Ποιο ατακτο αγορι καβλαντιζει απο το inspot?

valkyrion

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
348
Πόντοι
36
παιδια καλημερα θα ηθελα να μου πειτε αν υπαρχουν milf, εκτος βεβαια απο τις θεια ναντια(π. ερημιτη) ειρηνη (νικ. ουρανου 26) αναστασια (νικ. ουρανου 1β) νικολ (σαπφους 8) γιατι τις εχω δοκιμασει ψαχνω κατι οπως ηταν η ευα απο ανδρ. γεωργιου 4 μπορει καποιος να μου πει αν υπαρχουν αλλες που και ποιες ωρες τις βρισκουμε.

Κασιμπασα

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
την εχεις...dokimasei.??  :grin:

στις φωτο φενετε πολυ καυλακι, αλλα απο κοντα δεν με ενθουσιασε να μπω, μια φορα που την ειδα... >:(
Καταρχην ειναι η ιδια με την φωτο.
Κατα δευτερον η φωτογραφια με την πραγματικοτητα μπορω να πω οτι ειναι κοντα.
Ειναι πιο petite και απο τις petite.
Μεσα στο δωματιο ειναι κανονικο κομοδινο.
Αλλα να πουμε και την πασα αληθεια ειναι απ τα κομοδινα που αντεχουν στο σφυροκοπημα

Κασιμπασα

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
παιδια καλημερα θα ηθελα να μου πειτε αν υπαρχουν milf, εκτος βεβαια απο τις θεια ναντια(π. ερημιτη) ειρηνη (νικ. ουρανου 26) αναστασια (νικ. ουρανου 1β) νικολ (σαπφους 8) γιατι τις εχω δοκιμασει ψαχνω κατι οπως ηταν η ευα απο ανδρ. γεωργιου 4 μπορει καποιος να μου πει αν υπαρχουν αλλες που και ποιες ωρες τις βρισκουμε.
Φιλε πως ηταν η ευα;

schwarz

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
0

δοκιμασε την μιλφ Αννα στο μαντζαρου 1 (νομιζω) αλλα βιασου γιατι απ οτι εγραψε καποιος φιλος , σε κανα μηνα φευγει οριστικα (αληθεια - ψεματα θα δειξει)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom