Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 55 άτομα (4 μέλη και 51 επισκέπτες)

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
αρνουμαι να επιστρεψω :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:...θελω να μεινω για παντα στη φυση να κοιταω πισω το βουνο και κατω τη θαλασσα,να ανοιξω κι ενα μπουρδελακι εδω και να΄μαι ωραιος :sunglasses:

Καλησπερα σε ολους!! :dancing: :dancing:Σε λιγες μερες παλι μαζι...

Ωστέ έτσι εεεε...μας παρακαλουθείς και κάνεις την μούγκα...άντε γύρνα...η μέρα μίκρηνε, τι περιμένεις, 30 τον άφησες τον Βαρδάρη στα 20 τον βρήσκεις....έχει γίνει δουλειά όσο έλειπες, δεν παίζουμε...εμείς γαμάμε.... :grin: :grin: :grin: :grin:

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Ηταν 40αρης και εμφανησιμος και για αυτο πηρε τα λεφτα του πισω, αν ηταν κανας 20αρης ακομα τα αρχιδια του θα μασαγε, σιγα μην γυρναγε λεφτα η τσατσα πισω χωρις φασαρια...

Δεν νομίζω, είναι θέμα της τσατσάς , δεν ζήτησε λεφτά πίσω ο άνθρωπος, να γαμήσει ανθρώπινα ζήτησε, δεν θέλω να πάρω το μέρος κανενός γιατί στο δωμάτιο μέσα δεν ήμουν, απλά συμπληρώνω ότι αν ήταν άλλη τσατσά, δεν θα τα γύρναγε έτσι σχέδιο τα λεφτά στο μπαμ-μπαμ.

greeklove27

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
ξέρει κανείς συναγωνιστής τι παίζει σήμερα στην βραδινή βάρδια??

master_pro

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2012
Like
2
Πόντοι
1
χθες βραδυ η λαουρα η οριτζιναλ ειχε κατι μουτρα... :'(
στο πρασινο στη θεση της βερονικας μια καινουρια κι αυτη μουντρουχα
τελικα η καταθεση εγινε στην αλεξ, καλη πιπα μετριο γκαμισι, αααα και το βυζι ταιραστιο αλλο ρε μαγκες μαλακο πολυ οπως και της νταισης ή τζουλιας???? 28η 52
δεν συγκρινονται με της μαιρης, τουλαχιστον πριν 3 χρονια , δεν την ξαναπετυχα καθως μονο βραδυ μπορω να ερθω σαλονικα
αααα και κατι ακομη οφ τοπικ ... ακανα βολτες γιαννιτσων για να δω τις γκομενες και σταματησα για 5 λεπτα ,εκατσα μεσα στο αυτοκινητο να κανω ενα τσιγαρο και να πιω κατι και ερχονται 2 αυτοκινητα με αλβανικες πινακιδες ηταν το ενα , σταματαν μπροστα μου και βγαινουν και ερχονται προς τα μενα. περιττο να σας πω πως την κοπανησα. ηταν πολυ αγριοι. πρωτη φορα φοβηθηκα τοσο και μια φορα πριν 4-5 χρονια που εξω απο το προμηθεως 19 επεφτε μπουνιδι

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
ξέρει κανείς συναγωνιστής τι παίζει σήμερα στην βραδινή βάρδια??
Ένα όνομα θα σου πω. Άννα στη Villa Prive! Απέχω από το άθλημα 4 μήνες περίπου, λόγω έλλειψης ευρώ. Ναι, είμαι πιστός στη δικιά μου, τρομάρα μου!! Διάβασα αργά το βράδυ την κριτική του συναγωνιστή Karaman 7 για την εν λόγω κορασίδα. Δεν άντεξα και είπα από μέσα μου "Θέλω να δω την Άννα!!". Από κει λοιπόν που φορούσα πιτζάμες και ήμουν έτοιμος να την πέσω βρίσκομαι ντυμένος στο αυτοκίνητό μου και να τρέχω προς τη Βίλα. Φτάνω, μπαίνω, ήταν και κάτι άλλοι συνάδελφοι μέσα και περίμεναν, και τσουπ βγαίνει το μωρό! Μουνάρα ρε παίδες, τι να λέμε τώρα!! Τρελό μωρό με κόκκινο μαλλί, κορμάρα super, στριγκάρα απίστευτη και νάζι...να τη βάλεις κάτω να αναστενάξουν τα σεντόνια!! Είδα, απόλαυσα (οπτικά μόνο) και απήλθα. Με καύλωσε τόσο πολύ που έτρεμα στο δρόμο!! Σκεφτόμουν ότι μια καλή λύση για να χαλαρώσω στο σπίτι, μετά από αυτό, είναι να τηλεφωνήσω σε ροζ τηλέφωνα και να βγάλω τα απωθημένα μου με καμιά καυλοφωνή αλλά λέω..άσε...έξοδα...πάω για ύπνο λοιπόν και τα όνειρα που θα δω θα είναι κάθε άλλο παρά απονήρευτα. Ουφ... Καλημέρα σας.

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
αρνουμαι να επιστρεψω :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:...θελω να μεινω για παντα στη φυση να κοιταω πισω το βουνο και κατω τη θαλασσα,να ανοιξω κι ενα μπουρδελακι εδω και να΄μαι ωραιος :sunglasses:

Καλησπερα σε ολους!! :dancing: :dancing:Σε λιγες μερες παλι μαζι...
δασκαλος ξαναρχεται εγερθητο κυριοι :dancing: :dancing: :dancing:

Jasone

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2012
Like
24
Πόντοι
1
Παιδια ξερει κανεις αν στο Villa Prive και στο Villa Erotica ριξανε το απλο προγραμμα στο 35 ή στο 30 ισχυει ή πρεπει εσυ να κανεις παζαρια για να το ριξουν?

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Σήμερα με την τσίμπλα στο μάτι 8 το πρωί είπα να κάνω μια βαρδαρίσια καταδρομική, μιας που ξύπνησα νωρίς και είχα χρόνο, μόνο το πράσινο ήταν ανοικτό και πέτυχα εκεί ένα πιπίνι σούπερ, σε εμφάνιση τουλάχιστον, πολύ ψηλή με βυζάρα όχι μεγάλη αλλά πολύ ζουμερή και πολύ όμορφη, μελαχρινή Ουγγαρέζα, Λάουρα την είπε η τσατσά (όχι η original), με παίδεψε λίγο αλλά τα κατάφερα τελικά και καλογάμησα πάλι σήμερα. :fuck1:

Αποχωρώντας και πιάνοντας ψηλή κουβέντα με την τσατσά μεταξύ άλλων την σύστησα να αλλάξει το όνομα της μικρής μιας που στο ίδιο κατάστημα δουλεύει και η Λάουρα η original, επίσης Ουγγαρέζα, και θα μπορούσε να δημιουργηθεί σύγχυση, οπότε της σύστησα να την φωνάζει Λαουρίν και μου υποσχέθηκε ότι θα το υιοθετήσει. Και το όνομα αυτής Λαουρίν λοιπόν, πήγα την πήδηξα, της άλλαξα και το όνομα.

Περισσότερα στην κριτική.

valant

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
0
επισκεψη εχθες βραδυ στο Ι. Κωλέττη 17, στεφυ - ξανθια απο ιταλια......πεταμενα λεφτα.......ειχα χρονια να συναντησω τοσο μαλακισμενη πουτανα.....μακρυα.....

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
επισκεψη εχθες βραδυ στο Ι. Κωλέττη 17, στεφυ - ξανθια απο ιταλια......πεταμενα λεφτα.......ειχα χρονια να συναντησω τοσο μαλακισμενη πουτανα.....μακρυα.....
γιατι αδερφε?
ειναι ωραιο μωρακι
τι σου την εσπασε?
δεν εχω μπει αλλα το σκεφτομουν

rastafari2008

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
1
Αυτήντην ώρα

Φριξου 9 μια Κάρμεν απο Τσεχία κοντό ξανθο μαλλι με ωραίο βυζακι
3αρι

Φριξου 15 η Τανια μια ξανθιά Μακριά μαλλιά μέτριου αναστηματος

Φριξαου 13 Μάρα μαυρομαλλα σχετικά αδιάφορη για τα δικα μου
Γούστα

Α. Γεωργίου 4 Βικη ρωσσακι με κοντο ξανθο μαλλι 3αρι βυζι
Και ωραία κωλαρα.

valant

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
0
για το φιλο deker: η γκομενα ειναι απαραδεκτη.....ουτε βυζι σου αφηνει να αγγιξεις.....δεν μπορω το ενα δε μπορω το αλλο....παγοκολωνα σκετη.....και να φανταστεις οτι δεν ειμαι απο αυτους που ζητουν τιποτα εξτριμ καταστασεις......μακρυα φιλε πεταμενα λεφτα....

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Παιδια ξερει κανεις αν στο Villa Prive και στο Villa Erotica ριξανε το απλο προγραμμα στο 35 ή στο 30 ισχυει ή πρεπει εσυ να κανεις παζαρια για να το ριξουν?
νομιζω ακομα κρατανε τα οχυρα του ρουπελ αλλα που θα παει θα πεσουν.....δυσκολος χειμωνας ερχεται...τεταρτος κατα σειρα

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
1.310
Στο Φρίξου 9, η Κάρμεν απο Τσεχία που αναφερθηκε παραπανω, ειναι η Ρουμανα Κάρμεν - Καραμελα, σπο Βαρδαρη και Κατεχακη. Ξερω, δεν κολαει, αλλα δεν μπορει να κανω τοσο λαθος! Εχει βαλει αρκετα κιλα πλεον, αλλα η βυζαρα, νυζαρα!!
Στην Κοροβαγκου, η Άννα, η οποια ειναι πολυυυ πιο ομορφη απο τις φωτογραφίες, πολυ ναζιαρα στο σαλονι, και σίγουρος επομενος δτοχος!

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Στο Φρίξου 9, η Κάρμεν απο Τσεχία που αναφερθηκε παραπανω, ειναι η Ρουμανα Κάρμεν - Καραμελα, σπο Βαρδαρη και Κατεχακη. Ξερω, δεν κολαει, αλλα δεν μπορει να κανω τοσο λαθος! Εχει βαλει αρκετα κιλα πλεον, αλλα η βυζαρα, νυζαρα!!
Στην Κοροβαγκου, η Άννα, η οποια ειναι πολυυυ πιο ομορφη απο τις φωτογραφίες, πολυ ναζιαρα στο σαλονι, και σίγουρος επομενος δτοχος!

Σιγουρα.?? την ειχα δει αυτη τη Καρμεν, πριν καιρο που ειχε ερθει, και δουλευε πρωτες μερες εκει, αλλα δεν θα την γνωριζα.?? ...δεν βαζω και το χερι μου στην φωτια...

Δωσε χαιρετησματα  :knockinb: στην Αννουλα, :grin:

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
1.310
Σιγουρα.?? την ειχα δει αυτη τη Καρμεν, πριν καιρο που ειχε ερθει, και δουλευε πρωτες μερες εκει, αλλα δεν θα την γνωριζα.?? ...δεν βαζω και το χερι μου στην φωτια...

Δωσε χαιρετησματα  :knockinb: στην Αννουλα, :grin:
Οχι, και γω την ειχα δει εκεινη την Κάρμεν και ηταν χαλια!
Τι να πω? Σημερα ηρθε κοντα μου, μου εδωσε το χερι και μου συστηθηκε μονη της...δεν μπορει να εκανα λαθος.
Κανενας αλλος δεν πηγε??

rastafari2008

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
1
Την Καρμεν την απεφυγα δε μου γεμισε το ματι.
Καταθεση εγινε στη Βικη Α.Γεωργιου 4 πολυ καλη και Τανια στο Φριξου 15
ετσι και ετσι.

arnitis

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
η νατασα η τσαρινα αυτη τη βδομαδα δε δουλευει;

master_pro

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2012
Like
2
Πόντοι
1
διαβασατε την κριτικη του αποστολου για την νατασσα στο προμηθεως 11? ενταξει ειχε δικιο αλλα οχι και να κατουρισει πανω στο κρεβατι και να αδειασει την καποτα ο μ@λ@κ@ς, μετα απο αυτον θα πανε κι αλλοι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom