Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 58 άτομα (3 μέλη και 55 επισκέπτες)

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
επισης ειδα να βολταρει στη Σαπφους τη Ρουμανα Σαμπρινα.Αυτη που δουλευε παλια Τανταλου 9-Σαπφους 8 και ηταν καπως νταρντανουλα.Εχει πολυ καιρο να ακουστει,προφανως για να την ειδα εκει καπου θα ξαναεμφανιστει

Midastouch

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2011
Κριτικές
55
Like
6
Πόντοι
81
παντως που ξερεις μπορει να με πει μια μερα ελα και μην πληρωνεις (λεμε τωρα , σιγα μην γινει)
Συνάδερφε...
Πρώτον, ξέχασε το... από την Νταιάνα δεν προκειται να γίνει ποτέ γιατί είναι συνειδητοποιημένη επαγγελματίας... :)
Δεύτερον, ούτε να το σκέφτεσαι για οποιαδήποτε γιατί αυτό θα σε έκανε τελικά γκόμενο, κερατά, και θα σε κατέστρεφε οικονομικά και διανοητικά... :rockon: :rockon: :rockon:

Midastouch

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2011
Κριτικές
55
Like
6
Πόντοι
81
...Βεβαιως της εκανα ενα φοβερο γλειψιμο στην αρχη και για ακομη μια φορα ηταν πεντακαθαρη.Και μιας και με θυμηθηκε απο τον Ιουνιο που ειχα ξαναπαει μου ειπε την ιδια ατακα σημερα...'ο φαγομουνης ξαναηρθε" :2funny: :2funny:

Δηλωνω πλεον θαυμαστης της
Καλώς τονε κι ας άργησε...
Βέβαια τα παραπάνω με αναγκάζουν να σου ορίσω ραντεβού αύριο την αυγή στην αλάνα Ταντάλου και Σαπφούς, με τους μάρτυρες σου... για να το τελειώσουμε το ζήτημα... σαν άντρες  :jerking:
Ξίφος από τα δύο μέτρα ή πιστόλι από τα δεκαπέντε? :think:
Η επιλογή δική σου  :rockon: :rockon: :rockon:
Ή μήπως "γλώσσα" από τους 60 πόντους... :2funny: :2funny: :2funny:

Jasone

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2012
Like
24
Πόντοι
1
ρε παιδια , το απογευμα πηγα στην προμηθεως 25 να γνωρισω την Νταιανα, μιλαμε εδω και καιρο μεσω facebook, και ειπαμε να γνωριστουμε, βεβαια λεφτα δεν ειχα μαζι μου, θα ξανααπαω μολις εχω. ενα εχω να πω. τοσο ομορφη γυναικα δεν εχω ξαναδει. εχω μεινει αναυδος, μολις την ειδα. ειχε πελατες βεβαια μεσα στα δωματια, δεν προλαβαμε, παντως που ξερεις μπορει να με πει μια μερα ελα και μην πληρωνεις (λεμε τωρα , σιγα μην γινει)
Με τι ονομα ειναι στο facebook φιλε?

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
1.310
Καλώς τονε κι ας άργησε...
Βέβαια τα παραπάνω με αναγκάζουν να σου ορίσω ραντεβού αύριο την αυγή στην αλάνα Ταντάλου και Σαπφούς, με τους μάρτυρες σου... για να το τελειώσουμε το ζήτημα... σαν άντρες  :jerking:
Ξίφος από τα δύο μέτρα ή πιστόλι από τα δεκαπέντε? :think:
Η επιλογή δική σου  :rockon: :rockon: :rockon:
Ή μήπως "γλώσσα" από τους 60 πόντους... :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny:

arnitis

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
η νατασα η τσαρινα δουλευει αυτη τη βδομαδα;

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.031
Πόντοι
1.706
Τον εφιάλτη στα χέρια δύο Ρουμάνων, ενός 19χρονου και ενός 41χρονου, έζησε μία 18χρονη κοπέλα, επίσης από την Ρουμανία. Την κρατούσαν φυλακισμένη, την απειλούσαν και την ανάγκαζαν να εκδίδεται σε οίκο ανοχής στη Θεσσαλονίκη.
Οι δύο άνδρες έπεισαν την 18χρονη να έρθει στην Ελλάδα και να εργαστεί. Όταν όμως η άτυχη κοπέλα έφτασε στη χώρα άρχισαν να την απειλούν, την κρατούσαν παράνομα και την ανάγκασαν να εκδίδεται.
Μετά από έρευνες η αστυνομία έβαλε χειροπέδες στους βασανιστές της κοπέλας ενώ συνελήφθη και μία 58χρονη, η οποία σε συνεννόηση με τον 19χρονο δράστη ρύθμιζε τα ραντεβού με τους πελάτες για την 18χρονη. Επιπλέον αναζητούνται ένας ακόμη προαγωγός, καθώς επίσης η ιδιοκτήτρια του οίκου ανοχής και δύο συνιδιοκτήτες.

booooobs

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2012
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
0
παιδια σημερα πηγα να δω την πολυδιαφημισμενη ΝΤΑΙΑΝΑ...   δε ξερω τι κανει μεσα στο κρεβατι αλλα επειδη καποιοι την παρουσιασαν ως πανεμορφη θελω να πω να ηρεμησετε λιγο κ να ξυπνησετε...   οκ ο καθενας εχει το δικο του γουστο αλλα υπαρχουν καποια στανταρ.... δε μπορεις να λες πανεμορφη αυτη!   φυσικα δε μπηκα μολις την ειδα!

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.720
Πόντοι
25.165
Η αφρουλα γυρισε ρε παιδες;;

destro

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2007
Κριτικές
18
Like
0
Πόντοι
11
χθεσινοβραδυνά νέα : Η Εμμανουέλααπό απο Κατεχάκη θα είναι κοντά μας Δευτέρα 10/09, λέει η τσατσα ...

Ελπίζω να έκανε καλό ζεσταμα και να διψάει γιατι βλεπω να την κερναμε πολλα σφηνακια  :pipa1: η μηπως λετε να τα κοψει τωρα που παντρευτηκε ;;;

Επισκέπτης
Επειδή την έχω τιμήσει πολλές φορές έχω άποψη. :think:  :kissass:  :pipa2: εκτός από τις υπηρεσίες που προσφέρει ειναι και  κοριτσάρα!! δεν είναι τυχαίο να κριτικάρουν και οι άλλοι συναγωνιστές  με τα καλύτερα λόγια για την Νταϊάνα.δεν μπορούμε όλοι να έχουμε τα ίδια γούστα σεβαστό,αλλά τόσο κατηγορηματικός που είσαι μάλλον θα είσαι από άλλο στρατόπεδο και βγάζεις κακιά. :2funny:  :2funny:  :2funny: αν την δοκιμάζεις θα χάσεις τον μπούσουλα λέμε :pipa2:  :kissass:  :pipa3:  :pipa1: :knockinb:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
παιδια σημερα πηγα να δω την πολυδιαφημισμενη ΝΤΑΙΑΝΑ...   δε ξερω τι κανει μεσα στο κρεβατι αλλα επειδη καποιοι την παρουσιασαν ως πανεμορφη θελω να πω να ηρεμησετε λιγο κ να ξυπνησετε...   οκ ο καθενας εχει το δικο του γουστο αλλα υπαρχουν καποια στανταρ.... δε μπορεις να λες πανεμορφη αυτη!   φυσικα δε μπηκα μολις την ειδα!
για πες μας εσυ μια ομορφη με τα δικα σου κριτηρια...

Jasone

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2012
Like
24
Πόντοι
1
Τον εφιάλτη στα χέρια δύο Ρουμάνων, ενός 19χρονου και ενός 41χρονου, έζησε μία 18χρονη κοπέλα, επίσης από την Ρουμανία. Την κρατούσαν φυλακισμένη, την απειλούσαν και την ανάγκαζαν να εκδίδεται σε οίκο ανοχής στη Θεσσαλονίκη.
Οι δύο άνδρες έπεισαν την 18χρονη να έρθει στην Ελλάδα και να εργαστεί. Όταν όμως η άτυχη κοπέλα έφτασε στη χώρα άρχισαν να την απειλούν, την κρατούσαν παράνομα και την ανάγκασαν να εκδίδεται.
Μετά από έρευνες η αστυνομία έβαλε χειροπέδες στους βασανιστές της κοπέλας ενώ συνελήφθη και μία 58χρονη, η οποία σε συνεννόηση με τον 19χρονο δράστη ρύθμιζε τα ραντεβού με τους πελάτες για την 18χρονη. Επιπλέον αναζητούνται ένας ακόμη προαγωγός, καθώς επίσης η ιδιοκτήτρια του οίκου ανοχής και δύο συνιδιοκτήτες.
Ποια πιστευεται οτι ειναι και σε ποιο οικο ανοχης ?

Επισκέπτης
Επειδή την έχω τιμήσει πολλές φορές έχω άποψη.εκτός από τις υπηρεσίες που προσφέρει ειναι και  κοριτσάρα!! δεν είναι τυχαίο να κριτικάρουν και οι άλλοι συναγωνιστές  με τα καλύτερα λόγια για την Νταϊάνα.δεν μπορούμε όλοι να έχουμε τα ίδια γούστα σεβαστό,αλλά  τόσο κατηγορηματικός που είσαι μάλλον θα είσαι από άλλο  στρατόπεδο και βγάζεις κακιά.αν την δοκιμάζεις θα χάσεις τον μπούσουλα λέμε

bak14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2011
Κριτικές
10
Like
2
Πόντοι
231
Ποια πιστευεται οτι ειναι και σε ποιο οικο ανοχης ?

αν προκειται για νομιμο οικο ανοχης απο τους γνωστους μας δηλαδη το μυαλο μου παει καπου στα πολυ σιγουρα... Παντως κατι γραφει οτι της κονονιζε τα ραντεβου με πελατες ο νταβας αρα κατι πιο κρυφο θα παιζοτανε ειναι πολυ επικινδυνο να την ειχαν με το ζορι σε κεντρικο μπουρδελακι.

υγ: τι θα γινει μ αυτη τη νταιανα μ εχει φαει η αγωνια να τη γνωρισω :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom