Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 65 άτομα (1 μέλη και 64 επισκέπτες)

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.720
Πόντοι
25.165
καλη και για να σου κραταει παγωμενη την μπυρα  :grin:
Αναλογως ποιος θα πιει την μπυρα.
Παντως η πιο καλη για να σου κραταει το κεϊκ ζεστο ζεστο, ειναι η Αφρουλα η οποια εχει εξαφανιστει!

booooobs

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2012
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
0
ειπαμε δεν αμφιβαλω οτι μπορει να ειναι η καλυτερη μεσα στο δωματιο... εμφανησιακα ομως ειναι μετρια!!!

ομορφη εμφανησιακα ειναι η μαιρουλα κ κανα 2-3 αλλες που δε ξερω τα ονοματα τους!

Επισκέπτης
κορυφή απ όλες ειναι η Νταιανα,δεν το συζητώ!!  :tits:  :pipa1:  καλη ειναι και η Μιρελα απο την Ρουμανια που την εχω παρει μερικές φορές και αξιζει  :fuck1:  :pipa2: επισεις καλη ειναι η Ντεσυ απο την Βουλγαρια που την επισκέφτηκα την τελευταία φορά :pipa2:  :fuck2:  ρε παιδια,μην μου λετε για την Μαιρουλα που εχει την μυτη της σαν δικανο  :2funny:  :2funny:

?Ainigma?

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2010
Κριτικές
12
Like
91
Πόντοι
606
Η Τζεσυ είναι γενικά πολύ όμορφη. Το ότι δεν κάνει για αυτή τη δουλειά άλλο θέμα.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
κορυφή απ όλες ειναι η Νταιανα,δεν το συζητώ!!  :tits:  :pipa1:  καλη ειναι και η Μιρελα απο την Ρουμανια που την εχω παρει μερικές φορές και αξιζει  :fuck1:  :pipa2: επισεις καλη ειναι η Ντεσυ απο την Βουλγαρια που την επισκέφτηκα την τελευταία φορά :pipa2:  :fuck2:  ρε παιδια,μην μου λετε για την Μαιρουλα που εχει την μυτη της σαν δικανο  :2funny:  :2funny:

Ρεσυ μπας και εισαι ο takis-free.???  :think:

:2funny: :2funny:

onepiecerullez

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
ρε παιδια χαλαρωστε λιγο!!η ομορφια ειναι κατι το αντικειμενικο!!ο καθενας την γνωμη του εκφραζει!!

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
ρε παιδια χαλαρωστε λιγο!!η ομορφια ειναι κατι το αντικειμενικο!!ο καθενας την γνωμη του εκφραζει!!
οχι παντα...σε ακραιες περιπτωσεις χανεται το στοιχειο της αντικειμενικοτητας λογω αυτονοητου.Μπορει πχ καποιος να πει οτι η Μενεγακη ή η Στεφανιδου δεν ειναι πανεμορφες γυναικες?Οσο και να μην τις συμπαθεις,οσο καριολες και να'ναι,οσο και να σου τη σπανε ενα πραμα δε μπορεις να αμφισβητησεις πανω τους....οτι ειναι ομορφες.

Τελοσπαντων το παρατραβαμε το θεμα...Για μενα η Νταϊανα διαθετει ενα ομορφο προσωπο και το να μου πει ο αλλος οτι σχεδον εφυγε τρεχοντας μολις την ειδε ειναι πολυ ακραιο.
Βεβαιως πολυ ομορφες και μαλλον κορυφαιες στο προσωπο ειναι η Νασια και η Βικυ η Ουκρανη.Επισης ομορφη ειναι και η Μιρελα...
Πολυ ομορφες ηταν και η Σαρα,η Ιρα και η Ρεβεκα...

Η Σιμονα ομως που τρελαινε κοσμο δεν ηταν ομορφη...ηταν καυλιαρα ομως.Αλλο το ενα αλλο το αλλο...Ουτε η Εμμα ειναι ομορφη
Αντιθετως η Καρμεν που εκνευριζε κοσμο ηταν παρα πολυ ομορφη.Ποιο απο τα θυματα της μπορει να το αμφισβητησει? :grin: :grin:

Οι βυζολαγνοι ομως κοιτανε μονο βυζια...αμα δει βυζια ο αλλος σου λεει κουκλαρα.Δεν παει ετσι ομως...

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
550
Πόντοι
7.135
Η Νταιάνα δεν είναι ιδιαίτερα του στυλ μου εμφανισιακά, αλλά πέρα από το απίθανο τσιμπούκι είναι έξυπνη και ατακαδόρισσα. Επαγγελματίας με την καλή έννοια του όρου. Την είχα πάρει αρκετές φορές παλιότερα, μέχρι και κωλαράκι, με τελείωσε και στο τσιμπούκι μια φορά όπως και πολλούς φαντάζομαι. Έχει κανά χρόνο από τελευταία φορά, δεν πολυψήνομαι να ξαναπάω, αν δεν έχει δοκιμάσει κάποιος πάντως αξίζει την δοκιμή.

booooobs

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2012
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
0
οχι παντα...σε ακραιες περιπτωσεις χανεται το στοιχειο της αντικειμενικοτητας λογω αυτονοητου.Μπορει πχ καποιος να πει οτι η Μενεγακη ή η Στεφανιδου δεν ειναι πανεμορφες γυναικες?Οσο και να μην τις συμπαθεις,οσο καριολες και να'ναι,οσο και να σου τη σπανε ενα πραμα δε μπορεις να αμφισβητησεις πανω τους....οτι ειναι ομορφες.

Τελοσπαντων το παρατραβαμε το θεμα...Για μενα η Νταϊανα διαθετει ενα ομορφο προσωπο και το να μου πει ο αλλος οτι σχεδον εφυγε τρεχοντας μολις την ειδε ειναι πολυ ακραιο.
Βεβαιως πολυ ομορφες και μαλλον κορυφαιες στο προσωπο ειναι η Νασια και η Βικυ η Ουκρανη.Επισης ομορφη ειναι και η Μιρελα...
Πολυ ομορφες ηταν και η Σαρα,η Ιρα και η Ρεβεκα...

Η Σιμονα ομως που τρελαινε κοσμο δεν ηταν ομορφη...ηταν καυλιαρα ομως.Αλλο το ενα αλλο το αλλο...Ουτε η Εμμα ειναι ομορφη
Αντιθετως η Καρμεν που εκνευριζε κοσμο ηταν παρα πολυ ομορφη.Ποιο απο τα θυματα της μπορει να το αμφισβητησει? :grin: :grin:

Οι βυζολαγνοι ομως κοιτανε μονο βυζια...αμα δει βυζια ο αλλος σου λεει κουκλαρα.Δεν παει ετσι ομως...

ρε αδερφε ολοι συμπαιχτες ειμαστε ποιους λογους αυτονοητους μου λες...  απλα δε μαρεσε η κοπελα...  οντως εχει συμπαθητικη φατσα αλλα το σωμα της δεν ειναι αυτο που θα το δει καποιος κ θα πει ειναι αντικειμενικα πανεμορφη...  τουλαχιστον ετσι ειναι εμενα το γουστο μου... μην εκθιαζετε κεποιες μονο κ μονο επειδη ειναι καλες στη δουλεια... κ εγω περασα τελεια με την Ντεσυ γιατι ειναι πολυ καλη στη δουλεια σε ολα τα επιπεδα αλλα αν το δεις ψυχρα μια απλη κοπελιτσα της διπλανης πορτας ειναι με μετρια εμφανιση!  :)  αλλα μη μου λες για αυτονοητους λογους κανω ασχημα σχολια κ τετοια!!  εχω να κερδισω κατι? ελεος!!  ολοι συμπαιχτες ειμαστε εμεις!  :sunglasses:

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.616
Πόντοι
7.095
ρε αδερφε ολοι συμπαιχτες ειμαστε ποιους λογους αυτονοητους μου λες...  απλα δε μαρεσε η κοπελα...  οντως εχει συμπαθητικη φατσα αλλα το σωμα της δεν ειναι αυτο που θα το δει καποιος κ θα πει ειναι αντικειμενικα πανεμορφη...  τουλαχιστον ετσι ειναι εμενα το γουστο μου... μην εκθιαζετε κεποιες μονο κ μονο επειδη ειναι καλες στη δουλεια... κ εγω περασα τελεια με την Ντεσυ γιατι ειναι πολυ καλη στη δουλεια σε ολα τα επιπεδα αλλα αν το δεις ψυχρα μια απλη κοπελιτσα της διπλανης πορτας ειναι με μετρια εμφανιση!  :)  αλλα μη μου λες για αυτονοητους λογους κανω ασχημα σχολια κ τετοια!!  εχω να κερδισω κατι? ελεος!!  ολοι συμπαιχτες ειμαστε εμεις!  :sunglasses:
συμπαίχτες είστε...εγώ είμαι ο coach

valkyrion

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
348
Πόντοι
36
παιδια καλησπερα νεος στο forum εχω καποιες αποριες 1)ποτε γυρναει η αφροδιτη απο κωλεττη και 2)παιζει σημερα κατι καλο κυριως ενδιαφερομαι για τα studio στο μυλο οχι βαρδαρη

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
παιδια καλησπερα νεος στο forum εχω καποιες αποριες 1)ποτε γυρναει η αφροδιτη απο κωλεττη και 2)παιζει σημερα κατι καλο κυριως ενδιαφερομαι για τα studio στο μυλο οχι βαρδαρη
η αφροδιτη συμφωνα με την τσατσα γυρναει απο δευτερα αλλα αυτην την ατακα την ακουμε συχνα και δεν με πειθει....τωρα ειναι μια καινουρια βικτωρια

γιατι δεν πας στην αννα στην κοροβαγκου αφου εισαι στουντιακιας;

gio19

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2006
Κριτικές
5
Like
215
Πόντοι
1
καλησπέρα σε όλους!γνωρίζει κανείς πότε και αν θα επιστρέψει η Νικόλ η γαλλίδα η μιλφ? :tits: :tits:

papazits

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2009
Κριτικές
6
Like
155
Πόντοι
16
η αφροδιτη συμφωνα με την τσατσα γυρναει απο δευτερα αλλα αυτην την ατακα την ακουμε συχνα και δεν με πειθει....τωρα ειναι μια καινουρια βικτωρια

γιατι δεν πας στην αννα στην κοροβαγκου αφου εισαι στουντιακιας;

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Άντε με το καλό..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom