Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 53 άτομα (2 μέλη και 51 επισκέπτες)

Midastouch

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2011
Κριτικές
55
Like
6
Πόντοι
81
περασε καποιος συναθλητης απο κατεχακη να μας πει αν γυρισε το κοριτσι
Βρε τί παθαμε με την Έμμα και την Έφη... :think:
Αν αυτές οι δύο αφίξεις δεν αξίζουν 21 κανονιοβολισμούς από τον Κέδρινο Λόφο δεν ξέρω τι αξίζει.... :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:
Ανευ πλάκας, συνάδερφε, σε καταλαβαίνω απόλυτα... :rockon:

Παρεμπιπτόντως, δεύτερη επιτυχημένη συνάντηση με Νταϊάνα :tits: :pipa2: Προμηθ.25 μέσα σε λίγες μέρες... Λεπτομέριες στην κριτική που μόλις ανέβασα  :)

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
29.812
Πόντοι
34.538
Παλι καλα που δεν ειχε τιποτα μεσα ο ανθρωπος. Ο αλλος στη Πολωνια? Που πηγε να γαμησει σε μπουρδελο και βρηκε μεσα να δουλευει
η γυναικα του?

Επισκέπτης
Βρε τί παθαμε με την Έμμα και την Έφη... :think:
Αν αυτές οι δύο αφίξεις δεν αξίζουν 21 κανονιοβολισμούς από τον Κέδρινο Λόφο δεν ξέρω τι αξίζει.... :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:
Ανευ πλάκας, συνάδερφε, σε καταλαβαίνω απόλυτα... :rockon:

Παρεμπιπτόντως, δεύτερη επιτυχημένη συνάντηση με Νταϊάνα :tits: :pipa2: Προμηθ.25 μέσα σε λίγες μέρες... Λεπτομέριες στην κριτική που μόλις ανέβασα  :)
και εχθες τα ιδια συναδελφε, μου ειπε οτι θα ερθει μετα τις 10 του μηνος. μου φαινεται οτι με βρηκε μικρο και με δουλευη η τσατσα :tickedoff: αι στο διαολο δεν ξανα ασχολουμαι ας παει να ερθει και του χρονου  :S εγω παντως περασα καλα εχθες με το στανταρακι μου την βερονικα  :cheesy:

extramask

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Ιαν 2009
Κριτικές
50
Like
163
Πόντοι
3.285

το έχουμε ξαναπεί στο παρελθόν, σε εκείνη την περιοχή ΠΟΤΕ δεν αφήνουμε πράγματα μέσα στο αυτοκίνητο, αν έχετε οτιδήποτε μόνο στο πορτ-μπαγκάζ
ακόμη και αν δεν είναι κάτι αξίας, θα σπάσουν το τζάμι να το πάρουν
ιδίως τσάντες, χαρτοφύλακες, κτλ
την έχω πάθει και εγώ  :headbang:

extramask

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Ιαν 2009
Κριτικές
50
Like
163
Πόντοι
3.285

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.089
Πόντοι
13.755
και εχθες τα ιδια συναδελφε, μου ειπε οτι θα ερθει μετα τις 10 του μηνος. μου φαινεται οτι με βρηκε μικρο και με δουλευη η τσατσα :tickedoff: αι στο διαολο δεν ξανα ασχολουμαι ας παει να ερθει και του χρονου   :S εγω παντως περασα καλα εχθες με το στανταρακι μου την βερονικα  :cheesy:
καλοπερναει με τον αντρουλη της μαλλον...Αν τρομαξαμε μια φορα με τον Ionut της Σιμονας βλεποντας αυτον δε θα θελουμε να ξαναγαμησουμε την Εμμα :2funny: :2funny:

proskoposethnoys

Νέο Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Για σήμερα βράδυ τι προτείνεται; Έχω καιρό να βγω από τότε που γύρισα από διακοπές;
Καμμιά καινούργια καλή παίζει πουθενά;

skieros

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαΐ 2011
Κριτικές
29
Like
1.551
Πόντοι
1.720
καλοπερναει με τον αντρουλη της μαλλον...Αν τρομαξαμε μια φορα με τον Ionut της Σιμονας βλεποντας αυτον δε θα θελουμε να ξαναγαμησουμε την Εμμα :2funny: :2funny:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

οσο ειναι παντρεμενη δεν το κοβω να συνεχιζει το επαγελμα. Θα την ταιζει ο δρακουλας της :2funny:
Ηταν πολυ καλο πυροτεχνημα η Εμμα παντως. Σε λιγοτερο απο ενα χρονο καταφερε να γινει ιστορια. Πυροτεχνημα

lapo

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
1
ρε παιδια , το απογευμα πηγα στην προμηθεως 25 να γνωρισω την Νταιανα, μιλαμε εδω και καιρο μεσω facebook, και ειπαμε να γνωριστουμε, βεβαια λεφτα δεν ειχα μαζι μου, θα ξανααπαω μολις εχω. ενα εχω να πω. τοσο ομορφη γυναικα δεν εχω ξαναδει. εχω μεινει αναυδος, μολις την ειδα. ειχε πελατες βεβαια μεσα στα δωματια, δεν προλαβαμε, παντως που ξερεις μπορει να με πει μια μερα ελα και μην πληρωνεις (λεμε τωρα , σιγα μην γινει)

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
6.110
Πόντοι
11.585
ρε παιδια , το απογευμα πηγα στην προμηθεως 25 να γνωρισω την Νταιανα, μιλαμε εδω και καιρο μεσω facebook, και ειπαμε να γνωριστουμε, βεβαια λεφτα δεν ειχα μαζι μου, θα ξανααπαω μολις εχω. ενα εχω να πω. τοσο ομορφη γυναικα δεν εχω ξαναδει. εχω μεινει αναυδος, μολις την ειδα. ειχε πελατες βεβαια μεσα στα δωματια, δεν προλαβαμε, παντως που ξερεις μπορει να με πει μια μερα ελα και μην πληρωνεις (λεμε τωρα , σιγα μην γινει)

αποιαστο ονειρο.!!...εδω χρονια πουτανες τις πληρωνουμε και δεν κανουν σκοντο κανα πηδημα...

lapo

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
1
καλα υπαρχει και το αλλο σε καποια εχει το εξης ειδα . εχουν μια καρτα για τον καθε πελατη . και οταν παει καποιος 6 φορες , την 7 δεν την πληρωνεις. καπου το ειδα.

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
7.382
Πόντοι
7.095
ο ρουμανος της σιμονας ηταν σαν χοντροβρυκολακας

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.089
Πόντοι
13.755
ο ρουμανος της σιμονας ηταν σαν χοντροβρυκολακας
αυτος της Εμμας ειναι καραφλος βρυκολακας :dancing:

Βολτα σημερα λιγο μετα τις 9.00 το πρωι...
Ολα ηταν κλειστα εκτος απο
-Σαπφους 7.η Καρμεν η Βουλγαρα η οποια αδυνατισε λιγο και σα να γυμναστηκε καπως και δειχνει ωραια τωρα.Την εχω παρει 3 φορες και ειναι πολυ καλη μεσα και ειδικα στην πιπα
-Σαπφους 5.η Ιζαμπελα η μελαχρινη με το μακρυ ισιο μαλλι και την κωλαρα με το σημαδακι.Δουλευε και Ερημιτη πριν λιγο καιρο
-Προμηθεως 11.θα ηταν η Σουζανα λεει αλλα ουτε εκει ειχε ανοιξει ακομα.Μαλλον αυτη η μικρη μελαχρινη με το πεταχτο κωλαρακι και το πονηρο μουτρακι
-Προμηθεως 5.Ηταν ενα μπαζο με σκατζοχοιρέ μαλλι και βαφοταν στο σαλονι και μου λεει ελα σε λιγο.Δε την ειχα ξαναδει...
-Προμηθεως 25.Τελευταιος σταθμος της συντομης βολτας και ειναι η Νταϊανα λεει η τσατσα...Το σκεφτομαι λιγο και τελικα μπαινω ενω αυτη ηταν σε δωματιο.Με δυο λογια....ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ!!!Εχει ξεφυγει πλεον η γυναικα και νομιζω οτι σιγα σιγα ισως μιλησουμε για τη νεα βασιλισσα του Βαρδαρη.Χορταστικη ομορφη γυναικαρα με καμπυλες,ανετη,γουσταρει το πηδημα,την πιανει λυσσα καποια στιγμη και καταπινει εντελως τον πουτσο σου,ανεβαινει απο πανω και χτυπιεται σαν τρελη...Βεβαιως της εκανα ενα φοβερο γλειψιμο στην αρχη και για ακομη μια φορα ηταν πεντακαθαρη.Και μιας και με θυμηθηκε απο τον Ιουνιο που ειχα ξαναπαει μου ειπε την ιδια ατακα σημερα...'ο φαγομουνης ξαναηρθε" :2funny: :2funny:

Δηλωνω πλεον θαυμαστης της και οι λεπτομερειες στην κριτικη.Εχει ομως κι ενα ελαττωμα...Εχει φοβερη μνημη :rolleyes: :rolleyes:

destro

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2007
Κριτικές
18
Like
0
Πόντοι
11
Τελικα γυρισε η Εμμα η ακομα ;

Αλ, η Νταϊανα δεχεται ακομα γλυψιμο στα 30 ε ;

zorba6969

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2009
Κριτικές
86
Like
417
Πόντοι
581
Πήρα και γω Νταιανα σήμερα το πρωί...
Λεπτομέρεια που δείχνει ότι διαβάσαν τον μπιχλιάρη που άδειασε την καπότα στα στρώματα, μου έβγαλε η ίδια την καπότα με χαρτί και την πέταξε στον κάδο...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Λεπτομέρεια που δείχνει ότι διαβάσαν τον μπιχλιάρη που άδειασε την καπότα στα στρώματα, μου έβγαλε η ίδια την καπότα με χαρτί και την πέταξε στον κάδο...
μπα αυτο το κανουν μερικες και το θεωρω μαλιστα δειγμα επαγγελματισμου ειδικα οταν σου προσφερουν και μωρομαντηλο να σκουπιστεις....δειχνει σεβασμο στον πελατη και οχι ξεπετα......

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
6.110
Πόντοι
11.585

αμα ο αλλος ειναι βρωμιαρης θα την παρει απο το καδο, οχι μονο την δικη του αλλα και των αλλων.!!  :2funny: :2funny:

μπα αυτο το κανουν μερικες και το θεωρω μαλιστα δειγμα επαγγελματισμου ειδικα οταν σου προσφερουν και μωρομαντηλο να σκουπιστεις....δειχνει σεβασμο στον πελατη και οχι ξεπετα......

+100
...αλλα εμενα μου την σπαει αφανταστα οταν μου την βγαζουν και μετα ερχονται να μου τον σκουπισουν λες και θα σγκουριασει.!  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom