Επισκέπτης
περασε καποιος συναθλητης απο κατεχακη να μας πει αν γυρισε το κοριτσιπηγα κατεχακη για να μαθω νεα απο την εμμα, και η τσατσα μου ειπε οτι θα ειναι εδω τελη του μηνα ειχε την αλινα.
περασε καποιος συναθλητης απο κατεχακη να μας πει αν γυρισε το κοριτσιπηγα κατεχακη για να μαθω νεα απο την εμμα, και η τσατσα μου ειπε οτι θα ειναι εδω τελη του μηνα ειχε την αλινα.
Βρε τί παθαμε με την Έμμα και την Έφη...περασε καποιος συναθλητης απο κατεχακη να μας πει αν γυρισε το κοριτσι
Παλι καλα που δεν ειχε τιποτα μεσα ο ανθρωπος. Ο αλλος στη Πολωνια? Που πηγε να γαμησει σε μπουρδελο και βρηκε μεσα να δουλευει
και εχθες τα ιδια συναδελφε, μου ειπε οτι θα ερθει μετα τις 10 του μηνος. μου φαινεται οτι με βρηκε μικρο και με δουλευη η τσατσα αι στο διαολο δεν ξανα ασχολουμαι ας παει να ερθει και του χρονου :S εγω παντως περασα καλα εχθες με το στανταρακι μου την βερονικαΒρε τί παθαμε με την Έμμα και την Έφη...
Αν αυτές οι δύο αφίξεις δεν αξίζουν 21 κανονιοβολισμούς από τον Κέδρινο Λόφο δεν ξέρω τι αξίζει....
Ανευ πλάκας, συνάδερφε, σε καταλαβαίνω απόλυτα...
Παρεμπιπτόντως, δεύτερη επιτυχημένη συνάντηση με Νταϊάνα Προμηθ.25 μέσα σε λίγες μέρες... Λεπτομέριες στην κριτική που μόλις ανέβασα
Μου είπε ότι θα έφευγε ολιγοήμερες διακοπές τέλος Αυγούστου, οπότε μάλλον σύντομα πίσω.η νατασα η τσαρινα αυτη τη βδομαδα δε δουλευει;
καλοπερναει με τον αντρουλη της μαλλον...Αν τρομαξαμε μια φορα με τον Ionut της Σιμονας βλεποντας αυτον δε θα θελουμε να ξαναγαμησουμε την Εμμακαι εχθες τα ιδια συναδελφε, μου ειπε οτι θα ερθει μετα τις 10 του μηνος. μου φαινεται οτι με βρηκε μικρο και με δουλευη η τσατσα αι στο διαολο δεν ξανα ασχολουμαι ας παει να ερθει και του χρονου :S εγω παντως περασα καλα εχθες με το στανταρακι μου την βερονικα
καλοπερναει με τον αντρουλη της μαλλον...Αν τρομαξαμε μια φορα με τον Ionut της Σιμονας βλεποντας αυτον δε θα θελουμε να ξαναγαμησουμε την Εμμα
ρε παιδια , το απογευμα πηγα στην προμηθεως 25 να γνωρισω την Νταιανα, μιλαμε εδω και καιρο μεσω facebook, και ειπαμε να γνωριστουμε, βεβαια λεφτα δεν ειχα μαζι μου, θα ξανααπαω μολις εχω. ενα εχω να πω. τοσο ομορφη γυναικα δεν εχω ξαναδει. εχω μεινει αναυδος, μολις την ειδα. ειχε πελατες βεβαια μεσα στα δωματια, δεν προλαβαμε, παντως που ξερεις μπορει να με πει μια μερα ελα και μην πληρωνεις (λεμε τωρα , σιγα μην γινει)
ο ρουμανος της σιμονας ηταν σαν χοντροβρυκολακαςκαλοπερναει με τον αντρουλη της μαλλον...Αν τρομαξαμε μια φορα με τον Ionut της Σιμονας βλεποντας αυτον δε θα θελουμε να ξαναγαμησουμε την Εμμα
αυτος της Εμμας ειναι καραφλος βρυκολακαςο ρουμανος της σιμονας ηταν σαν χοντροβρυκολακας
μπα αυτο το κανουν μερικες και το θεωρω μαλιστα δειγμα επαγγελματισμου ειδικα οταν σου προσφερουν και μωρομαντηλο να σκουπιστεις....δειχνει σεβασμο στον πελατη και οχι ξεπετα......Πήρα και γω Νταιανα σήμερα το πρωί...
Λεπτομέρεια που δείχνει ότι διαβάσαν τον μπιχλιάρη που άδειασε την καπότα στα στρώματα, μου έβγαλε η ίδια την καπότα με χαρτί και την πέταξε στον κάδο...
δε μπορω να σου απαντησω συγκεκριμενα σ'αυτο...Τελικα γυρισε η Εμμα η ακομα ;
Αλ, η Νταϊανα δεχεται ακομα γλυψιμο στα 30 ε ;
Πήρα και γω Νταιανα σήμερα το πρωί...
Λεπτομέρεια που δείχνει ότι διαβάσαν τον μπιχλιάρη που άδειασε την καπότα στα στρώματα, μου έβγαλε η ίδια την καπότα με χαρτί και την πέταξε στον κάδο...
μπα αυτο το κανουν μερικες και το θεωρω μαλιστα δειγμα επαγγελματισμου ειδικα οταν σου προσφερουν και μωρομαντηλο να σκουπιστεις....δειχνει σεβασμο στον πελατη και οχι ξεπετα......