Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 71 άτομα (7 μέλη και 64 επισκέπτες)

arnitis

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
οκ thanx παντως αν ξερει καποιος σιγουρα ας απαντησει γτ η η τιμη της βενζινης δεν επιτρεπει ασκοπες μετακινησεις

skieros

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαΐ 2011
Κριτικές
27
Like
1.467
Πόντοι
1.720
Εκτενης στουντιοτσαρκα απογευματακι Τριτης με πετυχημενη καταθεση.

Πέτρου Ερημίτη 2 ειχα ξεκινησει αποκλειστικα για Εμμανουελα αλλα το μαγαζι ηταν κλειστο. Οποτε μπηκα σε περιπετειες μεχρι να βρω κατι αλλο καλο.

Νικηφόρου Ουρανού 26 Ψηλο λεπτο πιπινι ονοματι Ερικα με ψιλοαδιαθετα μουτρα δε μου εκανε κλικ.

26ης Οκτωβρίου 35Α Κοσμος μεσα η σανελ στο δωματιο με συναθλητη, ζεστη μεσα, κοσμος εξω γιατι ειχε συναυλια στην υδρογειο την κοπανησα χωρις να τη δω να σαλοναρει. Ωραιο μουνι γενικα η Σανελ ψηνομουν να καταθεσω αλλα δεν βοηθησε το περιρρεον κλιμα.

Φρίξου 15
  Ξανθια ψιλονταρντανα ονοματι Βικη απο Βουλγαρια. Εμφανιση αρκετα καλη θα ελεγα. Και καινουργια μαλλον στην πολη. Στο επαγγελμα παντως σιγουρα οχι πρωταρα και μιλουσε ελληνικα με προφορα.

Φρίξου 14 Η Τζια με βελτιωμενα ελληνικα και απο τις πιο ευδιαθετες που ειδα. Δεν ειναι ο τυπος μου αλλα το ψιλοσκεφτηκα να περασω γιατι ηταν ευγενεστατη.

Φρίξου 13 Η Μαρα με μαυρο μαλλι. Δεν μου εκανε ουτε αυτη κλικ.

Φρίξου 9 (Villa Erotica) Η Καντυ. Ωραιο μωρο. Το απλο στα 40 :jerking: :jerking: :jerking: Χαριστικα επειδη πηγα να φυγω με τη μια μου ειπε η τσατσα οτι μπορω να μπω με 30.Αν ηταν η Αντριαννα θα εμπαινα.

26ης Οκτωβρίου 52  Ψηλη μελαχρινη με μεγαλα βυζια. Μαλλον η Ντεσυ. Ειχε κατι μουτρα μεχρι το πατωμα παντως σαν να ηταν και ξεθεωμενη και την εκανα και απο εδω.

Ανδρέου Γεωργίου 34 Η Αλεξ πιπινα βουλγαρα πρωτη φορα την εβλεπα δε με ενθουσιασε και δε φαινοταν και κεφατη οποτε δεν μπηκα.

Ανδρέου Γεωργίου 4 Ανοικτο μετα απο καιρο βραδυ. Με Βικη Ουκρανη. Πολυ δυνατο μουνι. Οταν μπηκα ηταν στο δωματιο που ειναι μπροστα απτο σαλονακι πανω στο κρεβατι και επαιρνε κατι ποζες στον καθρεφτη μονη της :think:
Δε μπηκα γιατι την εκοψα πολυ επαγγελματικη τη φαση. Με εδιωξε με τον τουπε της πουτανας της παλιας που εχει.

Ανοικτα μαγαζια στα οποια δεν μπηκα η Εκκλησια, το κοροβαγκου, οπου μου ειπαν ηταν η καινουρια κοκκινομαλλα ρωσιδα Αννα, το Ανδ. Γεωργιου 16 που μαλλον ειναι η αλλη ρωσιδα Αννα η ξανθια που ειναι σαν τζανκι, το κεφαλληνιας,το κατεχακη και τα αλλα 2 στα Ν. Ξυλαδικα. Κατεχακη μου ειπαν οτι η Εμμανουελα ερχεται απο δευτερα :dancing:

Κλειστα τα ανδ. γεωργιου 50,24,30.

Η καταθεση εγινε στο Ανδρέου Γεωργίου 21 στο μελανουρι Αλεξανδρα και ηταν ιδιαιτερως καλη. Κριτικη εχει ανεβει ηδη.

Φραγκα ναχομεν ποτανες να γαμουμεν.
Αυτα

thiseas

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
42
Like
1.135
Πόντοι
6.835
Εφη, Αφρουλα ξερεις κανεις ξεκινησαν?

Paktosis

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
29
Like
2
Πόντοι
16
Κουτσομπόλιδες..... :grin: , είπα ότι δεν είναι κάτι αμάν αμάν, για να το αποδώσω όμως σωστά θα χρειαστώ να γράψω μπόλικα και θέλω να το κάνω για να μείνει και κάτι σε όλους εμάς , έτσι για να εμβαθύνουμε λίγο, εγώ ήμουν απλώς θεατής του γεγονότος που διαγραματίστηκε ανάμεσα στην κοπέλα έναν πελάτη και την τσατσά. Η τσατσά έδωσε ρέστα επαγγελματισμού με την καλή έννοια !!

Game εγώ πάντως ακόμα περιμένω να πεις... Αυτές οι εμβανθύνσεις στα άδυτα της μπουρδελιάρικης παραψυχολογίας προσωπικά με ενδιαφέρουν περισσότερο κι από μια κριτική. Ιδιαίτερα όταν υπάρχει και ηθικό δίδαγμα!

Μη μας δίνεις το ψάρι έτοιμο...μάθε μας να ψαρεύουμε!!!

studio69

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
16
40  η καντυ?
καλη ειναι αλλα οχι και 40

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Game εγώ πάντως ακόμα περιμένω να πεις... Αυτές οι εμβανθύνσεις στα άδυτα της μπουρδελιάρικης παραψυχολογίας προσωπικά με ενδιαφέρουν περισσότερο κι από μια κριτική. Ιδιαίτερα όταν υπάρχει και ηθικό δίδαγμα!

Μη μας δίνεις το ψάρι έτοιμο...μάθε μας να ψαρεύουμε!!!

Αυτό κάνω ακριβώς, έχεις πιάσει το νόημα της δικής μου ενημέρωσης όπως εγώ θέλω να την κάνω, θα αναφερθώ και θα πω και με ρεπορταζ, και με σχόλιο, και με ηθικό δίδαγμα, προς πάντες, λίγο υπομονή γιατί για να συμβεί αυτό πρέπει να γράψω πολλά, και θέλω τον χρόνο μου. :sunglasses:

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Επίσκεψη σήμερα στα δίδυμα στουντιάκια της Κοζάνης, υπάρχει η σχετική αναφορά…..

που έχει και ένα μοναδικό come back……jo αν ψήνεσαι να φορέσεις κέρατο του gl, τώρα είναι ευκαιρία. :grin: :grin: :grin:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
εδω γυρισε η δαναη στις επαλξεις και μεις ασχολουμαστε με αλλα;αυτα ειναι νεα γκειμοβερ

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Παραθέτω το περιστατικό που συνέβη σε γνωστό οίκο της Θεσσαλονίκης πριν λίγες μέρες και του οποίου ήμουν αυτόπτης μάρτυς .  Το παραθέτω όχι για να γίνει κουτσομπολιό μιας που τέτοια περιστατικά μπορεί να συμβαίνουν κατά δεκάδες αλλά για να βγει από την όλη κουβέντα κάτι το χρήσιμο για όλους μας.

Ήταν απόγευμα και είχα πάει στον εν λόγω οίκο για να επισκεφτώ στοχευμένα την κοπέλα που εργαζόταν εκεί. Αφού σαλοναρίστηκε και με ρώτησε η μαντάμ αν ήθελα να περάσω την ρώτησα αν έχει κάποιος άλλος σειρά και μου είπε ότι υπάρχει ακόμη ένας που είναι στο δωμάτιο και περιμένει. Θα περνούσα αλλά προτίμησα να περιμένω λίγο στο σαλόνι για να μην έχω πολύ αναμονή μέσα στο δωμάτιο. Πράγματι η κοπέλα  μπήκε μέσα στον συναθλητή σχεδόν αμέσως όμως αυτός λίγο μετά  φωνάζει την μαντάμ να έλθει σε αυτόν. Ειπώθηκε κάτι που δεν άκουσα ακριβώς τι ήταν και η μαντάμ επέστρεψε στο σαλόνι.
Μετά από ένα λεπτό καινούργιες φωνές από τον συναθλητή, να διαμαρτύρεται ότι η κοπέλα δεν τον αφήνει να την αγγίξει και η κοπέλα να λέει με παράπονο να βάλει λίγο νερό στο στόμα του. Αμέσως μετά από αυτό το περιστατικό η μαντάμ σηκώνεται και του επιστρέφει αμέσως τα 40 ευρώ που είχε δώσει για χαλαρό, η κοπέλα φεύγει από το δωμάτιο, και αποχωρεί μετά από λίγο ο συναθλητής ό οποίος ήταν ένας πολύ εμφανίσιμος και καλοντυμένος 40αρης. Η μαντάμ ζήτησε συγνώμη, ζήτησε συγνώμη και ο συναθλητής και το θέμα έληξε εκεί χωρίς το παραμικρό παρατράγουδο. Το τι είχε συμβεί δεν μπορώ να το γνωρίζω και μόνο υποθέσεις μπορώ να κάνω.
Θέλω όμως να εξάρω την ψυχραιμία και το ήθος της μαντάμ, που επέστρεψε άμεσα τα 40 ευρώ του πελάτη. Την κοπέλα τυχαίνει να την γνωρίζω ως πελάτης και δεν μου έδειξε σημάδια δύστροπης κοπέλας. Ο συναθλητής φαινόταν πολύ κύριος και καθαρός και σαν εμφάνιση και σαν συμπεριφορά, δεν ήταν ο τύπος του φασαριατζή, να πηδήσει ήθελε ο άνθρωπος,  ίσως κάποια κακοσμία, δεν γνωρίζω.

Θα πρέπει όλοι μας και πρώτος από όλους εγώ, όταν επισκεπτόμαστε τους  οίκους ανοχής να είμαστε το ίδιο καθαροί και περιποιημένοι όπως όταν πάμε στη δουλειά μας ή όπως όταν θα πρωτοβγούμε με καινούργια κοπέλα, χωρίς να έχουμε πιεί και αν είναι δυνατόν χωρίς να έχουμε καπνίσει πρόσφατα.

Οι κοπέλες θα πρέπει να δείχνουν κάποια ανοχή σε ορισμένα πράγματα γιατί δυστυχώς δεν μπορεί να τηρούν όλοι τα στάνταρ κριτήρια, και κάποιος θα είναι λίγο ιδρωμένος και κάποιου το στόμα ίσως έχει λίγη κακοσμία, για αυτό λέγεται και εξάλλου οίκος ανοχής, όταν όμως κάποιος είναι τελείως λέσι να μην τον δέχονται για το καλό όλων μας.

Οι κυρίες των οίκων θα πρέπει να δείχνουν την συμπεριφορά και την ευαισθησία της συγκεκριμένης κυρίας που της αξίζουν εύσημα συμπεριφοράς και ψυχραιμίας.

Τέλος υποθέτω ότι τέτοια περιστατικά σίγουρα συμβαίνουν κατά δεκάδες, είναι καλό όμως όλοι μας να φροντίζουμε να τα περιορίσουμε.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ελα ρε  μαν και νομιζα ηταν κατι σοβαρο....

Οικος ανοχης λεγεται γιατι κι εμεις ανεχομασταν την μποχα του τανταλου 14 παλια ή και ποιος ξεχναει το σκηνικο με τον απλυτο αθιγγανο στο τσιρκο που ειχε πετυχει ο καραμαν θαρρω και ηθελε μετα συνεργειο απολυμανσης για να ξεβρωμισει το δωματιο...οποτε σχετικα ειναι ολα με την καθαριοτητα και γενικως αμοιβαια....

Κι εγω ακομα δεν ξεχναω την απλυσια της λαρας θωρηκτου ή ακομα και της βανεσσας νατασσας που μυριζαν απο κατω αλλα δεν το χα κανει και θεμα....το θεμα προσωπικη υγιεινη ειναι επισης αμοιβαιο και δειχνει σεβασμο και προς την ιεροδουλη αλλα και προς τον πελατη

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Ηταν 40αρης και εμφανησιμος και για αυτο πηρε τα λεφτα του πισω, αν ηταν κανας 20αρης ακομα τα αρχιδια του θα μασαγε, σιγα μην γυρναγε λεφτα η τσατσα πισω χωρις φασαρια...

On topic.
Το γιαβρακι που δουλευει τωρα στο Α.Γεωργιου 21 μελαχρινο με ωραιο κωλαρακι μπουκλωτο μαλακι...ποιος ξερει πληροφοριες.??? σαν να την εχω ξαναπετυχει καπου αλλα δεν θυμαμαι...

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
1.310
Τέλος υποθέτω ότι τέτοια περιστατικά σίγουρα συμβαίνουν κατά δεκάδες, είναι καλό όμως όλοι μας να φροντίζουμε να τα περιορίσουμε.
Eιχα πολυ προσφατα παρομοιο περιστατικο. Οχι με την καθαριοτητα, σε σχεση με την επιστροφη των χρηματων εννοω.
Μπηκα στο δωματιο χωρις να δω την κοπελα - πολυ γνωστη - και χωρις να ρωτησω αν ειχε σειρα αλλος. Μαλακια μου.
Την ακουσα να μπαινει σε αλλο δωματιο. Δεν βαριεσε λεω, θα περιμενω. Περιμενα 40 λεπτα!!! Μετα ντυθηκα βγηκα εξω
και η τσατσα μου ειπε οτι αργησε επειδη ειχε τζακουζι. Μου εδωσε τα λεφτα πισω οταν τα ζητησα, αν και ειναι απ΄τις στριμενες του χωρου.
Δεν θα επρεπε να με ενημερωσει οτι ειχε προγραμμα?????

Αξιζει να σημειωθει, προς τιμην της κοπελας, οτι μολις εφευγα, βγηκε, με γνωρισε αν και δεν γυρισα να την δω και οταν εβαζα μπροστα το αυτοκινητο, την ειδα στην εξωπορτα...

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
1.310
Το γιαβρακι που δουλευει τωρα στο Α.Γεωργιου 21 μελαχρινο με ωραιο κωλαρακι μπουκλωτο μαλακι...ποιος ξερει πληροφοριες.??? σαν να την εχω ξαναπετυχει καπου αλλα δεν θυμαμαι...
Για ποια λες ρε? Αφου προχθες εγραψες κριτικη????

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
το θεμα προσωπικη υγιεινη ειναι επισης αμοιβαιο και δειχνει σεβασμο και προς την ιεροδουλη αλλα και προς τον πελατη
+1
ποτε δεν ξεχναω τα ψωλοχυματα που κολλησαν στην πλατη μου απο απλυτο σεντονι σε  μπουρδελο (Βαρδαρι)...τα ακουσε μετα η τσατσα,αλλα η ζημια ειχε γινει... :P :P :P

+

επισης σε προσφατη επισκεψη σε Αθηνα,σε μπουρδελο περιοχη Αττικης,η ιεροδουλη βρομαγε τσιγαριλα τερμα...σαν τασακι...ξενερωσα κ διεκπαιρεωσα το  :knockinb: :knockinb: αρων-αρων....

+αρκετα πραδειγματα εργαζομενων κοριτσιων με κακη υγιεινη στην γενετισια περιοχη... :P :P

mhtsos_85

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Like
2
Πόντοι
1
χα χα αυτα ειναι.θα καταντησουμε σαν τον κατακουζηνο.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Για ποια λες ρε? Αφου προχθες εγραψες κριτικη????

Δεν ηταν η Αλεχανδρα.! ηταν μια αλλη ποιο κοντη απο την Αλεχανδρα.! ειχε μετριο βυζακι, ή τουλαχιστων ετσι υποσχοταν, με χερετησε με καλα Ελληνικα, ...κακως επρεπε να εμπενα.  :headbang:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Ο al pacino επιστρέφει το Σάββατο 01/09/2012, εκτός αν ρεπάρει το σ/κ και επιστρέψει στις 3 του μήνα.
αρνουμαι να επιστρεψω :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:...θελω να μεινω για παντα στη φυση να κοιταω πισω το βουνο και κατω τη θαλασσα,να ανοιξω κι ενα μπουρδελακι εδω και να΄μαι ωραιος :sunglasses:

Καλησπερα σε ολους!! :dancing: :dancing:Σε λιγες μερες παλι μαζι...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom