Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (1 μέλη και 21 επισκέπτες)

fasy

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2011
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
0
Και μερικες συντομες αλλα λιγο μπαγιατικες εντυπωσεις/κριτικες, απο συνευρεσεις προ δι-τριμηνου:

- Πρωκτικο με την Σζσζσζανελ απο Πραγα στο Α.Γ.50: Πολυ ομορφη κοπελα, κρυμμενη ομως πισω απο τονους μεικαπ και απο τον κορσε που φοραει και δεν λεει να βγαλει. Ελαχιστα τετρ. εκατοστα δερματος για να χαιδεψεις, αφου φορουσε και δικτυωτο καλσον. Δεν σκαει ρε γαμωτο? Κι εμεις τι θα χαιδευουμε? Τον κορσε? Τεσπα... Πολυ γκαβλιαρικη βραχνη φωνη και καλη σφιχτη αισθηση στην πισω τρυπουλα αλλα απαραδεκτα συντομη πιπα στα προκαταρκτικα. Θυμαμαι κι εγω το πατσουλι που ανεφερε καποιος αλλος στο σαιτ. Καλη αλλα για μια φορα.
- Αννα στην Κοροβαγκου: Με κερδισε το κορμι της στο σαλοναρισμα αλλα μεσα διαπιστωσα πως δεν ηταν και πολυ στα γουστα μου το κατακοκκινο μαλλι, η αραια οδοντοστοιχια και το μικρο κρεμαστο στηθος της. Καλη στο κρεβατι ομως.
- Νατασσα στο ΛαΦαμ: η μεγαλυτερη εκπληξη που ειχα μεχρι τωρα σε μπουρδελα. Δεν ξερω γιατι μπηκα, δεν με τραβηξε κατι παρα μονο η περιεργεια. Απροσδιοριστης ηλικιας και σιγουρα ντυμενη δεν την ξεχωριζεις απο τις αλλες γειτονισσες, αλλα ... μεσα στο δωματιο ειναι πολυ ορεξατη, ασχολειται με τον πουτσο και δειχνει πως γουσταρει το γαμησι. Οι βυζαρες της ειναι φανταστικες, εαν ειναι φυσικες ειναι θαυμα της φυσης, εαν ειναι σιλικονατες τοτε ειναι εργο τεχνης. Στα τεσσερα ο πισινος της εχει φοβερη θεα και πιασιματα. Απο τα καλυτερα μπουρδελογαμισια ever...

Midastouch

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2011
Κριτικές
55
Like
6
Πόντοι
81
Πρωινή επίσκεψη το Σάββατο στην Ντέσυ... 28 Οκτ 52...
Μου έκανε πολύ καλή εντύπωση το attitude... Χαμόγελο, φιλική αντιμετώπιση, προσφορά κεράσματος και στο δωμάτιο συνεχής και προφανής διάθεση να προσφέρει τις υπηρεσίες της έτσι όπως το ήθελα εγώ... :pipa1:
Είχα καιρό να χαρώ τέτοια αντιμετώπιση από πιπίνι... :rockon:
Τα γράφω στην κριτική μου

Επισκέπτης
καποια θεματακια απο εχθες το βραδυ, καταρχην αυτη στο μπλε (προμηθεως 19)πρεπει να κανουν ανανεωση ολο της ιδιες κοπελες εχουν.
στο πρασινο ειδα μια καινουργια  :think: λαουρα με ωραιο βυζακι στα θετικα μπορει να προστεθει οτι ηταν αρκετη ωρα μεσα με απλο προγραμα.
πηγα κατεχακη για να μαθω νεα απο την εμμα, και η τσατσα μου ειπε οτι θα ειναι εδω τελη του μηνα ειχε την αλινα.
το φιλαρακι μου μπηκε στην ισαβελλα απο ρουμανια( π.25 )και το μετανιωσε ξεπετα η κοπελα.
η βερονικα εχθες οταν μπηκαμε μεσα δεν ειχε πελατη  :o παροτη η κινηση στο βαρδαρη ηταν ικανοποιητικη θα ελεγα.
το βλημα η μερτσυ βρεθηκε σαπφως 7  :jerking:
εγω σκεφτομουν να μπω ζανελ στο τσιρκο αλλα τελικα εμεινα με την σκεψη και δεν μπηκα.
αρκετα μαγαζια στο μυλο κλειστα στη σειρα πλην του λαφαμ ολα απο αυτην την μερια του δρομου, αλλα το ανδρεου γεωργιου 4 ανοιχτο, συνηθως αυτο ειναι κλειστο  :huh: βαρεθηκα να ανεβω να δω πια κοπελα ειχαν.

master_pro

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2012
Like
2
Πόντοι
1
η καινουρια λαουρα στο πρασινο ειναι κομοδινο, αυτη που αναφερεις στην κατεχακη πολυ διαχυτικη στο σαλονι (μεσα πως ειναι?)
η μιρελα πολυ καλη , αλλα κατι ειχε μειον προχθες , μπορει να μην ειχε κεφια ενταξει, 1 φορα δεν πειραζει.
γιαννιτσα η γουεντυ (ξεφευγω απο το θεμα ε?) πολυ καλη για χαρντ σεξ και γιαννιτσων 2-3 ομορφες μαυρουλες

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Κατάθεση την Παρασκευή το απόγευμα στην σκουρόχρωμη νταρντάνα Ουγγαρέζα Εύα, στο Ταντάλου 9  που την γυρόφερνα στο μυαλό μου από καιρό. Μέτρια πράγματα το μόνο που κρατάω από τη συνάντηση είναι το πολύ καλό στήσιμο που μου έκανε στο πισωκολλητό στο οποίο η κοπέλα  ανέχθηκε το έντονο σφυροκόπημα μου χωρίς να διαμαρτυρηθεί, :fuck1: καθώς επίσης και το 20ρικο στο απλό πρόγραμμα, που πήρα για να μου προσφέρει τις υπηρεσίες της. Στο σαλόνι το απλό το έχουν 25 αλλά αν πεις ότι δίνεις 20 δεν σε αφήνουν να φύγεις. Για μια φορά καλά ήταν, και πάμε για άλλα, για όσους ενδιαφέρονται περαιτέρω θα ακολουθήσει και κριτική.

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
η εμμα δεν εχει γυρισει ακομα ε? Τις τελευταιες 10φορες πηγα σε αυτην γιατι ηταν στανταρντ υπεροχα. Τωρα ομως τι αν δεν εχει γυρισει :S Για βραδυ παντα μιλαω ;/

gabetsos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2011
Κριτικές
45
Like
12
Πόντοι
601
Πέρασα σήμερα από Κωλέττη μπας και πετύχω Αφροδίτη, αλλά πάπαλα. Μέσα ήταν ένα μελαχρινό μωρό ονόματι Γκρέτα εάν δεν κάνω λάθος.

Και η Έφη απούσα...

Αλλά η Νταϊάνα ήταν στην έδρα της... :pipa2:

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Βασικά σήμερα ξεκίνησα για στοχευμένη καταδρομική στη Σέϊλα στο Μαντζάρου 10 αλλά συνέβη ένα γεγονός που με προβλημάτισε και χαλάστηκα λιγάκι, και έτσι αποχώρησε. Δεν είναι κάτι το αμάν αμάν, κάποια στιγμή θα γράψω λεπτομέρειες  και θέλω να εμβαθύνω περισσότερο για διδακτικούς λόγους και προς όλους εμάς που εμπλεκόμαστε με τον αγοραίο έρωτα (πελάτες, κοπέλες, τσατσάδες), δεν γράφω κάτι άλλο προς το παρόν, έτσι αντί για πήδημα έκανα μια μικρή επιλεκτική μπουρδελότσαρκα στην οποία είδα τα παρακάτω :

- Κατεχάκη 13 , η Ιωάννα, σαλοναρίστικε με τις ωραίες της βυζάρες έξω, είναι κοπέλα που είναι του γούστου μου αλλά όχι για 30 στο απλό.

- Νικηφόρου Ουρανού 1Α , (εκκλησία), οι πόρτες ανοικτές τα φώτα σβηστά, ψηνόμουν για Εβελίνα, αλλά δεν έκανα τον κόπο να πάω να δω τι συμβαίνει, πάμε παρακάτω.

- Φρίξου 13 , η Μιραμπέλα, σε άριστη κατάσταση, μόνο μια φορά έχει τιμηθεί και ίσως την έχω αδικήσει αυτή την κοπέλα, καλή αλλά δεν μου έκανε το κλικ ούτε και σήμερα.

- Ανδρέου Γεωργίου 16 , αναζητώντας την τσαρίνα, ματαίως όμως, έχει ρεπό σήμερα μου είπε η φαφούτα η τσατσά, η ρωσίδα η Άννα με τα μέτρια σχόλια είχε βάρδια, αποχώρησα άπρακτος και από εκεί.

- Προμηθέως  5 , η Έβα η σκουρόχρωμη Ουγγαρέζα, η τελευταία μου κατάθεση στο Ταντάλου 9, είπαμε όμως μια φορά και έως εκεί.

- Προμηθέως 11 , αναζητώντας την χοντρούλα Αντζέλικα, ματαίως, μιας που έχει άδεια ενός μήνα, βάρδια η Σουζάνα η Ουγγαρέζα, ετιμήθει δις, και έως εκεί και αυτή.

- Προμηθέως 14 , αναζητώντας την Σόνια, ματαίως και εδώ, μιας που έπιανε δουλειά στη βραδινή βάρδια, μετά τις 8, βάρδια αυτή η πολύ αδυνατούλα, την έκανα με ελαφρά και από εκεί.

- Σαπφώς 8 , η Μάγια η ζουμερή, 20 το απλό, VFM, την έχω τιμήσει όμως πολύ πρόσφατα δις, αργότερα πάλι.

Έτσι όπως πήγαινα στο Ταντάλου 9 νάσου μπροστά μου η κυρά Σούλα, η σκουρόχρωμη τσατσά του Ταντάλου 8Α, την Καρίνα την Ισπανίδα έχω μου λέει αλλά μετά τις 7 το βράδι πιάνω βάρδια, μπράβο της πάντως γριά γυναίκα, το αντέχει το ξενύχτι, μαγκιά της.

- Ταντάλου 9 , σαλοναρίστικε μια ξανθιά, πολύ μέτρια Ουγγαρέζα, σαν προ Milf μου φάνηκε, αδιάφορη τελείως, στα 30 το απλό, αλλοπρόσαλλες πολιτικές, την έκανα.

- Ταντάλου 14 , η Ντέζυ, καλούτσικη μου φάνηκε αλλά δεν μου έκανε κλικ.

- Ταντάλου & Σαπφώς , εδώ έχουμε δυναμικό come back, όχι δηλαδή τίποτα τα φοβερό, η Κατερίνα είναι του τσίρκου, μαυρισμένη και αδυνατισμένη, μου έκανε και κλικ και την έχω δοκιμάσει στα ντεμπούτα της, φωτιά ήταν όμως και το συζητούσε το 25αρι η τσατσά, έφυγα σκεπτικός όμως.

Μετά λοιπόν από όλα αυτά μου είχε φύγει τελείως κάθε διάθεση για γαμήσι και αποχώρησα χωρίς κατάθεση. Μια θεωρητικά εύκολη μέρα, δεν πήγε όπως τα υπολόγιζα, δε γαμείς όμως, κρατάω τη βόλτα και αύριο πάλι μέρα είναι. :sunglasses:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ελα ρε γκειμ...πες τι εγινε να μαθουμε..... :think:

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
1.310
Ποια Κατερίνα του τσιρκου λες? Μια βυζαρου??

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
ελα ρε γκειμ...πες τι εγινε να μαθουμε..... :think:

Κουτσομπόλιδες..... :grin: , είπα ότι δεν είναι κάτι αμάν αμάν, για να το αποδώσω όμως σωστά θα χρειαστώ να γράψω μπόλικα και θέλω να το κάνω για να μείνει και κάτι σε όλους εμάς , έτσι για να εμβαθύνουμε λίγο, εγώ ήμουν απλώς θεατής του γεγονότος που διαγραματίστηκε ανάμεσα στην κοπέλα έναν πελάτη και την τσατσά. Η τσατσά έδωσε ρέστα επαγγελματισμού με την καλή έννοια !!

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Ποια Κατερίνα του τσιρκου λες? Μια βυζαρου??

Αυτήνα ναι, δυσκολεύτικα να την γνωρίσω έχει αλλάξει πολύ, προς το καλύτερο, έγινε πιό γυναίκα, ομόρφυνε και έχασε κάποια κιλάκια, αν δεν είχα όλη αυτή την περιπλάνηση χθες, ίσως και να της τον έδινα, πολύ καυτή  :fuck2:

Djole_7

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2008
Like
2
Πόντοι
0
Ρε σεις αυτη η adrianna που λετε στις προηγουμενες σελιδες ειναι η Αdrianna-Ροζα που ειναι στο αλλο thread με τις φωτο?

Καραβανγκου ποτε την βρισκουμε?
Ευχαριστω

nstssp

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2009
Κριτικές
11
Like
2
Πόντοι
1.992
Ρε σεις αυτη η adrianna που λετε στις προηγουμενες σελιδες ειναι η Αdrianna-Ροζα που ειναι στο αλλο thread με τις φωτο?

Καραβανγκου ποτε την βρισκουμε?
Ευχαριστω

Με τηλ στο 6978 049532 θα μάθεις. Το άλλο σαιτ έχει μεν πρόγραμμα αλλά δεν είναι πάντα αξιόπιστο. Η Αντριάννα παίζει και στο Φρίξου 9 με τηλ 6934 917169

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
να συμπληρωσω για χτες ξημερωματα 4 και κατι (ή μαλλον σημερα ξημερωματα )
η βερονικα ειχε ρεπο στο σαπφους 20 ηταν ενα αλλο "πραγμα".
Η μιρελλα στο κλασσικο 5 για μια φορα αξιζει στα 25 οχι για δευτερη λογο οτι ειναι μεγαλο πηγαδι η δεν ξερω είναι η μονη που δεν νιωθω σχεδον τπτ.
Μετα απο στουντιο στο αγ. γεωργιου 21 μαλλον ήταν αυτη η αλεξανδρα δεν με ενθουσιασε εφυγα. Στην γυρω περιοχη τα περισσοτερα κλειστα προφανως λογω ωρας

arnitis

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
ρε παιδια η νατασα απο το la femme λειπει σε αδεια;

Djole_7

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2008
Like
2
Πόντοι
0
Με τηλ στο 6978 049532 θα μάθεις. Το άλλο σαιτ έχει μεν πρόγραμμα αλλά δεν είναι πάντα αξιόπιστο. Η Αντριάννα παίζει και στο Φρίξου 9 με τηλ 6934 917169

Εγινε σε ευχαριστω πολυ φιλε μου..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom