Επισκέπτης
πανε βερονικα σαπφως 20Καμία καλή επιλογή για σήμερα το βράδυ κανείς?
πανε βερονικα σαπφως 20Καμία καλή επιλογή για σήμερα το βράδυ κανείς?
νομιζω 29 κατασκευαστες κριτικων συνιστουν εμμα....Ποιά προτείνεται απο τις 3?
-Κάρμεν στο Μαντζάρου 1?
Ή
-Εμμανουέλα απο Κατεχάκη?
Ή
-Γιασμίν Φρίξου 14?
εγω αμα δεν την εγκρινει ο 30ος κατασκευαστης ο τρισμεγιστος στελιος 77 δεν λεω τιποτα....προσοχη ομως γιατι τωρα τελευταια βαριεται πολυ, και ο λογος ειναι οτι δεν περναει η ωρα για να φυγει στην χωρα της. >
βρεθηκε ενας αντεξουσιαστη και εσεις αμεσως να τον φατε... οχι δεν θα περασει το δικο σας. ΣΤΕΛΙΟ να ξερεις ειμαι μαζι σου.εγω αμα δεν την εγκρινει ο 30ος κατασκευαστης ο τρισμεγιστος στελιος 77 δεν λεω τιποτα....
εμ ποιος σου ειπε να βλεπεις βιντεο πρωι πρωι. Κατσε ρε να πιεις τον καφε σου , δουλεψε και λιγο και θα γλιτωνες ακι το κατοσταρικοΠίνω το καφεδάκι μου το πρωί στον υπολογιστή και αντί να κάνω κάτι παραγωγικὀ αρχίζω να σερφάρω στο xhamster όπου το συγκεκριμένο μαυρισμένο ξανθό γκαβλάκι μου τον κάνει κάγκελο:
[xhamster]]
Βγαίνω εις άγρα κάτι παρόμοιου να ξεκωλιάσω γύρω στις 3. Δεν πήγα σε όλα, αυτά που έχουν ήδη πρόγραμμα στο νετ τα άφησα, όπως και κάποια άλλα όπως Ερημίτη όπου θα ήταν καμιά θεία Νάντια. Παρεμπιπτόντως όλες οι κοπέλες και τσατσάδες σήμερα πολύ ευγενικές.
-Ν. Ουρανού 26. Ειρήνη.
-Φρίξου 13. Μιραμπέλλα. Δεν έχει άλλο από εμένα, την έχω πάρει πολλές φορές, είναι καλή μέσα αλλά είναι κάπως ως άτομο.
-Φρίξου 15. Χριστίνα, ρωσοπακιστανή (!) καστανόξανθη και μαυρισμένη και το κοντινότερο που βρήκα σε αυτό που έψαχνα. Εδώ επέστρεψα.
-Φρίξου 14. Μια Άννα, πρέπει να την έχω πετύχει εδώ και άλλες φορές πρωινή.
-Ν. Ουρανού 1. Εβελίνα.
-Κοροβάγκου 5. Κάρμεν. Παχουλούτσικη ξανθούλα και κάτω από τα στάνταρντς της αλυσίδας στην εμφάνιση. Κάνει θετική εντύπωση πάντως με την διάθεσή της στο σαλόνι.
-Κεφαλληνίας. Η παχουλή Αφροδίτη.
-Α. Γεωργίου 50. Κλειστό.
-Α. Γεωργίου 34. Μαρία.
-Α. Γεωργίου 21. Η Μόνικα-Λίλυ με το καλό σώμα και τις χάλια κριτικές. Παγίδα στο σαλόνι γιατί κάνει καλή εντύπωση.
-Α. Γεωργίου 30. Κλειστό.
-Α. Γεωργίου 24. Κάρμεν.
-Α. Γεωργίου 16. Καινούργια κοπέλα η οποία είχε πρόγραμμα και έπρεπε να ξαναπεράσω να την δω. Άννα, ψηλή, ξανθιά, πολύ καλό κορμί με μεγάλο μάλλον ενισχυμένο στήθος, μέτριο πρόσωπο. Στο σαλόνι δεν μου έκανε το κλικ, αλλά ο συναγωνιστής που ήταν μέσα πριν βγήκε ενθουσιασμένος. Θα μας απασχολήσει. Η Νατάσα θα λείψει για ένα διάστημα.
-Α. Γεωργίου 4. Η παλιά καραβάνα αλβανομίλφ Άννα, ήταν πολύ λαμπερή και περιποιημένη σήμερα, η ηλικία φαίνεται βέβαια στο σώμα. Καλές τιμές.
-26ης Οκτωβρίου 52. Το θωρηκτό Ντέσυ.
Όπως είπα έψαχνα κάτι παραπλήσιο με την κοπέλα στο βιντεάκι, οπότε επέστρεψα Φρίξου 15 στην Χριστίνα για τζακούζι με φουλ στα 100ε. Λεπτομέρειες στην κριτική.
Εμμα απο κατεχακη 13 θα λειψει μεχρι αρχες Σεπτεμβρη, κανονικα Τεταρτη θα ειναι τελευταια μερα της νομιζω, αλλα ειπαμε θα ξαναγυρισει. Για καποιους μηνες τουλαχιστον ...
Νικολ μιλφ απο Σαπφους, ξαναγυριζει Σεπτεμβρη με Οκτωβρη. Μην εκπλαγειτε αν δειτε και καμια Ιονελλα πισω εκεινο το διαστημα.
Μαιρουλα απο Προμηθεως 19, για οσο την προλαβαινουμε μεχρι τελος Αυγουστου ...
Σαπφως 5
η μιρελα η μοντελισια η αβυζο μαλακισμενο οπως την λεω εγω καθως εχω ασχημη εμπειρια απο αυτην
παντως παραδεχομαι οτι εμφανισιακα ηταν μεγαλη καβλα σημερα και αρχιζε και απο τα 25 χωρια παζαρια
Απο οσο ξερω ξεκινησε την αδεια της απο την προηγουμενη βδομαδα. Δεν ξερω ποτε επιστρεφει.ξερει κανεις αν η εφη αυτη τη βδομαδα δουλευει;
Καμμιά βυζαρού παιδιά παίζει για βράδυ καινούργια;
Την αννα μιλφ στο προμηθεως ποτε μπορω να την πετυχω τι ωρες?Πρωί Tommy παίζει μια καινούργια στο Μαντζάρου 10, και μέχρι τις 8 το βράδι πρέπει νάναι εκεί, ίσως κακώς που δεν πέρασα, να περάσεις να την δεις, Ντανιέλα την λένε, εγώ πήγα τσίρκο και πήρα την καινούργια την Κάρλα από την Αυστρία, βάζοντας τέλος σε ένα πολύ καλό σερί ποιυ είχα και κραοτύσε μήνες. Ανέβασα και κριτική.