Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 63 άτομα (0 μέλη και 63 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Το στουντιο Πέτρου Ερημίτη 2 πως γινεται να το βρω πηγα αλλα δεν το βρηκα στο χαρτη που το βλεπω ειναι μεσα σ ενα δασακι που χει μονο δεντρα απο που ακριβως να εισελθω πιο δρομο να παρω για να το βρω?
κανα δυο φορες που πηγα βραδυ οπως και εχθες ηταν κλειστο

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.440
Πόντοι
34.538
Στο τελος του δρομου στριβεις δεξια.Αναμεσα στις νταλικες.
Μετα το Νικηφ.Ουρανου26 στριβεις δεξια πανω.Εχει νταλικες παρκαρισμενες.Ισως επειδη ειναι κλειστο,δε βλεπεις φωτα και δε μπορεις να το εντοπισεις.

Jasone

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2012
Like
24
Πόντοι
1
Μετα το Νικηφ.Ουρανου26 στριβεις δεξια πανω.Εχει νταλικες παρκαρισμενες.Ισως επειδη ειναι κλειστο,δε βλεπεις φωτα και δε μπορεις να το εντοπισεις.
Ευχαριστω καταλαβα τωρα που περιπου ειναι.

master_pro

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2012
Like
2
Πόντοι
1
(οφ τοπικ) ας μου πει καποιος πως μπαινω σε αλλα θεματα π.χ. πιατσες θεσσαλονικης ή καντυ η σαλλονικια ή σχολιασμο στριπ θεσσαλονικης κ.α. χωρις να κανω αναζητηση στο γκουγκλε

Επισκέπτης
(οφ τοπικ) ας μου πει καποιος πως μπαινω σε αλλα θεματα π.χ. πιατσες θεσσαλονικης ή καντυ η σαλλονικια ή σχολιασμο στριπ θεσσαλονικης κ.α. χωρις να κανω αναζητηση στο γκουγκλε

Πατάς πάνω δεξιά στο toolbar ας το πούμε εκεί που λέει Forum και ψάχνεις την ανάλογη ενότητα.

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.824
Πόντοι
6.265
Προτασεις-παγιδες για σημερα βραδυ βαρδαρη?
υ.γ. απο τοτε που εχει αναλαβει η νεα διοικηση η μπουρδελοκατασταση εχει παει 500 χρονια πισω :2funny:

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Επίσκεψη σήμερα στην Άννα εκ Ρουμανίας, ομορφούλα σαν κοπέλα, ώριμη αρκετά, όμως με κορμί λαμπάδα που θα το ζήλευαν και 20χρονες. Στο σαλόνι της αναμονής έπιασα κουβέντα με Σουηδό συναθλητή που περίμενε να πηδήξει και ο φίλος του, she is good, ήταν η πρώτη κουβέντα που μου είπε για την Άννα που μόλις είχε πηδήξει, μιλήσαμε και για άλλα, δύσκολη η μπουρδελική ζωή στην Σουηδία, η πορνεία είναι παράνομη εκεί, οι όποιες κοπέλες που εκδίδονται ζητάνε πολλά, και για να πηδήξεις θα πρέπει να καταφύγεις στην γειτονική Δανία. :o

Πέρασα πολύ καλά με την Άννα, και ήταν η πρώτη φορά που την επισκεπτόμουν, και αυτό έγινε λόγω των ευμενών κριτικών και θετικών σχολίων που έχει η κοπέλα. Τις λεπτομέρειες της συνεύρεσης θα τις μάθετε στην κριτική που θα ακολουθήσει. :rockon:

bak14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2011
Κριτικές
10
Like
2
Πόντοι
231
υ.γ. απο τοτε που εχει αναλαβει η νεα διοικηση η μπουρδελοκατασταση εχει παει 500 χρονια πισω :2funny:

ΑΝΤΕ ΒΡΕ ΝΟΥΜΕΡΟ :grin:

URL]]

tsondovolos

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Επίσκεψη σήμερα στην Άννα εκ Ρουμανίας, ομορφούλα σαν κοπέλα, ώριμη αρκετά, όμως με κορμί λαμπάδα που θα το ζήλευαν και 20χρονες. Στο σαλόνι της αναμονής έπιασα κουβέντα με Σουηδό συναθλητή που περίμενε να πηδήξει και ο φίλος του, she is good, ήταν η πρώτη κουβέντα που μου είπε για την Άννα που μόλις είχε πηδήξει, μιλήσαμε και για άλλα, δύσκολη η μπουρδελική ζωή στην Σουηδία, η πορνεία είναι παράνομη εκεί, οι όποιες κοπέλες που εκδίδονται ζητάνε πολλά, και για να πηδήξεις θα πρέπει να καταφύγεις στην γειτονική Δανία. :o

Πέρασα πολύ καλά με την Άννα, και ήταν η πρώτη φορά που την επισκεπτόμουν, και αυτό έγινε λόγω των ευμενών κριτικών και θετικών σχολίων που έχει η κοπέλα. Τις λεπτομέρειες της συνεύρεσης θα τις μάθετε στην κριτική που θα ακολουθήσει. :rockon:

eftixws ekanes to post, nomiza oti itan vradini i anna kai tha katebena tsampa kentro :P  to kalo einai oti protimo tin prwini katadromiki ^__^
ti ilikia exei peripou 40+ i 35ara? 
psaxnw antikatastatria tis nikol ;p

gio19

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2006
Κριτικές
5
Like
215
Πόντοι
1
Σταμάτησε η Νικόλ Η θα επιστρέψει? :tits: :tits:

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.824
Πόντοι
6.265
Ποια νικολ ρε παιδια το τερατινι?
μαλλον θα την μαζεψαν γιατι τρομαζε τα παιδακια  :2funny:

παντως τις εχω απαξιωσει σχεδον ολες
ειμαι ο ιασων τριανταφυλλιδης της μπουρδελοκαταστασης
"λυπαμαι αλλα δεν μπογω να σε βαλω πεγισοτεγο απο τγια!"

αλλα μπορει κ να κομπλαρουν οτι μπροστα τους βρισκεται ενασ ζωντανος μυθος της μπουρδελοκαταστασης    :cheesy:

master_pro

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2012
Like
2
Πόντοι
1
Ποια νικολ ρε παιδια το τερατινι?
μαλλον θα την μαζεψαν γιατι τρομαζε τα παιδακια  :2funny:

παντως τις εχω απαξιωσει σχεδον ολες
ειμαι ο ιασων τριανταφυλλιδης της μπουρδελοκαταστασης
"λυπαμαι αλλα δεν μπογω να σε βαλω πεγισοτεγο απο τγια!"

αλλα μπορει κ να κομπλαρουν οτι μπροστα τους βρισκεται ενασ ζωντανος μυθος της μπουρδελοκαταστασης    :cheesy:
:think:

no-limits

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
kserei kaneis pou paizei mpalA I anastasia i ksanthia apo rosia pou itan sto an..georgiou 30 stin thessaloniki ???
thnx

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.824
Πόντοι
6.265
Μπαν στο νεο!
μα τι ακυβερνησια ειναι αυτη 500 χρονια πισω που ειναι ο gl να βαλει μια ταξη γαμω την πουτανα μου!

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.824
Πόντοι
6.265
ΡΕΜΑΛΙΑ!
μεταμεσονυχτια αναφορα απο την εμπολεμη ζωνη του βαρδαριου  :rockon:
πανω κατω τα ιδια που υπαρχουν εδω και καιρο ειπαμε η νεα κυβερνηση εχει παει την μπουρδελοτασταση 500 χρονια πισω!

Προμηθεως 25 μια ψιλη ξανθια ψηλη με τουμπανιασμενο στηθος
αλλα δεν μου κανε κλικ αλισια την ειπε η τσατσα(δεν ειναι η "γνωστη" ρωσσιδα αλισια)αλλα απ οτι ειδα στις κριτικες του μαγαζιου με την ιδια περιγραφη ειναι μια αλινα παιζει ο στοκος η τσατσα να κανε λαθος και να ητανε αυτη
Προμηθεως 19 (πουτσες-μπλε :2funny:)
η βικυ η μολδαβη
Προμηθεως 14 η μαυρομαλα σονια που την ειχα πετυχει πριν καποιο καιρο στο πρασινο
Σαπφως 20
η γνωστη βερονικα
Σαπφως 5
η μιρελα η μοντελισια η αβυζο μαλακισμενο οπως την λεω εγω καθως εχω ασχημη εμπειρια απο αυτην
παντως παραδεχομαι οτι εμφανισιακα ηταν μεγαλη καβλα σημερα και αρχιζε και απο τα 25 χωρια παζαρια
Σαπφως 7
το πιπινι τζενιφερ την πρωτη φορα που το ειχα δει ειχα ενθουσιαστει τωρα οχι κ τοσο σαν να "μεγαλωσε"εμφανισιακα και εχασε αυτο το πιπινιστικο που ειχε
Σαπφως 8
ηταν κλειστο  :think:
Τανταλου 14 (αλουμινατο)
η αντριανα κομ
Τανταλου 8
η καρινα 
Τανταλου 9
ο ρονι
ξεκινουσε και εδω απο τα 25
ηταν ενας απο τους 2 στοχους μου πριν την εναρξη της τσαρκας καθως παλαιοτερα με ειχε καβλωσει με τα κολπα της στο σαλοναρισμα
σημερα ομως παρολο που το σαλονι ηταν γεματο απλα εκανε μια γυρα και την εκανε..ετσι την εκανα κ εγω..ξανθινε και το μαλλι της ακομα πιο πολυ
Τανταλου και σαπφους
η λαουρα οριτζιναλ οπου και εδω μιας ηταν μεσα στους 2 στοχους μου περα απο τον ρονι εγινε εδω η καταθεση για 3 φορα σε 3 διαφορετικο σπιτι!
μαυρολαμαλα οπως στις αρχες τις καριερας της πολυ θετικες εντυπωσεις μπορει να μην κανει πρωταθλητισμο η να φτανει τα επιπεδα της αφρο πχ αλλα ειναι απο τις περιπτωσεις που δεν κλαις τα λεφτα σου λεπτομερειες στην κριτικη

gio19

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2006
Κριτικές
5
Like
215
Πόντοι
1
Καμία καλή επιλογή για σήμερα το βράδυ κανείς?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom