Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 61 άτομα (1 μέλη και 60 επισκέπτες)

Ypsolon

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Μαγκες τι λεει, να γαμισω κανα μουνι στο Μυλο; εχει δει κανενας να πανε εκει τιποτα περιεργοι λαθρο ή αλβανοι;

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
1.310
Δοκιμη της Τζούλιας πριν λιγο στο 52. Προκειται σιγουρα για μια πολυ καλη περιπτωση! Βεβαια για μενα το ενδιαφερον σημειο της δεν ειναι το στηθος της, που ειναι δυσαναλογα μεγαλο με το petite σωματακι της και δεν εχει καμια σχεση με το -θαυμα της φυσης- της Μαιρουλας, αλλα το γλυκυτατο μουτρακι της και η παιχνιδιαρικη διαθεση της!
Ολη την ωρα δεν επαψε να γελαει και να σου μεταδιδει την καλη της διαθεση! Τεχικα ειναι μαλλον ανεπαρκης, αλλα αυτο μ αφηνει παγερα αδιάφορο! Δεν εψαχνα αυτο.
Πολυς κοσμος στο σαλονι και τα δωματια γεματα! Μαλλον το site πρεπει να ζητησει ποσοστα!
Αν μεινει, και δεν παρουν τα μυαλα της αερα, θα μου φαει πολλα λεφτα!!

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Δοκιμη της Τζούλιας πριν λιγο στο 52. Προκειται σιγουρα για μια πολυ καλη περιπτωση! Βεβαια για μενα το ενδιαφερον σημειο της δεν ειναι το στηθος της, που ειναι δυσαναλογα μεγαλο με το petite σωματακι της και δεν εχει καμια σχεση με το -θαυμα της φυσης- της Μαιρουλας, αλλα το γλυκυτατο μουτρακι της και η παιχνιδιαρικη διαθεση της!
Ολη την ωρα δεν επαψε να γελαει και να σου μεταδιδει την καλη της διαθεση! Τεχικα ειναι μαλλον ανεπαρκης, αλλα αυτο μ αφηνει παγερα αδιάφορο! Δεν εψαχνα αυτο.
Πολυς κοσμος στο σαλονι και τα δωματια γεματα! Μαλλον το site πρεπει να ζητησει ποσοστα!

Ήμουν και εγώ εκεί. :rockon: :rockon: :rockon:.......το γαμήσι της χρονιάς.....αύριο οι λεπτομέρειες...... :fuck1: :fuck1: :fuck1:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
παιδες, αυτη η τζουλια ειναι μια κοντη με σιλικονατο βυζι κ ωραιο προσωπακι?
δεν μπορω να καταλαβω ακομα σε ποια αναφερεστε
ειναι η ιδια που δουλευε στο στουντιο απεναντυ απο την πυλη αξιου απο την πισω πλευρα?
αν ειναι αυτη δεν ειναι 20 χρονων κ ειναι ρουμανακι
δωσ τε μια βοηθεια γιατι αυτο το μωρο το ψαχνω γιατι εχει καιρο που εχει φυγει

markarian2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2010
Κριτικές
28
Like
268
Πόντοι
290

οντος η φατσα ειναι αλλο πράγμα, παντος εμενα ειδη μου εχει φαει το μισο βδομαδιάτικο και  εχω καιρο να δώσω τοσα λεφτα σε ιεροδουλη

markarian2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2010
Κριτικές
28
Like
268
Πόντοι
290
παιδες, αυτη η τζουλια ειναι μια κοντη με σιλικονατο βυζι κ ωραιο προσωπακι?
δεν μπορω να καταλαβω ακομα σε ποια αναφερεστε
ειναι η ιδια που δουλευε στο στουντιο απεναντυ απο την πυλη αξιου απο την πισω πλευρα?
αν ειναι αυτη δεν ειναι 20 χρονων κ ειναι ρουμανακι
δωσ τε μια βοηθεια γιατι αυτο το μωρο το ψαχνω γιατι εχει καιρο που εχει φυγει

οχι. αυτη ειναι ομορφη αλλα με φυσικα βυζια εξτρα μεγαλα και ειναι καινουργια.

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
1.310
Ήμουν και εγώ εκεί. :rockon: :rockon: :rockon:.......το γαμήσι της χρονιάς.....αύριο οι λεπτομέρειες...... :fuck1: :fuck1: :fuck1:
Κι οχι μονον εσυ, αν κρινω απ την κοσμοσυροη! Επιτελους που ειναι τα κοκκινα μπλουζακια, η εστω τα ροζ σηματα?

Οχι deker δεν μιλαμε για την ιδια. Αυτη που λεμε εμεις ειναι φρεσκο πραμα και χωρις σιλικονη.

Επισκέπτης
με πεισατε θα παω και γω ολοι στη τζουλια  να δουμε ποσο θα αντεξει :2funny:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ε κοψ τε τις μαλακιες :sunglasses:
θελω να αντεξει μεχρι αυριο που θα παω κ εγω
μην το χαλασουμε το κοριτσι

markarian2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2010
Κριτικές
28
Like
268
Πόντοι
290
δεν ξερω αν έτυχε σε κανέναν άλλων αλλά επειδη συνήθως κάνω σαββατο βόλτες στα σπιτάκια. το προηγούμενο σαββατο στο πράσινο είδα την Λαουρα (οριτζιναλ) και ηταν η δευτερη φορα που εφαγα βρισίδι επειδή δεν μπήκα και μαλιστα ηταν πολυ γερο βρισίδι αν και δεν το πήρα στα σοβαρά με πείραξε πολυ γιατι πέρυσι το καλοκαιρη ειχα δόση στο μουνι της πάνω απο 600Ε, 13 κατάθεσης μετρημένες και επειδη 3-4 εβδομαδες την εβλεπα και δεν εμπενα δικαιολογημένα γιατι ειχε κατι σκατα μουτρα μεχρι το πάτωμα. Σημασια εχει οτι μερικη δεν εκτιμανε τα χρηματα σου, οταν της τα εσκαγα τα 60δαρια 2 φορες την εβδομαδα καλα ηταν τωρα ομως με βριζη... :huh:

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
1.310
οντος η φατσα ειναι αλλο πράγμα, παντος εμενα ειδη μου εχει φαει το μισο βδομαδιάτικο και  εχω καιρο να δώσω τοσα λεφτα σε ιεροδουλη
Ετσι ειναι. Δεν γραφω κριτικη, γιατι θα ηταν copy-paste της δικης σου!
Μονο που εμενα, μην εχοντας πολλα μαλλια να τραβηξει, μου εσφιγκε ολο το κεφαλι στο σκοτεινο αντικείμενο του ποθου της!! :)

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
1.310
δεν ξερω αν έτυχε σε κανέναν άλλων αλλά επειδη συνήθως κάνω σαββατο βόλτες στα σπιτάκια. το προηγούμενο σαββατο στο πράσινο είδα την Λαουρα (οριτζιναλ) και ηταν η δευτερη φορα που εφαγα βρισίδι επειδή δεν μπήκα και μαλιστα ηταν πολυ γερο βρισίδι αν και δεν το πήρα στα σοβαρά με πείραξε πολυ γιατι πέρυσι το καλοκαιρη ειχα δόση στο μουνι της πάνω απο 600Ε, 13 κατάθεσης μετρημένες και επειδη 3-4 εβδομαδες την εβλεπα και δεν εμπενα δικαιολογημένα γιατι ειχε κατι σκατα μουτρα μεχρι το πάτωμα. Σημασια εχει οτι μερικη δεν εκτιμανε τα χρηματα σου, οταν της τα εσκαγα τα 60δαρια 2 φορες την εβδομαδα καλα ηταν τωρα ομως με βριζη... :huh:
Αυτο εννουσα πριν οταν ελεγα "αν δεν παρουν τα μυαλα της αερα" για την Τζούλια.
Και η πολλη συζητηση εδω μεσα δεν βοηθαει. Ας ελπίσουμε συντομα να περασει η μπορα.

Επισκέπτης
Παίδες! Για την Τζούλια την καινούργια αποφύγετε να γλύψετε τα βυζία της, πέφτει πολύ σπέρμα εκεί πάνω εγώ είχα χώσει τη μούρη μου ανάμεσα και μου ήρθε μια χυσίλα/πουτσίλα άλλο πράγμα..  :P

Κατά τα άλλα έμπαινε γιούτσο!!!! Αστέρι το κορίτσι  :humpleg: :humpleg:

Επισκέπτης
Παίδες! Για την Τζούλια την καινούργια αποφύγετε να γλύψετε τα βυζία της, πέφτει πολύ σπέρμα εκεί πάνω εγώ είχα χώσει τη μούρη μου ανάμεσα και μου ήρθε μια χυσίλα/πουτσίλα άλλο πράγμα..   :P

Κατά τα άλλα έμπαινε γιούτσο!!!! Αστέρι το κορίτσι  :humpleg: :humpleg:
θα παω απο τις 7 που πιανει δουλεια να μπω πρωτος αυριο  :2funny:

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
καλα εγω που τα χα κοψει το πουταναριο εδω και 1 χρονο
με κανε να ξανακυλισω