Λοιπόν αναλυτικά για χθες, κατάθεση στη νεοφερμένη Πολωνέζα Τζούλια, στο κατάστημα της 26ης Οκτωβρίου 52, το κατάστημα δουλεύει σε μονοβάρδια μετά τις 6 το απόγευμα. Η Τζούλια μονοπωλεί τα σχόλια των τελευταίων ημερών, αυτός εξάλλου ήταν και ο λόγος της προγραμματισμένης επίσκεψης μου σε αυτήν. Για να είμαι ειλικρινής στο μυαλό μου την είχα φτιάξει κάπως διαφορετική από τις περιγραφές των συναθλητών, για αυτό και την περιγράφω όπως ακριβώς την είδαν τα δικά μου μάτια.
Πιπίνι κάτω των 20, λεπτούλα και petit, με στήθος καλοσχηματισμένο γύρω στο 3, tattoo πολύ διακριτικά σε τρία σημεία του κορμιού της με χαρακτηριστικότερα τα 4 πατουσάκια πάνω από τη μέση της. Πίρσινγκ σε αφαλό, μάτι και ίσως κάπου στο στόμα το οποίο όμως δεν διέκρινα λόγω χαμηλού φωτισμού. Χαμόγελο φανταστικό που σε συνδυασμό με το πονηρό της βλέμμα μου δημιούργησαν πλήρη στύση από το σαλόνι που διατηρήθηκε μέχρι την είσοδο μου στο δωμάτιο του καταστήματος. Θέλω να επισημάνω ότι παρόμοιο γεγονός δεν θυμάμαι στην πρόσφατη μπουρδελοπορεία μου.
Περισσότερα στην κριτική…..