Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 46 άτομα (7 μέλη και 39 επισκέπτες)

Επισκέπτης
καλα εγω που τα χα κοψει το πουταναριο εδω και 1 χρονο
με κανε να ξανακυλισω
οποιος προλαβει γρηγορα πριν παρει το πουτανε στυλ
ακομα ειναι μπουμπουκι μη κορεσμενο αλλα οσους περισσοτερους τρωει
τοσο θα σπασει με τον καιρο
καιρο ειχε να ερθει τετοιο λουλουδικο στην πολη μας
ποτε πηγες εχθες?

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Λοιπόν αναλυτικά για χθες, κατάθεση στη νεοφερμένη Πολωνέζα Τζούλια, στο κατάστημα της 26ης Οκτωβρίου 52, το κατάστημα δουλεύει σε μονοβάρδια μετά τις 6 το απόγευμα. Η Τζούλια μονοπωλεί τα σχόλια των τελευταίων ημερών, αυτός εξάλλου ήταν και ο λόγος της προγραμματισμένης επίσκεψης μου σε αυτήν.  Για να είμαι ειλικρινής στο μυαλό μου την είχα φτιάξει κάπως διαφορετική από τις περιγραφές των συναθλητών, για αυτό και την περιγράφω όπως ακριβώς την είδαν τα δικά μου μάτια.

Πιπίνι κάτω των 20, λεπτούλα και petit, με στήθος καλοσχηματισμένο γύρω στο 3, tattoo πολύ διακριτικά σε τρία σημεία του κορμιού της με χαρακτηριστικότερα τα 4 πατουσάκια πάνω από τη μέση της. Πίρσινγκ σε αφαλό, μάτι και ίσως κάπου στο στόμα το οποίο όμως δεν διέκρινα λόγω χαμηλού φωτισμού. Χαμόγελο φανταστικό που σε συνδυασμό με το πονηρό της βλέμμα  μου δημιούργησαν πλήρη στύση από το σαλόνι που διατηρήθηκε μέχρι την είσοδο μου στο δωμάτιο του καταστήματος. Θέλω να επισημάνω ότι παρόμοιο γεγονός δεν θυμάμαι στην πρόσφατη μπουρδελοπορεία μου.

Περισσότερα στην κριτική….. :fuck1: :fuck1: :fuck1:

Jasone

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2012
Like
24
Πόντοι
1
Λοιπόν αναλυτικά για χθες, κατάθεση στη νεοφερμένη Πολωνέζα Τζούλια, στο κατάστημα της 26ης Οκτωβρίου 52, το κατάστημα δουλεύει σε μονοβάρδια μετά τις 6 το απόγευμα. Η Τζούλια μονοπωλεί τα σχόλια των τελευταίων ημερών, αυτός εξάλλου ήταν και ο λόγος της προγραμματισμένης επίσκεψης μου σε αυτήν.  Για να είμαι ειλικρινής στο μυαλό μου την είχα φτιάξει κάπως διαφορετική από τις περιγραφές των συναθλητών, για αυτό και την περιγράφω όπως ακριβώς την είδαν τα δικά μου μάτια.

Πιπίνι κάτω των 20, λεπτούλα και petit, με στήθος καλοσχηματισμένο γύρω στο 3, tattoo πολύ διακριτικά σε τρία σημεία του κορμιού της με χαρακτηριστικότερα τα 4 πατουσάκια πάνω από τη μέση της. Πίρσινγκ σε αφαλό, μάτι και ίσως κάπου στο στόμα το οποίο όμως δεν διέκρινα λόγω χαμηλού φωτισμού. Χαμόγελο φανταστικό που σε συνδυασμό με το πονηρό της βλέμμα  μου δημιούργησαν πλήρη στύση από το σαλόνι που διατηρήθηκε μέχρι την είσοδο μου στο δωμάτιο του καταστήματος. Θέλω να επισημάνω ότι παρόμοιο γεγονός δεν θυμάμαι στην πρόσφατη μπουρδελοπορεία μου.

Περισσότερα στην κριτική….. :fuck1: :fuck1: :fuck1:
Απο τι τιμη ξεκιναει η κοπελα?

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
29.822
Πόντοι
34.538
αμαν, τι φαγατε τη κοπελα..... :2funny:

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
712
Πόντοι
7.135
Δουλεύει από τις 8 το βράδυ μέχρι τις 8 το πρωί.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
τι εγινε εδω;βρηκαμε καινουρια anal queen; :grin:

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
τι εγινε εδω;βρηκαμε καινουρια anal queen; :grin:

Ίσως αν και δεν δοκίμασα καθότι δεν είμαι και ιδιαίτερα φαν του είδους. Πάντως κουνιώτανε με την ίδια μανία με αυτή που ανέφερες, ίδια μιλαμε καια παράλακτη, μου την θύμισε στο έπακρο, κλώνος....... :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
109
Like
13.497
Πόντοι
32.165
η Τζουλια δινει και κωλο? Ξερει κανεις τιμη? Και τελικα 8 ανοιγει η 6?

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
712
Πόντοι
7.135
Δεν κάνει αναλ το κοριτσάκι

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
712
Πόντοι
7.135
Μάλλον κατά λάθος το τσέκαρε ο Γκειμ, εγώ δεν το άκουσα αυτό την Παρασκευή που την πήρα (και τα προσέχω αυτά καθότι είμαι φαν του είδους).

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Μάλλον κατά λάθος το τσέκαρε ο Γκειμ, εγώ δεν το άκουσα αυτό την Παρασκευή που την πήρα (και τα προσέχω αυτά καθότι είμαι φαν του είδους).
κατσε να του κανουμε μια αναφορα...... :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom