Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 73 άτομα (3 μέλη και 70 επισκέπτες)

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.720
Πόντοι
25.165
Τωρα θα εχουμε και αμφιβολιες για την Εφη, καμια φωτο που να φερνει λιγο τζουλια μπορει να στειλει κανεις? στο περιπου ρε παιδι μου.

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Τωρα θα εχουμε και αμφιβολιες για την Εφη, καμια φωτο που να φερνει λιγο τζουλια μπορει να στειλει κανεις? στο περιπου ρε παιδι μου.

Για την Έφη δεν υπάρχει καμιά απολύτως αμφιβολίια , αν έδινε σε private  φάσεις στον πρώτο που θα έδινε θα ήμουν εγώ.... :sunglasses:

Σε σώμα η Τζούλια εκτός από βυζί είναι καρμπον η λάουρα, η anal queen, σε φάτσα τώρα κάποια μου θυμίζει αλλά δεν μπορώ να το φέρω τώρα.... :think:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
private  φάσεις εννοω γκομενο παιδες

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
550
Πόντοι
7.135
Αυτά είναι καλά νέα γιατί δεν την έκοβα για τέτοια :) Πάντως την Παρασκευή δεν το έδινε.

booooobs

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2012
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
0
η Τζουλια εχει 4ρι βυζι...  απλα λογω του μικρου κορμιου της φενεται κ μεγαλυερο!!  παντως μονο 3αρι δεν ειναι  :)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
η Τζουλια εχει 4ρι βυζι...   απλα λογω του μικρου κορμιου της φενεται κ μεγαλυερο!!  παντως μονο 3αρι δεν ειναι  :)
καταστημα με σουτιεν εχετε εσυ και ο μπουμπσακερ παρεα; :grin:

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
η Τζουλια εχει 4ρι βυζι...   απλα λογω του μικρου κορμιου της φενεται κ μεγαλυερο!!  παντως μονο 3αρι δεν ειναι  :)

Εεεε καλά εμείς αν συμφωνήσουμε ποτέ σε νούμερα.....πάντως το λες και μόνος σου .......λογω του μικρου κορμιου της φενεται κ μεγαλυερο!! .........αλλά δεν είναι, ετσι λέω εγώ και καμιά σχέση με τις βυζάρες της μαιρούλας που μερικοί είπαν ότι είναι καλύτερο......

bak14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2011
Κριτικές
10
Like
2
Πόντοι
231
οποιος εχει παει για να  :knockinb: στη βιλα την τελευταια βδομαδα ας κανει τον κοπο να μου στειλει ενα πμ

boobssucker

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
274
Πόντοι
36
:2on1:
καταστημα με σουτιεν εχετε εσυ και ο μπουμπσακερ παρεα; :grin:
που με θυμηθηκες ρε αδερφέ?χαχα.....λοιπόν,σχεδόν 9μηνες αποχή...δεν άντεξα...σας διάβαζα όλους για τη νέα τη μικρή,για αδύνατη με μεγάλο Βυζάντιο,άκουσα και για εμμανουελλα και απο το να τον έχω κάνει λάστιχο,ειπα να πάω να δώσω.πηγα στη Τζούλια πρώτα.θα με πείτε ανώμαλο,αλλά δεν τρελαθηκα.κορμαρα,βυζαρες,αλλά φορούσε ένα ντεκαβλε φόρεμα που τις έκανε να φαίνονται πεσμένες και με μεγάλο άνοιγμα ανάμεσα.με ξενερωσε και δεν μπήκα.πηγα μετά στην Κύπρια.και αυτη βυζαρες,σώματαρα,αλλα απο μούτρα...σαν μπουγατζομαχαιρο.η αλήθεια είναι ότι στο σαλόνι μόνο που δεν με πήδηξε.μ έφτιαξε και ενέδωσα στον πειρασμό.λοιπον παίδες,καλη αλλα ψεύτικη.και καμία σχέση με παλιά.τα βυζια έπεσαν λίγο,διότι αδύνατησε.μια στάση,απο πάνω Αρμεξακαι τελειωσα σε 5λεπτα.αλλα αυτή χάλια συμμετοχή.μηχανικες κινήσεις και ψεύτικες κραυγές..το μετάνιωσα σε γενικές γραμμές.ισως έκανα λάθος που δεν πήρα τη μικρή αλλα ήταν σαν βαρεμενη και κρύα στο διάδρομο...α,ρε Τζούλια απο Πολωνία που είσαι?την παλιά εννοώ...σε μια εβδομάδα είχα παει πέντε φορές.τι βυζαρες είχε...

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
ρε σεις σορρυ γι αυτα που θα πω αλλα ειστε αρρωστοι με το βυζι τοσο πολυ που παραβλεπετε ολα τα αλλα κι εγω εχω τα φετιχ μου αλλα δε κανω ετσι! πηγα στην τζουλια που την εκθειασατε σαν να ειναι η νεα αφρουλα, προσωπικα περα απο το μεγαλο βυζι και το στενο μουνακι δε βρηκα κατι ιδιαιτερα γουαου η κοπελα ενδεικνυται για βυζολαγνους καθαρα αλλα ειναι αγαρμπη και μου εδωσε μια αισθηση βιασυνης η βαρεμαρας δε ξερω

boobssucker

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
274
Πόντοι
36
ρε σεις σορρυ γι αυτα που θα πω αλλα ειστε αρρωστοι με το βυζι τοσο πολυ που παραβλεπετε ολα τα αλλα κι εγω εχω τα φετιχ μου αλλα δε κανω ετσι! πηγα στην τζουλια που την εκθειασατε σαν να ειναι η νεα αφρουλα, προσωπικα περα απο το μεγαλο βυζι και το στενο μουνακι δε βρηκα κατι ιδιαιτερα γουαου η κοπελα ενδεικνυται για βυζολαγνους καθαρα αλλα ειναι αγαρμπη και μου εδωσε μια αισθηση βιασυνης η βαρεμαρας δε ξερω
Κοιτα,ισως ηταν κουρασμενη,ίσως δεν ειχε ορεξη,ισως πολλα..Ολοι στη δουλεια μας υπαρχουν μερες που δεν "τραβαμε".....Πολλοι ανεφεραν πολυ θετικα σχολια...Προσωπικα,"μυριστηκα" οτι θα ναι φολα χθες και γι αυτο δεν μπηκα...Και δεν ξερω αν ψηθηκα για να παω αλλη φορα και να τη δοκιμασω...

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.720
Πόντοι
25.165
Σαν την αφρουλα δυσκολα να βρεθει καλυτερη.το μονο που με χαλαει πανω της ειναι τα σιλικονατα κατα τα αλλα δεν υπαρχει συναγωνισμος

boobssucker

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
274
Πόντοι
36
Σαν την αφρουλα δυσκολα να βρεθει καλυτερη.το μονο που με χαλαει πανω της ειναι τα σιλικονατα κατα τα αλλα δεν υπαρχει συναγωνισμος
Συμφωνω,αλλα τα βυζια της,αν και σιλικονατα,είναι τοσο ωραια σε σχημα και υφη,ταιριαζουν τοσο με το υπολοιπο σωμα,που είναι η κορυφαια για μενα και η αγαπημενη μου

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
καλησπερα παιδες
μαλλον με τους περισσοτερους εδω μεσα τα γουστα μου δεν ταιριαζουν
εκανα μια βολτα χθες σε επιλεγμενα καταστηματα οπως βιλλες με αννα κ καντυ κ στην τζουλια για να δω τι σοι ειναι τελικα αυτο το κοριτσακι
η αννα παντως ειναι αρκετα εντυπωσιακη αν ειχε κ μεγαλυτερο βυζι πιστευω δεν θα προλαβαινε να κλεισει μπουτι
σχετικα ησυχα τα πραγματα χθες κ παμε στην τζουλια...
η περιγραφη περιττη μιας κ ολοι σας την ξερετε αλλα θα σας την δωσω με την δικη μου οπτικη γωνια...
ενα μικροκαμωμενο,ομορφο σχετικα κοριτσακι,που απο τετοια βρωμαει ο τοπος εξω κ παρακαλανε να τα πηδηξεις,το βυζι μαλλον δεν ειναι κ πολυ στητο κ κωλαρακι ωραιο.χαμογελο μαλλον αμηχανο θα το ελεγα στο σαλονι κ οχι πολλα υποσχομενο κ για μενα αδικος κοπος να πληρωσω για να την πηδηξω.μπορει μεσα να βγαζει φωτιες,αλλα το στυλ αυτο το εχω σε αφθονια κ τζαμπα οποτε δεν μου κανει κλικ για της τα ακουμπησω
ισως οταν μου περισσεψουν πολλα χρηματα να την δοκιμασω αλλα για την ωρα δεν το νομιζω
οκ,τωρα μπορειτε να με πειτε ανωμαλο που δεν μου αρεσε η ψωνιο επειδη ειπα οτι ειπα,αλλα ετσι ειναι
ομορφουλα,αλλα αδιαφορη
κ το βυζι ειναι 4αρι....οσο ειναι μικρη να το χαρειται γιατι σε λιγο καιρο θα κρεμασει....ειναι ο νομος της βαρυτητας αλλωστε

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
οπου ακους πολλα κερασια θα κρατας μικρο καλαθι...
Με ενα βυζι τις βγαζουν γκομεναρες ολες.Θα γεμισουμε καμια 20αρια σελιδες αυτες τις μερες και μετα θα ξεχαστει οπως τοσες και τοσες...

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.720
Πόντοι
25.165
Να προσθεσω επισης οτι μακαρι να εκανε και ολα τα προγραμματα.

gt13

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2009
Κριτικές
9
Like
460
Πόντοι
21
καλησπερα παιδες
μαλλον με τους περισσοτερους εδω μεσα τα γουστα μου δεν ταιριαζουν
παλια πως ταιριαζαν τα γουστα ολων μας δε ξερω....ειμαστε μικρο χωριο στη σαλονικα και μας κανουν οτι θελουν οι νταβαδες,αυτο πιστευω....εχω να ακουσω ασχημο λογο για καινουργια πανω απο χρονο.....μπορει και παραπανω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom