gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
μπορει να δινει σε private φασεις......Ναι ρε χαμένε το ξέρω ότι κάνεις πλάκα......η Έφη πάντως αν και πολωνέζα δεν δίνει........
μπορει να δινει σε private φασεις......Ναι ρε χαμένε το ξέρω ότι κάνεις πλάκα......η Έφη πάντως αν και πολωνέζα δεν δίνει........
Τωρα θα εχουμε και αμφιβολιες για την Εφη, καμια φωτο που να φερνει λιγο τζουλια μπορει να στειλει κανεις? στο περιπου ρε παιδι μου.
ε ειναι καθολικη ρε μαν.....παρασκευη ειναι αμαρτια απο πισω......Αυτά είναι καλά νέα γιατί δεν την έκοβα για τέτοια Πάντως την Παρασκευή δεν το έδινε.
private φάσεις εννοω γκομενο παιδες
καταστημα με σουτιεν εχετε εσυ και ο μπουμπσακερ παρεα;η Τζουλια εχει 4ρι βυζι... απλα λογω του μικρου κορμιου της φενεται κ μεγαλυερο!! παντως μονο 3αρι δεν ειναι
η Τζουλια εχει 4ρι βυζι... απλα λογω του μικρου κορμιου της φενεται κ μεγαλυερο!! παντως μονο 3αρι δεν ειναι
που με θυμηθηκες ρε αδερφέ?χαχα.....λοιπόν,σχεδόν 9μηνες αποχή...δεν άντεξα...σας διάβαζα όλους για τη νέα τη μικρή,για αδύνατη με μεγάλο Βυζάντιο,άκουσα και για εμμανουελλα και απο το να τον έχω κάνει λάστιχο,ειπα να πάω να δώσω.πηγα στη Τζούλια πρώτα.θα με πείτε ανώμαλο,αλλά δεν τρελαθηκα.κορμαρα,βυζαρες,αλλά φορούσε ένα ντεκαβλε φόρεμα που τις έκανε να φαίνονται πεσμένες και με μεγάλο άνοιγμα ανάμεσα.με ξενερωσε και δεν μπήκα.πηγα μετά στην Κύπρια.και αυτη βυζαρες,σώματαρα,αλλα απο μούτρα...σαν μπουγατζομαχαιρο.η αλήθεια είναι ότι στο σαλόνι μόνο που δεν με πήδηξε.μ έφτιαξε και ενέδωσα στον πειρασμό.λοιπον παίδες,καλη αλλα ψεύτικη.και καμία σχέση με παλιά.τα βυζια έπεσαν λίγο,διότι αδύνατησε.μια στάση,απο πάνω Αρμεξακαι τελειωσα σε 5λεπτα.αλλα αυτή χάλια συμμετοχή.μηχανικες κινήσεις και ψεύτικες κραυγές..το μετάνιωσα σε γενικές γραμμές.ισως έκανα λάθος που δεν πήρα τη μικρή αλλα ήταν σαν βαρεμενη και κρύα στο διάδρομο...α,ρε Τζούλια απο Πολωνία που είσαι?την παλιά εννοώ...σε μια εβδομάδα είχα παει πέντε φορές.τι βυζαρες είχε...καταστημα με σουτιεν εχετε εσυ και ο μπουμπσακερ παρεα;
Κοιτα,ισως ηταν κουρασμενη,ίσως δεν ειχε ορεξη,ισως πολλα..Ολοι στη δουλεια μας υπαρχουν μερες που δεν "τραβαμε".....Πολλοι ανεφεραν πολυ θετικα σχολια...Προσωπικα,"μυριστηκα" οτι θα ναι φολα χθες και γι αυτο δεν μπηκα...Και δεν ξερω αν ψηθηκα για να παω αλλη φορα και να τη δοκιμασω...ρε σεις σορρυ γι αυτα που θα πω αλλα ειστε αρρωστοι με το βυζι τοσο πολυ που παραβλεπετε ολα τα αλλα κι εγω εχω τα φετιχ μου αλλα δε κανω ετσι! πηγα στην τζουλια που την εκθειασατε σαν να ειναι η νεα αφρουλα, προσωπικα περα απο το μεγαλο βυζι και το στενο μουνακι δε βρηκα κατι ιδιαιτερα γουαου η κοπελα ενδεικνυται για βυζολαγνους καθαρα αλλα ειναι αγαρμπη και μου εδωσε μια αισθηση βιασυνης η βαρεμαρας δε ξερω
Συμφωνω,αλλα τα βυζια της,αν και σιλικονατα,είναι τοσο ωραια σε σχημα και υφη,ταιριαζουν τοσο με το υπολοιπο σωμα,που είναι η κορυφαια για μενα και η αγαπημενη μουΣαν την αφρουλα δυσκολα να βρεθει καλυτερη.το μονο που με χαλαει πανω της ειναι τα σιλικονατα κατα τα αλλα δεν υπαρχει συναγωνισμος
οπου ακους πολλα κερασια θα κρατας μικρο καλαθι...ρε σεις σορρυ γι αυτα που θα πω αλλα ειστε αρρωστοι με το βυζι τοσο πολυ που παραβλεπετε ολα τα αλλα κι εγω εχω τα φετιχ μου αλλα δε κανω ετσι! πηγα στην τζουλια που την εκθειασατε σαν να ειναι η νεα αφρουλα, προσωπικα περα απο το μεγαλο βυζι και το στενο μουνακι δε βρηκα κατι ιδιαιτερα γουαου η κοπελα ενδεικνυται για βυζολαγνους καθαρα αλλα ειναι αγαρμπη και μου εδωσε μια αισθηση βιασυνης η βαρεμαρας δε ξερω
Να προσθεσω επισης οτι μακαρι να εκανε και ολα τα προγραμματα.Σαν την αφρουλα δυσκολα να βρεθει καλυτερη.το μονο που με χαλαει πανω της ειναι τα σιλικονατα κατα τα αλλα δεν υπαρχει συναγωνισμος
παλια πως ταιριαζαν τα γουστα ολων μας δε ξερω....ειμαστε μικρο χωριο στη σαλονικα και μας κανουν οτι θελουν οι νταβαδες,αυτο πιστευω....εχω να ακουσω ασχημο λογο για καινουργια πανω απο χρονο.....μπορει και παραπανωκαλησπερα παιδες
μαλλον με τους περισσοτερους εδω μεσα τα γουστα μου δεν ταιριαζουν