Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 66 άτομα (5 μέλη και 61 επισκέπτες)

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
1.310
Sorry, τι βλακας! Δεν εγραψα που!! Τεσπα, στο τανταλου 9, τωρα.

Geopasas

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2011
Κριτικές
20
Like
164
Πόντοι
11
Ρε παιδια συγνωμη για το ασχετο κανα κοριτσακι στα 100-120 Euro να μπορει να ερθει στο hotel που ειμαι εχετε υποψην σας....και παλι συγνωμη για το ασχετο.....

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Ρε παιδια συγνωμη για το ασχετο κανα κοριτσακι στα 100-120 Euro να μπορει να ερθει στο hotel που ειμαι εχετε υποψην σας....και παλι συγνωμη για το ασχετο.....
δεν ρωτας στους σιτυτουραδες καλυτερα;κατι καλο θα εχει.....

bak14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2011
Κριτικές
10
Like
2
Πόντοι
231
1) που αλλου δουλευε αυτη η μαρα απο φρ13 να διαβασω καμια κριτικη επιπλεον να μορφωθω? :grin:

2) το τηλ ακομα αγνοειται απ αυτο το στουδιακι ε? :think:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
βολτα με καταθεση αποψε σε ενα πρωτοεμφανιζομενο τουμπανο στο Σαπφους 5 ονοματι Σονια.Ξανθο κοντο ομορφο με βυζαρες πλαστικες εντυπωσιακες,ασπρουλιαρα με καλη φατσα και πολυ ωραιο δερμα.40ε με γυμνο και 69,ηταν καλη γενικα μεχρι που η μαλακω η ποντια η τσατσα χτυπησε την πορτα στπο 10λεπτο.Λιγο μου γκρινιαξε αλλα τελικα εκανε υπομονη...Αφου ειχε αποχωρησει κι ενω επλενα τον πουτσο μου στο νιπτηρα η μαλακω η τσατσα μπουκαρε στο δωματιο δηθεν να συμμαζεψει γιατι απ'οτι ακουγα η μικρη ειχε περαση και τα δωματιο γεμισαν...Αφου δεν εριξα καμια πουτσα και στην τσατσα παλι καλα :fuck2:
Τελοσπαντων ειναι πολυ καλο σε γενικες γραμμες το τουμπανακι και οι βυζολαγνοι-πιπινολαγνοι σιγουρα θα μπουνε
Στα υπολοιπα...

-Προμηθεως 5.η Τζουλια η μαυριδερη με τα ωραια βυζακια
-Σαπφους 8.η καριολα η Λαουρα :tits: :tits:
-Τανταλου 9.πηγα να δω την καινουρια Ουγγαρεζα αλλα ηταν σε προγραμμα
-Ερημιτη.Η Ιζαμπελα με την κωλαρα
-26ης 35.οταν ο θεος μοιραζε φατσες αυτη μαλλον απουσιαζε....Η Εμμανουελα η κυπρια.Ναι μεν βυζαρα,κωλαρα,ωραιο ασπρο δερμα και πολυ θεωρια στο σαλονι αλλα απο φατσα δεν παλευεται...
-Φριξου 13.η Μαρα η μοντελισια
-Φριξου 15.η Τανια η γυναικαρα
-Φριξου 14.η Γιασμιν η σκυλοφατσα
-Νικ.Ουρανου 26.Αλινα,αυτο το χαριτωμενο ξανθο με τα βυζακια εξω.
-Αν.Γεωργιου 30.το μαλακισμενο η Μερτσυ μισοκοιμισμενο...μολις βγηκε απ'την κουζινα συγχρονως εγω σηκωθηκα να φυγω και αυτη ειπε μια μαλακια και γυρισε στην κουζινα μολις με ειδε.Κι εγω φωναζα σαν μαλακας στην τσατσα...αστο να κοιμηθει το κοριτσι  :2funny: :2funny: :2funny:
-Αν.Γεωργιου 50.η Ταρα.συμπαθητικο μελαχρινο με μπουκλες με μπουταρες αλλα και κωλαρα κολαση.Εχει πολυ ωραια ματια αυτη και θελω να τη γαμησω,βγαζει πολυ θετικη αυρα στο σαλονι.Οποιος παει ας προσεξει λιγο που εχουν βαλει το κλιματιστικο στο σαλονι :jerking: :jerking:
-Αν.Γεωργιου 23(?).το καινουριο σπιτι πισω απ'την Βιλκα.Ειναι αλυσιδα με Κωλετη και δουλευε η Χριστινα η πολυ σκουροχρωμη με το ισιο μακρυ μαλλι.Συμπαθητικο κοριτσι...

Ακολουθησε επισκεψη στο Σολ και μεγαλη βολτα στην πιατσα οπους βεβαιως θα'χουμε το φοβερο ρεπορταζ σε λιγο...

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017

bak14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2011
Κριτικές
10
Like
2
Πόντοι
231

Paktosis

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
29
Like
2
Πόντοι
16
Καλημερίζω την μπουρδελοπαρεα... Έπειτα απο μεγάλο διάστημα αποχής από το άθλημα έκανα χτές μια βόλτα στα σπιτάκια όπου διαπίστωσα αρκετές νέες παρουσίες, τις οποίες οι τσατσάδες διαφήμιζαν και αναλόγως.

Ονόματα δεν ρώτησα στα πιο πολλά, αλλά μου έκανε εντύπωση ένα μωρό μελαχροινό τούμπανο στο προμηθέως 25, πρόστυχο βλέμμα και δεν συμμαζεύεται...(Απορώ γιατί δεν μπήκα :headbang:)
Ένα πυραυλοκίνητο μακρόστενο κοντόκαβλο στο Σαπφούς 7, Τζένιφερ Ιταλίδα...(Πρέπει να είναι παλιά αυτή, αλλά εγώ δεν τη θυμάμαι)

Μια καινούρια πολωνέζα στο Σαπφώς 20, φρέσκο μελαχροινό κορίτσι, από πολωνία κατα δήλωση της τσατσας. Προσωπικά μου άρεσε αξίζει η δοκιμή

Φρέσκο μωρό, πρώτη μερα κι αυτή στο Προμηθεώς 11 (στο Βασίλειο της Βερονίκης)... Μια νταρντανοαγγουροάχαρη με γλυκό προσωπάκι... Στα αρνητικά της καθ' όλα ευγενικής τσατσάς το άγριο επανειλλημένο χτύπημα της πόρτας.
΄Οπου μέτα δήλωσε ότι: "όπως βλέπετε η κοπέλα δεν βιάζεται.." Τι να το κάνω που βιάζεσαι εσύ μωρή, μου ήρθε να της πω, αλλά κρατήθηκα.

Η πιο μινιόν πουτάνα που έχω πετύχει ever στο Ταντάλου 9.... Είχε και πρόγραμμα όταν πήγα παναθεμά την.

Κατάθεση με ανάμεικτα συναισθήματα στη Νάσια στο Ταντάλου 14... Δεν το μετάνιωσα (σπάνια μετανιώνω), αλλά δεν την προτείνω για κανένα λόγο! Περισσότερα σε επερχόμενη κριτική...

Και το κορυφαίο συμβάν της βραδιάς έγινε στο "πράσινο" όπου βγαίνοντας ένας συναθλητής τον ρωτάω :  "Η Λάουρα είναι μέσα?" και μου απαντάει: "'Οχι ένα καινούριο κοντό, γυφτάκι είναι...". Λέω κι εγώ άντε
ας πάμε να το δούμε..γιατί κι αν ήταν η Λάουρα δεν θα έμπαινα αφού την έχω τιμήσει και δεν μου αρέσει να της ρίχνω και άκυρα...Μιας και τελευταία έχει κι αρκετά νευράκια.
Τέσπα μπαίνω μέσα και λέει η τσατσά καινούριο κορίτσι έχω! Και βγαίνει η Λάουρα μεταφιεσμένη κανονικό καρναβάλι! Με μαύρα μαλλιά, φρύδι χοντροβαμμένο και τέρμα σκούρο make up. Κανονική τσιγγανα να σου πω το μοίρα σου να σου πω το ριζικό σου...Πραγματικά εγώ που συγκρατώ πρόσωπα πάρα πολύ τρόμαξα να την γνωρίσω! Απολαυστική και η στιχομυθία μας μόλις την αναγνώρισα.

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.824
Πόντοι
6.265
Μετα το γλεντι της προκρισης σημερα λεω να περασω για καμια βαρδαροτσαρκα :rockon:

με βαση αυτα που ειδα πριν 10 μερες και εκτος απροοπτου δηλαδη τιποτα καινουργιου
εχω προτεραιοτητα ρολαντινιο! :think:
το νεο μικροκαμωμενο πιπινι αλλα με τις μετριες κριτικες τζενιφερ :think:
την αυθεντικη λαουρα που ελειπε την προηγουμενη φορα και με την αναφορα παραπανω επεστρεψε στο αρχικο της στυλ με μαυρομαλι που της πηγαινε και περισσοτερο
οποτε τριλημα!(μπαμπινιωτης!)
για δωστε μου τα φωτα σας παρτε θεση :think:

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
1.310
για προσωπικα ποστ που τα καταλαβαινετε μονοι σας υπαρχουν και π.μ.!
Μητσαρα, πες μας κανα νεο απ τα μασατζιδικα! Ειναι καλυτερα? Να παρουμε μεταγραφή, η να κατσουμε εδω που είμαστε; Κανε ενα συγκριτικο τεστ! :)

Κι αστε τα παιδια, δεν πειραξαν κανεναν που χαιρέτησαν την αναφορα του μεγαλου Ρώσου, Βασίλη Ζαιτσεφ!!!

Stormbringer

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
5
Like
48
Πόντοι
1
Μητσαρα, πες μας κανα νεο απ τα μασατζιδικα! Ειναι καλυτερα? Να παρουμε μεταγραφή, η να κατσουμε εδω που είμαστε; Κανε ενα συγκριτικο τεστ! :)

Κι αστε τα παιδια, δεν πειραξαν κανεναν που χαιρέτησαν την αναφορα του μεγαλου Ρώσου, Βασίλη Ζαιτσεφ!!!
Δεν με πειραζει καθολου απλα νομιζω οτι και μια μεταφρασουλα απο κατω δεν θα εβλαπτε!
Τωρα για την συγκριση η γνωμη μου ειναι η εξης:
Τα μασατζιδικα ειναι πιο ακριβα σε απολυτα Να αλλα πιο Vmf! Δηλ οταν θελεις 50 ευρω για προγραμμα "γυμνο τσιμπουκι" σε studio  με 10 ευρω περισσοτερο εχεις και μασαζ και διπλασιο χρονο και μαλιστα αν εισαι και καλος διαπραγματευτης ισως κανεις και διπλη "εκτονωση"! Εγω ας πουμε με ενα καλο παζαρι καποια στιγμη πηρα με 100 ευρω duo με διπλη εκτονωση!!!Και μασαζ και απο ολα τα καλα! αχχαχα  Τωρα στον αντιποδα πιστευω οτι στα studio εχει αλλη γλυκα μιας και εχει καποιες ΠΟΛΥ ομορφες κοπελλες!(Σαρα κοροβαγκου,Τουμπανιεθ και πολλες αλλες που βαριεμαι να γραφω ολες)!Θεωρω οτι το σωστο ειναι η ποικιλια!Μια εδω μια εκει ολα τα γουστα και καθε ενα με τη γλυκα του!

Stormbringer

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
5
Like
48
Πόντοι
1
Μετα το γλεντι της προκρισης σημερα λεω να περασω για καμια βαρδαροτσαρκα :rockon:

με βαση αυτα που ειδα πριν 10 μερες και εκτος απροοπτου δηλαδη τιποτα καινουργιου
εχω προτεραιοτητα ρολαντινιο! :think:
το νεο μικροκαμωμενο πιπινι αλλα με τις μετριες κριτικες τζενιφερ :think:
την αυθεντικη λαουρα που ελειπε την προηγουμενη φορα και με την αναφορα παραπανω επεστρεψε στο αρχικο της στυλ με μαυρομαλι που της πηγαινε και περισσοτερο
οποτε τριλημα!(μπαμπινιωτης!)
για δωστε μου τα φωτα σας παρτε θεση
:think:

Πηδα τες και τις 3 στη σειρα και μετα πηγαινε για το τελευταιο και φαρμακερο στην Καλυτερη!!!!!!!!!! 

:zfuck: :knockinb: :fuck1: :fuck2: :pipa1: :pipa2:

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
1.310
Δεν με πειραζει καθολου απλα νομιζω οτι και μια μεταφρασουλα απο κατω δεν θα εβλαπτε!
Τωρα για την συγκριση η γνωμη μου ειναι η εξης:
Τα μασατζιδικα ειναι πιο ακριβα σε απολυτα Να αλλα πιο Vmf! Δηλ οταν θελεις 50 ευρω για προγραμμα "γυμνο τσιμπουκι" σε studio  με 10 ευρω περισσοτερο εχεις και μασαζ και διπλασιο χρονο και μαλιστα αν εισαι και καλος διαπραγματευτης ισως κανεις και διπλη "εκτονωση"! Εγω ας πουμε με ενα καλο παζαρι καποια στιγμη πηρα με 100 ευρω duo με διπλη εκτονωση!!!Και μασαζ και απο ολα τα καλα! αχχαχα  Τωρα στον αντιποδα πιστευω οτι στα studio εχει αλλη γλυκα μιας και εχει καποιες ΠΟΛΥ ομορφες κοπελλες!(Σαρα κοροβαγκου,Τουμπανιεθ και πολλες αλλες που βαριεμαι να γραφω ολες)!Θεωρω οτι το σωστο ειναι η ποικιλια!Μια εδω μια εκει ολα τα γουστα και καθε ενα με τη γλυκα του!
Ωραιος! Tanks! Ωστε παιζουν και duo ε?? Μεχρι και πισινες σε μπαλκονια ειδα ανακαλυψες!
Επιφυλάσσομαι για ποροχη περισσοτερων πληροφοριων οταν το παρω αποφαση :)
Να υποθεσω ομως οτι αυτες δεν πολυεχουν σχεση με γιατρους ε??

bak14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2011
Κριτικές
10
Like
2
Πόντοι
231
Και το κορυφαίο συμβάν της βραδιάς έγινε στο "πράσινο" όπου βγαίνοντας ένας συναθλητής τον ρωτάω :  "Η Λάουρα είναι μέσα?" και μου απαντάει: "'Οχι ένα καινούριο κοντό, γυφτάκι είναι...". Λέω κι εγώ άντε
ας πάμε να το δούμε..γιατί κι αν ήταν η Λάουρα δεν θα έμπαινα αφού την έχω τιμήσει και δεν μου αρέσει να της ρίχνω και άκυρα...Μιας και τελευταία έχει κι αρκετά νευράκια.
Τέσπα μπαίνω μέσα και λέει η τσατσά καινούριο κορίτσι έχω! Και βγαίνει η Λάουρα μεταφιεσμένη κανονικό καρναβάλι! Με μαύρα μαλλιά, φρύδι χοντροβαμμένο και τέρμα σκούρο make up. Κανονική τσιγγανα να σου πω το μοίρα σου να σου πω το ριζικό σου...Πραγματικά εγώ που συγκρατώ πρόσωπα πάρα πολύ τρόμαξα να την γνωρίσω![glow=red,2,300] Απολαυστική και η στιχομυθία μας μόλις την αναγνώρισα.[/glow]

δωσε στεγνα στο λαο τη στιχομυθια ψοφαω για τετοια :2funny:

Tommy3

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
βολτα με καταθεση αποψε σε ενα πρωτοεμφανιζομενο τουμπανο στο Σαπφους 5 ονοματι Σονια.Ξανθο κοντο ομορφο με βυζαρες πλαστικες εντυπωσιακες,ασπρουλιαρα με καλη φατσα και πολυ ωραιο δερμα.40ε με γυμνο και 69,ηταν καλη γενικα μεχρι που η μαλακω η ποντια η τσατσα χτυπησε την πορτα στπο 10λεπτο.Λιγο μου γκρινιαξε αλλα τελικα εκανε υπομονη...Αφου ειχε αποχωρησει κι ενω επλενα τον πουτσο μου στο νιπτηρα η μαλακω η τσατσα μπουκαρε στο δωματιο δηθεν να συμμαζεψει γιατι απ'οτι ακουγα η μικρη ειχε περαση και τα δωματιο γεμισαν...Αφου δεν εριξα καμια πουτσα και στην τσατσα παλι καλα :fuck2:
Τελοσπαντων ειναι πολυ καλο σε γενικες γραμμες το τουμπανακι και οι βυζολαγνοι-πιπινολαγνοι σιγουρα θα μπουνε

Αλ είχα πάρει μια Σόνια εκεί μαυρισμενη από Σολάριουμ με πλαστικα μεγάλα βυζιά από Ουγγαρία αν θυμάμαι καλά είπε.. Ξανθια με λατιν κωλάρα και τατοου αν θυμάμαι στα πόδια η στη πλάτη που έφτανε μέχρι και κώλο..
Μιλούσε καλά ελληνικά μου πε είνια χρόνια Ελλάδα και παλια γύριζε ταινίες.

Έχει καμμιά σέση με αυ΄την την Σόνια;
Τα βυζιά της σαν ποιανής είναι περίπου;

Paktosis

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
29
Like
2
Πόντοι
16
δωσε στεγνα στο λαο τη στιχομυθια ψοφαω για τετοια :2funny:

Ποιο αστείο ήταν το ύφος παρά τα λογια αυτά καθεαυτά...

Αλλά αφου το ζητας :

Αφού την καλοκοίταξα.. "Λάουρα, εσύ είσαι..."
-"Ναι..Εγώ είμαι, έλα να περάσουμε ωραία"
-"Ευχαριστώ δεν θα πάρω..." και κάνω να φύγω
-"Α ρε καημένε", απαντάει
-Κοντοστέκομαι.. -"Λάουρα, τώρα δεν μιλάς όμορφα..,εγώ σε έχω τιμήσει άπειρες φορές"
-Μου κρατάει το χέρι.. -"Έλα συγγνωμη, που χάθηκες εσύ?"
-"Γιατί με θυμάσαι?"
-"'Οχι!"
-"Α ρε καημένη..ΜΠΟΥΠ!(Η πόρτα ξοπίσω μου)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom