Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 75 άτομα (3 μέλη και 72 επισκέπτες)

tsondovolos

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Γεια σας παιδιά για Νικόλ αληθεύει οτι δε θα ξαναδουλεψει η απλά πήρε άδεια για διακοπές?
ισως πηγε προς πολωνια-ουκρανια μερια ,για τπτ εξτραδακαι ελεω Euro ;p  (hahaha ελπιζω να ξαναγυρισει εστω για λιγο :cheesy:  )

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Χτεσινη βραδυνη στουντιοτσαρκα μετα απο πολυ καιρο, νεες κοπελες σε μερικα μαγαζακια, τιποτα το συνταρακτικο σε αυτες τις νεες εμφανησεις, κινηση χαλαρη μιας και τα μαγαζια μεταφερθηκαν στις θερινες τοποθεσιες τους, κοσμος μηδεν κοινως βαραγαν μυγες σε ολα, τσατσαδες ολιγο προκλητικες, κατα τα αλλα ηταν μια καλη μερα για τσαρκα αν εξαιρεσεις την αφορητη απνοια με τους 30 βαθμους και την αυξημενη υγρασια, η οποια ευτηχως εξαφανηζοταν μεσα στα μαγαζακια που τα κλιματιστικα ειχαν παρει φωτια...

Μαντζαρου 10. Πρωτη φορα την βλεπω, μαυρομαλα αν θυμαμαι καλα ειπε και ονομα κατι σαν Βικτωρια ή κατι τετοιο δεν ειμαι σιγουρος, παντως δεν ηταν κατι καλο εμφανησιακα για να αξιζει, τιμες απο 30€ ακουσα.
Μαντζαρου 1Α. Καστανοξανθη γεματουλα με καρε καστανοξανθο μαλι, προς μιλφ, ομορφουλα γλυκομιλητη την εκοψα καθως εβγενα και στεκοταν στην πορτα, αλλα οχι κατι καλο εμφανησιακα για να πληρωσεις.
Κατεχακη. Η Εμμα μεσα στο δωματιο, δεν καθησα να την δω την εκανα...η ποιο φορμαρισμενη πουτανα της σαλονικης αυτην την στιγμη ισως, αν και η αποδοση της ειναι σαν τον δεικτη του χρηματηστηριου.!!  :grin:
Κωλετη. Η Στεφη η Ιταλιδα, μεσα σε μαυρα εσωρουχα, μαυρησμενη φουλ, ομορφη παρουσια, κορμαρα, αλλα ψιλοπαπαδες μεσα... κοινως λεει τα καλαντα οπως ειπε καποιος συναθλητης μερικες σελιδες πισω.!! :2funny:
Πετρου Ερημιτη. Η Μαυρομαλα Ιζαμπελα με το θεσπεσιο κωλαρακι αλλα παρατηροντας την καλυτερα στο προσωπο αυτην την φορα ειναι αρκετα ασχημουλα.  :S
Ν.Ουρανου 26. Νεα κοπελα εδω λεει η τσατσα, βγηκε ενα καλο σχετικα κορμι με φορα παρτιδα εξω τις μεγαλες σχετικα βυζαρες τις για να με δελεασει, καλο βυζι κρεμαει ομορφα προς τα κατω, προσοπακι με ωραιο χαμογελο, αλλα δεν...
Φριξου 9. Η Αντριανα η ξανθια ισπανιδα, ξεπροβαλε με τις λαδομενες βυζαρες τις να γυαλιζουν χερετισε ευγενικα και γυρησε...ΚΩΛΑΡΑ.!! οντως αν και την εσπρωξα πριν 2 εβδομαδες μου θυμισε εντονα την Πετρουλα χτες, θα εχω και τρτο γυρο μαζι της καποτε.!  :grin: η τσατσα η αχωνευτη η λαζοτσατσα επεστρεψε ξανα  :headbang: χαλαρη την εκοψα, θα σπινταρει που θα παει.!!  :2funny:
Φριξου 13. Πρεπει να ηταν η μελαχρινη ψιλοστρουμπουλη Γιαννα, μεσα σε μπλε συνολακι μαγιο.?? την εχω βαλει στα υποψην για σπρωξιμο, ισως κυριακη.???  :think:
Φριξου 15. Η Τανια απο κωλετη, ψιλοξανθυνε το μαλι τις που το μπουκλωσε λιγακι και της παει παρα πολυ, βυζαρα μεγαλη καλης ποιοτητας, οπως και σωμα μπαρμπατσικο... :cum: :tits:
Φριξου 14. Η Γιασμιν/Τζια ξανθια σκυλοφατζα, συνεχεια τοπλεσσ, να επιδυκνιει τις πλαστικες βυζαρες τις, προσπαθησε με κατι κολπα να με βαλει παλι μεσα, αλλα δεν με επεισε για αλλη μια φορα, ασε που δεν ξαναμπενω σε αυτη μεσα, μονο παπαδες στο σαλονι ριχνει, αν και λεει οτι βελτιωθηκε αρκετα σε μια μινι συζητηση που ειχαμε σε παλαιοτερη τσαρκα που δεν την αφησα ετσι οταν ξεστομισε οτι μονο τσαρκα κανω και δεν μπενω...
Ν.Ουρανου 1Β. Η ξανθια Εβελινα με το απαραμιλο αισθητικης φυσικο βυζι της, δεν χαλαει το γαμημενο.!!  :2funny: παντα ορθιο.????  :2funny: :cum: ...ξεθαρεψε το μπασταρδακι.!! και ξεστομιζει μαλακιες :tickedoff: της ειπα μια κουβεντα που μαλλον θελω να πιστευω της χαλασα την βραδυα... :dancing: η μπιτζοτσατσα κοιτουσε αμετοχη...ουυυυυ καριοοοοοολες.!!!  :knuppel:
Κοροβαγκου. Νεα κοπελα προς το μιλφ, δεν ξερω αν ειναι η ιδια με τις φωτο που δινει το αλλο σαιτ, δηλ. η Αννα, αλλα ειναι ποιο παχια, σχετικα ψιλη, προσωπο μετριο, μικρο βυζι φενοταν να εχει, δεν με συγγινησε.
Κεφαληνιας. Ανοιχτο, αλλα δεν εκανα το κοπο να μπω, με τα μπαζα που φερνει εφαγε εμπαργκο, αν δεν φερει 10αρι δεν ξαναπερναω.
Α.Γεωργιου 50. Καινουριο τεμαχιο, Ταρα ακουσα να την φωναζει η τσατσα, μαυρομαλα με φουντωτο σαν περμαναντ μαλι, ασχημη την εκοψα απο τα 500μ μακρια απο τους καναπεδες, σωμα μετριο με μεγαλη λεκανη.
Α.Γεωργιου 34. Η Ξανθια μουναρα Λιλη, και η τσατσα η μαυρομαλα κοντο μαλι η αδυνατη, που ειχα καλη γνωμη για παρτη της χτες ηθελε να το παιξει καριολα, βλεποντας με να φευγω, αν και ειχα για 2η καταθεση στο προγραμμα την Λιλη χτες μετα απο τετοια συμπεριφορα δεν ξαναγυρησα...
Α.Γεωργιου 30. Γκρετα πρεπει να την φωναξε η τσατσα, μπαζακι με ασχημο χαμογελο, μελαχρινο... :S
Α.Γεωργιου 24. Η μελαχρινη αβυζη Μερτσυ, καποιος να την κανει να σταματησει να τρωει, εχει παχυνει αρκετα, το προσωπο της σου θυμηζει λεμαργια.!! κοντευει να κανει προγουλια, εκανε κατι μαγουλα αντιαισθητικα,  :S ειχε βαμενα και κοκκινα τα χιλια και μου θυμηζε λες και ετρωγε κοκκινιστο στην κουζινα, απο την αλλη το παιζει και σουπερ γκομενα.!!!   :2funny: ...αντε ρε νουμερο.!!!  :headbang:
Α.Γεωργιου 16. Η Μια η ταυλανδοφιλιπινοζοκινεχοιπαπωνεζομπαλιδα, ποσα διαβατηρια θα αλαξει η κοπελα.??  :headbang: σπασμενο αρκετα σωμα, βυζι ασχημο, μεσα στο δωματιο μετρια πραγματα.
Α.Γεωργιου 4. Η Μιλφ Χριστινα, καστανοξανθη γυναικα με περμαναντ.?? καστανοξανθο μαλι...περισοτερες πληροφοριες απο τους μιλαφακηδες.  :grin:
26ης Οκτωβρη 52. Η Εκπληξη της βραδυας, καινουρια τελικα κοπελα, δεν ειναι η παλια Τζουλια, αλλα εχει τα βυζια της.!!  :2funny: ειναι απο Πολωνια, πιπινακι 18 Μαιων, κοντο αδυνατο με βυζαρες να ζοριζουν το σουτιεν, σωματακι καλο αδυνατο, προσωπακι παρα πολυ ομορφο γλυκο, το κοριτσι φενετε απο το σαλονι οτι ειναι αβγαλτο, αλλα ηταν η ποιο δυνατη παρουσια της βραδυας μαζι με την Λιλη...
26ης Οκτωβρη 52. Η Επιστροφη της Κυπριας Εμμανουελας, μεσα σε ροζ φορεματακι, η βυζαρες...βυζαρες,  :tits: :tits: :tits:  :rockon: ισιο ξανθο μακρυ μαλι, που εκρυβε την φατσα, γλυκια οπως παντα, πιστευω αγγιζει το μιλφ πλεον...

αυτα για χτες βραδυ απο το μετωπο της πληρωμενης ιδωνης...

Stormbringer

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
5
Like
48
Πόντοι
1
:2on1:
Πήγα στην καινούργια Τζούλια, έγραψα και κριτική. Η κοπέλα έχει σπέσιαλ στήθος και είναι πολύ γλυκούλα, θα αρέσει σε πολύ κόσμο.

σε ποιο ειναι αυτη φιλε μου??????

Stormbringer

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
5
Like
48
Πόντοι
1
26ης Οκτωβρη 52. Η Εκπληξη της βραδυας, καινουρια τελικα κοπελα, δεν ειναι η παλια Τζουλια, αλλα εχει τα βυζια της.!!  :2funny: ειναι απο Πολωνια, πιπινακι 18 Μαιων, κοντο αδυνατο με βυζαρες να ζοριζουν το σουτιεν, σωματακι καλο αδυνατο, προσωπακι παρα πολυ ομορφο γλυκο, το κοριτσι φενετε απο το σαλονι οτι ειναι αβγαλτο, αλλα ηταν η ποιο δυνατη παρουσια της βραδυας μαζι με την Λιλη...
26ης Οκτωβρη 52. Η Επιστροφη της Κυπριας Εμμανουελας, μεσα σε ροζ φορεματακι, η βυζαρες...βυζαρες,  :tits: :tits: :tits:  :rockon: ισιο ξανθο μακρυ μαλι, που εκρυβε την φατσα, γλυκια οπως παντα, πιστευω αγγιζει το μιλφ πλεον...

αυτα για χτες βραδυ απο το μετωπο της πληρωμενης ιδωνης...

αρχηγε αυτο 2 ειχε??? κι αν οχι η "εκπληξη" σε ποιο ητανε το καινουργιο το αβλατο με τις βυζαρες???  αχχα  :tits2:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
  αρχηγε αυτο 2 ειχε??? κι αν οχι η "εκπληξη" σε ποιο ητανε το καινουργιο το αβλατο με τις βυζαρες???  αχχα  :tits2:

Γμτ.!! παλι θα με κοροιδευει ο jo... :headbang:

στο 35Α ηταν η Εμμανουελα η Κυπρια, και στο 52 ηταν η Τζουλια η καινουρια....

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
η βερονικα εχει πεσει παντως εκει που ηταν στανταρακι για μενα πριν καιρο. Πηγα την Πεμπτη για εμμα δουλευε μια αλλη και απο εκει εφυγα για βαρδαρη και βερονικα στο σαμπφους 20 αλλα μπα και τωρα τελευταια δεν ξερω τι την εχει πιασει και ολο προσπαθει να με κωλοδακτυλιασει...

Επισκέπτης
η βερονικα εχει πεσει παντως εκει που ηταν στανταρακι για μενα πριν καιρο. Πηγα την Πεμπτη για εμμα δουλευε μια αλλη και απο εκει εφυγα για βαρδαρη και βερονικα στο σαμπφους 20 αλλα μπα και τωρα τελευταια δεν ξερω τι την εχει πιασει και ολο προσπαθει να με κωλοδακτυλιασει...
γιατι ετσι ρε φιλε  :2funny: :2funny:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Χτεσινη βραδυνη στουντιοτσαρκα μετα απο πολυ καιρο, νεες κοπελες σε μερικα μαγαζακια, τιποτα το συνταρακτικο σε αυτες τις νεες εμφανησεις, κινηση χαλαρη μιας και τα μαγαζια μεταφερθηκαν στις θερινες τοποθεσιες τους, κοσμος μηδεν κοινως βαραγαν μυγες σε ολα, τσατσαδες ολιγο προκλητικες, κατα τα αλλα ηταν μια καλη μερα για τσαρκα αν εξαιρεσεις την αφορητη απνοια με τους 30 βαθμους και την αυξημενη υγρασια, η οποια ευτηχως εξαφανηζοταν μεσα στα μαγαζακια που τα κλιματιστικα ειχαν παρει φωτια...

εισαι ο Σακης Αρναουτογλου των μπουρδελων  :rockon:
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=3738.0;attach=426157;image[/img[/URL]]
[quote][color=red]Μαντζαρου 10.[/color] Πρωτη φορα την βλεπω, μαυρομαλα αν θυμαμαι καλα ειπε και ονομα κατι σαν Βικτωρια ή κατι τετοιο δεν ειμαι σιγουρος, παντως δεν ηταν κατι καλο εμφανησιακα για να αξιζει, τιμες απο 30€ ακουσα.[/quote]
Μαλιστα ... Σωστα το ειπε το ονομα ο αλλος .. την πετυχε φιλος στο Ερως προχθες , οποτε ενα το Κρατουμενο
[quote][color=red]Μαντζαρου 1Α.[/color] Καστανοξανθη γεματουλα με καρε καστανοξανθο μαλι, προς μιλφ, ομορφουλα γλυκομιλητη την εκοψα καθως εβγενα και στεκοταν στην πορτα, αλλα οχι κατι καλο εμφανησιακα για να πληρωσεις.[/quote]
Ππολυ καλη η περιγραφη μπραβο ... Η Καρμεν ηταν , την ειδα προσφατα και λεω να της τον σφυριξω αν τυχει καθοτι ειχε ενα στυλ που ...  θελω να το [b]δοκιμασω[/b]
[QUOTE="Karaman 7, post: 3872462"]
Γμτ.!! παλι θα με κοροιδευει ο jo... :banghead:
στο 35Α ηταν η Εμμανουελα η Κυπρια, και στο 52 ηταν η Τζουλια η καινουρια....
[/quote]
Χαχαχαχαχα , ρεεε ! πανω που μουρμουρουσα "παλι μπερδευτηκε ο βλαμενος "
διαβαζω αυτο το ποστ  :D :D :D
[quote] αυτα για χτες βραδυ απο το μετωπο της πληρωμενης ιδωνης... [/quote]
Μη ητα ειναι η ηδονη  :birdman: εκτος αν ανακαλυψες νεες μεθοδους  ;D
οπως και να χει , μας ηδονίζει  ο Τσαρκαμαν  :headbang3:

Stormbringer

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
5
Like
48
Πόντοι
1
Στοχευμενη καταθεση στο πιπινακι την Τζουλια!!!  aLL tHE mONEY ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟ!χΑΜΟΓΕΛΑΣΤΟ ΓΛΥΚΟΥΛΙΚΟ ΧΩΡΙς ΤΠΤ ΤΟ ΣΠΑΣΤΙΚΟ Ωραιο κορμι Βυζος  :tits2: δυναμιτης!Ειναι αβγαλτο οκ!προτιμω ενα ευχαριστο "amateur"πιπινακι που θα κατσει πανω στον πουτσο και 2'αφου εχεις χυσει παρα μια απιστευτη επαγγελματια που δεν θα αφηνει αυτο η εκεινο και θα σε κανει να καταλαβαινεις οτιπεριμενει να τελειωσεις για να φυγει!πιπινοβυζολαγνοι ορματε!!!  Joooooooooooooooooooooooooooooooooooo...  ειναι και Πολωνεζα!!!!!!!!!!!

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Στοχευμενη καταθεση στο πιπινακι την Τζουλια!!!  aLL tHE mONEY ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟ!χΑΜΟΓΕΛΑΣΤΟ ΓΛΥΚΟΥΛΙΚΟ ΧΩΡΙς ΤΠΤ ΤΟ ΣΠΑΣΤΙΚΟ Ωραιο κορμι Βυζος  :tits2: δυναμιτης!Ειναι αβγαλτο οκ!προτιμω ενα ευχαριστο "amateur"πιπινακι που θα κατσει πανω στον πουτσο και 2'αφου εχεις χυσει παρα μια απιστευτη επαγγελματια που δεν θα αφηνει αυτο η εκεινο και θα σε κανει να καταλαβαινεις οτιπεριμενει να τελειωσεις για να φυγει!πιπινοβυζολαγνοι ορματε!!!  Joooooooooooooooooooooooooooooooooooo...  ειναι και Πολωνεζα!!!!!!!!!!!

Ωραίος ο Μητσάρας  :rockon: :rockon: :rockon:  , δεν χρειάζεται να γράψεις τίποτα  :tits: :tits:άλλο επόμενος στόχος μου αβλεπεί. :fuck1: :fuck1: :fuck1:

Tommy, dokimazo ακούνε  :huh: :huh: :huh: :grin: :grin:

Tommy3

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Tommy, dokimazo ακούνε  :huh: :huh: :huh: :grin: :grin:

Καλημέρα παιδιά,

ΤΗ δοκίμασα...
Απίστευτη η κοπέλα...
Πρώτη φορά έκατσε μαζί μου κοπέλα τόση ώρα τελείωσα και με xάιδευε και με φιλούσε για κανα 15λεπτό μετά που έχυσα...
Φιλιά συνέχεια αγκαλιές σαν να είμουν με τη γκόμενά μου... Για τις βυζαρες δε θα μιλήσω ήδη τα έχουν πει οι άλλοι...

Game έχεις φύγει...

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
763
Πόντοι
4.535

Διαβάζω με αμέριστο ενδιαφέρον τα νέα των αγαπητών μας οίκων και ενδιαφέρομαι δια την άβγλτη κορασίδα. Ενημερώσατέ με όπως προβώ εις όλας τας ενεργείας δια την δοκιμήν. (Πότε περιπολεί και που...)

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Καλώς τα φιλαράκια μου. :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Καλημέρα παιδιά,

ΤΗ δοκίμασα...
Απίστευτη η κοπέλα...
Πρώτη φορά έκατσε μαζί μου κοπέλα τόση ώρα τελείωσα και με xάιδευε και με φιλούσε για κανα 15λεπτό μετά που έχυσα...
Φιλιά συνέχεια αγκαλιές σαν να είμουν με τη γκόμενά μου... Για τις βυζαρες δε θα μιλήσω ήδη τα έχουν πει οι άλλοι...

Game έχεις φύγει...

Εφυγααααααα, τρέχω μιλάμε, είναι η επόμενη μου…. :tits: :fuck2:

Διαβάζω με αμέριστο ενδιαφέρον τα νέα των αγαπητών μας οίκων και ενδιαφέρομαι δια την άβγλτη κορασίδα. Ενημερώσατέ με όπως προβώ εις όλας τας ενεργείας δια την δοκιμήν. (Πότε περιπολεί και που...)

Προφανώς σε απογεματινοβραδινή βάρδια στο 26ης Οκτωβρίου 52. :boobies:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
πηγα ψηφισα πριν μια ωριτσα και λεω οπως ειμαι τωρα δεν παω και μεχρι κατω μια βολτιτσα...
Πηγα πρωτα Κατεχακη μιας και μου ειχε μεινει η περιεργεια αν πραγματι δινουν στα 30ε το γυμνο στην Ιζαμπελα.
Μπαινω,ηταν παλι η χαζη τσατσα και διπλα της στον καναπε η Ιωαννα καθισμενη με την κωλαρα τουρλωμενη στα πλαγια και τις βυζαρες φορα παρτιδα και ελυνε σταυρολεξο.Καθομαι κι εγω διπλα στην καρεκλα,μου πιανει τον πουτσο και μου λεει η τσατσα μπες με 30ε με γυμνο.
Τι αλλο κανει ρωταω...
Ο,τι θες τα παντα μου λεει η Ιωαννα,εσυ τι θες?
Λιγο απ'ολα λεω εχοντας στο μυαλο μου κωλαρακι φυσικα...
50ε λεει η τσατσα για ολα
40ε λεω θα σου δωσω...Οκ μπες και οι δυο μαζι με μια φωνη :2funny: :2funny: Κυριακη αγαπημενη μερα :sunglasses: :sunglasses:

Πολυ καλη σε ολα της και ιδιατερα στο τσιμπουκι,κωλος πολυ δουλεμενος οπου μπαινεις σχετικα δυσκολα αλλα μετα το ευχαριστιεσαι,επικοινωνιακη και λιγο τρελιαρα.Οσο ημουν μεσα η τσατσα ελεγε σε αλλους 50ε κωλαρακι οποτε παλι ειναι η χαμηλοτερη τιμη αλλα ετσι κι αλλιως το κατεβαζουν αμεσως φτανει να το ζητησεις.Αυτη εχει δουλεψει και στο Νικ.Ουρανου νυχτα πριν ενα μηνα,ειναι μελαχρινη με συμπαθητικη φατσα,ωραια φυσικα βυζια λιγο πιο μικρα απο της Καρμεν αλλα στο ιδιο στυλ.Ελαφρως κρεμαστα αλλα σε καποιο σημειο αρχιζουν και ξανανεβαινουν με ωραιες μεγαλες ρωγες.Στο σωμα λιγο ζουμπουρλευει αλλα της παει και εχει μεγαλο τατου στη μεση πανω απ'τα κωλομερια.Γενικα μ'αρεσε,ευχαριστηθηκα και πετυχα την χαμηλοτερη τιμη μεχρι σημερα σε φουλ προγραμμα...

Δε συνεχισα τη βολτα διοτι η κωλοζεστη ηταν πολυ εντονη αν και απο νωρις ειχα στο μυαλο μου τη Ρωσσιδα Νατασα στο Ερως :smitten: Αλλη φορα...

Επισκέπτης
Γενικα μ'αρεσε,ευχαριστηθηκα και πετυχα την χαμηλοτερη τιμη μεχρι σημερα σε φουλ προγραμμα...
ετσι νομιζεις προεδρε, 30 γιουρια φουλ προγραμμα με κολαρακι,γυμνο,69 και για το τελος χυσιμο στο στομα  :P  δεν θα πω εδω ποια ειναι για να μην εκθεσω την κοπελα, οποιος ενδιαφερεται να μαθει θα του πω σε π.μ αλλα μονο σε γνωστα μελη της μπουρδελοκαταστασης θα απαντησω. τελος να πω οτι εγω γυμνο και γλυφομουνι δεν εκανα αν και μου τα προτεινε, αλλα κολαρακι του εδωσα και καταλαβε  :grin: επισης αξιζει να σημειωθει οτι πηγα με αυτην τη κοπελα πρωτη φορα  :cool2:

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
ετσι νομιζεις προεδρε, 30 γιουρια φουλ προγραμμα με κολαρακι,γυμνο,69 και για το τελος χυσιμο στο στομα  :P  δεν θα πω εδω ποια ειναι για να μην εκθεσω την κοπελα, οποιος ενδιαφερεται να μαθει θα του πω σε π.μ αλλα μονο σε γνωστα μελη της μπουρδελοκαταστασης θα απαντησω. τελος να πω οτι εγω γυμνο και γλυφομουνι δεν εκανα αν και μου τα προτεινε, αλλα κολαρακι του εδωσα και καταλαβε  :grin: επισης αξιζει να σημειωθει οτι πηγα με αυτην τη κοπελα πρωτη φορα   :cool2:
εμμα

vasilis4

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
0
καλα κανετε και γαματε με 30-40 φουλ ετσι να  πιεζουμε μπας και χαμιλοσουν τιμες να πιγενουμε και οι υπολυποι πιο συχνα γιατι ολο και μεγαλωνει η fucklist και αυτο δεν ειναικαλο.

Jasone

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2012
Like
24
Πόντοι
1
Αυτη η τζουλια στο 26ης Οκτωβρίου 52  τι ωρες μπορω να τη βρω και απο ποσο ξεκιναει η ταριφα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom