ΡΕΜΑΛΙΑ!
αποβρασματα της κοινωνιας!
οπως ειπα κ πριν μερικες ωρες εγινε μια απο τις θρυλικες καμενες μεταμεσονυχτιες βαρδαροτσαρκες
συγκινιτικες στιγμες καθως πολλοι μικροι μπουρδελιαριδες εσπευσαν να φωτογραφηθουν μαζι μου
να μου ζητησουν αυτογραφα κλπ
Τανταλου 14 το θρυλικο "αλουμινατο"! παλια εφερνε παντα καλα κοματια αλλα τελευταια ειναι στην παρακμη ηταν μια
αντριανα
ξανθια προς το μιλφ με κατι τατουαζ απο πισω..δεν ξερω αν ειναι η γνωστη κομοδινοπουλου που λετε..
παντως κλικ δεν μ κανε..
τανταλου 9 επειδη τα σημειωνα τα ονοματα στο κινητο
εγραψα μονο "τζ" και ειδα στις κριτικες
τζουλια
οποτε αυτη ηταν! μια μαυρομαλα μαυροτσουκαλι με τα βυζακια εξω ομορφουλα
αλλα την εκανα
τανταλου 8 η γνωστη(?!)
καρινα δεν την εχω παρει αλλα γενικα απ οσα εχω ακουσει εχω μεινει μακρια
Τανταλου κ σαπφως γωνια (πρασινο)
περιμενα εδω να δω την λαουρα οριτζιναλ αλλα ως γνωστος γκαντεμης εφαγα ακυρο
το αστειο εδω ηταν οτι η τσατσα την ειχε κανει!ηταν εξω βολτιτσα οποτε το κοριτσι εκανε μονο του πασαρελα! μια
σονια μαυρομαλα αλλα δεν κ κανε κλικ
σαπφως 8 ηταν η ξανθια κ καλα ισπανιδα
λαουρα
σαπφως 5εδω ειχαμε ψιλοεπεισοδιο..ηταν η
μιρελα η "μοντελισια" (το αβυζο μαλακισμενο) λεω στην τσατσα οκ την ξερω..που την ξερεις μ λεει..ε που την ξερω μωρη μαλακο απ τον στρατο ημασταν στον ιδιο λοχο!
λεω την εχω παρει..ποτε μ λεει..εχει κανα χρονο..ε τοτε μ λεει αλαξε..ναι λεω αλλαξε εγινε χειροτερη..μου λεει εισαι στημενος! να φυγεις δεν θελω τετοιους πελατες!! οκ φευγω! και την εκανα
σαπφως 20στο πρωην θρυλικο "κελλοσπιτο!" ηταν η γνωστη
βερονικα
σαπφως 7 ηταν ενα μαυρομαλικο αστερι! τι κουκλακι ηταν αυτο!!! μπηκε στην φακ λιστ!!!
τζενιφερ ισως οτι πιο ωραιο υπηρχε εμφανισιακα σε ολη την τσαρκα
προμηθεως 5 στο νεο αυτο μπουρδελακι ηταν η
αλεξανδρα ο ροναλτινιο! οπου ομως ομολογω οτι εκανε την καλυτερη εμφανιση στο σαλονι απο ολες
οταν μπηκα ηταν ηδη και χαμουρεουταν με εναν μολις μπηκα κ εκατσα στο σαλονι ηρθε με καβαλησε με αρχισε στα γλωσσοφιλα εβγαλε το σουτιεν της και της εγλυψα την ρωγα και η τσατσα π προσφερε το κωλαρακι της αλεξανδρας στα 50 ευρω..απο εμφανιση δεν ειναι κατι το σπεσιαλ αλλα στο σαλονι ειναι κορυφη και τις το χρωσταω..
προμηθεως 19 (μπλε) η
βικη η μολδαβη ξανθια..και η μονη που στο σαλονι η τσατσα αρχιζε το βασικο απ τα
25 ευρω..
προμηθεως 11 στο πρωην στεκι της βερονικας ηταν μια
νατασα μολδαβη μαυρομαλα
προμηθεως 25 ηταν η μιλφ
αννα οπου εγινε και η καταθεση..την ειχα δει 2 φορες μ ειχε κανει κλικ κ μετα κ απο τις θετικες κριτικες παρολο που ψηνομουν για ροναλτινιο λογο σαλονιου..δοκιμασα αννα..και εφαγα ψιλοπαπαρα..!
λεπτομερειες στην κριτικη