Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 49 άτομα (4 μέλη και 45 επισκέπτες)

Tommy3

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
χειρουργημενη ειναι...μη τη γαμησετε εσυ κι ο φιλος σου.
Δεν ηθελα να το πω αλλα με αναγκασατε

λες να τον ηξερε απο τις ακαδημιες των μερενχες οταν τον ελεγαν Ραουλ Αντριανο?

xaxaxaxax

:2funny:
:2funny:

bak14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2011
Κριτικές
10
Like
2
Πόντοι
231
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί υπάρχει τσαντίλα...Μπήκα και έκανα μια απλή ερώτηση. Ούτε προσέβαλα τις trans ούτε αυτούς που πηγαίνουν με τις trans. Ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει ότι θέλει κι εγώ πιστεύω ότι έχω το δικαίωμα να ενημερωθώ αν θα γαμήσω κάποιον που κάποτε ήταν άντρας γιατί απλά δε γουστάρω.

φιλε μη δινεις σημασια...
θα σου απαντησω εγω.....      ΔΕΝ ειναι χειρουργημενη η αντριανα...

το παπάρι της ειναι ακόμη στη θεση του  :S

?Ainigma?

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2010
Κριτικές
12
Like
91
Πόντοι
606
Μήλο του Αδάμ δεν έχει, πολύ γλυκιά γυναικεία φωνή έχει και έχει και γυναικεία δομή ο σκελετός της.
Ο Jo145 έχει δει και παλία φωτογραφία της πριν τις πλαστικές.
Εγώ θεωρώ πως είναι γυναίκα κανονικά, τώρα αν κάνω λάθος....

ss21

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2005
Like
58
Πόντοι
1
ρε φιλαρακι μου η ερωτηση αυτη εχει μπαγιατεψει πια...2 χρονια το ακουμε πια.
Η κοπελα ειναι μια αθορυβη δυναμη συνεχους ανοδου.Βγαζει ματια κοντευει να πιασει κορυφη...

Δηλαδη εσυ που ρωτας σοβαρα πως να σ'απαντησει με σιγουρια ο αλλος...
λες να τον ηξερε απο τις ακαδημιες των μερενχες οταν τον ελεγαν Ραουλ Αντριανο?

1. Δε με ενδιαφέρει αν βγάζει μάτια και αν είναι σε φάση ανόδου...Και πολλές τρανς μπορεί να κάνουν τις καλύτερες πίπες αλλά εγώ δεν θέλω να πάω μαζί τους...Είπαμε είμαι κομπλεξικός

2. Κάποιος μπορεί να ξέρει. Μπορεί να του το είπε αυτή, μπορεί να του το είπε η τσατσά, μπορεί κάποιος να την ξέρει εκτός δουλειάς, μπορεί κάποιος να παρατήρησε ένα μήλο του αδάμ, μπορεί μπορεί μπορεί... Αν κάποιος δεν ξέρει, δεν απαντάει και τελειώνει το θέμα.

Tommy3

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
1. Δε με ενδιαφέρει αν βγάζει μάτια και αν είναι σε φάση ανόδου...Και πολλές τρανς μπορεί να κάνουν τις καλύτερες πίπες αλλά εγώ δεν θέλω να πάω μαζί τους...Είπαμε είμαι κομπλεξικός

2. Κάποιος μπορεί να ξέρει. Μπορεί να του το είπε αυτή, μπορεί να του το είπε η τσατσά, μπορεί κάποιος να την ξέρει εκτός δουλειάς, μπορεί κάποιος να παρατήρησε ένα μήλο του αδάμ, μπορεί μπορεί μπορεί... Αν κάποιος δεν ξέρει, δεν απαντάει και τελειώνει το θέμα.

Είναι τόσο μεγάλη ανάγκη να πας; Αφού φοβάσαι μην είναι άντρας μη πηγαίνεις.
Έχουμε μιλ΄΄ησει άπειρες φορές για την κοπέλα. Αφού αντροδείχνει για σένα πες ότι είναι άντρας και μη πας.

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.824
Πόντοι
6.265
ΡΕΜΑΛΙΑ!
αποβρασματα της κοινωνιας! :2funny:

οπως ειπα κ πριν μερικες ωρες εγινε μια απο τις θρυλικες καμενες μεταμεσονυχτιες βαρδαροτσαρκες
συγκινιτικες στιγμες καθως πολλοι μικροι μπουρδελιαριδες εσπευσαν να φωτογραφηθουν μαζι μου  :2funny: να μου ζητησουν αυτογραφα κλπ

Τανταλου 14 το θρυλικο "αλουμινατο"! παλια εφερνε παντα καλα κοματια αλλα τελευταια ειναι στην παρακμη ηταν μια αντριανα
ξανθια προς το μιλφ με κατι τατουαζ απο πισω..δεν ξερω αν ειναι η γνωστη κομοδινοπουλου που λετε.. :think: παντως κλικ δεν μ κανε..
τανταλου 9 επειδη τα σημειωνα τα ονοματα στο κινητο :jerking: εγραψα μονο "τζ" και ειδα στις κριτικες τζουλια
οποτε αυτη ηταν! μια μαυρομαλα μαυροτσουκαλι με τα βυζακια εξω ομορφουλα
αλλα την εκανα
τανταλου 8 η γνωστη(?!) καρινα δεν την εχω παρει αλλα γενικα απ οσα εχω ακουσει εχω μεινει μακρια :think:
Τανταλου κ σαπφως γωνια (πρασινο)
περιμενα εδω να δω την λαουρα οριτζιναλ αλλα ως γνωστος γκαντεμης εφαγα ακυρο
το αστειο εδω ηταν οτι η τσατσα την ειχε κανει!ηταν εξω βολτιτσα οποτε το κοριτσι εκανε μονο του πασαρελα! μια σονια μαυρομαλα αλλα δεν κ κανε κλικ
σαπφως 8 ηταν η ξανθια κ καλα ισπανιδα λαουρα
σαπφως 5εδω ειχαμε ψιλοεπεισοδιο..ηταν η μιρελα η "μοντελισια" (το αβυζο μαλακισμενο) λεω στην τσατσα οκ την ξερω..που την ξερεις μ λεει..ε που την ξερω μωρη μαλακο απ τον στρατο ημασταν στον ιδιο λοχο!  :jerking: λεω την εχω παρει..ποτε μ λεει..εχει κανα χρονο..ε τοτε μ λεει αλαξε..ναι λεω αλλαξε εγινε χειροτερη..μου λεει εισαι στημενος! να φυγεις δεν θελω τετοιους πελατες!! οκ φευγω! και την εκανα
σαπφως 20στο πρωην θρυλικο "κελλοσπιτο!" ηταν η γνωστη βερονικα
σαπφως 7 ηταν ενα μαυρομαλικο αστερι! τι κουκλακι ηταν αυτο!!! μπηκε στην φακ λιστ!!! τζενιφερ ισως οτι πιο ωραιο υπηρχε εμφανισιακα σε ολη την τσαρκα
προμηθεως 5 στο νεο αυτο μπουρδελακι ηταν η αλεξανδρα ο ροναλτινιο! οπου ομως ομολογω οτι εκανε την καλυτερη εμφανιση στο σαλονι απο ολες
οταν μπηκα ηταν ηδη και χαμουρεουταν με εναν μολις μπηκα κ εκατσα στο σαλονι ηρθε με καβαλησε με αρχισε στα γλωσσοφιλα εβγαλε το σουτιεν της και της εγλυψα την ρωγα και η τσατσα π προσφερε το κωλαρακι της αλεξανδρας στα 50 ευρω..απο εμφανιση δεν ειναι κατι το σπεσιαλ αλλα στο σαλονι ειναι κορυφη και τις το χρωσταω..
προμηθεως 19 (μπλε) η βικη η μολδαβη ξανθια..και η μονη που στο σαλονι η τσατσα αρχιζε το βασικο απ τα 25 ευρω..
προμηθεως 11 στο πρωην στεκι της βερονικας ηταν μια νατασα μολδαβη μαυρομαλα
προμηθεως 25 ηταν η μιλφ αννα οπου εγινε και η καταθεση..την ειχα δει 2 φορες μ ειχε κανει κλικ κ μετα κ απο τις θετικες κριτικες παρολο που ψηνομουν για ροναλτινιο λογο σαλονιου..δοκιμασα αννα..και εφαγα ψιλοπαπαρα..!
λεπτομερειες στην κριτικη

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
1.310
Συμπλρωνοντας λιγακι απο μυλο μερια, στο Φριξου 14 ηταν η αντικουκου Γιασμιν και στο Φριξου 15 η Μονικα που προσφατα ειχα περασει καλα μαζι της. Στο Εκκλησια μολις εφευγε δυστυχως η Εβελινα φορωντας ενα καυτο ροζ σορτσακι, και εμπαινε ενα αλλο τζιν, ακομα πιο καυτο σορτσακι με το κωλαρακι να ξεχειλιζει απο απο κατω. Πλατινε μαλι μεχρι τους ωμους. Δεν καταλαβα πια ηταν, οχι ομως η Βερονικα που ειχα δει προχθες.

Καταθεση στην Αλισια στο Νικ. Ουρανου 26, επηρεασμενος απο μια κριτικη του φιλου Al Kavlone. Ομορφο σωμα, με ιδανικα πιασιματα και συμπαθητικο προσωπο, αλλα δεν το εχει με τιποτα! Ορθια σκεκοταν ακινητη σε σταση προσοχης, οταν της ζητησα να ξαπλωσει, σ΄ ολες τις πιθανες γλωσσες του κοσμου, με κοιτουσε σαν χανος σαν να ελεγε τι θελει τωρα αυτος?
Αφου εγκατελειψα καθε προσπαθεια να κανω εγω παιχνιδι, την αφησα να δουμε τι ξερει να κανει αυτη. Πιπα απλως συμπαθητικη, καβαλημα κατω απ΄το μεσο ορο. Ευτυχως εσωσε λιγο τα πραγματα απο πισω. Οχι με την συμμετοχη της αλλα με την θεα που ηταν πολυ καλη!
Δυσκολα ξανα! Τι της εκανες εσυ ρε Αl και σου ανοιχτηκε οπως γραφεις??  :think: :think: :think:

Al Kavlone

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2009
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
11
Συμπλρωνοντας λιγακι απο μυλο μερια, στο Φριξου 14 ηταν η αντικουκου Γιασμιν και στο Φριξου 15 η Μονικα που προσφατα ειχα περασει καλα μαζι της. Στο Εκκλησια μολις εφευγε δυστυχως η Εβελινα φορωντας ενα καυτο ροζ σορτσακι, και εμπαινε ενα αλλο τζιν, ακομα πιο καυτο σορτσακι με το κωλαρακι να ξεχειλιζει απο απο κατω. Πλατινε μαλι μεχρι τους ωμους. Δεν καταλαβα πια ηταν, οχι ομως η Βερονικα που ειχα δει προχθες.

Καταθεση στην Αλισια στο Νικ. Ουρανου 26, επηρεασμενος απο μια κριτικη του φιλου Al Kavlone. Ομορφο σωμα, με ιδανικα πιασιματα και συμπαθητικο προσωπο, αλλα δεν το εχει με τιποτα! Ορθια σκεκοταν ακινητη σε σταση προσοχης, οταν της ζητησα να ξαπλωσει, σ΄ ολες τις πιθανες γλωσσες του κοσμου, με κοιτουσε σαν χανος σαν να ελεγε τι θελει τωρα αυτος?
Αφου εγκατελειψα καθε προσπαθεια να κανω εγω παιχνιδι, την αφησα να δουμε τι ξερει να κανει αυτη. Πιπα απλως συμπαθητικη, καβαλημα κατω απ΄το μεσο ορο. Ευτυχως εσωσε λιγο τα πραγματα απο πισω. Οχι με την συμμετοχη της αλλα με την θεα που ηταν πολυ καλη!
Δυσκολα ξανα! Τι της εκανες εσυ ρε Αl και σου ανοιχτηκε οπως γραφεις??  :think: :think: :think:

Eχεις πμ hagem  :grin:

Stormbringer

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
5
Like
48
Πόντοι
1
[move] ασε τους ροζ αυγητες τωρα εχουμε τους Εθνικογαμιστες!![/move]

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
πατσινε τι ειπες μολις τωρα ρε φιλε?
ηταν αντρας καποτε?
στειλε ενα πμ γιατι ξερεις οτι ειμαι φαν της αλλα με το χομπι της αλλαγης η της μη δεν το εχω....

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
ηταν αντρας καποτε?
στειλε ενα πμ γιατι ξερεις οτι ειμαι φαν της αλλα με το χομπι της αλλαγης η της μη δεν το εχω....
και τι εγινε βρε μαλακα
τοσες φορες την εχεις πηδηξει
τωρα θα σε πειραξει... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

?Ainigma?

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2010
Κριτικές
12
Like
91
Πόντοι
606
ηταν αντρας καποτε?
Νομίζω πως πλάκα έκανε ο πρόεδρος  :think:

?Ainigma?

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2010
Κριτικές
12
Like
91
Πόντοι
606
Νέα μεταγραφή είδα στο γνωστό σάιτ για το Villa Prive. Άννα, ρωσίδα λέει.

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
δυνατος πατος αλλα λιγο αβυζο το βλεπω το κοριτσι

Stories

Νέο!

Stories