Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 89 άτομα (4 μέλη και 85 επισκέπτες)

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
εχω χασει πολλα επεισοδεια ... ευχαριστω για το ξεκαθαρισμα

Καλα ρε αφου το εγραψε διπλα και η μισελ δεν ειδες ?  :think:
τζαμπα η ψηφιακη υποστηριξη  ....  :rolleyes:

Εγω της εχω ταγμενο ενα  :fuck2: κι οτι βγει ... ουτε φωνες ακουω , ουτε βυζια βλεπω  :grin:
ομως για φυσικα τα ειχα  :think: τεςπα δε με νοιαζει ... Ως γνωστον Βυζια και αργιες = μητερ πασης κακιας  :cheesy:

Τα βυζιά είναι φυσικά, είναι όμως πάρα πολύ κρεμαστά και κάπως νερουλά, κάνουν όμως καλά τη δουλειά τους μιας που η κοπέλα βγάζει καύλα στο δωμάτιο, μια μόνο φορά την έχω τιμήσει και αβλεπεί θα ξαναπάω. :fuck2: :fuck2:

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
και στην Κατεχακη χθες το μεσημερι στην Ιζαμπελα η τσατσα μου ειπε με 25ε και κατι συμπληρωσε για γυμνο τσιμπουκι.Αλλα αυτη ειναι και χαζη και δεν εδωσα σημασια...

Με ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ πιθανον να μου ειπε μαζι με γυμνο τσιμπουκι

Οι τιμές πέφτουν ραγδαία μιας που οι εξελίξεις τρέχουν πολύ γρήγορα. Εγώ πριν μια βδομάδα ενημέρωσα με ανλυτικό κατάλογο τον anti και άλλαξε όλες τις τιμές σαλονιού, αν θα δείτε πριν λίγες μέρες μόνο το Ταντάλου 8Α έδινε στα ίσια :- το απλό στα 25, τα υπόλοιπα μόνο με παζάρι και τώρα τα μισά σχεδόν το δίνουν με 25 στα ίσια, και αν είναι κοπέλες και σαν την Τζούλια, πολύ δύσκολα το κόβω να μένει το 30 στα υπόλοιπα έστω και σαν τιμή σαλονιού.

Επισκέπτης
και στην Κατεχακη χθες το μεσημερι στην Ιζαμπελα η τσατσα μου ειπε με 25ε και κατι συμπληρωσε για γυμνο τσιμπουκι.Αλλα αυτη ειναι και χαζη και δεν εδωσα σημασια...

Με ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ πιθανον να μου ειπε μαζι με γυμνο τσιμπουκι

Καθόλου απίθανο, σ'αυτήν εγώ είχα πάρει γυμνό ισπανικό με 30Ε κατόπιν συνεννόησης με την γλυκύτατη τσατσα στο Προμ 11. Επίσης στη Κατεχάκη ήταν η Έμμα και μου έλεγε η τσατσά ότι με το απλό 30 κάνει κ γυμνό τσιμπούκι. Και τα 2 σκηνικά πριν αρκετές μέρες.

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.095
Πόντοι
13.755
αποψε ειδα στον υπνο μου οτι πηδουσα την Αντριανα την κομοδινοπουλου μεσα σε ενα γιαπι κατω στο αγριο πατωμα και διπλα οι εργατες δουλευαν ανενοχλητοι.Αλλα ηταν ψιλοαδιαφορη...

Περιεργο ονειρο :think: :think:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
αποψε ειδα στον υπνο μου οτι πηδουσα την Αντριανα την κομοδινοπουλου μεσα σε ενα γιαπι κατω στο αγριο πατωμα και διπλα οι εργατες δουλευαν ανενοχλητοι.Αλλα ηταν ψιλοαδιαφορη...

Περιεργο ονειρο :think: :think:
παιξτην χι ξερο την εθνικη μαν......το χεις..... :2funny:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
Η Αντριανα παντως στις φωτο ειναι πολυ καυλα...γυναικαρα...οταν ξαναβρεθω πανω την εχω στα υποψιν.... :zfuck: :zfuck: :zfuck:

ss21

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2005
Like
58
Πόντοι
1
Ρε παιδιά η Αντριάννα η Τουμπάνιεθ που την έχει φωτογραφίες και στο ladies είναι εγχειρισμένη ή όχι?? Ξέρει κάποιος να μας πει 100% γιατί ένας φίλος σχεδιάζει κατάθεση???

Thanks

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.828
Πόντοι
6.265
Επειδη καθημερινα ο ζωντανος μυθος της μπουρδελοκαταστασης(εγω :2funny: :jerking:) δεχετε μυνηματα που τον παρακινουν για μια κλασικη πλεον καμμενη μεταμεσονυχτια βαρδαροτσαρκα ηρθε επιτελους η ωρα να δωσω στον λαο αυτο που ζηταει επιμονα :rockon:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.095
Πόντοι
13.755
Ρε παιδιά η Αντριάννα η Τουμπάνιεθ που την έχει φωτογραφίες και στο ladies είναι εγχειρισμένη ή όχι?? Ξέρει κάποιος να μας πει 100% γιατί ένας φίλος σχεδιάζει κατάθεση???

Thanks
ε και τι τον νοιαζει?Να τον γαμησει παντως αποκλειεται...

Παιδιά η Αννα η MILF απο τι ωρα ξεκινάει?
την Κυριακη παντως ηταν πρωινη στο Βαρδαρη.Δεν ξερω αν συνεχιζει γιατι αυτη το γυρναει συχνα απο πρωινη σε βραδυνη.

Και μη τη λετε μιλφ θυμωνει....ειναι μονο 28 λεει :rolleyes: :rolleyes:

Επισκέπτης

Thanks

φιλε κανεις δε ξερει 100% θα σου πω το αλλο αν την βλεπεις και σου βγαζει εστω και λιγο αντρα αστο καλυτερα αν οχι δοκιμασε γιατι ειναι καλη μεσα και αξιζει

ss21

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2005
Like
58
Πόντοι
1
ε και τι τον νοιαζει?Να τον γαμησει παντως αποκλειεται...
την Κυριακη παντως ηταν πρωινη στο Βαρδαρη.Δεν ξερω αν συνεχιζει γιατι αυτη το γυρναει συχνα απο πρωινη σε βραδυνη.

Και μη τη λετε μιλφ θυμωνει....ειναι μονο 28 λεει :rolleyes: :rolleyes:

Τι λες ρε Pacino είσαι σοβαρός?? Εσένα μπορεί να μη σε νοιάζει αλλά κι εμένα και το φιλαράκι μου, μας νοιάζει αν κάποτε ήταν άντρας...Πες μας κομπλεξικούς αλλά έτσι είμαστε...γι'αυτό ρωτάω αν κάποιος το ξέρει ή έχει δει από κοντά κανένα μήλο του Αδάμ ας ενημερώσει για να ξέρουμε

Επισκέπτης
Τι λες ρε Pacino είσαι σοβαρός?? Εσένα μπορεί να μη σε νοιάζει αλλά κι εμένα και το φιλαράκι μου, μας νοιάζει αν κάποτε ήταν άντρας...Πες μας κομπλεξικούς αλλά έτσι είμαστε...γι'αυτό ρωτάω αν κάποιος το ξέρει ή έχει δει από κοντά κανένα μήλο του Αδάμ ας ενημερώσει για να ξέρουμε

φιλε εγω την ειδα απο κοντα δεν εχει μηλο του αδαμ ειναι πολυ θυληπρεπης ο ανδριανος να φανταστεισ ουτε ενα σημαδακι απο την 20ποντη πουτσα του δεν εχει μεινει

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.828
Πόντοι
6.265
Yπαρχουν μερικοι που γουσταρουν τρανς κλπ
εγω παλι καθολου..η αντριανα η τουμπανιεθ επειδη την εχω παρει μπορω να πω οτι κατα 99% (επειδει οκ ποτε δεν μπορεις να εισαι 100% σιγουρος) ειναι γυναικαρα και μεγαλη καβλα
επισης οπως λεει ειρωνικα και ο αγαπητος(αν και πολλες φορες εχουμε κοντραριστει αλ πατσινο αλλα εγω αναγνωριζω την προσφορα του στο θεμα)
η μιλφ αννα δεν παιζει να ειναι 28..35++

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.095
Πόντοι
13.755
χειρουργημενη ειναι...μη τη γαμησετε εσυ κι ο φιλος σου.
Δεν ηθελα να το πω αλλα με αναγκασατε

ss21

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2005
Like
58
Πόντοι
1
χειρουργημενη ειναι...μη τη γαμησετε εσυ κι ο φιλος σου.
Δεν ηθελα να το πω αλλα με αναγκασατε

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί υπάρχει τσαντίλα...Μπήκα και έκανα μια απλή ερώτηση. Ούτε προσέβαλα τις trans ούτε αυτούς που πηγαίνουν με τις trans. Ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει ότι θέλει κι εγώ πιστεύω ότι έχω το δικαίωμα να ενημερωθώ αν θα γαμήσω κάποιον που κάποτε ήταν άντρας γιατί απλά δε γουστάρω.

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.095
Πόντοι
13.755
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί υπάρχει τσαντίλα...Μπήκα και έκανα μια απλή ερώτηση. Ούτε προσέβαλα τις trans ούτε αυτούς που πηγαίνουν με τις trans. Ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει ότι θέλει κι εγώ πιστεύω ότι έχω το δικαίωμα να ενημερωθώ αν θα γαμήσω κάποιον που κάποτε ήταν άντρας γιατί απλά δε γουστάρω.
ρε φιλαρακι μου η ερωτηση αυτη εχει μπαγιατεψει πια...2 χρονια το ακουμε πια.
Η κοπελα ειναι μια αθορυβη δυναμη συνεχους ανοδου.Βγαζει ματια κοντευει να πιασει κορυφη...

Δηλαδη εσυ που ρωτας σοβαρα πως να σ'απαντησει με σιγουρια ο αλλος...
λες να τον ηξερε απο τις ακαδημιες των μερενχες οταν τον ελεγαν Ραουλ Αντριανο?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom