Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 38 άτομα (2 μέλη και 36 επισκέπτες)

chrissalonika

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Κριτικές
11
Like
50
Πόντοι
11
εγω την τζουλια μια φορα την ειδα κ την περασα για γυφτακι...

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
εγω την τζουλια μια φορα την ειδα κ την περασα για γυφτακι...
τελικα δε μας ειπε κανεις αν ειναι η ιδια κοπελα με Ελλη απο Φριξου 14...
Κι εγω την ειδα μια φορα και δε μπορεσα να καταλαβω...Η γυφτοφατσα και τα βυζια ιδια αλλα ηταν εμφανως αδυνατισμενη.Στις φωτο ομως στο αλλο σαϊτ ειναι ιδια...
Μυστηριο :think: :think:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
τελικα δε μας ειπε κανεις αν ειναι η ιδια κοπελα με Ελλη απο Φριξου 14...
Κι εγω την ειδα μια φορα και δε μπορεσα να καταλαβω...Η γυφτοφατσα και τα βυζια ιδια αλλα ηταν εμφανως αδυνατισμενη.Στις φωτο ομως στο αλλο σαϊτ ειναι ιδια...
Μυστηριο :think: :think:

Δεν την ειδα τοτε εκει οταν δουλευε, αλλα αν σε βοηθαει, αν και ειναι ελαφρως στρουμπουλη εχει απιστευτα σφιχτο κορμι, πετρα.!

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
Δεν την ειδα τοτε εκει οταν δουλευε, αλλα αν σε βοηθαει, αν και ειναι ελαφρως στρουμπουλη εχει απιστευτα σφιχτο κορμι, πετρα.!
μμμ...δε θυμαμαι.Μονο η πιπα της θα λυσει το μυστηριο αν ποτε την τιμησω :grin:

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
1.310
Μεσημεριανη βολτα σε μια Θεσσαλονικη που εβραζε!
Βασικα ο στοχος ηταν καταδρομικη στη Τζουλια του Game αλλα δεν την πετυχα κι ετσι ακολουθησε τσαρκα.

Τανταλου 9 Η Μικαελλα. Νταρντανοειδες με ηλιθια φατσα. Την εχω ξαναπετυχει εκει.

Σαπφους 8 Η Μαγια. Ομορφη και σεξυ, αλλα μου φαινονται πολλα τα κυβικα!  >:(

Προμηθεως 5 New entry! Βραζιλιανοουγγαρεζα μου την συστησε η τσατσα και λιγες μερες στη δουλεια λεει.
Κι ετσι πρεπει να ειναι. Κοντουλα, μελαμψη, μελαχρινη με πεταχτο Βραζιλιανικο κωλο. Οχι ομορφη, αλλα fuckable. O συναθλητης που περιμενε στο σαλονι, περασε με την μια.

Αν. Γεωργιου 30 Η milf Καρμεν. Χαλασε πολυ αυτη  >:( Πριν ενα χρονο τρωγοταν.

Αν. Γεωργιου 24 Η Σουζανα. Πριν μια βδομαδα την ειχα δει στο πρασινο. Με διαφορα η πιο ομορφη παρουσια μεχρι στιγμης!
Με τα μικρα στητα βυζακια εξω, και τελειο κωλαρακι!!! Στο τσακ δεν μπηκα.

Κωλεττη 17 Μελαχρινη νταρντανα με μεγαλα  :tits:!  Την εχω ξαναδει κι εκει αλλα και πριν μια βδομαδα στο Τανταλου 14.
Αυτη ειναι η Τανια??  :think:

Κατεχακη 13 Οι φωνες της τσατσας ακουγοταν μεχρι το δρομο, απ΄την ανοιχτη πορτα! Ποιος ξερει με ποιον τα ΄βαλε?
Το "επιπεδο" μου δεν μ' αφησε να κρυφακουσω  :grin: Φυσικα εφυγα και δεν ειδα ποια ηταν  :dunno:

Νικ. Ουρανου 26 Η Ειρηνη. Αν και δεν ειμαι μιλφακιας, δυο φορες που εχω παει, περασα πολυ καλα. Ηρθε στην αγκαλια μου με φιλησε κι αισθανθηκα πολυ ασχημα που εφυγα  :S Βαλτε γαμωτο ενα τηλεφωνο η ενα χαρτι με τ΄ονομα της κοπελας καπου  :tickedoff:

Νικ Ουρανου 1 Η Βερονικα. Πολυ ομορφη κοπελα!! Ψηλη, ξανθα σγουρα μαλια, μικρο στηθος και τελειο κωλαρακι!!       Ανετα κανει για πασαρελα! Για το κρεβατι δεν ξερω και δεν εχει γραψει και κανεις ακομα. Αντικαταστατρια της Αντριαννας εδω και λιγο καιρο.

Φριξου 13 Περιεργο σκηνικο. Νεαρη καλιγραμμη και ελαφρα ντυμενη κοπελα, στεκοταν στο σκαλοπατι τηε εισοδου και επιδιδοταν σε τρυφερη συζητηση με μηχανοβιο νεαρο!! Η λαθος σημειο διαλεξε το ζευγαρακι να εκφρασει τον ερωτα του  :grin: ή ηταν η εργαζομενη του καταστηματος, οχι γνωστη μου,  που φωναξε τον φιλο της για παρεα, μια που δεν κυκλοφορουσε ψυχη στο δρομο.  :dunno:

Φριξου 15 Με την θερμοκρασια να γραφει 35 και τις αντοχες μου να τελειωνουν, η Χριστινα, δοκιμασμενη αλλες δυο φορες, εμοιαζε ιδανικη λυση. Περασα με το απλο των τριαντα. Δεν ειναι κατι σπουδαιο αλλα ειναι μια πολυ χαλαρη και χαμογελαστη κοπελα στο δωματιο για μια τιμια εκτονωση. Με τετοια ζεστη δεν ηταν για πιο hardcore καταστασεις. Περασα καλα και θα ξαναπαω.

Παμε τωρα για κανα δυο ωρες ξαπλα και μετα...θα ξεθαψω τα βατραχοπεδιλα και τα μπρατζακια!!!  :2funny: :2funny:
Το καλοκαιρι ηρθε  :rockon: :rockon:
Ζηλευετε???  χαχααα...γι΄αυτο το λεω!!!  :grin:
Καλο απογευμα και μην βγειτε τωρα για τσαρκα, ο ηλιος καιει!!!

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
Βασικα ο στοχος ηταν καταδρομικη στη Τζουλια του Game αλλα δεν την πετυχα κι ετσι ακολουθησε τσαρκα.
μπραβο μπαγασακο διοτι σε καμια ωριτσα λεω να βολταρω!!
Αν μας ελεγες και αν στα 26ης ειναι Λενα και Νταϊανα αντιστοιχα θα ησουν αρχηγος γιατι προς τα κει προσανατολιζομαι

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
1.310
μπραβο μπαγασακο διοτι σε καμια ωριτσα λεω να βολταρω!!
Αν μας ελεγες και αν στα 26ης ειναι Λενα και Νταϊανα αντιστοιχα θα ησουν αρχηγος γιατι προς τα κει προσανατολιζομαι
Η Νταιανα την πεμπτη το μεσημερι ηταν στο Σαπφους 20.
Πανε να δεις αν δεν βαριεσαι στο Φριξου 13. Ειμαι περιεργος για το σκηνικο που εγραψα.

Αααα...και προσεχε την ζεστη!!

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017

Ωραίος, και πολύ καλή η αναφορά. :rockon: Έχουν μανία σε αυτό το μαγαζί να αλλάζουν συνέχεια τις βάρδιες και τις κοπέλες, τι ναπεις. :dunno:

Εκείνη την κοντούλα όπως την περιγράφεις στο Προμηθέως 5 μου θύμισε την Ουγγαρέζα την Ντία, αν είναι αυτή όπως τα λες γαμεύσημο μωρό, την έχω δοκιμάσει.

Αύτη όμως που δεν δοκίμασα, και την έχω βάλει στη λίστα είναι η Βερόνικα της εκκλησίας. :grin: :grin:

Παμε τωρα για κανα δυο ωρες ξαπλα και μετα...θα ξεθαψω τα βατραχοπεδιλα και τα μπρατζακια!!!  :2funny: :2funny:
Το καλοκαιρι ηρθε  :rockon: :rockon:
Ζηλευετε???  χαχααα...γι΄αυτο το λεω!!!  :grin:
Καλο απογευμα και μην βγειτε τωρα για τσαρκα, ο ηλιος καιει!!!

Πράγματι από χθες ξεκίνησε η ζέστη, χθες ήταν η πρώτη φορά φέτος που πήδηξα με A/C. :sunglasses: :sunglasses:

Καλές βουτιές...... :grin:

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Τελικά η Άννα η milf στο Προμηθέως 25 συνεχίζει να είναι άπαιχτη. Την είχα πάρει 1 χρόνο πριν και πέρασα τέλεια. Τη συνιστώ σε όποιον δε την έχει δοκιμάσει ως τώρα.
Και μάλιστα με 25 Ευρώ. Η γυναίκα γουστάρει να γαμιέται και σου ανεβάζει τη ψυχολογία.
Κάτι ξενέρωτα 20χρονα τα ξεφτιλίζει για πλάκα. Όρμησε κυριολεχτικά στο πούτσο έγλυψε αρχίδια φιλάει παντού και μου έκανε γυμνό ισπανικό. Ο πούτσος έγινε πέτρα και ακολούθησε γαμήσι σε πολλές στάσεις πάνω κάτω πλάγια. Αλλά η θέα της κολάρας της στο πισωκολήτο όπου αφήνει σφαλιάρες δυνατές είναι όλα τα λεφτά.

Έπαιξε και κάνα γλωσσόφυλο Tommy :think:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
Έπαιξε και κάνα γλωσσόφυλο Tommy :think:
μπα δε δινει αυτη...

Πηρα τηλ...

-26ης Οκτωβριου 35.Η θεια Λενα
-Αν.Γεωργιου 16(ερως).Η Νατασα
-Αν.Γεωργου 4.Η νικολ η Τσεχα λεει :think: :think:ποια ειναι παλι αυτη
-Κωλλετη.Ειρηνη Ρωσσιδα λεει :think: :think:

Και στο αλλο σαϊτ δινει απο τις 15.00 και μετα Αντριανα στο Ερωτικα και Καντυ στο πριβε

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
1.310
μπα δε δινει αυτη...

Πηρα τηλ...

-26ης Οκτωβριου 35.Η θεια Λενα
-Αν.Γεωργιου 16(ερως).Η Νατασα
-Αν.Γεωργου 4.Η νικολ η Τσεχα λεει :think: :think:ποια ειναι παλι αυτη
-Κωλλετη.Ειρηνη Ρωσσιδα λεει :think: :think:

Και στο αλλο σαϊτ δινει απο τις 15.00 και μετα Αντριανα στο Ερωτικα και Καντυ στο πριβε
Ααα..Ειρηνη την λενε αυτη που ειδα? Μελαχρινη ενισχυμενη, μεσα στο φορεμα που φορουσε φαινοταν βυζαρες!! Λιγο κατω απ΄τα τριαντα την εκοψα.

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
Bολτα πριν λιγο με καταθεση στην πιο απλυτη πουτανα που εχω γνωρισει...στη μιλφ Λενα στο 26ης Οκτωβριου 35 ευτυχως για 30ε με απλο.Παιδια χωρις υπερβολη το σωμα της βρωμουσε χυσιλα,το στομα της τσιγαριλα,οι μασχαλες της οταν ανοιξε τα χερια της βρωμοκοπουσαν και ο κωλος ο οποιος ειναι γεματος σπυρια βρωμουσε κωλιλα απο αποσταση.Στη σπασμενη φατσα της εχει και απαισιες κρεατοελιες.Αυτη τη στιγμη αυτομυριζομαι και βρωμαω κι εγω και αναψα αμεσως θερμοσιφωνο για μπανιο...
Στα 5 λεπτα μου ειπε'αντε μωρο μου με 30ε δεν εχουμε πολυ ωρα'...κινειται σπασμωδικα στο κρεβατι,δεν αφηνει πολλα πιασιματα,δεν αφηνει χουφτωματα και οταν επιχειρησα να της γλειψω τη ρωγα απλα αηδιασα απο τη βρωμα και τραβηχτηκα.Καβαλημα του ενος λεπτου απο πανω και μετα πισωκολλητο με αυτην ξαπλωμενη κατω οσο γινεται απο αποσταση για να μη τη μυριζω και δυνατο καρφωμα.

Αποκλειεται να'ναι Ουκρανη...
Καμια βρωμα απο Σαντανσκι θα ειναι...Παιδια σοβαρα το σκεφτομαι ακομα και αηδιαζω.ΒΡΩΜΟΥΣΕ

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
Στα υπολοιπα...

-Ερημιτη.Ναντια ειμαι περιμενεται...
-Φριξου 13.Η Μαρα ηταν ρε μαστορα...η οποια πραγματι αγγιζει τα ορια του μοντελισμου πλεον,εκανε πολυ καλο κορμι αφοτου αδυνατισε και εγινε και εντελως μελαχρινη.Ειχε και καλη διαθεση σημερα και της ειπα οτι την προτιμουσα χοντρη και απορησε
-Φριξου 14.η Χριστινα η Ρουμανα με τις βυζαρες
-Βιλα Ερωτικα.Μολις ειχε ανοιξει και ηταν η Αντριανα το θηλυκο με ασπρο βρακι κανονικο :bigdick:
-Νικ.Ουρανου 1.Αυτη η Βερονικα που ειπε και ο hagem εμενα δε μ'αρεσε.Μικρη,ξανθια με μπουκλες αλλα μετρια φατσα και πολυ ξινισμενη,μου θυμισε εντονα την μικρη Αλινα που δουλευε Κατεχακη-Νικ.Ουρανου 26 αλλα δεν ξερω αν ειναι αυτη.Κατι μου θυμισε παντως και ειχε πολυ ωραιο κωλαρακι
-Κωλετη.Μια Ρωσσιδα Ειρηνη,ενα βαρεμενο μπαζακι με βυζαρες και κωλαρα και κυταριτιδα απ'οσο ειδα που βγηκε στο σαλονι μασωντας.50ε λεει για 69 αλλα γυμνο δεν κανει :jerking: :jerking:Τι λες ρε μαλακω??
-Κατεχακη.Η Ιζαμπελα ενα πιτσιρικι μελαχρινο με καλη γλυκεια φατσουλα,κοντουλα με φαρδυ κωλαρακι
-Αν.Γεωργιου 50.το αλλο μπαζο εντος και εκτος δωματιου η Σανελ
-26ης 52.ηταν κλειστο τελικα
-26ης 35.η βρωμα η Λενα οπως ειπα.Οταν πηγα ειχε δωματιο και οταν βγηκε μπηκαμε δυο συγχρονως στα δωματιο.Στο σαλονι ηταν και ο Μαλικ ο πακιστανος φυλακας του Βαρδαριου με το ασπρο χοντα μαζι με ακομα εναν πακη και παρισταναν τους πελατες :2funny: :2funny:...Κουφαλες κατασκοπεια κι ετσι ε? :birdman: :birdman:

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.628
Πόντοι
7.095
-Βιλα Ερωτικα.Μολις ειχε ανοιξει και ηταν η Αντριανα το θηλυκο με ασπρο βρακι κανονικο :bigdick:
αυτό με το βρακί της και μένα με ξενερώνει...που πας μωρή με το βρακολάστιχο της γιαγιάς?

Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
30
Like
887
Πόντοι
326
Bολτα πριν λιγο με καταθεση στην πιο απλυτη πουτανα που εχω γνωρισει...στη μιλφ Λενα στο 26ης Οκτωβριου 35 ευτυχως για 30ε με απλο.Παιδια χωρις υπερβολη το σωμα της βρωμουσε χυσιλα,το στομα της τσιγαριλα,οι μασχαλες της οταν ανοιξε τα χερια της βρωμοκοπουσαν και ο κωλος ο οποιος ειναι γεματος σπυρια βρωμουσε κωλιλα απο αποσταση.Στη σπασμενη φατσα της εχει και απαισιες κρεατοελιες.Αυτη τη στιγμη αυτομυριζομαι και βρωμαω κι εγω και αναψα αμεσως θερμοσιφωνο για μπανιο...

Καλοπερασες μεσα στη ζεστη :2funny:....Γιατι τετοιος μαζοχισμος? :s&m_3:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
Στα 5 λεπτα μου ειπε'αντε μωρο μου με 30ε δεν εχουμε πολυ ωρα'...κινειται σπασμωδικα στο κρεβατι,δεν αφηνει πολλα πιασιματα,δεν αφηνει χουφτωματα και οταν επιχειρησα να της γλειψω τη ρωγα απλα αηδιασα απο τη βρωμα και τραβηχτηκα.Καβαλημα του ενος λεπτου απο πανω και μετα πισωκολλητο με αυτην ξαπλωμενη κατω οσο γινεται απο αποσταση για να μη τη μυριζω και δυνατο καρφωμα.

Αποκλειεται να'ναι Ουκρανη...
Καμια βρωμα απο Σαντανσκι θα ειναι...Παιδια σοβαρα το σκεφτομαι ακομα και αηδιαζω.ΒΡΩΜΟΥΣΕ
αλ σε καταλαβαινω απολυτα...μου ετυχε κ σε μενα με μια τυπισα στην Αθηνα προσφατα,βρωμαγε τσιγαριλα τερμα...εκανα τι εκανα απο αγγαρεια κ μετα πηγα πλυθηκα με σαπουνι κ μπεταντιν...+ οτι τα σεντονια στα οποια ξαπλωσα ηταν χυμενα κανονικα κ κολλησανε στην πλατη μου....δεν υπαρχει χειροτερο πραγμα...την επομενη φορα που θα μου ξανατυχει τετοια κατασταση,δεν θα γαμησω,θα ζητησω τα λεφτα μου πισω κ θα φυγω...κ αν δε μου τα δωσουν θα αρχισω τις φαπες σαν τον Κασιδιαρη... :grin: :grin: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
556
Πόντοι
7.135
Τελικά η Άννα η milf στο Προμηθέως 25 συνεχίζει να είναι άπαιχτη. Την είχα πάρει 1 χρόνο πριν και πέρασα τέλεια. Τη συνιστώ σε όποιον δε την έχει δοκιμάσει ως τώρα.
Και μάλιστα με 25 Ευρώ. Η γυναίκα γουστάρει να γαμιέται και σου ανεβάζει τη ψυχολογία.
Κάτι ξενέρωτα 20χρονα τα ξεφτιλίζει για πλάκα. Όρμησε κυριολεχτικά στο πούτσο έγλυψε αρχίδια φιλάει παντού και μου έκανε γυμνό ισπανικό. Ο πούτσος έγινε πέτρα και ακολούθησε γαμήσι σε πολλές στάσεις πάνω κάτω πλάγια. Αλλά η θέα της κολάρας της στο πισωκολήτο όπου αφήνει σφαλιάρες δυνατές είναι όλα τα λεφτά.

Όντως είναι άπαιχτη, μαζί με Έμμα είναι τοπ για μένα αυτή την στιγμή, εγγυημένα γούστα.

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
556
Πόντοι
7.135
Εμφανισιακα εμενα δε φευγει απο το μυαλο μου και η κοκκινομαλλα στο Αν.Γεωργιου 4 αλλα δε ξερω τι ρολο βαραει μεσα

Αυτή παίζει να είναι μια Νικόλ που έχω δει Μαντζάρου 10. Είχε κανά τατού στο κωλομέρι; Καλή σε εμφάνιση αλλά το ένστικτό μου έλεγε να μην μπω.

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
Αυτή παίζει να είναι μια Νικόλ που έχω δει Μαντζάρου 10. Είχε κανά τατού στο κωλομέρι; Καλή σε εμφάνιση αλλά το ένστικτό μου έλεγε να μην μπω.
δε θυμαμαι για τατου και σημερα αν και περασα απ'εξω βαρεθηκα ν'ανεβω να δω ποια ηταν αυτη η Νικολ που δουλευε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom