chrissalonika
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 11
- Like
- 50
- Πόντοι
- 11
εγω την τζουλια μια φορα την ειδα κ την περασα για γυφτακι...
τελικα δε μας ειπε κανεις αν ειναι η ιδια κοπελα με Ελλη απο Φριξου 14...εγω την τζουλια μια φορα την ειδα κ την περασα για γυφτακι...
τελικα δε μας ειπε κανεις αν ειναι η ιδια κοπελα με Ελλη απο Φριξου 14...
Κι εγω την ειδα μια φορα και δε μπορεσα να καταλαβω...Η γυφτοφατσα και τα βυζια ιδια αλλα ηταν εμφανως αδυνατισμενη.Στις φωτο ομως στο αλλο σαϊτ ειναι ιδια...
Μυστηριο
μμμ...δε θυμαμαι.Μονο η πιπα της θα λυσει το μυστηριο αν ποτε την τιμησωΔεν την ειδα τοτε εκει οταν δουλευε, αλλα αν σε βοηθαει, αν και ειναι ελαφρως στρουμπουλη εχει απιστευτα σφιχτο κορμι, πετρα.!
μπραβο μπαγασακο διοτι σε καμια ωριτσα λεω να βολταρω!!Μεσημεριανη βολτα σε μια Θεσσαλονικη που εβραζε!
Βασικα ο στοχος ηταν καταδρομικη στη Τζουλια του Game αλλα δεν την πετυχα κι ετσι ακολουθησε τσαρκα.
Η Νταιανα την πεμπτη το μεσημερι ηταν στο Σαπφους 20.μπραβο μπαγασακο διοτι σε καμια ωριτσα λεω να βολταρω!!
Αν μας ελεγες και αν στα 26ης ειναι Λενα και Νταϊανα αντιστοιχα θα ησουν αρχηγος γιατι προς τα κει προσανατολιζομαι
Μεσημεριανη βολτα σε μια Θεσσαλονικη που εβραζε!
Βασικα ο στοχος ηταν καταδρομικη στη Τζουλια του Game αλλα δεν την πετυχα κι ετσι ακολουθησε τσαρκα.
Μεσημεριανη βολτα σε μια Θεσσαλονικη που εβραζε!
Παμε τωρα για κανα δυο ωρες ξαπλα και μετα...θα ξεθαψω τα βατραχοπεδιλα και τα μπρατζακια!!!
Το καλοκαιρι ηρθε
Ζηλευετε??? χαχααα...γι΄αυτο το λεω!!!
Καλο απογευμα και μην βγειτε τωρα για τσαρκα, ο ηλιος καιει!!!
Τελικά η Άννα η milf στο Προμηθέως 25 συνεχίζει να είναι άπαιχτη. Την είχα πάρει 1 χρόνο πριν και πέρασα τέλεια. Τη συνιστώ σε όποιον δε την έχει δοκιμάσει ως τώρα.
Και μάλιστα με 25 Ευρώ. Η γυναίκα γουστάρει να γαμιέται και σου ανεβάζει τη ψυχολογία.
Κάτι ξενέρωτα 20χρονα τα ξεφτιλίζει για πλάκα. Όρμησε κυριολεχτικά στο πούτσο έγλυψε αρχίδια φιλάει παντού και μου έκανε γυμνό ισπανικό. Ο πούτσος έγινε πέτρα και ακολούθησε γαμήσι σε πολλές στάσεις πάνω κάτω πλάγια. Αλλά η θέα της κολάρας της στο πισωκολήτο όπου αφήνει σφαλιάρες δυνατές είναι όλα τα λεφτά.
μπα δε δινει αυτη...Έπαιξε και κάνα γλωσσόφυλο Tommy
Ααα..Ειρηνη την λενε αυτη που ειδα? Μελαχρινη ενισχυμενη, μεσα στο φορεμα που φορουσε φαινοταν βυζαρες!! Λιγο κατω απ΄τα τριαντα την εκοψα.μπα δε δινει αυτη...
Πηρα τηλ...
-26ης Οκτωβριου 35.Η θεια Λενα
-Αν.Γεωργιου 16(ερως).Η Νατασα
-Αν.Γεωργου 4.Η νικολ η Τσεχα λεει ποια ειναι παλι αυτη
-Κωλλετη.Ειρηνη Ρωσσιδα λεει
Και στο αλλο σαϊτ δινει απο τις 15.00 και μετα Αντριανα στο Ερωτικα και Καντυ στο πριβε
Έπαιξε και κάνα γλωσσόφυλο Tommy
αυτό με το βρακί της και μένα με ξενερώνει...που πας μωρή με το βρακολάστιχο της γιαγιάς?-Βιλα Ερωτικα.Μολις ειχε ανοιξει και ηταν η Αντριανα το θηλυκο με ασπρο βρακι κανονικο
Bολτα πριν λιγο με καταθεση στην πιο απλυτη πουτανα που εχω γνωρισει...στη μιλφ Λενα στο 26ης Οκτωβριου 35 ευτυχως για 30ε με απλο.Παιδια χωρις υπερβολη το σωμα της βρωμουσε χυσιλα,το στομα της τσιγαριλα,οι μασχαλες της οταν ανοιξε τα χερια της βρωμοκοπουσαν και ο κωλος ο οποιος ειναι γεματος σπυρια βρωμουσε κωλιλα απο αποσταση.Στη σπασμενη φατσα της εχει και απαισιες κρεατοελιες.Αυτη τη στιγμη αυτομυριζομαι και βρωμαω κι εγω και αναψα αμεσως θερμοσιφωνο για μπανιο...
Καλοπερασες μεσα στη ζεστη ....Γιατι τετοιος μαζοχισμος?
αλ σε καταλαβαινω απολυτα...μου ετυχε κ σε μενα με μια τυπισα στην Αθηνα προσφατα,βρωμαγε τσιγαριλα τερμα...εκανα τι εκανα απο αγγαρεια κ μετα πηγα πλυθηκα με σαπουνι κ μπεταντιν...+ οτι τα σεντονια στα οποια ξαπλωσα ηταν χυμενα κανονικα κ κολλησανε στην πλατη μου....δεν υπαρχει χειροτερο πραγμα...την επομενη φορα που θα μου ξανατυχει τετοια κατασταση,δεν θα γαμησω,θα ζητησω τα λεφτα μου πισω κ θα φυγω...κ αν δε μου τα δωσουν θα αρχισω τις φαπες σαν τον Κασιδιαρη...Bολτα πριν λιγο με καταθεση στην πιο απλυτη πουτανα που εχω γνωρισει...στη μιλφ Λενα στο 26ης Οκτωβριου 35 ευτυχως για 30ε με απλο.Παιδια χωρις υπερβολη το σωμα της βρωμουσε χυσιλα,το στομα της τσιγαριλα,οι μασχαλες της οταν ανοιξε τα χερια της βρωμοκοπουσαν και ο κωλος ο οποιος ειναι γεματος σπυρια βρωμουσε κωλιλα απο αποσταση.Στη σπασμενη φατσα της εχει και απαισιες κρεατοελιες.Αυτη τη στιγμη αυτομυριζομαι και βρωμαω κι εγω και αναψα αμεσως θερμοσιφωνο για μπανιο...
Στα 5 λεπτα μου ειπε'αντε μωρο μου με 30ε δεν εχουμε πολυ ωρα'...κινειται σπασμωδικα στο κρεβατι,δεν αφηνει πολλα πιασιματα,δεν αφηνει χουφτωματα και οταν επιχειρησα να της γλειψω τη ρωγα απλα αηδιασα απο τη βρωμα και τραβηχτηκα.Καβαλημα του ενος λεπτου απο πανω και μετα πισωκολλητο με αυτην ξαπλωμενη κατω οσο γινεται απο αποσταση για να μη τη μυριζω και δυνατο καρφωμα.
Αποκλειεται να'ναι Ουκρανη...
Καμια βρωμα απο Σαντανσκι θα ειναι...Παιδια σοβαρα το σκεφτομαι ακομα και αηδιαζω.ΒΡΩΜΟΥΣΕ
Τελικά η Άννα η milf στο Προμηθέως 25 συνεχίζει να είναι άπαιχτη. Την είχα πάρει 1 χρόνο πριν και πέρασα τέλεια. Τη συνιστώ σε όποιον δε την έχει δοκιμάσει ως τώρα.
Και μάλιστα με 25 Ευρώ. Η γυναίκα γουστάρει να γαμιέται και σου ανεβάζει τη ψυχολογία.
Κάτι ξενέρωτα 20χρονα τα ξεφτιλίζει για πλάκα. Όρμησε κυριολεχτικά στο πούτσο έγλυψε αρχίδια φιλάει παντού και μου έκανε γυμνό ισπανικό. Ο πούτσος έγινε πέτρα και ακολούθησε γαμήσι σε πολλές στάσεις πάνω κάτω πλάγια. Αλλά η θέα της κολάρας της στο πισωκολήτο όπου αφήνει σφαλιάρες δυνατές είναι όλα τα λεφτά.
Εμφανισιακα εμενα δε φευγει απο το μυαλο μου και η κοκκινομαλλα στο Αν.Γεωργιου 4 αλλα δε ξερω τι ρολο βαραει μεσα
δε θυμαμαι για τατου και σημερα αν και περασα απ'εξω βαρεθηκα ν'ανεβω να δω ποια ηταν αυτη η Νικολ που δουλευεΑυτή παίζει να είναι μια Νικόλ που έχω δει Μαντζάρου 10. Είχε κανά τατού στο κωλομέρι; Καλή σε εμφάνιση αλλά το ένστικτό μου έλεγε να μην μπω.