Σήμερα ήμουν λίγο βιαστικός και ήθελα να ρίξω ένα στα γρήγορα και με σχετική ασφάλεια επιλογών, οι σκέψεις μου με οδήγησαν αρχικά προς την Τσαρίνα, στο Ανρδ. Γεωργίου 16, την οποία σημειωτέων δεν έχω τιμήσει ακόμη, αλλά μετά από όσα καλά έχω διαβάσει για αυτήν και κυρίως τα καλά λόγια επιστήθιων φίλων, έχω πάρει απόφαση να την τιμήσω. Δυστυχώς όμως σήμερα ρεπάριζε το μωρό και στην θέση της ήταν κάποια Ντιάνα ή Γιάννα, όμορφη milf, αλλά δεν πέρασα μιας που ήθελα σιγουράκι.
Επόμενη στάση στο Φρίξου 15 στο κατάστημα της Έφης, ανταμώσαμε στο σαλόνι με την αγαπημένη μου φιληνάδα και τα είπαμε λίγο, πήγαινε σε δωμάτιο να δροσίσει κάποιον συναθλητή, δυστυχώς δεν είχα καθόλου χρόνο να την περιμένω και ανανεώσαμε το ραντεβού μας για άλλη φορά. Δευτέρα έως Πέμπτη δουλεύει πάντα σε πρωινή βάρδια και πάντα στο εν λόγω κατάστημα.
Βγαίνοντας προς τα έξω λέω δεν πάω και στο δίπλα στο 13 να ρίξω ένα βλέφαρο, δεν έχω κάνει ακόμα σεφτέ σε αυτό το μαγαζί, αν ήταν η milf Άννα θα την τιμούσα, μιας που ούτε και αυτήν είχα ποτέ την τιμή, αλλά δεν ήταν εκεί. Στην θέση της μια παλιά μου αγαπημένη, η Μάρα, σήμερα ήταν όμως χαμογελαστή, σαν τον παλιό καιρό, που πέρσι το καλοκαίρι ήταν μία από τις βασικότερες επιλογές μου, μεγάλωσε και αυτή και σοβάρεψε λιγάκι, αλλά ο πολύ καλός χαρακτήρας της δεν άλλαξε, το κορμί της έχει συνέλθει αρκετά, όχι τελείως μετά από τα πολλά κιλά που έχασε, και χωρίς να το πολυσκεφτώ πέρασα μέσα με το απλό των 30 ευρώ, και ήταν καλά, την χάρηκα την κοπέλα και μου έδωσε χαρά το γεγονός που την ξαναβρήκα, έχει αλλάξει βέβαια από τότε, αλλά παραμένει αξιόπιστη επιλογή. Λεπτομέρειες θα μάθετε στην κριτική που θα ακολουθήσει.