Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 68 άτομα (8 μέλη και 60 επισκέπτες)

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755
Ωραίος ρε Αλ, απόψε με βλέπω να καταδρομίζω προς Τζένιφερ!
και απο Αν.Γεωργιου 4 να περασεις...σου μιλαω για πολυ ωραιο γκομενακι

Καμια καλή προσφορά σε κωλαράκι υπήρχε?
νομιζω το χαμηλοτερο απ'αυτα που ακουσα τουλαχιστον ηταν στην Αλεξανδρα με 60ε

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
509
Πόντοι
7.135
νομιζω το χαμηλοτερο απ'αυτα που ακουσα τουλαχιστον ηταν στην Αλεξανδρα με 60ε

Η Άννα το είχε κατεβάσει στα 50 όταν ήταν Φρίξου, δεν ξέρω αν το ξανανέβασε τώρα στον Βαρδάρη

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
πριν απο λιγες μερες ξαναρωτησα αλλα απαντηση δεν πηρα,η λιλη στο λα φαμ τι λεει μεσα στο δωματιο?
εχω βρει κ καλες κ αρνητικες κριτικες...

destro

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2007
Κριτικές
18
Like
0
Πόντοι
11
Τζένιφερ από Σ7 : Ρε παιδιά, σα να πηδάτε γκόμενα elf ! Ψηλή αλλά και λεπτεπιλεπτη . Μα τι λαμπαδικό σωματάκι εύθραυστο είναι αυτό ! Πολύ ωραίο κωλαράκι, αλλά κρίμα που δεν σηκώνει πολλά χάδια στις επίμαχες περιοχές. Πίπα με λίγο δόντι, χαμόγελο φουλ, και στενούτσικο νινάκι μούρλια ... θα κάψει πολλές καρδιές ...

Επισκέπτης
Ψηλή? Είναι ο ορισμός της πετίτ! καμία 1,55 είναι χωρίς τα τακούνια και 40 κιλά! Καλή φάση φυσικά τέλειο δέρμα τουρλωτό μικροσκοπικό κωλαράκι. Ψιλουστερική με το θέμα χέρι πελάτη + μουνί της. Παραφωνία κάτι σαν καμπούρα που έχει στο κάτω μέρος της σπονδυλικής της στήλης. Must για πιπινιάρηδες!

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Ψηλή? Είναι ο ορισμός της πετίτ! καμία 1,55 είναι χωρίς τα τακούνια και 40 κιλά! Καλή φάση φυσικά τέλειο δέρμα τουρλωτό μικροσκοπικό κωλαράκι. Ψιλουστερική με το θέμα χέρι πελάτη + μουνί της. Παραφωνία κάτι σαν καμπούρα που έχει στο κάτω μέρος της σπονδυλικής της στήλης. Must για πιπινιάρηδες!

Είπα και εγώ δεν θα γράψει κριτική ο ππιπινοκυνηγός. :grin: :grin: Άξιος  :rockon: :rockon: το ξέρω ότι σου αρέσουν αυτά τα νερούδια κι΄ ας είναι άπειρες, τα προετοιμάζεις και τα μαθαίνεις για εμάς του γεροντότερους... :grin: :grin: :grin: εγώ πάντως άρχισα ήδη να ακονίζω τη μασέλα μου. :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Ωραία και η κριτική, ζουμερή και περιεκτική. :rockon: :rockon: :rockon:

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
509
Πόντοι
7.135
Είδα την Τζένιφερ σήμερα, πολύ γλυκό κοριτσάκι, κάνει και ακάπωτο τσιμπούκι αλλά όχι γλυψίματα. Είπα να μπω, αλλά ήθελα εγγυημένα γούστα και όχι κασκαντεριλίκια και πήγα Άννα για πολλοστή φορά τους τελευταίους μήνες.

Α, και σε κάποια φάση εμφανίστηκαν 4 αστυνομικοί από ομάδα Δίας και σταματούσαν για έλεγχο όλες τις παράξενες φάτσες στον Βαρδάρη. Καλό είναι να συμβαίνει αυτό που και που.

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ρε παιδια, αυτη η τζενιφερ ειναι ενα ακωλο, αβυζο μικροκαμωμενο κ μαλλον απατη κοριτσακι μεσα στο δωματιο.σιγα την γκομενα

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
επισης εντυπωση μου εκανε οτι η αντριαννα απο την εκκλησια πηγε στο αλουμινατο
μαλλον για υποβιβασμο προκειται

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755
επισης εντυπωση μου εκανε οτι η αντριαννα απο την εκκλησια πηγε στο αλουμινατο
μαλλον για υποβιβασμο προκειται
εγω σου λεω παρακαλανε να πανε κιολας...
Στο Βαρδαρη θα τους δουνε πχ 100 ανθρωποι και στο στουντιο 20.Αρα το λογικο ειναι οτι θα κανουν μεγαλυτερο τζιρο

Τη Λαουρα προχθες την περιμεναν σε 2 δωματια ενω στην 26ης που πηγα δεν κυκλοφορουσε αλλο αμαξι σε ολο το δρομο

Επισκέπτης
Επίσης στο Σαπφούς 20 ήταν η Βερόνικα από Προμ 11  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Σήμερα ήμουν λίγο βιαστικός και ήθελα να ρίξω ένα στα γρήγορα και με σχετική ασφάλεια επιλογών, οι σκέψεις μου με οδήγησαν αρχικά προς την Τσαρίνα, στο Ανρδ. Γεωργίου 16, την οποία σημειωτέων δεν έχω τιμήσει ακόμη,  αλλά μετά από όσα καλά έχω διαβάσει για αυτήν και κυρίως τα καλά λόγια επιστήθιων φίλων, έχω πάρει απόφαση να την τιμήσω. Δυστυχώς όμως σήμερα ρεπάριζε το μωρό και στην θέση της ήταν κάποια Ντιάνα ή Γιάννα, όμορφη milf, αλλά δεν πέρασα μιας που ήθελα σιγουράκι. :sunglasses:

Επόμενη στάση στο Φρίξου 15 στο κατάστημα της Έφης, ανταμώσαμε στο σαλόνι με την αγαπημένη μου φιληνάδα και τα είπαμε λίγο, πήγαινε σε δωμάτιο να δροσίσει κάποιον συναθλητή, δυστυχώς δεν είχα καθόλου χρόνο να την περιμένω και ανανεώσαμε το ραντεβού μας για άλλη φορά. Δευτέρα έως Πέμπτη δουλεύει πάντα σε πρωινή βάρδια και πάντα στο εν λόγω κατάστημα.

Βγαίνοντας προς τα έξω λέω δεν πάω και στο δίπλα στο 13 να ρίξω ένα βλέφαρο, δεν έχω κάνει ακόμα σεφτέ σε αυτό το μαγαζί, αν ήταν η milf Άννα θα την τιμούσα, μιας που ούτε και αυτήν είχα ποτέ την τιμή, αλλά δεν ήταν εκεί. Στην θέση της μια παλιά μου αγαπημένη, η Μάρα, σήμερα ήταν όμως χαμογελαστή, σαν τον παλιό καιρό, που πέρσι το καλοκαίρι ήταν μία από τις βασικότερες επιλογές μου, μεγάλωσε και αυτή και σοβάρεψε λιγάκι, αλλά ο πολύ καλός χαρακτήρας της δεν άλλαξε, το κορμί της έχει συνέλθει αρκετά, όχι τελείως μετά από τα πολλά κιλά που έχασε, και χωρίς να το πολυσκεφτώ πέρασα μέσα με το απλό των 30 ευρώ, και ήταν καλά, την χάρηκα την κοπέλα και μου έδωσε χαρά το γεγονός που την ξαναβρήκα, έχει αλλάξει βέβαια από τότε, αλλά παραμένει αξιόπιστη επιλογή. Λεπτομέρειες θα μάθετε στην κριτική που θα ακολουθήσει. :zfuck:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906
γκειμ εσυ δεν θα κανες αποχη μαν; :grin: :grin:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
για το φιλο που ρωτησε για Λιλη να αναφερω κ εγω που πηγα προσφατως πρωινη ωρα να αναφερω οτι κ εγω δεν το ευχαριστηθηκα...στηνεται στο σαλονι κ μεσα στο κρεβατι αλλα δεν σου αφηνει καθολου πρωτοβουλιες.Ομορφη,πολυ καβλωτικο σωμα με τατοο στην πλατη.Κυριως αγγλικα για συννενοηση.
σ ευχαριστω φιλος

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
εγω σου λεω παρακαλανε να πανε κιολας...
Στο Βαρδαρη θα τους δουνε πχ 100 ανθρωποι και στο στουντιο 20.Αρα το λογικο ειναι οτι θα κανουν μεγαλυτερο τζιρο

Τη Λαουρα προχθες την περιμεναν σε 2 δωματια ενω στην 26ης που πηγα δεν κυκλοφορουσε αλλο αμαξι σε ολο το δρομο
λες ε?
κριμα παντως το κοριτσι...απο τα καθαρα στουντιακια στη βρωμα του βαρδαρη

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
στην ξεκωλετη δουλευε χθες βραδυ μια στεφη η καπως ετσι.ωραιο κοιρτσακι με πεταχτο κωλαρακι...μεσα λεει κατι?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom