Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 77 άτομα (8 μέλη και 69 επισκέπτες)

puaro

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Η Άφρο έκανε την εμφάνιση της την προηγούμενη εβδομάδα. Λογικά ίσως αύριο είναι στη δουλειά.

Η Εβελίνα λογικά πάντα, ήταν πρωινή την προηγούμενη εβδομάδα, αυτήν εκτός απροόπτου θα είναι βραδινή.
σ'ευχαριστω φιλε

gabetsos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2011
Κριτικές
45
Like
12
Πόντοι
601
Κάποιος καλός άνθρωπος να με πει πότε δουλεύει η Γιάννα (η ρωσίδα χορεύτρια) στη Μαντζάρου 10. Μου έλειψε αυτό το κορίτσι... :cum:

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
η αφρο δουλευε σημερα κανονικα! και επιασε τα υψηλα της στανταρντ! :tits2: :fuck2: :fuck2:

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
προεδρε gameover  η Λιλα κανει πηδηγμα της πλακας σορρυ! :sunglasses:
ασε που δεν ξεντυνεται καν απλα ξεκουμπωνει το σουτιεν και βγαζει την κυλοτα της!
ειπα μπουρδελακι αλλα οχι και ετσι!ξεπετα λέμε!

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
προεδρε gameover  η Λιλα κανει πηδηγμα της πλακας σορρυ! :sunglasses:
ασε που δεν ξεντυνεται καν απλα ξεκουμπωνει το σουτιεν και βγαζει την κυλοτα της!
ειπα μπουρδελακι αλλα οχι και ετσι!ξεπετα λέμε!

Σόρρυ, αλλά αν διάβασες προσεκτικά την κριτική μου, έχω γράψει ότι το από πάνω δεν τόχει, και ότι η κοπέλα είναι νέα στο επάγγελμα και χρειάζεται καθοδήγηση για να αποδώσει, αλλά δέχεται ευχαρίστως τις οδηγίες σου. :sunglasses:
Εσύ δηλαδή πήγες να της βγάλεις το σουτιέν και σου το αρνήθηκε ? :think:
Και εξάλλου βρε Άλεξ άμα βγάλει και την κυλότα (ο θεός να την κάνει αυτό το μικροσκοπικό πράγμα που φορούσε, δεν έμεινε και τίποτα άλλό) :sunglasses:

Προσωπική μου εκτίμηση ότι η κοπέλα δεν είναι ξεπέτα,  είναι άπειρη αλλά όχι ξεπέτα. :sunglasses: και είναι και καλό παιδί, έτσι τουλάχιστον μου φάνηκε εμένα, ψυχούλα,  έχουμε τις διαφορετικές απόψεις μας αγαπητέ Άλεξ, σκοπός μας είναι να καθοδηγούμε όσο γίνεται σωστότερα τον κόσμο, και  κυρίως τα νέα παιδιά, η γνώμη σου μου είναι σεβαστή, αλλά θα μου επιτρέψεις να την σχολιάσω. :sunglasses:

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
σωστος προεδρα!ετσι ναι! με συγχωρεις κοιταξα μονο την βαθμολογια και τον τιτλο που μου φανηκαν too much!
βαριεμαι να διαβαζω και τις εκθεσεις σεντονια! :headbang: νομιζω οτι η διευκρινηση που εκανες με καλυψε!  :thumbsup: :thumbsup:

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
σωστος προεδρα!ετσι ναι! με συγχωρεις κοιταξα μονο την βαθμολογια και τον τιτλο που μου φανηκαν too much!
βαριεμαι να διαβαζω και τις εκθεσεις σεντονια! :headbang: νομιζω οτι η διευκρινηση που εκανες με καλυψε!  :thumbsup: :thumbsup:

;) :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Jasone

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2012
Like
24
Πόντοι
1
Τα στουντιο απο τι τιμες ξεκινανε ?Κωλεττη απο τη ξερω 30 οπως και la femme στα υπολοιπα τι γινεται απο ποσο ξεκινανε?

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755
Τα στουντιο απο τι τιμες ξεκινανε ?Κωλεττη απο τη ξερω 30 οπως και la femme στα υπολοιπα τι γινεται απο ποσο ξεκινανε?
με εξαιρεση τα Βιλα και την Κωλετη-Φριξου15(αναλογα την κοπελα) ολα ειναι στα 30ε

gabetsos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2011
Κριτικές
45
Like
12
Πόντοι
601

Η Έφη και η Αφροδίτη ξεκινάνε από 40 το απλό.

Μαντζάρου 10 και 1Α από 30 ευρώ.

Villes νομίζω απο 40 το απλό.

Jasone

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2012
Like
24
Πόντοι
1
Ευχαριστω για τις απαντησεις.

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.800
Πόντοι
6.265
Επειδη μερικοι ρωτανε ποτε θα πετυχουν αφρο εφη κλπ αστερια πολυ απλα θα τα πετυχουν οταν δεν πηγαινω εγω ο γκαντεμης π οταν παω ειναι κατι απιθανες αγνωστες  :headbang:

και επειδη μερικοι λεγαν για πακιστανους στα μπουρδελα
μαλλον μπερδευουν την αθηνα με την θεσσαλονικη απο ποτε αποκτησαμε πακιστανους και δεν το καταλαβα? :think:
εκτος αν περνατε κατι μαυριδερους προς το γυφτε(σαν εμενα  :grin:)για πακιστανους

θα ξαναεπαναληφθει η χειρουργικης ακριβειας μιλκοτσουντιοτσαρκα
με στοχο την εφη(ηταν η αννα πριν μερικες μερες αλλα αν παω κ ειναι καμια μιραμπελα αυτην την φορα θα μας δειρουν κιολας εκτος απ τα μπινελικια :jerking:)

βασικα σκεφτομαι κ το διπλο εφη και στο καπακι αφρο :dancing:
νομιζω αν θυμαμαι καλα καποιος το ειχε κανει στο παρελθον :think:

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017

:grin: :grin: :grin: Να το κάνεις, είναι της μόδας τώρα τελευταία τα διπλά και φοριούνται πολύ. :grin: :grin: :grin: :grin:, το έκανε και ο gabetsos σήμερα..... :grin:

gabetsos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2011
Κριτικές
45
Like
12
Πόντοι
601

Kαλά θυμάσαι. Εγώ είμαι ο ένοχος. Τρέμαν τα πόδια μου μετά την Αφρούλα. Και γαμώ τις εμπειρίες.

Έχω πάρει και διπλό Κάντυ και μετά Αφρούλα.

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.426
Πόντοι
7.095
κατά τα άλλα ο γκέιμ μου έλεγε για απλά....φτώχεια καταραμένη...γκαμπέτσο γάμα και για μας ρεεεεεεεεεε

Stormbringer

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
5
Like
36
Πόντοι
1

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755
Βολτα με καλη καταθεση πριν λιγο στην Αλεξανδρα στο Προμηθεως 5.40ε για γυμνο και γλειψιμο κατοπιν παζαριου τα οποια ομως τιμησε με το παραπανω και με αφησε ικανοποιημενο διοτι ξερει και πιπα να κανει,και να στηνεται και διαθετει και κωλαρα πολυ ωραιας τρυφερης υφης...
Παμε και στα αλλα...

-Ερημιτη.Η Ισαβελλα η μελαχρινη προμιλφ θα λεγαμε με την αφρατη κωλαρα και την σπασμενη φατσα
-Νικ.Ουρανου 26.το ομορφο καστανο πιπινακι που ηταν και την αλλη φορα με το ωραιο κορμι αλλα τα βυζια της σημερα τα ειχε απ'εξω και ειναι αρκετα κρεμαστα και οι ρωγες μαλλον κοιτανε προς τα κατω
-Νικ.Ουρανου 1.Η Εβελινα το μπαζακι που μου ειχε γυρισει το μυαλο.Μολις την ειδα απο την πορτα ακομα την κοπανησα.Για μενα και τζαμπα να μου την δωσουν αυτη δε την ξαναγαμαω
-Φριξου 13.Η Μιραμπελα η οποια μαλλον δε γουσταρει αλλο τη δουλεια και εχει μονιμως ξυνισμενη φατσα.Τελοσπαντων ηταν καλη μεσα παλιοτερα δεν ξερω αν παραμενει
-Φριξου 15.Η Τανια η χυμωδης και ομορφη γυναικαρα
-Φριξου 14.η Γιασμιν η σκυλοφατσα με τα μεγαλα και ασχημα πλαστικα βυζια.Μαλλον μετρια πραματα απ'σο θυμαμαι τις κριτικες της στην Κωλετη
-Κωλετη.Η Μονικα πρωην Λιλη πρωην Χριστινα με τα πλαστικα βυζια κι αυτη πλεον και με καποια κιλα παραπανω μαλλον τα οποια της πανε πολυ θα ελεγα.Σπασαρχιδω ομως στο δωματιο και μετρια στο κυριως πιατο.Εγω την ειχα παρει Προμηθεως 25 και δε θα ξαναπαρω
-Κατεχακη.η σουπερ Εμμα χωρις αλλα σχολια οπως μου'πε η τσατσα στο Φριξου 13
-Μαντζαρου 10.Σεϋλα μου φαινεται μου την ειπε η τσατσα αλλα δεν ειδα ηταν σε προγραμμα
-Μαντζαρου 1.Ευα Ταυλανδο-Μογγολο-Κινεζακι σκουροχρωμης επιδερμιδας και εκφυλη σαν συνολο.Δε μου αρεσει το εξωτικο στοιχειο καθολου
-Αν.Γεωργιου 50.Η Ταρα ενα πολυ ωραιο χαμογελαστο κοριτσι που μονο για πουτανα δε μοιαζει.Μελαχρινη μακρυ μαλλι με μπουκλες,ομορφη φατσα αλλα κοντα ποδια με φαρδυ κωλο.Πολυ ευχαριστη παρουσια ομως
-Αν.Γεωργιου 34(λαφαμ).Η Λιλη το μικρο ξανθο ναζιαρικο τσεχικο κουκλακι.Φορουσε και ασπρο σετακι και ηρθε κοντα μου στο σαλονι,τουρλωσε το κωλαρακι και αρχισε να το σφαλιαριζει.Δε μου κανει κλικ για να μπω και τα σχολια ειναι συντριπτικα αρνητικα γι'αυτην
-Αν.Γεωργιου 30.Η Καρμεν η Βουλγαρα η οποια εχει γινει σαν φαλαινα.Τρομαξα να τη γνωρισω σκουρυνε πολυ και το μαλλι.Πολυ καλη ομως μεσα στο δωματιο
-Αν.Γεωργιου 24.Η Μερτσυ το μαλακιστηρι η οποια ευτυχως δε μου επιτεθηκε.Μελαχρινη ψηλη,ομορφουλα με καλες αναλογιες και αμφιλεγομενες κριτικες.Η θεια Ναντια λεει δουλευει πρωινα στην Ερημιτη παλι
-Αν.Γεωργιου 16.η Μια επισης Ταυλανδο-κατι εξωτικη κοπελα με ωραια χαρακτηριστικα και τσατσα τη φαφουτα τη γρια.Ακομα αντεχει τη νυχτα αυτη
-Αν.Γεωργιου 4.Πρωτη μερα στη δουλεια λεει...Ουγγαρεζα,πολυ ωραιο νεαρο γκομενακι με κατακοκκινο μαλλακι κομμενο πολυ κοντο αγορε σοφιστικε,με καλο κορμι αδυνατο και αερατη στο σαλονι.Μ'αρεσε πολυ πραγματικα...ο γ.γ.Ν.γ ας κανει τις επαφες του
-26ης Οκτωβριου 52.Τι το'θελα και μπηκα :jerking:Αυτη η χτικιαρα η τσατσα με τα γυαλια και το μακρυ ισιο μαλλι που δουλευε και στο 35 πραγματικα σπαει αρχιδια.Εμετο με ηρθε να κανω :blahblah1: :blahblah1:εκατσε μπροστα στην πορτα και δεν εφευγε...'μα σου λεω οτι ειναι πολυ καλη γιατι δεν μπαινεις?δε με πιστευεις?'αντε γαμησου κυρα μου...Κοπελα ηταν μια Λενα καινουρια Ουγγαρεζα λεει μιλφακι θα ελεγα στο στυλ της Βιολετας περιπου αλλα πιο κοντη.Ξανθια ομορφη με πονηρο βλεμμα και αφρατο ωραιο κωλαρακι.Δε μιλαει καθολου ελληνικα
-26ης Οκτωβριου 35.Εδω πηγα αποφασισμενος για να μπω στη θεια Λενα αλλα τελικα δουλευε η πανεμορφη Νασια με τις αρνητικες κριτικες δυστυχως :headbang: :headbang:

Παμε και Βαρδαρακο...
-Προμηθεως 25.μιλφ Αννα σουπερ καυλα σε περιοδο φορμας και ο,τι θες.Λιγο δυσκολη στις τιμες της αλλα ειναι απο τις τοπ επιλογες κατ'εμε
-Προμηθεως 19.η Βικυ η Μολδαβη,πολυ ομορφη ξανθια μιλφ με χαλαρο σπασμενο σωμα και μετριοτατη μεσα την ειχα παρει γυρω στα Χριστουγεννα και ηταν μαπα.Η Βικυ η Ουκρανη :smitten: λεει δουλευει κι εδω αλλα εχει ρεπο αυτες τις μερες
-Προμηθεως 14.η ομορφη ξανθια Ρωσσιδα Αλισια η οποια με το καλησπερα σου εχει περασει και την καποτα.Προκαταρκτικα μηδεν,διαθεση μηδεν,περιπτωση να την κουμανταρεις μηδεν...
-Προμηθεως 11.Η Νατασα μελαχρινο ομορφο πιπινι με πολυ ωραιο κωλαρακι
-Προμηθεως 5.η Αλεξανδρα ακα Ροναλντινιο στην οποια και κατεθεσα οπως ειπα και αποδειχτηκε πολυ τιμια επιλογη που λεει κι ο gl.Στην κριτικη τα υπολοιπα
-Σαπφους 5.Η Μιρελα η μοντελισια.Δε την ειδα σημερα,μου'εχε σπασει τα νευρα την τελευταια φορα αλλα οπως και να το κανουμε ειναι μια σταθερη αξια και την αγαπαμε και τη συγχωρουμε...Νταξξξ και θα ξαναπαμε καποτε...αφου ειναι πολυ ωραια τι να κανουμε?
-Σαπφους 7.Η Τζενιφερ 18 χρονων οπως λεει,πιπινακι ομορφο αδυνατο με ανταυγειες και πονηρη φατσουλα.Αγαπησιαρικο πλασμα για αγκαλιες :smitten:.Νομιζω οι πιπινολατρεις θα συγκινηθουν κι εδω
-Σαπφους 8.η καριολα η Λαουρα η δηθεν Ισπανιδα η αθλια απατεωνισσα.Πραγματικα απορω πως επιβιωνει τοσο καιρο αυτη
-Σαπφους-Τανταλου πρασινο.η Λαουρα η οριτζιναλ η οποια σημερα φαινοταν και πολυ ξεκουραστη και ορεξατη.Ξανθια με μακρυ μαλλι πλεον στα 50ε λεει 69 με γυμνο
-Τανταλου 8.ηταν η τσατσα απ'εξω και μου λεει δουλευει η Ζωη η Μολδαβη...Μιλφ κοκκινομαλλα χοντρη
-Τανταλου 14.η Αντριαννα η κομοδινοπουλου με τα βυζια πεταμενα εξω στο σαλονι.Το μουροχαβλο υφος αλα Ζαν Ρενο δεν αλλαζει με τιποτα :2funny:
-Τανταλου 9.η πορνοσταρ Μαρτινα.Γλειφιτζουρακι για πολλα γλειψιματα με υπεροχο τρυφερο δερμα και κωλαρακι.Δυσκολη πολυ στο χειρισμο αλλα νομιζω αξιζει για μια φορα

Βιλα Ερωτικα δεν μπηκα διοτι το προγραμμα εδινε Μαντυ.Βιλα πριβε ηταν κλειστο την ωρα που περασα εγω.
Κεφαλληνιας ανοιχτο αλλα δεν μπηκα εσκεμενα διοτι κουραστηκα πλεον να βλεπω οποτε παω ειτε πρωι ειτε νυχτα αυτο το βαρεμενο μπαζο Αφροδιτη που ειναι μονιμως ετοιμη για καυγα.
Το Σαπφους 20 το ξεχασα εντελως αλλα η χτικιαρα στο 26ης 52 μου ειπε οτι επεστρεψε εκει τα πρωινα η Νταϊανα :pipa2: :pipa2: :tits: :tits:
Μιλησα χθες με μιλφ Νικολ ειναι πολυ καλα λεει αλλα το πουλακι μαλλον πεταξε οριστικα.Κλαψτε :'( :'(

Ειχε μια σχετικα καλη κινηση ειδικα στον Βαρδαρη αλλα δεν ελλειψαν παλι οι σκατοφατσες που περιφερονται.Ειχε ενα μαλακισμενο που ταχα ηταν τυφλος και εκανε ψιλομανουρα εκει στην Τανταλου.Φορουσε και μαυρα γυαλια νυχτιατικα ειχε και μπαστουνι,επεφτε απο δω κι απο κει αλλα μολις ανεβαινα εγω την Τανταλου φωναξε...'φιλε σταματα να σου πω λιγο'... :think:Πως με ειδε ο μπασταρδος.Συγχρονως ομως διπλα μου ανεβαινε και ο Μαλικ ο πακιστανος φυλακας του Τανταλου 9 ο οποιος ξερει και καρατε και ετσι ενιωσα αμεσως μια ασφαλεια να με διακατεχει :2funny: :2funny:
Το νου σας στον τυφλο εκανε μπαμ οτι ηταν μουφα

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.800
Πόντοι
6.265
Ωστε η μιλφ αννα επεστρεψε βαρδαρη και βραδινη
και η τσατσα στην φριξου ελεγε οτι κ καλα η αννα θα λειπει 15 μερες για να ξεκουραστει
ειναι π οτι λενε οι τσατσαδες ειναι γκαραντι παντα :2funny:

Επισκέπτης
Ωραίος ρε Αλ, απόψε με βλέπω να καταδρομίζω προς Τζένιφερ!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom