Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 55 άτομα (3 μέλη και 52 επισκέπτες)

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
τελικα ξερει κανεις να μου πει αν ειναι καλη στο δωματιο κ αν αξιζει μια καταθεση?

Jasone

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2012
Like
24
Πόντοι
1
Φιλε εγω την δοκιμασα μια φορα δεν θελω να σε παρω στο λαιμο μου ομως.Εγω που την πηρα δεν ξετρελαθηκα αλλα δεν χανεις και τιποτα δηλαδη δεν ειναι και για πεταμα μπορεις να κανεις μια δοκιμη.

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Φιλε εγω την δοκιμασα μια φορα δεν θελω να σε παρω στο λαιμο μου ομως.Εγω που την πηρα δεν ξετρελαθηκα αλλα δεν χανεις και τιποτα δηλαδη δεν ειναι και για πεταμα μπορεις να κανεις μια δοκιμη.
εχει δυνατο κωλαρακι κ αυτο με τραβαει
κ φατσουλα καλη...

mhtsos_85

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Like
2
Πόντοι
1
η νικολ η μιλφ της σαπφους ξερει κανεις αν δουλευει κ τι βαρδια?

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Εμφανισιακα εμενα δε φευγει απο το μυαλο μου και η κοκκινομαλλα στο Αν.Γεωργιου 4 αλλα δε ξερω τι ρολο βαραει μεσα

Λες για το τσέχικο μιλφόνι που έκανε και ένα γρήγορο πέρασμα από τη Σαπφούς 20  :think: :think: :think:

Επισκέπτης
Λες για το τσέχικο μιλφόνι που έκανε και ένα γρήγορο πέρασμα από τη Σαπφούς 20  :think: :think: :think:

Διαφορετικές. Αυτή του Ανδ.Γεωργίου 4 εμένα μου φαίνεται γνωστή από κάπου εκτός μπουρδέλων αλλά μάλλον κάνω λάθος δεν μπορεί. Πάντως απ'ότι την έκοψα θα πίστευα ότι μέσα θα είναι καλή.

skieros

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαΐ 2011
Κριτικές
27
Like
1.467
Πόντοι
1.720
Εμφανισιακα εμενα δε φευγει απο το μυαλο μου και η κοκκινομαλλα στο Αν.Γεωργιου 4 αλλα δε ξερω τι ρολο βαραει μεσα

Σ'αυτο το μαγαζι ειχα μπει μια φορα σε μια κοκκινομαλλα πιτσιρικα. Φθινοπωρο το '10. Ωραιο κορμι και βυζια με ολοστρογγυλη πεταχτη ρωγα. Η πιο μεγαλη απατη που μου εχει τυχει σε μπουρδελο. Χειροτερο κομοδινο και πιο μαλακισμενη ακομα και απο αντριαννα.com . Το μαλακισμενο δε διστασε να μου πει "μονο 40 ευρο εδωσες τι περιμενεις να κανουμε οτι θες εσυ?"
Τωρα που τους εφυγε η λιλη και σταματησε η ευα μπορει να την ξαναπηραν αυτην οποτε προσοχη.
επισης θυμαμαι να εχω διαβασει εδω στο φορουμ οτι ενα φεγγαρι εκανε και πιατσα. την ιδια περιοδο που ειχε βγει πιατσα η σιμονα-λαφαμ.

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Πρωί πρωί βρέθηκα στον Βαρδάρη και πήγα καρφί στο Ταντάλου 8Α προς αναζήτηση της Τζούλη, :tits: αλλά δεν ήταν εκεί, θα επιστρέψει την Τετάρτη για όσους ψήνονται, μιας που βρίσκεται σε ολιγοήμερες διακοπές. Στη θέση της η Ζωή, η Μολδαβή, αισθητά αδυνατισμένη και με νέο λουκ, στα 25 το απλό, δεν ψήθηκα όμως να περάσω αν και έχω ακούσει καλά λόγια για αυτήν.

Στη συνέχεια πήγα δίπλα, στο Ταντάλου 14, ήταν η Τίνα η καυλιάρα που είχα περάσει υπέροχα πριν λίγες μέρες μαζί της, στα 25 το απλό και εδώ, σε άριστη κατάσταση , θα ξαναπάω μαζί της αλλά λίγο αργότερα. :fuck1:

Βγαίνοντας πήγα ακριβώς απέναντι στο Ταντάλου 9, όπου συνάντησα την Τζούλια, βγήκε με τα βυζάκια της έξω φόρα παρτίδα και μου πέσαν οι μασέλες, πανέμορφη κοπέλα και με τέλειο στήθος, μέτριο σε μέγεθος, στα 25 το απλό και εδώ χωρίς παζάρια και στα ίσια, τα έδωσα , πέρασα σφαίρα μέσα στο δωμάτιο, και ήταν καταπληκτικά.

Λεπτομέρειες θα μάθετε στην αναλυτική πανηγυρική κριτική που θα ακολουθήσει. :rockon:

Μετά το πέρας της συνεύρεσης χτύπησα πάλι μια μπουγάτσα από το Εν κινήσει, το μπουγατσατζίδικο που βρίσκεται στην Αισώπου λίγο πριν την Προμηθέως πηγαίνοντας. :grin: :grin:

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
1.310
Μπραβο ρε Γκειμ...ακουραστος κ ακαθεκτος συνεχιζεις..
Θα συμφωνησω κ με τον Αλ για τα κοριτσια στη βραδυνη βαρδια...
Τελικα η πρωινη βαρδια εχεις τις περισσοτερες κ καλυτερες επιλογες...πρεπει να το γυρισω κ εγω...Μηπως ξερει καποιος αν η οριτζιναλ Λαουρα (πλεον γωνια Σαπφους) κανει κ call girl?
Ειδα αυτο
Δεν νομιζω οτι ειναι αυτη.

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
1.310
Βγαίνοντας πήγα ακριβώς απέναντι στο Ταντάλου 9, όπου συνάντησα την Τζούλια, βγήκε με τα βυζάκια της έξω φόρα παρτίδα και μου πέσαν οι μασέλες, πανέμορφη κοπέλα και με τέλειο στήθος, μέτριο σε μέγεθος, στα 25 το απλό και εδώ χωρίς παζάρια και στα ίσια, τα έδωσα , πέρασα σφαίρα μέσα στο δωμάτιο, και ήταν καταπληκτικά.
Game, γι' αυτην μιλας? Εχει μια Τζουλια στο αλλο site

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Game, γι' αυτην μιλας? Εχει μια Τζουλια στο αλλο site

Αυτή είναι hagem, :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: αλλά οι φωτογραφίες την αδικούν, είναι πολύ καλύτερη στο live, και είναι και πολύ πρόσχαρη κοπέλα, θα σου αρέσει και εσένα πάρα πολύ. ;) ;) και δεν είναι με τίποτα 1.75  :o

Ράννια

Cross
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
90
Πόντοι
1
οιος ξερει να μου πει που θα βρω φετιχιστρια με τα καλσον Αφεντρα;; ακομα και με τα μαστιγωματα και τα δεσιματα με χειροπεδες;

Tommy3

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Τελικά η Άννα η milf στο Προμηθέως 25 συνεχίζει να είναι άπαιχτη. Την είχα πάρει 1 χρόνο πριν και πέρασα τέλεια. Τη συνιστώ σε όποιον δε την έχει δοκιμάσει ως τώρα.
Και μάλιστα με 25 Ευρώ. Η γυναίκα γουστάρει να γαμιέται και σου ανεβάζει τη ψυχολογία.
Κάτι ξενέρωτα 20χρονα τα ξεφτιλίζει για πλάκα. Όρμησε κυριολεχτικά στο πούτσο έγλυψε αρχίδια φιλάει παντού και μου έκανε γυμνό ισπανικό. Ο πούτσος έγινε πέτρα και ακολούθησε γαμήσι σε πολλές στάσεις πάνω κάτω πλάγια. Αλλά η θέα της κολάρας της στο πισωκολήτο όπου αφήνει σφαλιάρες δυνατές είναι όλα τα λεφτά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom