You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 55 άτομα (3 μέλη και 52 επισκέπτες)
εχει δυνατο κωλαρακι κ αυτο με τραβαειΦιλε εγω την δοκιμασα μια φορα δεν θελω να σε παρω στο λαιμο μου ομως.Εγω που την πηρα δεν ξετρελαθηκα αλλα δεν χανεις και τιποτα δηλαδη δεν ειναι και για πεταμα μπορεις να κανεις μια δοκιμη.
κ φατσουλα καλη...
Jasone
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2012
- Like
- 24
- Πόντοι
- 1
Οντως εχει φατσουλα και ειναι χαριτωμενη.εχει δυνατο κωλαρακι κ αυτο με τραβαει
κ φατσουλα καλη...
Apollo64
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 81
- Like
- 556
- Πόντοι
- 7.135
η νικολ η μιλφ της σαπφους ξερει κανεις αν δουλευει κ τι βαρδια?
Σταμάτησε να δουλεύει (προς το παρόν).
mhtsos_85
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
φιλε κατι καλο για τωρα το βραδι?καποια που να αξιζει?Σταμάτησε να δουλεύει (προς το παρόν).
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.996
- Πόντοι
- 13.755
Aννα,Εμμα,Λαουρα...Μαρτινα χμμμ,Βικυ Ουκρανη αν πετυχειςφιλε κατι καλο για τωρα το βραδι?καποια που να αξιζει?
mhtsos_85
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
ok thanks να σαι καλαAννα,Εμμα,Λαουρα...Μαρτινα χμμμ,Βικυ Ουκρανη αν πετυχεις
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.996
- Πόντοι
- 13.755
Εμφανισιακα εμενα δε φευγει απο το μυαλο μου και η κοκκινομαλλα στο Αν.Γεωργιου 4 αλλα δε ξερω τι ρολο βαραει μεσαok thanks να σαι καλα
GAMEOVER
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 223
- Like
- 512
- Πόντοι
- 4.017
Εμφανισιακα εμενα δε φευγει απο το μυαλο μου και η κοκκινομαλλα στο Αν.Γεωργιου 4 αλλα δε ξερω τι ρολο βαραει μεσα
Λες για το τσέχικο μιλφόνι που έκανε και ένα γρήγορο πέρασμα από τη Σαπφούς 20
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.996
- Πόντοι
- 13.755
οχι ρε πιτσιρικα ητανε και νομιζω η τσατσα την ειπε ουγγαρεζαΛες για το τσέχικο μιλφόνι που έκανε και ένα γρήγορο πέρασμα από τη Σαπφούς 20
Επισκέπτης
Λες για το τσέχικο μιλφόνι που έκανε και ένα γρήγορο πέρασμα από τη Σαπφούς 20
Διαφορετικές. Αυτή του Ανδ.Γεωργίου 4 εμένα μου φαίνεται γνωστή από κάπου εκτός μπουρδέλων αλλά μάλλον κάνω λάθος δεν μπορεί. Πάντως απ'ότι την έκοψα θα πίστευα ότι μέσα θα είναι καλή.
skieros
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 27
- Like
- 1.467
- Πόντοι
- 1.720
Εμφανισιακα εμενα δε φευγει απο το μυαλο μου και η κοκκινομαλλα στο Αν.Γεωργιου 4 αλλα δε ξερω τι ρολο βαραει μεσα
Σ'αυτο το μαγαζι ειχα μπει μια φορα σε μια κοκκινομαλλα πιτσιρικα. Φθινοπωρο το '10. Ωραιο κορμι και βυζια με ολοστρογγυλη πεταχτη ρωγα. Η πιο μεγαλη απατη που μου εχει τυχει σε μπουρδελο. Χειροτερο κομοδινο και πιο μαλακισμενη ακομα και απο αντριαννα.com . Το μαλακισμενο δε διστασε να μου πει "μονο 40 ευρο εδωσες τι περιμενεις να κανουμε οτι θες εσυ?"
Τωρα που τους εφυγε η λιλη και σταματησε η ευα μπορει να την ξαναπηραν αυτην οποτε προσοχη.
επισης θυμαμαι να εχω διαβασει εδω στο φορουμ οτι ενα φεγγαρι εκανε και πιατσα. την ιδια περιοδο που ειχε βγει πιατσα η σιμονα-λαφαμ.
GAMEOVER
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 223
- Like
- 512
- Πόντοι
- 4.017
Πρωί πρωί βρέθηκα στον Βαρδάρη και πήγα καρφί στο Ταντάλου 8Α προς αναζήτηση της Τζούλη, αλλά δεν ήταν εκεί, θα επιστρέψει την Τετάρτη για όσους ψήνονται, μιας που βρίσκεται σε ολιγοήμερες διακοπές. Στη θέση της η Ζωή, η Μολδαβή, αισθητά αδυνατισμένη και με νέο λουκ, στα 25 το απλό, δεν ψήθηκα όμως να περάσω αν και έχω ακούσει καλά λόγια για αυτήν.
Στη συνέχεια πήγα δίπλα, στο Ταντάλου 14, ήταν η Τίνα η καυλιάρα που είχα περάσει υπέροχα πριν λίγες μέρες μαζί της, στα 25 το απλό και εδώ, σε άριστη κατάσταση , θα ξαναπάω μαζί της αλλά λίγο αργότερα.
Βγαίνοντας πήγα ακριβώς απέναντι στο Ταντάλου 9, όπου συνάντησα την Τζούλια, βγήκε με τα βυζάκια της έξω φόρα παρτίδα και μου πέσαν οι μασέλες, πανέμορφη κοπέλα και με τέλειο στήθος, μέτριο σε μέγεθος, στα 25 το απλό και εδώ χωρίς παζάρια και στα ίσια, τα έδωσα , πέρασα σφαίρα μέσα στο δωμάτιο, και ήταν καταπληκτικά.
Λεπτομέρειες θα μάθετε στην αναλυτική πανηγυρική κριτική που θα ακολουθήσει.
Μετά το πέρας της συνεύρεσης χτύπησα πάλι μια μπουγάτσα από το Εν κινήσει, το μπουγατσατζίδικο που βρίσκεται στην Αισώπου λίγο πριν την Προμηθέως πηγαίνοντας.
Στη συνέχεια πήγα δίπλα, στο Ταντάλου 14, ήταν η Τίνα η καυλιάρα που είχα περάσει υπέροχα πριν λίγες μέρες μαζί της, στα 25 το απλό και εδώ, σε άριστη κατάσταση , θα ξαναπάω μαζί της αλλά λίγο αργότερα.
Βγαίνοντας πήγα ακριβώς απέναντι στο Ταντάλου 9, όπου συνάντησα την Τζούλια, βγήκε με τα βυζάκια της έξω φόρα παρτίδα και μου πέσαν οι μασέλες, πανέμορφη κοπέλα και με τέλειο στήθος, μέτριο σε μέγεθος, στα 25 το απλό και εδώ χωρίς παζάρια και στα ίσια, τα έδωσα , πέρασα σφαίρα μέσα στο δωμάτιο, και ήταν καταπληκτικά.
Λεπτομέρειες θα μάθετε στην αναλυτική πανηγυρική κριτική που θα ακολουθήσει.
Μετά το πέρας της συνεύρεσης χτύπησα πάλι μια μπουγάτσα από το Εν κινήσει, το μπουγατσατζίδικο που βρίσκεται στην Αισώπου λίγο πριν την Προμηθέως πηγαίνοντας.
hagem
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 65
- Like
- 15
- Πόντοι
- 1.310
Δεν νομιζω οτι ειναι αυτη.Μπραβο ρε Γκειμ...ακουραστος κ ακαθεκτος συνεχιζεις..
Θα συμφωνησω κ με τον Αλ για τα κοριτσια στη βραδυνη βαρδια...
Τελικα η πρωινη βαρδια εχεις τις περισσοτερες κ καλυτερες επιλογες...πρεπει να το γυρισω κ εγω...Μηπως ξερει καποιος αν η οριτζιναλ Λαουρα (πλεον γωνια Σαπφους) κανει κ call girl?
Ειδα αυτο
hagem
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 65
- Like
- 15
- Πόντοι
- 1.310
Game, γι' αυτην μιλας? Εχει μια Τζουλια στο αλλο siteΒγαίνοντας πήγα ακριβώς απέναντι στο Ταντάλου 9, όπου συνάντησα την Τζούλια, βγήκε με τα βυζάκια της έξω φόρα παρτίδα και μου πέσαν οι μασέλες, πανέμορφη κοπέλα και με τέλειο στήθος, μέτριο σε μέγεθος, στα 25 το απλό και εδώ χωρίς παζάρια και στα ίσια, τα έδωσα , πέρασα σφαίρα μέσα στο δωμάτιο, και ήταν καταπληκτικά.
GAMEOVER
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 223
- Like
- 512
- Πόντοι
- 4.017
Game, γι' αυτην μιλας? Εχει μια Τζουλια στο αλλο site
Αυτή είναι hagem, αλλά οι φωτογραφίες την αδικούν, είναι πολύ καλύτερη στο live, και είναι και πολύ πρόσχαρη κοπέλα, θα σου αρέσει και εσένα πάρα πολύ. ;) ;) και δεν είναι με τίποτα 1.75 :o
Tommy3
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Τελικά η Άννα η milf στο Προμηθέως 25 συνεχίζει να είναι άπαιχτη. Την είχα πάρει 1 χρόνο πριν και πέρασα τέλεια. Τη συνιστώ σε όποιον δε την έχει δοκιμάσει ως τώρα.
Και μάλιστα με 25 Ευρώ. Η γυναίκα γουστάρει να γαμιέται και σου ανεβάζει τη ψυχολογία.
Κάτι ξενέρωτα 20χρονα τα ξεφτιλίζει για πλάκα. Όρμησε κυριολεχτικά στο πούτσο έγλυψε αρχίδια φιλάει παντού και μου έκανε γυμνό ισπανικό. Ο πούτσος έγινε πέτρα και ακολούθησε γαμήσι σε πολλές στάσεις πάνω κάτω πλάγια. Αλλά η θέα της κολάρας της στο πισωκολήτο όπου αφήνει σφαλιάρες δυνατές είναι όλα τα λεφτά.
Και μάλιστα με 25 Ευρώ. Η γυναίκα γουστάρει να γαμιέται και σου ανεβάζει τη ψυχολογία.
Κάτι ξενέρωτα 20χρονα τα ξεφτιλίζει για πλάκα. Όρμησε κυριολεχτικά στο πούτσο έγλυψε αρχίδια φιλάει παντού και μου έκανε γυμνό ισπανικό. Ο πούτσος έγινε πέτρα και ακολούθησε γαμήσι σε πολλές στάσεις πάνω κάτω πλάγια. Αλλά η θέα της κολάρας της στο πισωκολήτο όπου αφήνει σφαλιάρες δυνατές είναι όλα τα λεφτά.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις