Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 53 άτομα (2 μέλη και 51 επισκέπτες)

Al Kavlone

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2009
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
11
Καλησπερα καβλιαρηδες ξεκινησα για μεσημεριανη τσαρκα στο βαρδαρη,αλλα τελειωσε προωρα καθως πετυχα τη φιλη μου τη Νασια  :grin: :grin: στο Τανταλου 14 και της τον σφυριξα πανηγυρικα  :pipa3: :pipa3: :fuck2: :fuck2:.Επισης φευγοντας ειπα να μπω και στο σαπφους 5 το οποιο τωρα τελευταια κανει πολλες αλλαγες και οντως,ειχε μια καινουρια κοπελα,τουλαχιστον εγω την εβλεπα πρωτη φορα,την ελεγαν Σονια.Ξανθια με ισιο μακρυ μαλλι,κοντουλα,ιδιο σκαρι με τη Λαουρα οριτζιναλ,μονο που αυτη ειχε βυζια τουμπανα  :tits2: :tits2:

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.628
Πόντοι
7.095
1. Δε με ενδιαφέρει αν βγάζει μάτια και αν είναι σε φάση ανόδου...Και πολλές τρανς μπορεί να κάνουν τις καλύτερες πίπες αλλά εγώ δεν θέλω να πάω μαζί τους...Είπαμε είμαι κομπλεξικός

2. Κάποιος μπορεί να ξέρει. Μπορεί να του το είπε αυτή, μπορεί να του το είπε η τσατσά, μπορεί κάποιος να την ξέρει εκτός δουλειάς, μπορεί κάποιος να παρατήρησε ένα μήλο του αδάμ, μπορεί μπορεί μπορεί... Αν κάποιος δεν ξέρει, δεν απαντάει και τελειώνει το θέμα.
μου ζάλισες τα @@ ( ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟΣ )
σου είπαν όχι ... τι το συνεχίζεις?

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Καλησπερα καβλιαρηδες ξεκινησα για μεσημεριανη τσαρκα στο βαρδαρη,αλλα τελειωσε προωρα καθως πετυχα τη φιλη μου τη Νασια  :grin: :grin: στο Τανταλου 14 και της τον σφυριξα πανηγυρικα  :pipa3: :pipa3: :fuck2: :fuck2:.

25 ή 30 έδωσες Al Kavlone , ή δεν ξέρω αν πήρες κάτι παραπάνω....το 25αρι έπαιζε :think: :huh:

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017

booooobs

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2012
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
0
ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ !!!

Πιπινολαγνοι κ Βυζολαγνοι μη χασεται με τιποτα τη Τζουλια απο το 26ης Οκτωβρίου 52 !

Εγω μολις την ειδα δε κρατηθηκα με τιποτα κ εσκασα 100ε για τζακουζι το οποιο κρατησε 47-48 λεπτα κ ηταν η μοναδικη φορα που δεν εχω καμια αμφιβολια για τον αν αξιζε η οχι !!!   Απλα απιστευτη κατασταση !!!  Το πιο καυλιαρικο σωματικα μωρο για τα γουστα μου (αδυνατο κοντο με τεραστια φυσικα βυζια!!!!!!!!!!!!).  Συνεχεια χαμογελαστη !!!  Ηταν λιγο απειρη στις κινησεις της αλλα δεχοταν καθε οδηγια μου με ευχαριστηση κ ετσι βελτιωνοταν χωρις να δυσανασχετησει κ να πει οχι σε τιποτα !!!  Φανηκε να περασε καλα καθως τελειωσε κ αυτη !!!   Δεν το συζηταω οτι θα ξανατιμηθει...  κατα τη γνωμη μου αν θελουμε να τη συγκρινουμε με Αλεξ κ Μαιρουλα που ειναι παρομοιες σωματικα το πιπινακι αυτο ειναι με διαφορα το καλυτερο !!!!!!!!!!!!    :rockon:

Maximiliano

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
53
Like
4.275
Πόντοι
6.817
ξερετε που βρισκεται Αννα μιλφ και Νικολ αυτη την περιοδο?

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Καλημέρα αλάνια……καλό Σαββατοκύριακο να έχετε και να προσέχετε  που θα γαμήσετε και τι θα ψηφίσετε……..

ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ !!!

Πιπινολαγνοι κ Βυζολαγνοι μη χασεται με τιποτα τη Τζουλια απο το 26ης Οκτωβρίου 52 !

Εγω μολις την ειδα δε κρατηθηκα με τιποτα κ εσκασα 100ε για τζακουζι το οποιο κρατησε 47-48 λεπτα κ ηταν η μοναδικη φορα που δεν εχω καμια αμφιβολια για τον αν αξιζε η οχι !!!  Απλα απιστευτη κατασταση !!!  Το πιο καυλιαρικο σωματικα μωρο για τα γουστα μου (αδυνατο κοντο με τεραστια φυσικα βυζια!!!!!!!!!!!!).  Συνεχεια χαμογελαστη !!!  Ηταν λιγο απειρη στις κινησεις της αλλα δεχοταν καθε οδηγια μου με ευχαριστηση κ ετσι βελτιωνοταν χωρις να δυσανασχετησει κ να πει οχι σε τιποτα !!!  Φανηκε να περασε καλα καθως τελειωσε κ αυτη !!!  Δεν το συζηταω οτι θα ξανατιμηθει...  κατα τη γνωμη μου αν θελουμε να τη συγκρινουμε με Αλεξ κ Μαιρουλα που ειναι παρομοιες σωματικα το πιπινακι αυτο ειναι με διαφορα το καλυτερο !!!!!!!!!!!!    :rockon:

Να υποθέσω ότι δεν είναι η Τζούλια της Ταντάλου 9 ή της Προμηθέως 25, γιατί το όνομα και εν μέρει η περιγραφή σου σχεδόν ταιριάζει (το τεράστια μου τη χαλάει) και επειδή γνωρίζω τα γούστα σου και ότι δεν υπερβάλεις, για ρίξε μια πιο αναλυτική περιγραφή, εθνικότητα, χρώμα μαλλιών, γράψε και τι τις έκανες……. :grin: :grin: :grin:

ξερετε που βρισκεται Αννα μιλφ και Νικολ αυτη την περιοδο?

Η Άννα Milf εθεάθη τελευταία στο Προμηθέως 25, και μάλιστα οι υπηρεσίες της προσφέρονται στην προνομιακή τιμή των 25 ευρώ, :rockon: 50 το κολαράκι είπαν κάποιοι. Εναλλακτικά μπορείς να την συναντήσεις και στο Φρίξου 13. :-

Η Νικόλ, μας κούνησε μαντήλι. :(

booooobs

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2012
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
0
Να υποθέσω ότι δεν είναι η Τζούλια της Ταντάλου 9 ή της Προμηθέως 25, γιατί το όνομα και εν μέρει η περιγραφή σου σχεδόν ταιριάζει (το τεράστια μου τη χαλάει) και επειδή γνωρίζω τα γούστα σου και ότι δεν υπερβάλεις, για ρίξε μια πιο αναλυτική περιγραφή, εθνικότητα, χρώμα μαλλιών, γράψε και τι τις έκανες……. :grin: :grin: :grin:

δε ξερω αν δουλευε αλλου εγω την ειδα πρωτη φορα!  ειναι απο Πολωνια λεει με μαμα Ουγγαρεζα!  καστανοξανθο μαλλι ανταυγιες,  κοντουλα αδυνατη χωρις ιχνος λιπους (το μοναδικο λιπος πανω της ειναι οι βυζαρες!!!)  οι βυζαρες πρεπει να ειναι 4αρι το λιγοτερο κ σε αριστη κατασταση απο αποψη σχεδιου κ υφης καθως ειναι μολις 18 (φενεται κ μικροτερη)...  εχει σχεδον το μεγεθος που εχουν οι βυζαρες της Αλεξ αλλα ειναι σε καλυτερη κατασταση...  μοιαζει λιγο με το στηθος της Μαιρουλας αλλα σαφως μεγαλυτερο!!!  ειναι πολυ καυλιαρα κ με πολυ διαθεση για χαδακια κ παιχνιδακια κ κανει οτι της πεις χωρις να λεει οχι...  επισης κ εγω εκανα οτι ηθελα χωρις καμια αναστολη σαν να ειναι γκομενα μου κ δε δυσανασχετησε πουθενα!!!

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
1.310
δε ξερω αν δουλευε αλλου εγω την ειδα πρωτη φορα!  ειναι απο Πολωνια λεει με μαμα Ουγγαρεζα!   καστανοξανθο μαλλι ανταυγιες,  κοντουλα αδυνατη χωρις ιχνος λιπους (το μοναδικο λιπος πανω της ειναι οι βυζαρες!!!)  οι βυζαρες πρεπει να ειναι 4αρι το λιγοτερο κ σε αριστη κατασταση απο αποψη σχεδιου κ υφης καθως ειναι μολις 18 (φενεται κ μικροτερη)...   εχει σχεδον το μεγεθος που εχουν οι βυζαρες της Αλεξ αλλα ειναι σε καλυτερη κατασταση...  μοιαζει λιγο με το στηθος της Μαιρουλας αλλα σαφως μεγαλυτερο!!!  ειναι πολυ καυλιαρα κ με πολυ διαθεση για χαδακια κ παιχνιδακια κ κανει οτι της πεις χωρις να λεει οχι...  επισης κ εγω εκανα οτι ηθελα χωρις καμια αναστολη σαν να ειναι γκομενα μου κ δε δυσανασχετησε πουθενα!!!
Πρωι η βραδυ την πετυχες??

Al Kavlone

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2009
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
11
25 ή 30 έδωσες Al Kavlone , ή δεν ξέρω αν πήρες κάτι παραπάνω....το 25αρι έπαιζε :think: :huh:

40 εδωσα για γυμνο αντι για 50 που ηταν κανονικα.Απο 30 ξεκιναει το απλο,αλλα ανετα το κανει 25 αρκει να το ζητησεις.

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.824
Πόντοι
6.265
Παντως τις προαλλες στην βραδινη βαρδια μονο στο μπλε με την βικη την μολδαβη ξεκινουσε χωρις παζαρια απο 25 ολα τα αλλα 30

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.852
Πόντοι
11.585
δε ξερω αν δουλευε αλλου εγω την ειδα πρωτη φορα!  ειναι απο Πολωνια λεει με μαμα Ουγγαρεζα!   καστανοξανθο μαλλι ανταυγιες,  κοντουλα αδυνατη χωρις ιχνος λιπους (το μοναδικο λιπος πανω της ειναι οι βυζαρες!!!)  οι βυζαρες πρεπει να ειναι 4αρι το λιγοτερο κ σε αριστη κατασταση απο αποψη σχεδιου κ υφης καθως ειναι μολις 18 (φενεται κ μικροτερη)...   εχει σχεδον το μεγεθος που εχουν οι βυζαρες της Αλεξ αλλα ειναι σε καλυτερη κατασταση...  μοιαζει λιγο με το στηθος της Μαιρουλας αλλα σαφως μεγαλυτερο!!!  ειναι πολυ καυλιαρα κ με πολυ διαθεση για χαδακια κ παιχνιδακια κ κανει οτι της πεις χωρις να λεει οχι...  επισης κ εγω εκανα οτι ηθελα χωρις καμια αναστολη σαν να ειναι γκομενα μου κ δε δυσανασχετησε πουθενα!!!

η περιγραφη τεροιαζει με την Τζουλια την πολωνεζα την βυζαρου, απο προμηθεους 11...να γυρησε.??  :think:

Tommy3

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
η περιγραφη τεροιαζει με την Τζουλια την πολωνεζα την βυζαρου, απο προμηθεους 11...να γυρησε.??  :think:

Μπορεί να είναι και αυτή γιατί μου είχε πει ότι θα έρχεται καλοκαίρια για δουλειά...
Αν δε δούμε με τα μάτια μας ....

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.730
Πόντοι
25.165
αυτη στην villa Αννα που εχει και το σιτε, την δοκιμασε κανεις?

papazits

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2009
Κριτικές
6
Like
155
Πόντοι
16
Γεια σας παιδιά για Νικόλ αληθεύει οτι δε θα ξαναδουλεψει η απλά πήρε άδεια για διακοπές?

kapoios1975

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
καλο κορμι φιλαρακι,ωραιο δερμα μικρο στηθος αλλα δεν μου εβγαλε κατι,φιλοτιμη γκομενα προσπαθησε αλλα δεν.μιλαω προσωπικα.καλη αλλα δεν θα την ξανατιμησω

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
556
Πόντοι
7.135
Πήγα στην καινούργια Τζούλια, έγραψα και κριτική. Η κοπέλα έχει σπέσιαλ στήθος και είναι πολύ γλυκούλα, θα αρέσει σε πολύ κόσμο.

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Πήγα στην καινούργια Τζούλια, έγραψα και κριτική. Η κοπέλα έχει σπέσιαλ στήθος και είναι πολύ γλυκούλα, θα αρέσει σε πολύ κόσμο.

Την αναμένουμε με ενδιαφέρον, εκτιμώ από τις μέχρι τώρα περιγραφές ότι θα αρέσει και σε μένα apollo.  :)

Τι ώρα πήγες  :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom