Stormbringer
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 5
- Like
- 48
- Πόντοι
- 1
Αυτοι ακομη κρατανε το "καστρο" των 40???Νέα μεταγραφή είδα στο γνωστό σάιτ για το Villa Prive. Άννα, ρωσίδα λέει.
Αυτοι ακομη κρατανε το "καστρο" των 40???Νέα μεταγραφή είδα στο γνωστό σάιτ για το Villa Prive. Άννα, ρωσίδα λέει.
Μέχριν πριν 1 μήνα που πήγα την τελευταία φορά ναιΑυτοι ακομη κρατανε το "καστρο" των 40???
μου ζάλισες τα @@ ( ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟΣ )1. Δε με ενδιαφέρει αν βγάζει μάτια και αν είναι σε φάση ανόδου...Και πολλές τρανς μπορεί να κάνουν τις καλύτερες πίπες αλλά εγώ δεν θέλω να πάω μαζί τους...Είπαμε είμαι κομπλεξικός
2. Κάποιος μπορεί να ξέρει. Μπορεί να του το είπε αυτή, μπορεί να του το είπε η τσατσά, μπορεί κάποιος να την ξέρει εκτός δουλειάς, μπορεί κάποιος να παρατήρησε ένα μήλο του αδάμ, μπορεί μπορεί μπορεί... Αν κάποιος δεν ξέρει, δεν απαντάει και τελειώνει το θέμα.
Καλησπερα καβλιαρηδες ξεκινησα για μεσημεριανη τσαρκα στο βαρδαρη,αλλα τελειωσε προωρα καθως πετυχα τη φιλη μου τη Νασια στο Τανταλου 14 και της τον σφυριξα πανηγυρικα .
ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ !!!
Πιπινολαγνοι κ Βυζολαγνοι μη χασεται με τιποτα τη Τζουλια απο το 26ης Οκτωβρίου 52 !
Εγω μολις την ειδα δε κρατηθηκα με τιποτα κ εσκασα 100ε για τζακουζι το οποιο κρατησε 47-48 λεπτα κ ηταν η μοναδικη φορα που δεν εχω καμια αμφιβολια για τον αν αξιζε η οχι !!! Απλα απιστευτη κατασταση !!! Το πιο καυλιαρικο σωματικα μωρο για τα γουστα μου (αδυνατο κοντο με τεραστια φυσικα βυζια!!!!!!!!!!!!). Συνεχεια χαμογελαστη !!! Ηταν λιγο απειρη στις κινησεις της αλλα δεχοταν καθε οδηγια μου με ευχαριστηση κ ετσι βελτιωνοταν χωρις να δυσανασχετησει κ να πει οχι σε τιποτα !!! Φανηκε να περασε καλα καθως τελειωσε κ αυτη !!! Δεν το συζηταω οτι θα ξανατιμηθει... κατα τη γνωμη μου αν θελουμε να τη συγκρινουμε με Αλεξ κ Μαιρουλα που ειναι παρομοιες σωματικα το πιπινακι αυτο ειναι με διαφορα το καλυτερο !!!!!!!!!!!!
ξερετε που βρισκεται Αννα μιλφ και Νικολ αυτη την περιοδο?
Να υποθέσω ότι δεν είναι η Τζούλια της Ταντάλου 9 ή της Προμηθέως 25, γιατί το όνομα και εν μέρει η περιγραφή σου σχεδόν ταιριάζει (το τεράστια μου τη χαλάει) και επειδή γνωρίζω τα γούστα σου και ότι δεν υπερβάλεις, για ρίξε μια πιο αναλυτική περιγραφή, εθνικότητα, χρώμα μαλλιών, γράψε και τι τις έκανες…….
Πρωι η βραδυ την πετυχες??δε ξερω αν δουλευε αλλου εγω την ειδα πρωτη φορα! ειναι απο Πολωνια λεει με μαμα Ουγγαρεζα! καστανοξανθο μαλλι ανταυγιες, κοντουλα αδυνατη χωρις ιχνος λιπους (το μοναδικο λιπος πανω της ειναι οι βυζαρες!!!) οι βυζαρες πρεπει να ειναι 4αρι το λιγοτερο κ σε αριστη κατασταση απο αποψη σχεδιου κ υφης καθως ειναι μολις 18 (φενεται κ μικροτερη)... εχει σχεδον το μεγεθος που εχουν οι βυζαρες της Αλεξ αλλα ειναι σε καλυτερη κατασταση... μοιαζει λιγο με το στηθος της Μαιρουλας αλλα σαφως μεγαλυτερο!!! ειναι πολυ καυλιαρα κ με πολυ διαθεση για χαδακια κ παιχνιδακια κ κανει οτι της πεις χωρις να λεει οχι... επισης κ εγω εκανα οτι ηθελα χωρις καμια αναστολη σαν να ειναι γκομενα μου κ δε δυσανασχετησε πουθενα!!!
25 ή 30 έδωσες Al Kavlone , ή δεν ξέρω αν πήρες κάτι παραπάνω....το 25αρι έπαιζε
δε ξερω αν δουλευε αλλου εγω την ειδα πρωτη φορα! ειναι απο Πολωνια λεει με μαμα Ουγγαρεζα! καστανοξανθο μαλλι ανταυγιες, κοντουλα αδυνατη χωρις ιχνος λιπους (το μοναδικο λιπος πανω της ειναι οι βυζαρες!!!) οι βυζαρες πρεπει να ειναι 4αρι το λιγοτερο κ σε αριστη κατασταση απο αποψη σχεδιου κ υφης καθως ειναι μολις 18 (φενεται κ μικροτερη)... εχει σχεδον το μεγεθος που εχουν οι βυζαρες της Αλεξ αλλα ειναι σε καλυτερη κατασταση... μοιαζει λιγο με το στηθος της Μαιρουλας αλλα σαφως μεγαλυτερο!!! ειναι πολυ καυλιαρα κ με πολυ διαθεση για χαδακια κ παιχνιδακια κ κανει οτι της πεις χωρις να λεει οχι... επισης κ εγω εκανα οτι ηθελα χωρις καμια αναστολη σαν να ειναι γκομενα μου κ δε δυσανασχετησε πουθενα!!!
η περιγραφη τεροιαζει με την Τζουλια την πολωνεζα την βυζαρου, απο προμηθεους 11...να γυρησε.??
Πήγα στην καινούργια Τζούλια, έγραψα και κριτική. Η κοπέλα έχει σπέσιαλ στήθος και είναι πολύ γλυκούλα, θα αρέσει σε πολύ κόσμο.