Επισκέπτης
Σε σχήμα είναι άψογα, σε μέγεθος είανι 3 νομίζω. 10άρι συνοψή. Για τα δικά μου γούστα τουλάχιστον.
Σίγουρα έτσι είναι, ο τίτλος της κριτικής είναι ...Το τραίνο θα σφυρίξει τρεις φορές.. να και εναλλακτικά θα μπορούσα να βάλω τον τίτλο ... Μου την έσκασε η μικρή...μιας που όπως ανέφερα η κριτική είναι ανατρεπτική, όταν την διαβάσετε θα καταλάβαιτε που μου την έσκασε σήμερα η Μέρτσυ , έχει πολύ πλάκα.
παίχτη φ14 μπήκες οχι φ15Έκανα βολτίστα χτες βράδυ και τελικά κατέληξα στο Φρίξου 15, όπου η Γιασμίν με έκανε σκόνη!
Ισπανίδα λέει, τρελή ενέργεια και πουτανιά στο φουλ! Πολύ καλή σε όλα! Πηρα ακάποτο με 50 και έγινε του ακάποτου!
Θα ξανατιμηθεί στάνταρ.
Η Νικόλ ήταν Σαπφούς και στην Προμηθέως ήταν στο 15 η Σόνια, στο 11 η Νατάσα και στο 19 η ψηλή Βίκυ. Ήταν και οι 2 Λάουρες που ακόμα δεν έχω καταλάβει ποια είναι η ορίτζιναλ για να περάσω (help όποιος μπορεί!).
Κατεχάκη η Τάνια, Τζέσυ στο Φρίξου 9 (πανέμορφο πλάσμα αλλά η τσατσά που μου την παρουσιάζε χθες μου είπε κάποτε οτι μόνο οι 2 στους 10 πελάτες ήταν ευχαριστημένοι - και για αυτό δεν πέρασα..), prive η Ελίσα, τσίρκο η Νάσια και το πρωί η Μισέλ, Λαφάμ και Α.Γεωργίου 4 κλειστό. Στο 30 μια χοντρή και στο 50 μια καινούρια με διχτυωτό απο παν ως κατ με αμφιλεγόμενα τα σχόλια των παρευρισκομένων.
σε ποιο δουλευει η στεφη? μεσημερι ή βραδυ?
Ήταν και οι 2 Λάουρες που ακόμα δεν έχω καταλάβει ποια είναι η ορίτζιναλ για να περάσω (help όποιος μπορεί!).
αν εβρεχε κιολας θα μπορουσε να ειναι σκηνη απο αγγελοπουλο με πρωταγωνιστη τον γκειμ ...μακρινο πλανο με το τραινο και στο βαθος καδρο το ιδρυμα....αδιεξοδο στα καθημερινα και μικροαστικα προβληματα ....η καμερα συνεχως απεξω μεχρι να τελειωσει ο πρωταγωνιστης να βγει εξω και κλεινει η σκηνη με τον γκειμ να τρωει ενα κουλουρι και να αποσυρετε με διαπλατο χαμογελο...
Η Έφη δουλεύει πρωινά συνήθως Δευτέρα έως Πέμπτη. Καλό βόλι...η εφη δουλευει αυτη τη βδομαδα;
Φοβερό το link αλλά ακόμη πιο φοβερό το σχόλιό σου στον τύπο... Νάσαι καλά φίλε AL κόντεψα να πεθάνω από τα γέλια.
Οπότε να υποθέσω... ότι κουλούρι με τον ένα ή τον άλλο τρόπο... το φάγαμε !!!!Τα σέβη μου σκηνοθέτα μου. Παρεπιπτόντως παρκάρισα το αυτόκίνητο απέναντι από το κουλουρτζίδικο
Ένα δίκιο το έχεις.. :-παίχτη φ14 μπήκες οχι φ15