Mια μικρη βολτα με σουπερ καταθεση πριν λιγο στη μιλφ Νικολ στο Λαφαμ το οποιο οπως εχω ξαναπει το θελω για σπιτι μου καποια στιγμη...
-Τανταλου 9.Η Ευα η ξανθια με τις βυζαρες και τα απολυτα αρνητικα σχολια απο τους κασκαντερ
-Τανταλου 14.Η Αλεξανδρα η Ροναλντινια με κωλαρακι στα 60ε
-Τανταλου 8.Η Καρινα η ξεπετα παλι...Η Καμελια λεει εχει ρεπο κανα τριημερο αν και γραφτηκε οτι πηγε στο Σαπφους 5 πρωινη
-Σαπφους 8.Η ξεπετα η Λαουρα η αντιεπαγγελματιας η δηθεν Ισπανιδα με τα αγελαδισια βυζια
-Σαπφους 5.Η Σονια,οχι αυτη που γαμησα εγω στο Προμηθεως 14.Αυτη η σημερινη ειναι σαν κλωνος της Κελλυς.Κοντη,βυζια τουμπανο συμπιεσμενα,κωλαρα ωραια στητη και φατσα λιγο σαν μπερδεμενη.Κωλαρακι στα 60ε.Ωραια γι'αυτους που γουσταρουν τουμπανακια θα ελεγα
-Προμηθεως 19.Η ομορφη Βικυ η Μολδαβη με την ωραια φατσα και το πολυ χαλαρο κορμι απο κοντα.Απο αποσταση ειναι ψαρωτικη αλλα απο κοντα ειναι μιλφαρα κανονικη και στο δωματιο ενα χαλι μαυρο.Κωλαρακι στα 70ε αλλα μαλλον καλυτερα αφηστε το
-Προμηθεως 25.Εδω θελω την προσοχη σας...Ενα φοβερο κοριτσακι,μελαχρινο ισιο μακρυ μαλλι,πολυ ψηλο με μοντελισιο κορμι και πολυ ομορφη και πονηρη φατσα.Καραμαν και Μααν νομιζω θα ενδωσουν στον πειρασμο
-Αν.Γεωργιου 34 Λαφαμ.Επιστροφη στον ναο μετα απο 2,5 χρονια και μαλιστα στο ιδιο δωματιο(προχωροντας απο την εξωπορτα προς το σαλονι ολο ευθεια και κεντρο με ντουζιερα και τζακουζι μεσα).Καμια 40 τετραγωνικα πρεπει να'ναι μονο αυτο το δωματιο.Μιλφ Νικολ ανανεωμενη,ομορφη,ξεκουραστη και οπως παντα καυλωμενη.Την ειχα πεθυμησει κιολας οποτε μπηκα αμεσως αφου προηγηθηκαν οι θερμες χαιρετουρες στο σαλονι.Εδωσα το γνωστο αντιτιμο που της δινω παντα
αλλα δε το λεω πρωτον για να μη ζηλεψετε και δευτερον για να μην την παρει η Αννα στο κυνηγι
.Επισης ηταν μια καινουρια τσατσα με ισιο μαλλι πιασμενο κοτσο ευγενεστατη.Τα υπολοιπα καυτα στην κριτικη...