baby-cool
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 58
- Like
- 287
- Πόντοι
- 366
Οχι, μονο δευ-τρι-τετ πρωι εως τις 7 ειναι.
Αυτό είναι το κακό μ αυτό το κορίτσι δεν την πετυχαίνεις πάντα. Μου χει ξεφύγει 3-4 φορές κάτι Πέμπτες
Οχι, μονο δευ-τρι-τετ πρωι εως τις 7 ειναι.
Τηλετσαρκα για βοηθεια φιλου που περιπλουσε στην περιοχη + και κατι ψηλα που μου ειπε ...
Καλεστε στο 69069 Τεχνικη υποστηρηξη τσαρκαδορων
Μαντζαρου 1 η Οντρυ- Οντρε Σταματησε λεει κι εχει καινουριο τεμαχιο εξ Ουγκαριας δεν ειπε ονομα να παω να δω λεει ...
( τι το βαλαν το τηλεφωνο ? για να μας λενε να περναμε απο κει να δουμε ? )
ο περαστικος δε το εμαθε επισης , ψηλη με πιασηματακια την χαρακτηρησε ξανθια καρε μαλι ...
Μαντζαρου 10 η Νικολ που ειπε ο Αλ
Σααλ - Στουντιο 4 - Γηροκομειο - Φαναρια η οπως αλλιως η Λιλη
[size=10pt]Λα Φαμ η Νικολ η ξαδερφη του Σαρκοζι[/size]
Κωλετη Τανια
Τσιρκο Νασια
Κοροβαγκου η Σαρα
Φριξου 9 η Φροινλαιν Μαντυ ( πες αλευγι )
Φριξου 13 Ακομη δε βαλαν τηλεφωνο ουουο 666 ουουου ντροπη σας ντροπη σας , ουουου
Φριξου 14 η Χριστινα,ro
Φριξου 15 Στεφη Ιταλις
Κεφαλληνιας η ομονυμη με το μαγαζι Αφροδιτη μεχρι 12- 1
Εκκλησια η Εβελινα κεφατη χαχανιζε διπλα στο τηλεφωνο
Ερως η Νατασσα μεχρι τις 10 , δε ξερω αν αλαχτει η κλεισουν μετα
Το 52 δεν απανταει
Σιγη Ασυρματου στα αλλα
Στο 50 η Σανελ ψηλη ξανθια 30 ρα την περιεγραψε η οποια τιμηθηκε κιολας
Η κατάθεση έγινε τελικά στην Μάγια στο Σαπφούς 8 και ήταν άκρως πανηγυρική, το μωρό έχει βάλει πολλά κιλάκια και πλέον θεωρείται άνετα BBW
ανδρεου γεωργιου 34μια ενημερωση αν γίνετε, το λα φαμ πιο σπιτακι ειναι στο site, να δω που ειναι ?
ευχαριστω
Δεν σταματάς να μας κολάζεις... σατανάάάάά!!!!
Η ερώτηση δεν είναι ρητορική και όσοι θέλετε απαντάτε, πιστεύετε ότι αν σε οποιοδήποτε μπουρδέλο στον Βαρδάρη αυτή τη στιγμή δώσεται 25 ευρώ υπάρχει περίπτωση να σας πούνε όχι.
Όσοι έχουν εμπειρία ας μας την δώσουν.
Εγώ πάντως για το μωρό 25 έδωσα σήμερα, και είχε απόδοση ίδια με αυτήν όταν το χαλαρό είχε κάποτε 50. (40 το απλό ήταν για κάποια φεγγάρια στον Βαρδάρη)
Η ερώτηση δεν είναι ρητορική και όσοι θέλετε απαντάτε, πιστεύετε ότι αν σε οποιοδήποτε μπουρδέλο στον Βαρδάρη αυτή τη στιγμή δώσεται 25 ευρώ υπάρχει περίπτωση να σας πούνε όχι.
Όσοι έχουν εμπειρία ας μας την δώσουν.
Εγώ πάντως για το μωρό 25 έδωσα σήμερα, και είχε απόδοση ίδια με αυτήν όταν το χαλαρό είχε κάποτε 50. (40 το απλό ήταν για κάποια φεγγάρια στον Βαρδάρη)
Η Καμελια πρωινη ειναι?Στοχευμένη κατάθεση πήγα να κάνω σήμερα στην χοντρούλα την Τζούλη στο Ταντάλου 8 πριν τις 7 το απόγευμα που πίστευα ότι ήταν η βάρδιά της αλλά η τσατσά μου λέει ότι Πέμπτη και Παρασκευή δουλεύει ως τις 5. Ήμαρτον τι προγράμματα και αυτά.
Συνάντησα την Καμέλια ξανά, και στεναχωρήθηκα που της έριξα δεύτερο σερί άκυρο μέσα σε διό μέρες, έφυγε σχεδόν κλαμένη προς το δωμάτιο, ελπίζω κάποια στιγμή να επανορθώσω γιατί είναι από τα καλά παιδιά.
Συνέχισα την βόλτα μου στο Ταντάλου 14 που βρήκα τη Σόνια πολύ θηλυκό μωρό με αλαβάστρινα στήθη, αν δεν διάβαζα την κριτική του al θα περνούσα, αλλά δεύτερη σερί ήττα δεν γουστάριζα να βιώσω. Το κολαράκι πάντως στα 50 η καλύτερη τιμή της πιάτσας, αν κάποια στιγμή μπουχτίσω από πανηγυρικά γαμήσια ίσως να το ρισκάρω να την τιμήσω.
Η κατάθεση έγινε τελικά στην Μάγια στο Σαπφούς 8 και ήταν άκρως πανηγυρική, το μωρό έχει βάλει πολλά κιλάκια και πλέον θεωρείται άνετα BBW, έχει αποκτήσει πολύ θηλυκές καμπύλες, έχει μάθει και καλά την δουλειά, οπότε η πανηγυρική κατάθεση ήρθε πολύ εύκολα και λεπτομέρειες θα μάθετε στην κριτική που θα ακολουθήσει.
Μπουρδελοτσαρκα γυρω στης 20:00
σαπφως 20 λαουρα η μελαψη ολιγον νταρντανα η επωνομαζόμενη και Λάρα το θωρηκτό, καλή περίπτωση για τους λάτρεις του είδους
τανταλου-σαπφως(γωνια) η ουγγαρεζα πιτσιρικα σουζανα η ολίγον αδυνατισμένη, το θεϊκό της κωλαράκι έχασε κάτι τις από την λάμψη του
τανταλου 8α σπανιολα καρινα με αλλαγμενο μαλλι μπουκλες και λιγο μουστακι
τανταλου 9 ευα μου φανηκε λιγο αδυνατησμενη ξυνισμένη ήθελες να πεις
τανταλου 14 ο βιαστης τον ορχεων αλεξανδρα απο τσεχια και όμως εμένα μου κάνει λίγο κλικ
προμηθεως 25η ειρηνη με της καλες επιδοσεις μεσα συμφωνώ απολύτως
προμηθεως 19 βικυ η Μολδαβή ή η Ουκρανή, εγώ πάντως στην Ουκρανή κάτι χρωστάω
προμηθεως 14 μια καινουργια πρωτη φορα την βλεπω, ψιλη μου φανηκε με σχετικα μικρο βυζι και ψιλο αδιαφορο προσωπο.
προμηθεως 11 βερονικα απο την οδησσο της ουκρανιας
σαπφως 5καινουργια και εδω αλλα δεν την ειδα
σαπφως 7ιονελα από τα αξιαγάμητα μωρά
σαπφως 8 η ντεμεκ λαουρα ισπανιδα φτου θου
και στα στουντιο που πηγα
πετρου ερημιτη 2 ισαββελα απο την βουλγαρια
νικηφορου ουρανου 26 ιωαννα μου ειπαν
φριξου 9 μαντυ σε πολύ καλό μοντ
φριξου 13 μιραμπελα μου ειπε η αχωνευτη τσατσα
φριξου 14η χριστινα πρωην ντονα αβεκ πλαισιρ
φριξου 15 η συμπαθητικη στεφη παλι με το ασπρο καλσον
νικηφορου ουρανου 1βεβελινα θα ελεγα απο της πιο ομορφες παρουσιες και εδώ συμφωνώ απόλυτα
ανδρεου γεωργιου 50 το καινουργιο στουντιο ειχε μια ξανθια μεσα δεν θυμαμαι το ονομα της
ανδρεου γεωργιου 34 η νικολ που ολοι ψαχνεται απο σ.7
ανδρεου γεωργιου 30αλεξια γνωστη απο τον βαρδαρη αλλα μεσα δεν αξιζει μπορεί να μην είναι κάτι το φοβερό αλλά πιστεύω ότι την αδικείς λίγο :-
ανδρεου γεωργιου 24 τζουλια αλλα δεν την ειδα την κοπελα
ανδρεου γεωργιου 16απεναντι απο το κουλουρι νατασσα
ανδρεου γεωργιου 4 και τελος η πολυ ομορφη λιλη
Ωραία αναφορά μαφιόζε, λείπουν κάποια για να ήταν πληρέστατη, όπως τα 26ης Οκτ. 35Α, 26ης Οκτ. 52, Κατεχάκη 13, Μαντζάρου 1, Μαντζάρου 10.
Τα αναφέρω μιας που χθες μετά από πάρα πολλούς μήνες όλα ανεξαιρέτως τα σπιτάκια τα βρήκα ανοικτά στην περιπολία που έκανα στο σούρουπο.
τανταλου 14 ο βιαστης τον ορχεων αλεξανδρα απο τσεχια Hmmm.... και όμως εμένα μου κάνει λίγο κλικ lheel
Προμηθεως 14: Μια αδιαφορη με γεματο κωλο,νομιζω την ειπε η τσατσα Σονια
Φριξου 9 : Η Αντριαννα.τρανσφορμερς...
φριξου 14η χριστινα πρωην ντονα αβεκ πλαισιρ
Χαχα , καλο ... ακομη θα απορει γιατι φυγατε ... " Τι δε τους αρεσε δηλαδι ?" ... τι να πεις ...Μαντζαρου 14 πρωην 10 : Ο φλας γκορντον με στρινγκ κορμακι,η γκομενα ποτε βγηκε να τη δουμε,ποτε μπηκε μεσα χαμπαρι δεν πηρε κανεις μας
Αν ειναι η ιδια που ειχα δει Ν ουρανου μια φορα πραγματι δε ξερει να περιποιειτε τον εαυτο της . Καρναβαλι... http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=3738.0;attach=405451;image[/img[/URL]]Ανδρεου Γεωργιου 24 : Η Καρμεν η Βουλγαρα βαμμενη απο τον Γιαννη Καλλιτση