Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 58 άτομα (1 μέλη και 57 επισκέπτες)

Maximiliano

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
53
Like
4.263
Πόντοι
6.817

οκ ωραια τα λες αλλα η Ρηνουλα ειναι με τις μερες της, δεν ειναι παντα τοσο καλη. Τωρα για σενα επειδη εισαι τακτικος μπορει να φερεται καλυτερα. Οσο για τον λοκο εμενα μου εχει πει οτι δεν της αρεσει καθολου και το κανει μονο για τα λεφτα.

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
οκ ωραια τα λες αλλα η Ρηνουλα ειναι με τις μερες της, δεν ειναι παντα τοσο καλη. Τωρα για σενα επειδη εισαι τακτικος μπορει να φερεται καλυτερα.
Τι τακτικος ειμαι?3 φορες μεσα σε ενα χρονο...

Οσο για τον λοκο εμενα μου εχει πει οτι δεν της αρεσει καθολου και το κανει μονο για τα λεφτα.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:...Καλο

Maximiliano

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
53
Like
4.263
Πόντοι
6.817
sorry λαθος λεξη το τακτικος, εννοουσα οτι την εχεις επισκεφθει παραπανω απο 1 φορες. Οσο για τον λοκο τι να σου πω τωρα? εμενα ετσι μου ειπε, μπορει και να εχει αλλαξει γνωμη μετα απο καιρο γιατι εχει κανα χρονο που ειχα παει μαζι της. PEACE!

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Επισης για να γελασει και ο GAMEOVER παλι της γυρισε το ματι πανω στο γαμησι απο πισω :2funny:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Είσαι ωραίος, άπαιχτος. :rockon: Νάσαι καλά

Σε ευχαριστώ φίλε al που μου δίνεις σκυτάλη για να πω ότι είμαι  και εγώ εδώ, και σιγά σιγά θα επανέλθω δυναμικά όπως και πρώτα.

Κατάθεση χθες το απόγευμα στην Έφη στο Φρίξου 15, πολύ ωραίος και πολύ καθαρός χώρος και με σωστή θερμοκρασία, και με μία πολύ επιτυχημένη κατάθεση ήταν το όλο σκηνικό. Θα ακολουθήσει κριτική. :rockon:

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
1.310
Βολτα και καλη καταθεση πριν απο λιγο στο Μαντζαρου 1.

Πηγα να βρω την Βερονικα που ειχα τιμησει πριν λιγες εβδομαδες,
αλλα βρηκα καινουρια κοπελα με εμφανιση μοντελου! Πραγματικο μοντελο ομως!
1.75 υψος, μακρια καστανοξανθα μαλια, μικρο ομορφο στηθος και κωλαρακι-κολαση.
Αν και εχω κακο παρελθον με "πανεμορφα κομοδινα" εκανα την δοκιμη και δε μετανιωσα.
Οχι οτι εκανε κατι εντυπωσιακο μεσα στο δωματιο, αλλα δεν ειπε και σε τιποτα οχι και
"συμμετειχε" διακριτικα. 40 ευρω για ενα τεταρτακι.
Το ονομα της ειναι Odri, η καπως ετσι. Μου το τονισε, οχι Οντρι, χωρις  ν
Γιατι κοπελα μου? σου ειπα εγω οτι θα γραψω κριτικη?  :2funny: :2funny:
Εκανε μερικους μηνες μου ειπε στην Αλεξανδρουπολη. Ακουει κανεις?
Α, απο Ουγγαρια ειναι. Βρηκε καλη πηγη φαινεται εκει ο ιδιοκτητης.
Πιπινοκυνηγοι, σπευσατε!

Παρακαλειται καποιος αλλος καλος συναδελφος να κανει αναγνωριση στο διπλανο Μαντζαρου 10.
Ψηλη, μπαμπατσικη, κοντο ξανθο καρε μαλι. Δεν ρωτησα ονομα. Εγω δεν την εχω ξαναδει.
Βραδινη βαρδια. Gameover ακους? Για σενα ειναι  :grin:
Μοιαζει με την Βικυ που δουλευε πριν εναμιση χρονο εκει, για οποιους την γνωρισαν.

Και στο Φριξου 15 δεν την ειχα ξαναδει. Μελαχρινη, ενισχυμενη με πλαστικο -υποθετω
επειδη ειναι τελεια σχηματισμενο  - στηθος. Μοιαζει με την Τζια, αλλα δεν εκανε
στο σαλονι τις ανοησιες που εκανε εκεινη  :idiot: Μπορει και να ΄ναι αυτη.

Καλο βραδι και καλο τριημερο  :rockon:

vicepresident

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2009
Κριτικές
26
Like
0
Πόντοι
11
Κρίμα, έφυγε η Οντρεϋ... απο το στουντιο 23!!!
Καταπληκτική κοπέλα, χαμογελαστή, αισθησιακές κινήσεις και αυτό που ειπες διακριτική συμμετοχή! Στο σαιτ βγήκε χάλια φωτογραφίες που την αδικούν studio23(dot)com. Αν σε μάθει θα έχει καλύτερη συμμετοχη σιγουρα. Ο τύπος που εχει το στουντιο έχει καλές άκρες στην Ουγγαρία και έφερε κουκλες. Ειχε φέρει και μια Κιρα πορνοσταρ! Τώρα έχει καιρό να πάω απο το 23 αλλα σύντομα θα κάνω καταδρομική.

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
1.310
Καταπληκτική κοπέλα, χαμογελαστή, αισθησιακές κινήσεις και αυτό που ειπες διακριτική συμμετοχή! Στο σαιτ βγήκε χάλια φωτογραφίες που την αδικούν studio23(dot)com. Αν σε μάθει θα έχει καλύτερη συμμετοχη σιγουρα. Ο τύπος που εχει το στουντιο έχει καλές άκρες στην Ουγγαρία και έφερε κουκλες. Ειχε φέρει και μια Κιρα πορνοσταρ! Τώρα έχει καιρό να πάω απο το 23 αλλα σύντομα θα κάνω καταδρομική.
Ευχαριστουμε για τις πληροφοριες!
Σε τουτο το site δεν υπαρχει τιποτα γι αυτην?

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Παρακαλειται καποιος αλλος καλος συναδελφος να κανει αναγνωριση στο διπλανο Μαντζαρου 10.
Ψηλη, μπαμπατσικη, κοντο ξανθο καρε μαλι. Δεν ρωτησα ονομα. Εγω δεν την εχω ξαναδει.
Βραδινη βαρδια. Gameover ακους? Για σενα ειναι  :grin:
Μοιαζει με την Βικυ που δουλευε πριν εναμιση χρονο εκει, για οποιους την γνωρισαν.

Ακούω και ευχαριστώ, την έβαλα στα υπ΄ όψιν, για αργότερα όμως. :rolleyes:

Ωραία η μοντέλα έεεεε…Άξιος. :rockon: :rockon:

Midastouch

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2011
Κριτικές
55
Like
6
Πόντοι
81
Πηγα να βρω την Βερονικα που ειχα τιμησει πριν λιγες εβδομαδες,
Φίλε μου, πού είναι επι τέλους αυτή η Βερόνικα;  :helpplea:
Μήπως το αρωστημένο μυαλό σου τη δημιούργησε για να τσιμπήσουμε κάποιοι σαν και μένα και να χάσουμε τα νιάτα μας ψάχνοντας την; :headbang:
:rockon: :rockon: :rockon:

Midastouch

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2011
Κριτικές
55
Like
6
Πόντοι
81
Έχασα την Πάολα, και είμαι ένα ράκος :tickedoff:
Πηδάω δεξιά κι αριστερά χωρίς κατεύθυνση και στόχο :o
Χρειάζομαι επειγόντως... Βερόνικα !!!! :tits:

Τις τελευταίες περιπέτειές μου, τις έγραψα στις κριτικές... :rockon: :rockon:

Επισκέπτης

Το σάιτ που λέει ο φίλος είναι με κατάληξη gr και όχι com. Οπότε μπορείτε να την δείτε. Οι φωτογραφίες είναι οικτρές! Μάλλον τις έβγαλε ο νταβάς από το κινητό του :Ρ

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
1.310
Το σάιτ που λέει ο φίλος είναι με κατάληξη gr και όχι com. Οπότε μπορείτε να την δείτε. Οι φωτογραφίες είναι οικτρές! Μάλλον τις έβγαλε ο νταβάς από το κινητό του :Ρ
Παντως αν εβλεπα αυτες τις φωτογραφιες - τωρα τις βλεπω - δεν θα πηγαινα  :S

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
1.310
Φίλε μου, πού είναι επι τέλους αυτή η Βερόνικα;
Μήπως το αρωστημένο μυαλό σου τη δημιούργησε για να τσιμπήσουμε κάποιοι σαν και μένα και να χάσουμε τα νιάτα μας ψάχνοντας την;
Σσσσ.....μας ακουνε... ;)
Οσο για το αρρωστημενο του μυαλου μου...το υποψιαζομαι κι εγω  :-

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
1.310
Μαντζάρου 1:  

Τσέκαρα και την κοπέλα που δουλεύει μετά στην αλλαγή της βάρδιας, λέγεται Ντανιέλα είναι μπαμπάτσικη με μεγάλα, φαινομενικά κρεμαστά βυζιά ξανθιά. Ωραίο πρόσωπο κάπως πρόστυχο θα έλεγα κιόλας με πολύ καυλιάρικο σετ εσωρούχων κ ψηλά πορνοπάπουτσα, επίσης τατουάζ πάνω από τα βυζιά και κάτω από το λαιμό. Κάτι μου λέει ότι αυτές οι 2 ήρθανε πακέτο κ ότι παίζει να είναι και φίλες.
Maanes, η Ντανιελα που γραφεις εδω ειναι  αυτη που φαινεται στις φωτογραφιες στο site που ειπε ο φιλος παραπανω ?

Επισκέπτης
Maanes, η Ντανιελα που γραφεις εδω ειναι η αυτη που φαινεται στις φωτογραφιες στο site που ειπε ο φιλος παραπανω ?

Στο σαίτ είδα την Audrie. Την ψηλή μπλα που έλεγε. Το ότι οι φωτό είναι οικτρές δεν εννοούσα ότι η κοπέλα είναι χάλια. Εννοώ ποιοτικά οικτρές.

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
1.310
Στο σαίτ είδα την Audrie. Την ψηλή μπλα που έλεγε. Το ότι οι φωτό είναι οικτρές δεν εννοούσα ότι η κοπέλα είναι χάλια. Εννοώ ποιοτικά οικτρές.
Ναι ρε συ καταλαβα, αλλα διπλα εχει και φωτο μιας Ντανιελας. Αυτην ειχες δει στο Μαντζαρου?
Ειναι συγκοινωνουντα δοχεια τα μαγαζια?

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Ναι ρε συ καταλαβα, αλλα διπλα εχει και φωτο μιας Ντανιελας. Αυτην ειχες δει στο Μαντζαρου?
ματζαρου1, 10 και ερως 16 ιδια αλυσιδα ειναι παντως

Επισκέπτης

Χμ δεν μπορώ να πώ σίγουρα. Μοιάζουνε κάπως σε σωματότυπο αν και λάιβ η Ντανιέλλα μου φάνηκε με λίγο παραπάνω κιλά. Φάτσα δεν θυμάμαι με τίποτα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom