al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.994
- Πόντοι
- 13.755
ναιal ειναι η Ειρηνη απο Προμηθεως 25 στην οποια αναφερεσαι?
ναιal ειναι η Ειρηνη απο Προμηθεως 25 στην οποια αναφερεσαι?
Τι τακτικος ειμαι?3 φορες μεσα σε ενα χρονο...οκ ωραια τα λες αλλα η Ρηνουλα ειναι με τις μερες της, δεν ειναι παντα τοσο καλη. Τωρα για σενα επειδη εισαι τακτικος μπορει να φερεται καλυτερα.
...ΚαλοΟσο για τον λοκο εμενα μου εχει πει οτι δεν της αρεσει καθολου και το κανει μονο για τα λεφτα.
Επισης για να γελασει και ο GAMEOVER παλι της γυρισε το ματι πανω στο γαμησι απο πισω
Ευχαριστουμε για τις πληροφοριες!Κρίμα, έφυγε η Οντρεϋ... απο το στουντιο 23!!!
Καταπληκτική κοπέλα, χαμογελαστή, αισθησιακές κινήσεις και αυτό που ειπες διακριτική συμμετοχή! Στο σαιτ βγήκε χάλια φωτογραφίες που την αδικούν studio23(dot)com. Αν σε μάθει θα έχει καλύτερη συμμετοχη σιγουρα. Ο τύπος που εχει το στουντιο έχει καλές άκρες στην Ουγγαρία και έφερε κουκλες. Ειχε φέρει και μια Κιρα πορνοσταρ! Τώρα έχει καιρό να πάω απο το 23 αλλα σύντομα θα κάνω καταδρομική.
τωρα παιζει μπαλλα δηλαδη;Ευχαριστουμε για τις πληροφοριες!
Σε τουτο το site δεν υπαρχει τιποτα γι αυτην?
Παρακαλειται καποιος αλλος καλος συναδελφος να κανει αναγνωριση στο διπλανο Μαντζαρου 10.
Ψηλη, μπαμπατσικη, κοντο ξανθο καρε μαλι. Δεν ρωτησα ονομα. Εγω δεν την εχω ξαναδει.
Βραδινη βαρδια. Gameover ακους? Για σενα ειναι
Μοιαζει με την Βικυ που δουλευε πριν εναμιση χρονο εκει, για οποιους την γνωρισαν.
Φίλε μου, πού είναι επι τέλους αυτή η Βερόνικα;Πηγα να βρω την Βερονικα που ειχα τιμησει πριν λιγες εβδομαδες,
Κρίμα, έφυγε η Οντρεϋ... απο το στουντιο 23!!!
Καταπληκτική κοπέλα, χαμογελαστή, αισθησιακές κινήσεις και αυτό που ειπες διακριτική συμμετοχή! Στο σαιτ βγήκε χάλια φωτογραφίες που την αδικούν studio23(dot)com. Αν σε μάθει θα έχει καλύτερη συμμετοχη σιγουρα. Ο τύπος που εχει το στουντιο έχει καλές άκρες στην Ουγγαρία και έφερε κουκλες. Ειχε φέρει και μια Κιρα πορνοσταρ! Τώρα έχει καιρό να πάω απο το 23 αλλα σύντομα θα κάνω καταδρομική.
Παντως αν εβλεπα αυτες τις φωτογραφιες - τωρα τις βλεπω - δεν θα πηγαινα :SΤο σάιτ που λέει ο φίλος είναι με κατάληξη gr και όχι com. Οπότε μπορείτε να την δείτε. Οι φωτογραφίες είναι οικτρές! Μάλλον τις έβγαλε ο νταβάς από το κινητό του :Ρ
Σσσσ.....μας ακουνε... ;)Φίλε μου, πού είναι επι τέλους αυτή η Βερόνικα;
Μήπως το αρωστημένο μυαλό σου τη δημιούργησε για να τσιμπήσουμε κάποιοι σαν και μένα και να χάσουμε τα νιάτα μας ψάχνοντας την;
Maanes, η Ντανιελα που γραφεις εδω ειναι αυτη που φαινεται στις φωτογραφιες στο site που ειπε ο φιλος παραπανω ?Μαντζάρου 1:
Τσέκαρα και την κοπέλα που δουλεύει μετά στην αλλαγή της βάρδιας, λέγεται Ντανιέλα είναι μπαμπάτσικη με μεγάλα, φαινομενικά κρεμαστά βυζιά ξανθιά. Ωραίο πρόσωπο κάπως πρόστυχο θα έλεγα κιόλας με πολύ καυλιάρικο σετ εσωρούχων κ ψηλά πορνοπάπουτσα, επίσης τατουάζ πάνω από τα βυζιά και κάτω από το λαιμό. Κάτι μου λέει ότι αυτές οι 2 ήρθανε πακέτο κ ότι παίζει να είναι και φίλες.
Maanes, η Ντανιελα που γραφεις εδω ειναι η αυτη που φαινεται στις φωτογραφιες στο site που ειπε ο φιλος παραπανω ?
Ναι ρε συ καταλαβα, αλλα διπλα εχει και φωτο μιας Ντανιελας. Αυτην ειχες δει στο Μαντζαρου?Στο σαίτ είδα την Audrie. Την ψηλή μπλα που έλεγε. Το ότι οι φωτό είναι οικτρές δεν εννοούσα ότι η κοπέλα είναι χάλια. Εννοώ ποιοτικά οικτρές.
ματζαρου1, 10 και ερως 16 ιδια αλυσιδα ειναι παντωςΝαι ρε συ καταλαβα, αλλα διπλα εχει και φωτο μιας Ντανιελας. Αυτην ειχες δει στο Μαντζαρου?
Ειναι συγκοινωνουντα δοχεια τα μαγαζια?
Ναι ρε συ καταλαβα, αλλα διπλα εχει και φωτο μιας Ντανιελας. Αυτην ειχες δει στο Μαντζαρου?
Ειναι συγκοινωνουντα δοχεια τα μαγαζια?