TSONTAKIAS1
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 3
- Πόντοι
- 6
καλη μαγκια σκεφτομαι να τησ κανω καμια προταση να της δωσω 20 ευρο για πιπα και στο καπακι 30 για γαμησι
παντως στο στομα της τα χα δωσει καποτε....τα πηρε γελωντας κιολας....βασικα το μιλφιδιο ειναι για πολυ αγριο σεξ και ξυλο......Τοσο πολυ τι γουσταρεις?
Την ειπα οτι θα παω μια μερα θα τις δωσω 20 ευρω μονο για πιπα και ειπε γελοντας οποτε θελεις και κατι αλλες μαλακιες θα τα παρω ολα...Ακομα πηγαινω
παντως στο στομα της τα χα δωσει καποτε....τα πηρε γελωντας κιολας....βασικα το μιλφιδιο ειναι για πολυ αγριο σεξ και ξυλο......
Κωλο δεν δινει η γαμιολα δαχτυλο αφηνει ομως και ολο μεσα.οχι δε λεει η γκαβλιαρα τα κανει ολα και συμφερει
Πω τις τα εδωσες στο στομα και δινει φιλια αβερτα :S
Νομιζα θα ειμαι ο πρωτος τις
ΡΕΜΑΛΙΑ!
φριξου 15η εφη η οποια αν δεν ηξερα ονομα κ ποια ειναι θα ελεγα τι πιπινι ειναι αυτο!πραγματικα εμοιαζε σαν 20-25 χρονο με το μαλλι που εκανε,πολυ δροσερη παρουσια αλλα με χαλασε πολυ οτι δεν ξερω αν το κανε ετσι η καβαλικεψε το καλαμι οτι στο σαλοναρισμα ισα ισα βγκε απο το δωματιο που ηταν εκανε μια στροφη εκει 5 εκατοστα μπροστα απ την πορτα και ξαναμπηκε μεσα,κακη εντυπωση μου κανε αυτο
παντως στο στομα της τα χα δωσει καποτε....τα πηρε γελωντας κιολας....βασικα το μιλφιδιο ειναι για πολυ αγριο σεξ και ξυλο......
εγω με τη θεια ναντια εχω προβλημα χυνω πολι γρηγορα γιαυτο δε παω
Κωλο δεν δινει η γαμιολα δαχτυλο αφηνει ομως και ολο μεσα.
φριξου 15η εφη η οποια αν δεν ηξερα ονομα κ ποια ειναι θα ελεγα τι πιπινι ειναι αυτο!πραγματικα εμοιαζε σαν 20-25 χρονο με το μαλλι που εκανε,πολυ δροσερη παρουσια αλλα με χαλασε πολυ οτι δεν ξερω αν το κανε ετσι η καβαλικεψε το καλαμι οτι στο σαλοναρισμα ισα ισα βγκε απο το δωματιο που ηταν εκανε μια στροφη εκει 5 εκατοστα μπροστα απ την πορτα και ξαναμπηκε μεσα,κακη εντυπωση μου κανε αυτο
Συναγωνιστή πίστεψε με εξίσου δροσερή είναι και μέσα στο δωμάτιο η Έφη.
Και το σαλονάρισμα συμφωνώ ότι παίζει σημαντικό ρόλο, αλλά η Έφη (ένα χρόνο που τη γνωρίζω) πάντα τηρεί μία σοβαρότητα όταν βγαίνει στο σαλόνι.
Καλάμι δεν έχει καβαλήσει σε καμία περίπτωση, ίσα-ισα είναι από τα λίγα κορίτσια που σέβονται τον πελάτη και έχουν και μυαλό.
Όσο για τις υπηρεσίες που προσφέρει, μακάρι και άλλα κορίτσια να φτάσουν στο επίπεδο της Εφάρας.
Δεν πειραζει ρε μλκ γουσταρες μεγαλη μπαουγκαρα και εσβησε καπως το πονο τις αποτυχημενης καταθεσης.τσαμπα πληρωσα το γυμνο τσιμπουκι με την νασια...
σαν να γλυφε παγωτο ξυλακι
κατα τα αλλα μετρια στο γαμησι
εβαζε και χερι στο πισωκολλητο για να μην ποναει η μουνα της μεχρι που το τραβηξα με το ζορι
το μονο καλο οτι ηταν δεκτικη στις σφαλιαρες..
που σαι ρε σιμονααααααααααααα
6907805077καποιος παλικαρος ξερει το τηλ απο το τσιρκο που δουλευει η κιρα;
να σαι καλα ρε ντοκ6907805077
Αααα επισης η τσατσα στο Νικ.Ουρανου η οποια μαλλον ειναι μονιμη εκει ειναι αυτη που ειχα γαμησει πριν καμια 4 χρονια στο Καφε Ρουζ στην Αφροδιτης.
Και το ειπα στην Ειρηνη αλλα της ειπα να μην το πει και μου λεει το ξερω ειναι πουτανα κι αυτη και πηγαινει ακομα εκει Ελενα την λενε...
Ειναι τρελη και απροβλεπτη ομως οποτε να ειστε προσεκτικοι αν ανοιξετε κουβεντα μαζι της περι αυτου...