Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 54 άτομα (2 μέλη και 52 επισκέπτες)

TSONTAKIAS1

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2007
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
6
καλη μαγκια σκεφτομαι να τησ κανω καμια προταση να της δωσω 20 ευρο για πιπα και στο καπακι 30 για γαμησι

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Τοσο πολυ τι γουσταρεις? :grin:
Την ειπα οτι θα παω μια μερα θα τις δωσω 20 ευρω μονο για πιπα και ειπε γελοντας οποτε θελεις και κατι αλλες μαλακιες θα τα παρω ολα...Ακομα πηγαινω  :2funny:
παντως στο στομα της τα χα δωσει καποτε....τα πηρε γελωντας κιολας....βασικα το μιλφιδιο ειναι για πολυ αγριο σεξ και ξυλο...... :2funny: :2funny:

TSONTAKIAS1

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2007
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
6
παντως στο στομα της τα χα δωσει καποτε....τα πηρε γελωντας κιολας....βασικα το μιλφιδιο ειναι για πολυ αγριο σεξ και ξυλο...... :2funny: :2funny:

οχι δε λεει η γκαβλιαρα τα κανει ολα και συμφερει

d3m

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2011
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
Πω τις τα εδωσες στο στομα και δινει φιλια αβερτα  :S
Νομιζα θα ειμαι ο πρωτος τις  :grin: :headbang:

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017

φριξου 15η εφη η οποια αν δεν ηξερα ονομα κ ποια ειναι θα ελεγα τι πιπινι ειναι αυτο!πραγματικα εμοιαζε σαν 20-25 χρονο με το μαλλι που εκανε,πολυ δροσερη παρουσια αλλα με χαλασε πολυ οτι δεν ξερω αν το κανε ετσι η καβαλικεψε το καλαμι οτι στο σαλοναρισμα ισα ισα βγκε απο το δωματιο που ηταν εκανε μια στροφη εκει 5 εκατοστα μπροστα απ την πορτα και ξαναμπηκε μεσα,κακη εντυπωση μου κανε αυτο

Ωραία αναφορά Στέλιο, όσο για την Έφη είναι πολύ ευχάριστο που την βρήκες δροσερή, μεγάλη κουβέντα για κάποια κοπέλα που δουλεύει σερί 5 χρόνια.

Όσο για την στροφή την παρεξήγησες, δεν είναι τέτοιο κορίτσι να καβαλήσει το καλάμι, τόχουν και οι περισσότερες  Πολωνές εξάλλου, καλά κορίτσια και χαμηλά τον πήχη όσο μουνάρες και αν είναι.

Για μένα από τις κορυφαίες και από πολύ παλιά από τις αγαπημένες μου. :rockon:

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017

Πολύ ωραίος, ιδέες μου βάζεις με τη θεία. :rolleyes: :pipa1:

εγω με τη θεια ναντια εχω προβλημα χυνω πολι γρηγορα γιαυτο δε παω

Σωστόοοος. :thumbsup: :pipa2:

Κωλο δεν δινει η γαμιολα δαχτυλο αφηνει ομως και ολο μεσα.

Σωστό και αυτό. :cheesy:

gabetsos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2011
Κριτικές
45
Like
12
Πόντοι
601
φριξου 15η εφη η οποια αν δεν ηξερα ονομα κ ποια ειναι θα ελεγα τι πιπινι ειναι αυτο!πραγματικα εμοιαζε σαν 20-25 χρονο με το μαλλι που εκανε,πολυ δροσερη παρουσια αλλα με χαλασε πολυ οτι δεν ξερω αν το κανε ετσι η καβαλικεψε το καλαμι οτι στο σαλοναρισμα ισα ισα βγκε απο το δωματιο που ηταν εκανε μια στροφη εκει 5 εκατοστα μπροστα απ την πορτα και ξαναμπηκε μεσα,κακη εντυπωση μου κανε αυτο

Συναγωνιστή πίστεψε με εξίσου δροσερή είναι και μέσα στο δωμάτιο η Έφη.

Και το σαλονάρισμα συμφωνώ ότι παίζει σημαντικό ρόλο, αλλά η Έφη (ένα χρόνο που τη γνωρίζω) πάντα τηρεί μία σοβαρότητα όταν βγαίνει στο σαλόνι.

Καλάμι δεν έχει καβαλήσει σε καμία περίπτωση, ίσα-ισα είναι από τα λίγα κορίτσια που σέβονται τον πελάτη και έχουν και μυαλό.

Όσο για τις υπηρεσίες που προσφέρει, μακάρι και άλλα κορίτσια να φτάσουν στο επίπεδο της Εφάρας.

TSONTAKIAS1

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2007
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
6
Συναγωνιστή πίστεψε με εξίσου δροσερή είναι και μέσα στο δωμάτιο η Έφη.

Και το σαλονάρισμα συμφωνώ ότι παίζει σημαντικό ρόλο, αλλά η Έφη (ένα χρόνο που τη γνωρίζω) πάντα τηρεί μία σοβαρότητα όταν βγαίνει στο σαλόνι.

Καλάμι δεν έχει καβαλήσει σε καμία περίπτωση, ίσα-ισα είναι από τα λίγα κορίτσια που σέβονται τον πελάτη και έχουν και μυαλό.

Όσο για τις υπηρεσίες που προσφέρει, μακάρι και άλλα κορίτσια να φτάσουν στο επίπεδο της Εφάρας.

καλα μην ανχωνεσαι

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
τσαμπα πληρωσα το γυμνο τσιμπουκι με την νασια...
σαν να γλυφε παγωτο ξυλακι :headbang: :headbang:
κατα τα αλλα μετρια στο γαμησι
εβαζε και χερι στο πισωκολλητο για να μην ποναει η μουνα της μεχρι που το τραβηξα με το ζορι
το μονο καλο οτι ηταν δεκτικη στις σφαλιαρες..
που σαι ρε σιμονααααααααααααα

greeklove27

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
παιδι'ά, σήμερα το βράδυ έκανε κανείς καμια βολτα να μας πει πια κορίτσια, ..τραγουδάνε??

d3m

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2011
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
τσαμπα πληρωσα το γυμνο τσιμπουκι με την νασια...
σαν να γλυφε παγωτο ξυλακι :headbang: :headbang:
κατα τα αλλα μετρια στο γαμησι
εβαζε και χερι στο πισωκολλητο για να μην ποναει η μουνα της μεχρι που το τραβηξα με το ζορι
το μονο καλο οτι ηταν δεκτικη στις σφαλιαρες..
που σαι ρε σιμονααααααααααααα
Δεν πειραζει ρε μλκ γουσταρες μεγαλη μπαουγκαρα και εσβησε καπως το πονο τις αποτυχημενης καταθεσης. :grin:

Επισκέπτης

βραδινη αναφορα:  στα ντελα που πηγα, προμηθεωσ 25 καρμεν
προμηθεωσ 19 βικη
σαπφωσ 5 μιρελα
σαπφωσ 8 λαουρα
τανταλου 8ακαρινα
τανταλου 9ανιτα
τανταλου 14αλεξανδρα
στα στουντιο που πηγα, κατεχακη 13 μαρα
τσιρκονασια
νικηφορου ουρανου 26αλινα
φριξου 13μιραμπελα

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Κανω μια εισαγωγη οφτοπικ και μετα μπαινω στο καυτο ζουμι...
Κατεβαινω κατα τις 16.00 να παω στο Notos Galleries για ενα καταναλωτικο οργιο.Δεν ειχα ξαναπαει στο καινουριο...
Παιδια ενα αχανες πραμα απο καμια ενα στρεμμα ο καθε οροφος,ολες οι μαρκες και εκπτωσεις 60% στα περισσοτερα και 70% σε καποιες φιρμες.Γινοταν και της πουτανας απο κοσμο μιας και ολοι ειδαν καλη μερα και ειπαν να το ριξουν εξω,ειχε και μια κωλοζεστη εκει μεσα και την εκανα απραγος μιας κι εγω δε μπορω να ψωνισω υπο τετοιες συνθηκες.Ζαλιστηκα εκει μεσα...
Αυτες οι εκπτωσεις μαλλον δε θα τελειωσουν ποτε μιας και υπηρχε ακομα πληθωρα εμπορευματος.
Πληροφοριακα αυτα για τους επιδοξους μοντελιστ :sunglasses:

Βγαινω λοιπον,παιρνω κανα 2 ανασες και λεω δεν παιρνεις σιγα σιγα το λεωφορειο να πας προς Νικ.Ουρανου να κανεις ενα οργιο με την Ειρηνη μιας και το καταναλωτικο δεν εγινε.
Πραγματι την πετυχα,μπηκα στο δωματιο ενω αυτη ηταν σε αλλο και λεω την τσατσα πες της να ερθει να την πληρωσω εγω μιας και με ξερει.Μετα απο λιγο ηρθε,της λεω 50ε σαν την αλλη φορα και μου λεει ενταξει...Και οπως μου ειπε ο προηγουμενος ηθελε και 2ο γυρο και τον αφησε λιγο να παρει μερικες ανασες,ηρθε σε μενα και θα ξαναπηγαινε εκει.
Ηταν η 3η μου συναντηση μαζι της,της ξεσκισα τον κωλο για ακομα μια φορα,την εκανα ο,τι ηθελα και ευχαριστηθηκα οποτε εκεινες οι κριτικες περι ξεπετας κατα τη γνωμη μου ειχαν αλλες σκοπιμοτητες.Η γυναικα δε μασαει πουθενα και δε χορταινει πουτσο.Πιπα μου'κανε και μουγκριζε.
Επισης για να γελασει και ο GAMEOVER παλι της γυρισε το ματι πανω στο γαμησι απο πισω :2funny:
Σε αλλο δεν μπορουσα να παω μιας και ημουν ποδαρατος και υπηρχε αρκετη αποσταση.

Λαβετε υποψιν οτι οι δρομοι και ειδικα προς τα εκει ηταν αδειοι οποτε αυριο το μεσημερι θα ειναι μαλλον μια πολυ καλη μερα και ωρα για πετυχημενα γαμησια με την ησυχια σας μιας και πολυς κοσμος μαλλον την εκανε...

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Αααα επισης η τσατσα στο Νικ.Ουρανου η οποια μαλλον ειναι μονιμη εκει ειναι αυτη που ειχα γαμησει πριν καμια 4 χρονια στο Καφε Ρουζ στην Αφροδιτης.
Και το ειπα στην Ειρηνη αλλα της ειπα να μην το πει και μου λεει το ξερω ειναι πουτανα κι αυτη και πηγαινει ακομα εκει :2funny: :2funny:Ελενα την λενε...

Ειναι τρελη και απροβλεπτη ομως οποτε να ειστε προσεκτικοι αν ανοιξετε κουβεντα μαζι της περι αυτου...

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
καποιος παλικαρος ξερει το τηλ απο το τσιρκο που δουλευει η κιρα;

Maximiliano

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
53
Like
4.263
Πόντοι
6.817
Αααα επισης η τσατσα στο Νικ.Ουρανου η οποια μαλλον ειναι μονιμη εκει ειναι αυτη που ειχα γαμησει πριν καμια 4 χρονια στο Καφε Ρουζ στην Αφροδιτης.
Και το ειπα στην Ειρηνη αλλα της ειπα να μην το πει και μου λεει το ξερω ειναι πουτανα κι αυτη και πηγαινει ακομα εκει :2funny: :2funny:Ελενα την λενε...

Ειναι τρελη και απροβλεπτη ομως οποτε να ειστε προσεκτικοι αν ανοιξετε κουβεντα μαζι της περι αυτου...

al ειναι η Ειρηνη απο Προμηθεως 25 στην οποια αναφερεσαι?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom