bak14
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2011
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2
- Πόντοι
- 231
αυτη ειναι η ιδια αννα που ηταν στην ερημιτη??-Φριξου 13.Η μιλφ Αννα με την κορμαρα και την καλη αποδοση μεσα
αυτη ειναι η ιδια αννα που ηταν στην ερημιτη??-Φριξου 13.Η μιλφ Αννα με την κορμαρα και την καλη αποδοση μεσα
H Καρμεν η Βουλγαρα που ετσι κι αλλιως παντα φοραειμποτουλες πουθενα εκτος απο τσαρινα?
ναι αυτη ειναι και το Ερημιτη ηταν κλειστο παλι σημερααυτη ειναι η ιδια αννα που ηταν στην ερημιτη??
καλησπερα και απο εμενα φιλοι μου
επιτελουσ μπορεσα να μπω δεν μου δεχετε το κοδικο μου και το το πηρε καταλαθοσ
τεσπα
εχτηεσ πηγα στην κιρα ειναι μπαζακι αλλα νκανει οραια πιπα και ειναι καλουτσικη και το λεο ετσι γιατι παιδια δεν εκανε παιχνιδακι και στο γλυφομουνι δεν εδειξε να τησ αρεσει και τραβιοταν με αποτελεσμα να κατσει 2 λεπτα δεν χερο γιατι μαλλον δεν το γουσταρει και πολυ και δαχτυλακι δεν με αφησε να βαλο καθολου
για πεστε ρε παιδια ειναι ετσι η σε μενα εκατσε η φαση ετσι????
σημερα λεο να παο στην ελλη να δο και εκει τη παιζει και θα σασ πο
αν εχετε καμια πιο γεματη εμπειρεια απο ελλη απο φριωου δοστε μια βοηθεια γουσταρει το γλυωιμο και τα δαχτυλακια η θα φαμε και εκει ακυρο???
ευχαριστω θερμα
Ρε σεις βλεπω τωρα οτι αυτη που γαμησα χθες ειναι αυτη στο αλλο σαϊτ με το ονομα Τζουλια που καταχωρηθηκε προσφατα.Πρεπει να πεφτω πολυ εξω δηλαδη για να κανω λαθος...
Η φατσα και τα βυζια ειναι ιδια απλα δε μου βγαινουν τα κιλα.
Αν περασει κανεις πρωι απο Φριξου 14 και την δει ας το επιβεβαιωσει
Ρε σεις βλεπω τωρα οτι αυτη που γαμησα χθες ειναι αυτη στο αλλο σαϊτ με το ονομα Τζουλια που καταχωρηθηκε προσφατα.Πρεπει να πεφτω πολυ εξω δηλαδη για να κανω λαθος...
Η φατσα και τα βυζια ειναι ιδια απλα δε μου βγαινουν τα κιλα.
Αν περασει κανεις πρωι απο Φριξου 14 και την δει ας το επιβεβαιωσει
μπαζακι ειναι αλλα καλη μεσα.Πολυ καλο τσιμπουκι κανει...Την κοζαρα και εγω φενετε καλο τεμαχιο, μεσα τι λεει.?? (αν ειναι η ιδια)... εγω στην αρχη απο τις φωτο την μπερδεψα με την Μερτσυ, μοιαζει πολυ στο προσωπο αλλα τα βυζια δεν τεροιαζουν, πριν της 8 θα βγω λεω για Κιρα... αλλα θα κανω και βολτα....
Τιποτα το τοοοοσο ξεχωριστο.
Waz up guys? Απλα ηθελα να πω την γνωμη μου για Κιρα. Μεσα ειναι αρκετα ευχαριστη σαν συμπεριφορα και το ιδιο ειναι και το αλλα με πολυ μετριο
Το στηθος της ομως ειναι ενα full C cup και με δυσκολια να ειναι D. Δεν ειναι κατι τοσο ιδιαιτερο (στυλ Τζεσικα απο Κοζανη,ακομα δεν πιστευω τι εζησα),απλα εχουμε πηξει σε αβυζες και μας φαινεται ΟΥΑΟΥ! Ειναι ιδιο στυλ κοπελας με αυτες που "κυνηγαω και τροω" στα barακια καθε 2-3 εβδομαδες εξω. Τιποτα το τοοοοσο ξεχωριστο. Βεβαια στους τυφλους βασιλευει ο μονοφλαλμος...
Waz up guys? Απλα ηθελα να πω την γνωμη μου για Κιρα. Μεσα ειναι αρκετα ευχαριστη σαν συμπεριφορα και το ιδιο ειναι και το αλλα με πολυ μετριο
Το στηθος της ομως ειναι ενα full C cup και με δυσκολια να ειναι D. Δεν ειναι κατι τοσο ιδιαιτερο (στυλ Τζεσικα απο Κοζανη,ακομα δεν πιστευω τι εζησα),απλα εχουμε πηξει σε αβυζες και μας φαινεται ΟΥΑΟΥ! Ειναι ιδιο στυλ κοπελας με αυτες που "κυνηγαω και τροω" στα barακια καθε 2-3 εβδομαδες εξω. Τιποτα το τοοοοσο ξεχωριστο. Βεβαια στους τυφλους βασιλευει ο μονοφλαλμος...
Στο 4, Σαπφους 8, ειναι η Μαριαννα, ενα φεγγαρι που ειχε γινει ξανθια.1o σαμφως 5
2ο ειναι το σαμφως 8 πριν την ανακαινηση, η φωνη της τσατσα πρεπει να ειναι η σπορου.!! μαλλον απο το κοπελα ειναι κουκλιτσα...αν ελεγε και κανει καλο λαρυγγατο θα το ειχα σιγουρο.!!
3ο προμηθεους 11 και η τρελοτσατσα η γιαγια με τα ματοπουκαλα...μαλλον για Μιρελα την κωβω την κοπελα...
4ο σαμφως 8
5ο τανταλου 9
ΥΓ. Τι κερδαω.!?!τελω ντορο.!!