ΡΕΜΑΛΙΑ!
μεσημεριανη στουντιομυλοτσαρκα μετα απο καιρο με αποτυχημενη καταθεση που θα συζητηθει
παρακολουθησα τις τελευταιες σελιδες και πρωτον ειδα αρκετα πεσμενα τα πραγματα περασαν οι εποχες που στις κριτικες εβλεπες κατα ενα μεγαλο ποσοστο δικες μας!τωρα με το κυαλι μονο αθηνα παιζει
δεν πηγα σε
ανδ γεωργιου 4(γηροκομειο)γιατι θα ηταν καμια ευα και δεν θα μπορουσα να αντισταθω.
ανδ γεωργιου 16 ειχε κλειστο το φως και λεο μην παω σαν μαλακας να ανοιξω την πορτα
,κεφαλληνιας 8,στα 2 τις βιλοαλυσιδας
νικηφορου ουρανου(γιατι ηταν μακρια κ βαριομουν)
βασικα τωρα που το σκεφτομαι για τον πουτσο τσαρκα εκανα
ξεκιναω
ανδ γεωργιου 24(βιτρινατο)η καρμεν που δεν μου κανε κανενα κλικ ξανθια μαζεμενα μαλλια ζουμπουρλουδικο αλλα τιποτα αλλο απο εμφανιση
ανδ γεωργιου 30η ναντια οπου και εδω εγινε η αποτυχημενη καταθεση (εναντια στο ρευμα)η πλακα ειναι οτι με υποδοχετηκε αυτι με ενα μπλουζακι κ απο κατω εσωρουχο και νομιζα ειναι η τσατσα και πηγα να τις πω "ποια ειναι η κοπελα εδω"
μου κανε κλικ και απο τα καλα λογια π διαβασα κ εμφανισιακα σαν μιλφ βεβαια
ανδ γεωργ 34(λαφαμ)το σπιτι της λαφαμαινας που οπως βλεπω μας παρατησε
η λουση ειναι εδεσσα ετσι ειπαν τουλαχιστον η κοπελα ηταν η μαρια την ειδα αλλα δεν καταλαβα και πολλα το εχουμε ξαναπει πασχει το μαγαζι σε αυτο τον τομεα η κοπελα ηταν σε πολυ μακρινη αποσταση αφου αν οταν εβγαινα εξω απ το σπιτι ηταν καποιος με μια φωτο και μου δειχνε την μαρια και ελεγε ¨Την εχεις δει την κοπελα?" θα ελεγα οχι ρε φιλε ειλικρινα!
φριξου 13(κοκκινο)η μιλφ αννα την ειχα δει το καλοκαιρι βαρδαρη και ηταν μεγαλη καυλα χτυπουσα το κεφαλι μου μετα που δεν περασα,σημερα ομως δεν με καυλωσε εμφανισιακα κατι αλλαξε το μαλλι της εκανε κατι ανταυγειες ξανθιες δεν ξερω παντως δεν μου κανε το μεγαλο κλικ
φριξου 15η εφη η οποια αν δεν ηξερα ονομα κ ποια ειναι θα ελεγα τι πιπινι ειναι αυτο!πραγματικα εμοιαζε σαν 20-25 χρονο με το μαλλι που εκανε,πολυ δροσερη παρουσια αλλα με χαλασε πολυ οτι δεν ξερω αν το κανε ετσι η καβαλικεψε το καλαμι οτι στο σαλοναρισμα ισα ισα βγκε απο το δωματιο που ηταν εκανε μια στροφη εκει 5 εκατοστα μπροστα απ την πορτα και ξαναμπηκε μεσα,κακη εντυπωση μου κανε αυτο
φριξου 14Ελλη μαυρομαλλα στο στυλακι καπως της νταιζης της βουλγαρας αλλα στο αρκετα χειροτερο,σαν καχεκτυπο αποτυχημενης βουλγαρορουμανας που κανει κονσομανσιον σε παρακμιακο κωλομπαρο ηταν και η προφορα της με αυτα που λεγε στο σαλονι διναν το κερασακι στην τουρτα
για την ναντια στην κριτικη η λεπτομεροιες μερικα περιλιπτικα κ εδω
αρκετα δειγματα ξεπετας..χυσε και χυσε..εναλαγη στασεων με δικη της προτροπη ανα 30 δευτερολεπτα..και ακατασχετη παρλα!
απο μενα αν και δεν το μετανιωνω γιατι εμφανισιακα στον τομεα της μ'αρεσε και αν δεν πηγαινα θα το κανα αλλη φορα απλα εγινε τωρα η μαλακια