απογευματινη ανοιξιατικη στουντιοτσαρκα πριν λιγο με καλη καταθεση...
-Νικ.Ουρανου 26.Ο στοχος δε βρεθηκε...εχει ρεπο και επιστρεφει απο Παρασκευη παλι.Ηταν η Αλινα απο Κατεχακη,ξανθο μικρο με πολυ ομορφο κωλαρακι,μετριο βυζι και πολυ ομορφη φατσουλα με πονηρο βλεμμα.Σαν κλωνος της Καρμεν περιπου
-Φριξου 13.Η μιλφ Αννα με την κορμαρα και την καλη αποδοση μεσα.Στα 60ε κανει κωλαρακι λεει...Στα 60ε επισης κανει και 69 με γυμνο χωρις κωλο.Ποσο θες την λεω για ολα μαζι...και μου λεει 100ε.Ασε μας ρε Αννουλα
-Φριξου 15.η Εφη εντελως μελαχρινη και σπασμενη οπως την ειδα μετα απο παρα πολυ καιρο.Αν δε ξερεις οτι ειναι καλη μεσα δινεις 40ε απλο για αυτη τη γυναικα?Με τιποτα...Τα 40ε ειναι πολλα νομιζω πλεον για την Εφη
-Φριξου 15.Εδω εγινε η καταθεση στη νεαρη Βουλγαρα βυζαρου Ελλη για 40ε με γυμνο.Μπαζακι ειναι αλλα μου πουλησε πολυ προλογο στο σαλονι κι επειδη εμενα τα μπαζα συνηθως μου βγαινουν το ρισκαρα και τελικα ηταν καλη.Μελαχρινη μακρυ ισιο μαλλι,καλη φατσουλα,μεγαλα βυζια κρεμαστα,κωλος μεγαλος φαρδυς και κοιλια
-26ης Οκτωβριου 35.Οι τορπιλες
της Κιρα.Τι βυζι ειναι αυτο ρε?Εντελως πεσμενο βεβαια αλλα εντυπωσιακο.Ομορφη φατσα και πολυ συμμαζεμενη στο υπολοιπο σωμα με ομορφο στητο κωλαρακι.Στα 60ε 69 με γυμνο
-Νικ.Ουρανου 1.Αφου δε βρηκα την Ειρηνη πηγα στο στοχο νο2 την Εβελινα και ειπα επιτελους να εμπαινα.Αλλα γυρω στις 17.00 που πηγα αυτη μολις ειχε πιασει δουλεια και ενας τρομπας καραφλας μολις ειχε πληρωσει για τζακουζι οποτε μου λεει η τσατσα ελα σε κανα 40λεπτο.Δε μπορουσα να γεμισω τοση ωρα οποτε το αφησα.Θα συνεχισει και τη νυχτα λεει
-Κεφαλληνιας.Μια Ελληνιδα μαλλον,κοντη ξανθια ομορφουλα,λιγο χοντρουλα με πλαστικα βυζια εντελως ψευτικα και σαν κολλημενα το ενα με το αλλο.Αγενης τσατσα που δεν ηθελε να μου πει τι κολπα κανει η κοπελα αν και η ιδια μου ειπε ο,τι και η Λαουρα.Ναι σιγα...
-Αν.Γεωργιου 30.Η Ναντια με πλεκτη μαυρη μπλουζα και το στριγκακι της.Ειπαμε Ναντια σημαινει εγγυηση
-Αν.Γεωργιου 24.Η ξανθια Βουλγαρα Καρμεν με την πολυ καλη αποδοση μεσα.Παχυνε ομως παλι και ο κωλος της ξεφυγε σε φαρδος.
Αυτα...πολυ ωραιο απογευμα επιτελους μετα απο καιρο και θα ελεγα και καλη κινηση στα σπιτια για Κυριακη και τετοια ωρα.Εκει στη Φριξου εγινε πιατσα κανονικη σα του Βαρδαρη.Απο τιμες δε χαμπαριαζουν ομως.Και αυτη η Ελλη 50ε ζητουσε για το γυμνο και με ζορι η τσατσα εκοψε το 10αρικο.Αντε να δουμε ποσο θα αντεξουν...