1)Oταν αναφερεστε στην καντυ μιλατε για αυτην που δεν καταφερε ουτε καν να μου τον σηκωσει?
2)Αυτην την Νικολολαγνια ποτε δεν την καταλαβα
θα μπορουσα να καταλαβω μερικους που γουσταρουν μιλφ(και εγω ισως)αλλα η κοπελα εκτος απο ψιλο(χοντρο)παραμορφωμενη στο προσωπο(οχι οτι ειναι τερας αλλα αμα βγει εξω πχ και την δει καποιος δεν υπαρχει περιπτωση να μην το σχολιασει..)ειναι και βασιλακης καιλας
μεσα στην κακομοιρια και επισης την αυτοπροβολη..ειμαι η καλυτερη με ζηταν ολοι αλλοιος το μαγαζι δεν δουλευει πριν δουλευα στριπτιζ αλλα δεν ειχα δουλεια και αναγκαστικα να ερθω εδω..κλπ στον πουτσο μας!
πραγματικα δεν καταλαιβαινω γιατι πχ ειναι τοσο φιρμα εδω μεσα και δεν ειναι οι αντιστοιχες στην κατηγορια της ευα και αννα που κατ εμε ειναι ανωτερες
3)ακομα δεν απαντηθηκε η απορια μου πως δεν εχει γινει "θορυβος" στο θεμα μας η παρουσια μας στο βαρδαρη μιας πορνοσταρ που εχει παιξει σε βιντεο απο ριαλιτικινγκς?(μιχο)
4)Λιγα λογια για το τζεσουλινι μου λογικο ειναι να ειναι πιο σεμνη δεσεμευμενη κοπελα ειναι
5)βρε ατιμουτσικα μετα απο τα 10αδες Pm που δεχομαι καθημερινα μαλλον θα με πεισετε συντομα να κανω μια απο τις καμμενες μεταμεσονυχτιες βαρδαροτσαρκες που ολοι αγαπησατε!