Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Ήρα δεν είχα ποτέ δοκιμάσει... πάντα κάτι γινόταν και στράβωνε...

Αλλά Σάρα... πω... πάει και η Σάρα... Καλά να είναι τα κορίτσια...

Ε καλα ντε , μολις τεκνοποιησει θα ξαναρθει μη κανεις ετσι
το ιδιο και η Σιμονα φανταζομαι ... :rolleyes:
Ελπιζω να μας καλεσει στα βαφτίσια γιατι στον γαμο φαγαμε ακυρο  :birdman:

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
761
Πόντοι
4.535
Δεν μας κάλεσε στα γαμήσια... θα μας καλέσει στα βαφτίσια?

Δεν παίζει φίλε... Κουνήσαν μαντήλι και οι δύο και αντικαταστάτριες άξιες δεν βλέπω... Στο τέλος με "σαν-Παπαδημούλες" θα μείνουμε...

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
βολτα με καταθεση πριν λιγο και ολικη επαναφορα μετα απο ενα μηνα(ξανα :grin:)...

-Προμηθεως 25(τερμα πανω).η ξανθια μικρουλα Αλινα.Συμπαθητικο προσωπο,φαρδυ κωλαρακι και σημερα που ειχε ισια τα μαλλια της ηταν σχεδον ιδια η Λαουρα του Σαπφους 8.
-Προμηθεως 19(μπλε σπιτι).Η Βικυ Νο2 που ειναι ομως ιδια με την αυθεντικη.Κοντο ξανθο καρε,πανω απο 30 σιγουρα,δυνατο κορμι σφιχτο αλλα μικρο βυζι απ'οσο ειδα και λαγνο βλεμμα.Στη φατσα μοιαζει πολυ τη Ριτα Αντωνοπουλου την τραγουδιστρια.Γυναικα με τυπο και προσωπικοτητα δηλαδη.Στα 50ε γυμνο,στα 60 69 και 80ε κωλαρακι
-Προμηθεως 14.Η Λαουρα η οριτζιναλ ξανθια πλεον με εξτενσιονς.Σαν πορνοσταρ και αυτη δηλαδη.Βγηκε χαμογελαστη στο σαλονι μας χαιρετισε και οι τιμες εδω ειναι χαμηλοτερες απ'οτι στο Τσιρκο.Στα 50ε το γυμνο και στα 60ε το 69 και στα 80ε γυμνο με χυσιμο στο στομα.Για τη Λαουρα εχουν γραφτει απειρα και παντα τα καλυτερα οποτε προτεινεται σε ολους
-Προμηθεως 11.Η Βερονικα παλι στα 30ε.Επισης προτεινεται σε ολους
-Σαπφους 5.Η Μιρελα η μοντελισια.Ψηλη μελαχρινη,ομορφη με τελειο κωλαρακι αλλα τελευταια φορα με ειχε ξενερωσει.Απο κει και περα ομως ειναι μια σταθερη αξια ομως οποτε μια δοκιμη δε βλαπτει
-Σαπφους 7(διδυμο διπλα).Η μιλφ Νικολ με τις βυζαρες οπους και εγινε η καταθεση.Θα τα πουμε παρακατω...
-Σαπφους 8(ανορθογραφο).Στο ανακαινισμενο και εδω σπιτι "μπλε ερωτας" ηταν η Λαουρα η μικρη ξανθουλα δηθεν Ισπανιδα με τα μεγαλα βυζια.Εγω τελευταια τη συμπαθω,ερχεται με χαιρεταει στο σαλονι,βγαζει μια γλυκυτητα και δε θα'λεγα οχι καποια στιγμη.Κι εδω 50ε γυμνο και 60ε 69
-Σαπφους 20.Η Κελλυ η χιλιομαυρισμενη.Αλλα αντεχει ακομα :think: :think:Δε την ειδα σημερα
-Τανταλου-Σαπφους(πρασινο).Η Αλεξανδρα.Επισης δεν την ειδα σημερα αλλα ειναι αυτη η αδυνατουλα με το πολυ σφιχτο κορμι,τα μεγαλα βυζακια και τη φατσα Ροναλντινιο :2funny: :2funny:
-Τανταλου 8.Η Ντεσυ το παιδοβουβαλο.Νεαρη,μελαχρινη,συμπαθητικη φατσα,ψηλη με βυζαρες.Δε με συγκινει
-Τανταλου 14(αλουμινατο).Η Κορινα,οχι ομως εκεινες οι παλιες με τα ισια μακρια μαυρα μαλλια που ποτε δεν καταλαβα ποσες ηταν.Αυτη ηταν εκφυλη στη φατσα,καστανοξανθη,πανω απο 30 σιγουρα και φιλικη στο σαλονι,Μονη της μου ειπε τα προγραμματα τα κανει ολα και αυταρχικο στα 70ε
-Τανταλου 9(Ερος House).Η πορνοσταρ Μαρτινα με το τελειο κορμακι.Ξανθια,σκυλοφατσα,βυζακι μικρο κρεμαστο και κωλαρακι σκετη κολαση.Σημερα ζητουσε 70ε για 69 με γυμνο αλλα δεν ηταν η φιλη μου η τσατσα(σωσιας Ελπιδας)να μας κανει καλη τιμη.50Ε δε σας ειπα ειχα πει την αλλη φορα?Δε θυμαμαι

-Κωλλετη 17.Η Σακιρα.Αν η Ελινα ηταν μια φορα μεταλλαγμενη αυτη ειναι 5 φορες.Σε μενα τουλαχιστον εκανε μπαμ...Πολυ ωραια ομως,ξανθια με σπαστο μαλλι,λιγο αγρια φατσα,πλαστικες βυζαρες και κωλαρακι πανεμορφο,στρογγυλο στητο.Επισης κοιλιακους που δυσκολα βλεπεις σε γυναικες.Σα της Νινας καπως :2funny: Πολυ καυλα γκομενακι σαν συνολο και μαλιστα φορουσε και μια διχτυωτη φουστα ας πουμε,τα βυζια απ'εξω,πολυ καλη με δυο λογια.
-Νικ.Ουρανου 1B(εκκλησια).Η Εβελινα.Ταλαιπωρημενη την ειδα,τι συνεβη απο χθες??Ξανθια,πολυ αδυνατη με μακρυα ποδια και ομορφα μετρια βυζακια ελαφρως κρεμαστα.Φουλ προγραμμα.Υποτιθεται την εχω στη λιστα κανα 2 χρονια τωρα αλλα δε το βλεπω
-Νικ.Ουρανου 26(τερμα κατω).Η μαλακω η τσατσα που την αλλη φορα μου γυρισε τα μυαλα σημερα με λεγε πουλακι μου και ηταν ευγενεστατη :jerking: :jerking:Τεσπα δουλευε η Τζουλια η αδυνατη(Προμηθεως 25,Κατεχακη,Προμηθεως11)Πολυ ομορφο ξανθο κοριτσι με λεπτα χαρακτηριστικα και ωραιο κορμακι αλλα εχει αρνητικα σχολια
-Κατεχακη.η μιλφ Αννα.Αλλη μια στανταρ επιλογη,μονο θετικα σχολια.Αδυνατη 35αρα+ με ντελικατο κορμι,σκουροχρωμη ελαφρως και με αγρια ομορφια στο προσωπο.Πολυ γυμνασμενο κορμι και φουλ εξτρα με γυμνο στα 50ε απ'οσο θυμαμαι,69 στα 70 και κωλο στα 80ε.Βγαζει πολυ καυλα μεσα και αξιζει να τη δοκιμασετε
-Μαντζαρου 10.Η Λιζα-Ναταλι με τις βυζαρες.Μελαχρινη γκομενα,σχεδον γυφτισσα με πολυ ωραιο προσωπο και ιδιαιτερο βλεμμα.Δε ξερω τι ρολο βαραει μεσα
-Ανδ.Γεωργιου 34.La femme.Η Χριστινα με τις βυζαρες.Εκφυλη γκομενα,ατακες τσοντας στο γαμησι,δεκτικη σε ολα και ομορφη στο προσωπο.Φουλ εξτρα και εδω.Εγω προσωπικα δεν ειχα ξετρελαθει με την εννοια οτι τα κανει πολυ σκηνοθετημενα τα πραματα.Σαν σε τσοντα οπως ειπα
-Ανδ.Γεωργιου 24.ενα μπαζο που ομοιο του δεν εχω ξαναδει και μαλλον ηταν λυση αναγκης.Νομιζω Αντζελα ειπε η τσατσα...Πολυ μικρη,πολυ αδυνατη σαν αγγουρι και ασχημουλα.Σαν αυτες που βγαινουν στη Γιαννιτσων καπως.Πρωινα εδω η Βιολετα
-Ανδ.Γεωργιου 4(φαναρια).η Λιλη.Επισης πολυ ομορφο ξανθο γατακι απο Τσεχια.Μικροκαμωμενο,ομορφο παιχνιδιαρικο αλλα νομιζω τα σχολια ειναι μετρια και εδω
-26ης Οκτωβριου 35.Η πολυ ομορφη Ρωξανη η Βουλγαρα.Κοντουλα με μεγαλα βυζια και σχετικα φαρδια περιφερεια.Παντως αν και δουλευει διπλη βαρδια μια χαρα ξεκουραστη την ειδα.Προφανως δε την ξεθεωσε και κανεις ολη μερα :rolleyes: :rolleyes:

Ολα τα υπολοιπα που δεν αναφερονται ηταν κλειστα με εξαιρεση το Κεφαλληνιας στο οποιο δεδομενου οτι η Λαουρα  ηταν Βαρδαρη και χθες ο Gameover ανεφερε Μερτσυ,προφανως θα ηταν παλι αυτη οποτε και δεν μπηκα προς αποφυγην παλης για ακομα μια φορα.
Η απολυτη νεκρα ειδικα στο Βαρδαρη,οι τιμες ιδιες και υψηλες τουλαχιστον στην παρουσιαση των προγραμματων και δεν ειδα πολυ κοσμο συνολικα να περναει στα δωματια

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
Καταθεση αποψε στη γνωστη μιλφ Νικολ στο Σαπφους 7 για 50ε υποτιθεται για γυμνο τσιμπουκι.Μονο??Αμ δεεε...
Ενω ειμαι ετοιμος να πληρωσω λεω την τσατσα φωναξε την να συννενοηθουμε διοτι να σας θυμησω οτι την τελευταια φορα κατα την ανοξη μου ειπε απο μονη της δωσε ενα πενηνταρικο για φουλ προγραμμα και μου'χε δωσει και κωλο ενω δεν το περιμενα.
Τελοσπαντων ηθελα το ιδιο σημερα αλλα η μαλακω η τσατσα δεν ηθελε να τη φωναξει να μιλησουμε μεταξυ μας.Γιατι αραγε? :think: :think:
Εδωσα τελικα 50ε για το γυμνο τσιμπουκι εχοντας ομως σχεδον τη σιγουρια οτι θα επαιρνα αυτο που ηθελα.Επιβεβαιωθηκα οταν ειδα τη Νικολ να μπαινει στο δωματιο με την κρεμα στο χερι.

Πολυ ευγενικη οπως παντα με την εισοδο της στο δωματιο,εδειξε οτι με θυμοταν και μαλιστα με ρωτησε που ειμαι τοσο καιρο :jerking:.
Χαμουρεματα στα ορθια με πιασιματα,τριψιματα,φιλια στο στομα,χουφτωμα στις βυζαρες.Πουτσα σχεδον ετοιμη,οποτε με ξαπλωνει και αρχιζει πρωτα το επιμονο και χαμηλο αρχιδογλειψιμο σχεδον μεχρι την κωλοτρυπιδα μου και στη συνεχεια πολη καλη πιπα  με βαθια μπουκωματα με μουγκρητα.Συγχρονως σαλιωνω το δαχτυλο μου και της το χωνω απο πισω σιγα σιγα.Βλεπω δεν αντιδραει αρνητικα οποτε αρχιζω και τις ατακες...Σ'αρεσει στον κωλο?...θυμασαι πως σε γαμησα απο πισω την αλλη φορα?...κατι τετοια αλητικα που εδειχνε να τα γουσταρει.
Τελειο περασμα καποτας με αργο ξεδιπλωμα με τη βοηθεια των χειλιων της και πρωτη σταση αυτη απο πανω σε σκαμνακι.Φοβερα στενο μουνι ρε παιδια και πρεπει να'ναι η πιο πολυγαμημενη ιεροδουλος εδω και εναμιση χρονο τωρα.Εντυπωση μου'κανε...
Τελοσπαντων το ευχαριστηθηκα αρκετα ετσι οποτε της λεω οτι θα τη γαμησω και απο τον κωλο.
Ξεκαβαλαει αμεσως βαζει αρκετη κρεμα στο δαχτυλο της και το χωνει στον κωλο.Στηνεται στα 4 και μπαινω με αρκετη ευκολια σε αντιθεση με την αλλη φορα που ηταν πιο σφιχτη και πονουσε κιολας.
Σφυροκοπημα και απο πισω και τερμα μεσα για αρκετη ωρα που εδειχνε να γουσταρει ενω συγχρονως ελεγε κατι περιεργα απο τα οποια επιασα μονο τη φραση 'fuck my little pussy'.Tι litle pussy δηλαδη αφου ο κωλος της ηταν διπλασιος σε ανοιγμα απο το μουνι.
Δυνατο τελειωμα μεσα στον κωλο της και εξαγωγη του πεους με ιχνη μερεντας στην ακρη πολυ σκουρωχρωμης αποχρωσης.Εμενα οταν τρωω σπανακι βγαινουν ετσι :2funny: :2funny: :2funny:.
Την αλλη φορα ηταν πιο κιτρινωπα...
Πηρε ομως χαρτι και μου εβγαλε αυτη την καποτα χωρις να το σχολιασουμε περαιτερω.

Στο μεταξυ η μαλακω η τσατσα ειχε χτυπησει και την πορτα.Χρονια ειχε να μου συμβει αυτο.
Και αφου τελειωσαμε και μιλουσαμε για λιγο με τη Νικολ ηρθε και την ξαναχτυπησε.Η Νικολ δε σηκωνει τετοια ομως.Βγαινοντας της τα'χωσα και λιγο λεγοντας της οτι αυτη δε τα'κανε αυτα.Πραγματι τη συμπαθουσα αυτη την τσατσα και ειναι παντα ευγενικη αλλα σημερα μου την εδωσε.Την κρατησες 20 λεπτα λεει...Ναι αλλα εδωσα 50ε της λεω και εξω δεν κυκλοφοραει ανθρωπος.Και ειμαι πελατης της και τελοσπαντων ετσι δουλευει η Νικολ...Τι ζορι τραβας? :birdman:

Συμπερασμα...Για τη Νικολ εχουν γραφτει 100 φορες εδω μεσα.Ειναι απο τις καλυτερες και ολοι φευγουν ευχαριστημενοι.Οποιος δε δοκιμασε ακομα χανει.Εμενα ηταν η 4η φορα και θα ξαναπαω σιγουρα.Μου ειπε οτι διαβαζει και η ιδια τα οσα θετικα γραφονται γι'αυτη εδω μεσα και χαιρεται γι'αυτο.Το γυρισε σε βραδυνο λεει ενω δεν ηθελε γιατι κουραζεται,διοτι δεν εχουν ποια να βαλουν βραδυ και να ειναι και καλη να τραβαει κοσμο.
Ολα καλα λοιπον.

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
piatsovios θα μας πουν κλωνους στο τελος...

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
επισης κανεις αλλος δε μας ειπε στις κριτικες πως ειναι αυτη η κοπελα εξωτερικα οποτε εγω προσπαθω να καταλαβω αν Τζια και Σακιρα ειναι το ιδιο προσωπο.Τα πλαστικα βυζια μονο δε μου λενε τιποτα σαν περιγραφη...Και η γιαγια μου πλαστικα βυζια εχει :tits :2funny:

Επισης απορω πως γινεται ο τελευταιος που εβαλε κριτικη για την Τζια να ηταν αναμεσα σε Τζια και Σαρα για χθες τη νυχτα απ'τη στιγμη που το Κοροβαγκου ηταν κλειστο και οπως ανεφερε και ο gl ηταν κλειστο απ'το πρωι ακομα.Να ανοιξε μονο λιγες ωρες το απογευμα και κατα τη 1.30 που περασα εγω να ειχε κλεισει κιολας?Αν ειναι ετσι παω πασο...

Η ιδια θα ειναι , καποιος ειπε και για την μετονομασια

Σαρα μπορει να ειχε στο μυαλο του απλα ... ας μας πει ο συναδελφος ..
Οσο για το δεκαλεπτο που λεει , ισως πλακωσε κοσμος και την ειδε φιρμα  :rolleyes:
οπως στρωνει κοιμαται κανεις ...
Καλο υπνο
confused006.gif

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
και για να τελειωνουμε με αγαπουλιστικες ιδεες που μπορει νσ μπσινουν στο μυσλο κσποιων γενικως θα πω και τα εξης.....ξερετε τι δουλεια εκανε πριν ενα χρονο η ειρηνη και πριν κανα δυο η βανεσσα πχ;και ποιος ξερει και ποσες αλλες;φυλαγαν παππουδες.....μου το χουν πει οι ιδιες.....και καποια στιγμη προφανως αποφασισαν αφου πιθανως ηταν και λιγο ομορφουλες και τους αρεσε και η πουτσα να φιλανε αντι για παππουδες ,πεη και αντι να βγαζουν 50 ευρω το οκταωρο να τα βγαζουν το οκταλεπτο....ενιοτε περνωντας και καλα με καποιους πελατες ομορφους σαν τον ντεκερ ας πουμε που ειναι ομορφοπαιδο ή τον τζο......

Παλι κωλοτριβεσαι μωρη ?
:birdman:

Γενικα το θεμα δε το βρηκα ενδιαφερον , η ειδηση ειναι προπαμπλυ ψευτικη με το τραφικ
το μονο που καταφεραν κατ εμε ειναι να επισκιασουν το θεαρεστο εργο τους πισω απο μια ψευικτη εισηδη  :idiot:
και οσο για τα κοριτσια με τρεις πιπες βγαζουν ποιο μεγαλο μεροκαματο απ την αδερφη μου την λογιστρια  :rolleyes:

Περι τραφικ κλτ και ποιο παλια ειχε θιξει το θεμα καποιος και υπαρχει ειδικο θεμα για τετοιες συζητησεις
αν θυμασαι που ειναι δωσε λινκ  :zfuck:

arnitis

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
loipon i sara douleye xtes tin eida me ta matia mou oso gia ton an eixe kosmo sti tzia imoun mono ego sto domatio

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
loipon i sara douleye xtes tin eida me ta matia mou oso gia ton an eixe kosmo sti tzia imoun mono ego sto domatio

Και σημερα εκει ειναι ως αργα το βραδυ ...

Καθε αναφορα ειναι χρησιμη . κριμα που δικη σου δεν ηταν τοσο καλη ( σαν εμπειρια )
ηταν ομως χρησιμη σαν αναφορα
αληθεια εμφανισιακα , σε σχεση με αυτο που ειπε ο Αλ τι λες ?  :think:
εγω ακομη απορω ....

Καλωςηρθες οπως και να χει
Ευχομαι η κριτικη σου με την Σαρα να ειναι καλυτερη  :dancing:

arnitis

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
εμφανησιακα η γκομενα ειναι καλη αλλα το συμπερασμα ειναι οτι στο εν λογω καταστημα μονο οι εφη και αφρουλα αξιζουν και μαλλον ειναι και οι top γκομενες apo ola ta studio της θεσσαλονικης σεβονται τα χρηματα του πελατη και  γουσταρουν αυτο που κανουν, μετα την αποτυχημενη χθεσινη συνευρεση με τη τζια επιβαλλεται αλλη μια επισκεψη αποψινη οπου και παλι ειμαι σε διλημμα σαρα ή καντυ δεν εχω παει με καμια απο τις δυο

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
γεια σας αδερφια !!!  πινοντας το ποτο μου χθες σε γνωστο club της πολης ειδα την γνωστη μας μαντυ  να διασκεδαζει..  μαζι με την γνωστη σε ολους μας τζεσυ ...
Γεια σου αδερφι  :rockon:

0 - 2 - 2
Οι αριθμοι εχουν να κανουν με τον αριθμο συνευρεσεων μου με τους εικονιζομοενους  :grin:
0 -1 -1 ειναι οι αριθμοι των επερχομενων συνευρεσεων

Η Μαντυ πραγματι ομως ειχα πει και οταν την πρωτοειδα , καλυτερη απο τις φωτο στο λειντις
αλλαξε και το μαλλι απο τοτε που την ειδα , ωραιο ..ισως το μακρυνε πολυ ομως
οπως και η Τζεσυ , η οποια πραγματι το παραμαυρισε
ααχ Τζεσυ ,  κριμα το κορμι .... θα δοκιμασω αλλη μια  να ριξω το καστρο της 

:zfuck:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
εμφανησιακα η γκομενα ειναι καλη αλλα το συμπερασμα ειναι οτι στο εν λογω καταστημα μονο οι εφη και αφρουλα αξιζουν και μαλλον ειναι και οι top γκομενες apo ola ta studio της θεσσαλονικης σεβονται τα χρηματα του πελατη και  γουσταρουν αυτο που κανουν, μετα την αποτυχημενη χθεσινη συνευρεση με τη τζια επιβαλλεται αλλη μια επισκεψη αποψινη οπου και παλι ειμαι σε διλημμα σαρα ή καντυ δεν εχω παει με καμια απο τις δυο

Ναι καλη αλλα σε σχεση με αυτο που εθιξε ο Αλ περι τρρρ.. τριζουν οι πορτες  :grin:
ειδες τι ειπε ε ?  :think:

Τωρα που ειπες Καντυ ... πραγματι το μωρο μετα τις 8 θα ειναι Βιλα
οποτε πας και βλεπεις , αφου εχεις ηδη Δει Σαρα ευκολα τα πραγματα ...
Οτι σ αρεσει για σημερα και την αλλη , αλλη φορα  :grin:
Καλη επιτυχια οπου κι αν πας , και περιμενουμε νεα  :cheesy:

gl Αντε για να μη λες ... στην εφερα την Καντυ αντε  πανε να τελειωνουμε και με σενα :zfuck:

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
-Κωλλετη 17.Η Σακιρα.
Στο οποιο δαφωνω

Αν η Ελινα ηταν μια φορα μεταλλαγμενη αυτη ειναι 5 φορες.Σε μενα τουλαχιστον εκανε μπαμ...
Και σε μενα αλλα αναποδα
Πολυ ωραια ομως,ξανθια με σπαστο μαλλι,λιγο αγρια φατσα,πλαστικες βυζαρες και κωλαρακι πανεμορφο,στρογγυλο στητο.
Στη περιγραφη συμφωνω , μεσες ακρες ειδικα στην "αγρια" φατσα , οχι ομως και τραβελοφατσα , ειναι απλααα
Ισπανοφατσα εστι  χαρακτηρησα εγω και ξαδερφη της Τουμπανιεθ

Θα δειξει... παντως κανεις αλλο δε το ειπε  αυτο και μου κανει εντυπωση το ποσο σιγουρος εισαι
και η συγκριση που κανεις... :dunno:

Το είχα πει εγώ προχθές αλλά κανένας δεν το έπιασε το υπονοούμενο. ;) ;) :grin: :grin: :grin:

- Ι. Κωλλέτη 17, η τσατσά τη ονόμασε λέει Σακίρα, αλλά προφανώς πρόκειται για το πιπίνι των τελευταίων ημερών. Βυζί τούμπανο αλλά εμένα κάτι δεν μου άρεσε στο όλο πακέτο. :think:

Johnny Red

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2011
Κριτικές
10
Like
113
Πόντοι
236
- Ι. Κωλλέτη 17, η τσατσά τη ονόμασε λέει Σακίρα, αλλά προφανώς πρόκειται για το πιπίνι των τελευταίων ημερών. Βυζί τούμπανο αλλά εμένα κάτι δεν μου άρεσε στο όλο πακέτο. :think:

Εσύ το είπες :cool2:, οι υπόλοιποι την έκαναν την καταδρομική τους με ολέθρια αποτελέσματα :headbang: :headbang: :headbang:
Ο ορισμός των κομμάντο αυτοκτονίας  :uzi: :uzi: :uzi:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
και για να τελειωνουμε με αγαπουλιστικες ιδεες που μπορει νσ μπσινουν στο μυσλο κσποιων γενικως θα πω και τα εξης.....ξερετε τι δουλεια εκανε πριν ενα χρονο η ειρηνη και πριν κανα δυο η βανεσσα πχ;και ποιος ξερει και ποσες αλλες;φυλαγαν παππουδες.....μου το χουν πει οι ιδιες.....και καποια στιγμη προφανως αποφασισαν αφου πιθανως ηταν και λιγο ομορφουλες και τους αρεσε και η πουτσα να φιλανε αντι για παππουδες ,πεη και αντι να βγαζουν 50 ευρω το οκταωρο να τα βγαζουν το οκταλεπτο....ενιοτε περνωντας και καλα με καποιους πελατες ομορφους σαν τον ντεκερ ας πουμε που ειναι ομορφοπαιδο ή τον τζο......

δεν βγαζω χολη ή κακια αλλα να ειμεθα και λιγο ρεαλιστες που λεει και ο φιλος τζοκεριξ διπλα σε αλλο θρεντ....αυτες οι κοπελες κανανε συνειδητοποιημενες επιλογες και δεν ειναι θυμα τραφικινγκ......δεν θα κλαψω καμια που παει στην δουλεια με τσεροκι οταν οι περισσοτεροι απο σας πατε με το 31 της γραμμης για να τις πηδηξετε και δεν θα κλαψω καμια που αγορασε σπιτι 120 τετραγωνικα στον ευοσμο .....θα κλαψω φυσικα και κλαιω για καποιες πρεζουδες που κυλιουνται σε υποπτες πιατσες και αλλες συναφεις αθλιες ιστοριες που κοπελες τις εκβιαζουν και τις δερνουν για να εκπορνευτουν και να ξεχρεωσουν αφεντικα ή τοκογλυφους

οσο για νταβατζηδες δεν υπαρχουν....υπαρχουν μονο μαλακισμενες γυναικες θυματα ζιγκολικισμου ......το ιδιο που μπορει να συμβει σε καθε γυναικα ανερχομενη,αυτοδημιουργητη και δυναμικη οικονομικα αλλα οχι συναισθηματικα που πεφτει θυμα ψευτικης αγαπης κι ας ειναι και δικηγορος και γιατρος και οτι θελει.....

επιγραμματικα και κλεινοντας....οσες ειχαν μυαλο απο αυτες που ανοιγουν τα ποδια εχουν και λεφτα....τελεία .....
ανα γεια σου
πες τα αγορι μου

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
μικρη καταδρομικη πριν λιγο στον μυλο....η πετρουλα ειχε κλεισει η  μαρια η τσεχα εκανε εκτακτο πρωινο οποτε δεν εχασα την ευκαιρια να ξανατιμησω το πουλεν μου,η σαρα δουλευε αλλα κατι με χαλασε εμφανισιακα και δεν περασα και ειδα και την κατερινα την ουγγαρεζα στην κεφαλληνιας....

Καμια σχεση με την αλλη κατερινα την και καλα ελληνιδα του τσιρκου που ειχα παρει....πιπινι αλα μερσυ,ουγγαρεζα,ψηλη ξανθια-ανταυγειες καστανες ,βυζαρες τεραστιες φυσικες....

Τα κανει ολα μεχρι πρωκτικο αλλα δεν αφηνει γλειψιμο στις βυζαρες και τις ρωγες,πολυ σπασαρχιδω και ξεπετα.....100 ευρω κωλος και γλειφομουνι,οχι και υποδειγμα καθαριοτητας πολυ τυπικοτης και θελει να τα κανει ολα με τον δικο της ρυθμο...ας οψεται η επιθυμια  μου για κουλουρι θεσσαλονικης το οποιο πληρωσα ακριβα.παντως εχει σφιχτο ωραιο κωλοτρυπιδι που το εσκισα δυνατα και της εριξα και μια φαπα στα κωλομαγουλα απο αχτι για την υπολοιπη ξεπετοσυμπεριφορα

λεπτομερειες στις κριτικες μου αργοτερα....

οσο για καντυ οπως αντιλαμβανεστε το χασαμε το κορμι πατριωτες....μετα απο δυο μπαλακια σερι ειμαι κουρασμενος

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Εβελίνα από Δευτέρα πάει πρωινή,ισχύει;;;;

Stories