dokimazo
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 31
- Like
- 761
- Πόντοι
- 4.535
Αυτην πηδηξες
-ματζαρου 14 η ρωσιδα γιαννα.....
Στανταράκι το παίζω και εγώ...
Είδες κανείς πουθενά Νταίσυ???
Αυτην πηδηξες
-ματζαρου 14 η ρωσιδα γιαννα.....
λοιπον επειδη το εχετε γαμησει με τους προεδρους...προεδρος ειναι ενας κ ειμαι εγω....Δεν ξέρω βρε Jo αν όντως ήταν αυτή... θα μας πει ο Πρόεδρος των Προέδρων!
Αλεξάνδρα θύμα trafficking???? [URL unfurl="true"]http://tsouvali.blogspot.com/2011/11/blog-post_2752.html"Με[/URL] νάρκωσαν για να με κάνουν πόρνη"
Υπάρχει τέτοια??????????????
από την εποχή που σου λέγανε ότι είναι ερωτευμένοι με το μωρό στη φώτο deker
λοιπον επειδη το εχετε γαμησει με τους προεδρους...
Εγω παντως Αλεξανδρα δεν εχω πηδηξει , ουφφφφ μου φυγε ενα βαρος τωρα
Αλεξάνδρα θύμα trafficking???? [URL unfurl="true"]http://tsouvali.blogspot.com/2011/11/blog-post_2752.html"Με[/URL] νάρκωσαν για να με κάνουν πόρνη"
τι λε ρε παιδι μου;συγκινηθηκα και βουρκωσα παρολιγο.....παντως η γνωστη απο το πρασινο αποκλειεται να ναι γιατι εχει χουφτωσει τουλαχιστον μια φορα τον πουτσο και τα οπισθια ολων των μελων του παροντος φορουμ με αγριες διαθεσεις.....δεν παιζει ......Αλεξάνδρα θύμα trafficking???? [URL unfurl="true"]http://tsouvali.blogspot.com/2011/11/blog-post_2752.html"Με[/URL] νάρκωσαν για να με κάνουν πόρνη"
μακαρι .....τα χρυσα μου .....υποφερουν ....πεινανε.....δεν εχουν να φανε και ρεψανε.....ουτε βενζινη για το Χ5 δεν θα χουν σε λιγο.......διολου απιθανο !!! Παντως λιγο χλωμο να ειναι ανεξαρτητες οι κοπελες....και οπου υπαρχει χρημα ,υπαρχουν και τα αρπακτικα.Δυσκολο επαγγελμα και μακαρι καθε κοπελα να βρει τον δρομο της.
Κατάλαβα.........Λαικό προσκύνημα για χάρη της θα γίνει το ΠΣΚ!Σε συνέχεια της φρέσκιας κριτικής μου για την Εβελίνα ενημερώνω το φιλοθεάμων και φιλαθλητικό κοινό ότι η κοπέλα έως το Σαββατοκύριακο θα δουλεύει βραδινή μετά τις 20:00, και από την επόμενη Δευτέρα γυρνάει σε πρωινή.
Όσοι πιστοί της προσέλθετε.
Κατάλαβα.........Λαικό προσκύνημα για χάρη της θα γίνει το ΠΣΚ!
ΑΝ διαβάσουν και την κριτική σου........
Μπα...δεν υπάρχει σάλιο οι πιο πολλοι θα περάσουν για να δουν και να ρίξουν καμμια το βράδυ στο κρεβατι τους. ;) Εχει όμως αρκετες επιλογες...Μιραμπέλα,Ειρηνη, Χριστίνα λαφαμ, .....
και για να τελειωνουμε με αγαπουλιστικες ιδεες που μπορει νσ μπσινουν στο μυσλο κσποιων γενικως θα πω και τα εξης.....ξερετε τι δουλεια εκανε πριν ενα χρονο η ειρηνη και πριν κανα δυο η βανεσσα πχ;και ποιος ξερει και ποσες αλλες;φυλαγαν παππουδες.....μου το χουν πει οι ιδιες.....και καποια στιγμη προφανως αποφασισαν αφου πιθανως ηταν και λιγο ομορφουλες και τους αρεσε και η πουτσα να φιλανε αντι για παππουδες ,πεη και αντι να βγαζουν 50 ευρω το οκταωρο να τα βγαζουν το οκταλεπτο....ενιοτε περνωντας και καλα με καποιους πελατες ομορφους σαν τον ντεκερ ας πουμε που ειναι ομορφοπαιδο ή τον τζο......τι λε ρε παιδι μου;συγκινηθηκα και βουρκωσα παρολιγο.....παντως η γνωστη απο το πρασινο αποκλειεται να ναι γιατι εχει χουφτωσει τουλαχιστον μια φορα τον πουτσο και τα οπισθια ολων των μελων του παροντος φορουμ με αγριες διαθεσεις.....δεν παιζει ...... μακαρι .....τα χρυσα μου .....υποφερουν ....πεινανε.....δεν εχουν να φανε και ρεψανε.....ουτε βενζινη για το Χ5 δεν θα χουν σε λιγο....
ελεος ρε ......ξυπνατεεεεε.....για λυπηση ειμαστε εμεις που τα εχουμε χτισει τα μπουρδελα τους(ας οψεται το παθος μας για μουνι) και οχι αυτες.... ακους εκει θυματα τραφικινγκ ....κλασικες φεμινιστικες μαλακιες μη κυβερνητικων οργανωσεων .....μιλαω για τον οργανωμενο αγοραιο ερωτα και πορνεια....οχι πιατσες και παρανομα.....ετσι;
σας φαινεται για θυμα η μαντυ;ή αφροδιτη;η εφη;ποια;
και για να τελειωνουμε με αγαπουλιστικες ιδεες που μπορει νσ μπσινουν στο μυσλο κσποιων γενικως θα πω και τα εξης.....ξερετε τι δουλεια εκανε πριν ενα χρονο η ειρηνη και πριν κανα δυο η βανεσσα πχ;και ποιος ξερει και ποσες αλλες;φυλαγαν παππουδες.....μου το χουν πει οι ιδιες.....και καποια στιγμη προφανως αποφασισαν αφου πιθανως ηταν και λιγο ομορφουλες και τους αρεσε και η πουτσα να φιλανε αντι για παππουδες ,πεη και αντι να βγαζουν 50 ευρω το οκταωρο να τα βγαζουν το οκταλεπτο....ενιοτε περνωντας και καλα με καποιους πελατες ομορφους σαν τον ντεκερ ας πουμε που ειναι ομορφοπαιδο ή τον τζο......
δεν βγαζω χολη ή κακια αλλα να ειμεθα και λιγο ρεαλιστες που λεει και ο φιλος τζοκεριξ διπλα σε αλλο θρεντ....αυτες οι κοπελες κανανε συνειδητοποιημενες επιλογες και δεν ειναι θυμα τραφικινγκ......δεν θα κλαψω καμια που παει στην δουλεια με τσεροκι οταν οι περισσοτεροι απο σας πατε με το 31 της γραμμης για να τις πηδηξετε και δεν θα κλαψω καμια που αγορασε σπιτι 120 τετραγωνικα στον ευοσμο .....θα κλαψω φυσικα και κλαιω για καποιες πρεζουδες που κυλιουνται σε υποπτες πιατσες και αλλες συναφεις αθλιες ιστοριες που κοπελες τις εκβιαζουν και τις δερνουν για να εκπορνευτουν και να ξεχρεωσουν αφεντικα ή τοκογλυφους
οσο για νταβατζηδες δεν υπαρχουν....υπαρχουν μονο μαλακισμενες γυναικες θυματα ζιγκολικισμου ......το ιδιο που μπορει να συμβει σε καθε γυναικα ανερχομενη,αυτοδημιουργητη και δυναμικη οικονομικα αλλα οχι συναισθηματικα που πεφτει θυμα ψευτικης αγαπης κι ας ειναι και δικηγορος και γιατρος και οτι θελει.....
επιγραμματικα και κλεινοντας....οσες ειχαν μυαλο απο αυτες που ανοιγουν τα ποδια εχουν και λεφτα....τελεία .....