βολτα με καταθεση πριν λιγο και ολικη επαναφορα μετα απο ενα μηνα(ξανα
)...
-Προμηθεως 25(τερμα πανω).η ξανθια μικρουλα Αλινα.Συμπαθητικο προσωπο,φαρδυ κωλαρακι και σημερα που ειχε ισια τα μαλλια της ηταν σχεδον ιδια η Λαουρα του Σαπφους 8.
-Προμηθεως 19(μπλε σπιτι).Η Βικυ Νο2 που ειναι ομως ιδια με την αυθεντικη.Κοντο ξανθο καρε,πανω απο 30 σιγουρα,δυνατο κορμι σφιχτο αλλα μικρο βυζι απ'οσο ειδα και λαγνο βλεμμα.Στη φατσα μοιαζει πολυ τη Ριτα Αντωνοπουλου την τραγουδιστρια.Γυναικα με τυπο και προσωπικοτητα δηλαδη.Στα 50ε γυμνο,στα 60 69 και 80ε κωλαρακι
-Προμηθεως 14.Η Λαουρα η οριτζιναλ ξανθια πλεον με εξτενσιονς.Σαν πορνοσταρ και αυτη δηλαδη.Βγηκε χαμογελαστη στο σαλονι μας χαιρετισε και οι τιμες εδω ειναι χαμηλοτερες απ'οτι στο Τσιρκο.Στα 50ε το γυμνο και στα 60ε το 69 και στα 80ε γυμνο με χυσιμο στο στομα.Για τη Λαουρα εχουν γραφτει απειρα και παντα τα καλυτερα οποτε προτεινεται σε ολους
-Προμηθεως 11.Η Βερονικα παλι στα 30ε.Επισης προτεινεται σε ολους
-Σαπφους 5.Η Μιρελα η μοντελισια.Ψηλη μελαχρινη,ομορφη με τελειο κωλαρακι αλλα τελευταια φορα με ειχε ξενερωσει.Απο κει και περα ομως ειναι μια σταθερη αξια ομως οποτε μια δοκιμη δε βλαπτει
-Σαπφους 7(διδυμο διπλα).Η μιλφ Νικολ με τις βυζαρες οπους και εγινε η καταθεση.Θα τα πουμε παρακατω...
-Σαπφους 8(ανορθογραφο).Στο ανακαινισμενο και εδω σπιτι "μπλε ερωτας" ηταν η Λαουρα η μικρη ξανθουλα δηθεν Ισπανιδα με τα μεγαλα βυζια.Εγω τελευταια τη συμπαθω,ερχεται με χαιρεταει στο σαλονι,βγαζει μια γλυκυτητα και δε θα'λεγα οχι καποια στιγμη.Κι εδω 50ε γυμνο και 60ε 69
-Σαπφους 20.Η Κελλυ η χιλιομαυρισμενη.Αλλα αντεχει ακομα
Δε την ειδα σημερα
-Τανταλου-Σαπφους(πρασινο).Η Αλεξανδρα.Επισης δεν την ειδα σημερα αλλα ειναι αυτη η αδυνατουλα με το πολυ σφιχτο κορμι,τα μεγαλα βυζακια και τη φατσα Ροναλντινιο
-Τανταλου 8.Η Ντεσυ το παιδοβουβαλο.Νεαρη,μελαχρινη,συμπαθητικη φατσα,ψηλη με βυζαρες.Δε με συγκινει
-Τανταλου 14(αλουμινατο).Η Κορινα,οχι ομως εκεινες οι παλιες με τα ισια μακρια μαυρα μαλλια που ποτε δεν καταλαβα ποσες ηταν.Αυτη ηταν εκφυλη στη φατσα,καστανοξανθη,πανω απο 30 σιγουρα και φιλικη στο σαλονι,Μονη της μου ειπε τα προγραμματα τα κανει ολα και αυταρχικο στα 70ε
-Τανταλου 9(Ερος House).Η πορνοσταρ Μαρτινα με το τελειο κορμακι.Ξανθια,σκυλοφατσα,βυζακι μικρο κρεμαστο και κωλαρακι σκετη κολαση.Σημερα ζητουσε 70ε για 69 με γυμνο αλλα δεν ηταν η φιλη μου η τσατσα(σωσιας Ελπιδας)να μας κανει καλη τιμη.50Ε δε σας ειπα ειχα πει την αλλη φορα?Δε θυμαμαι
-Κωλλετη 17.Η Σακιρα.Αν η Ελινα ηταν μια φορα μεταλλαγμενη αυτη ειναι 5 φορες.Σε μενα τουλαχιστον εκανε μπαμ...Πολυ ωραια ομως,ξανθια με σπαστο μαλλι,λιγο αγρια φατσα,πλαστικες βυζαρες και κωλαρακι πανεμορφο,στρογγυλο στητο.Επισης κοιλιακους που δυσκολα βλεπεις σε γυναικες.Σα της Νινας καπως
Πολυ καυλα γκομενακι σαν συνολο και μαλιστα φορουσε και μια διχτυωτη φουστα ας πουμε,τα βυζια απ'εξω,πολυ καλη με δυο λογια.
-Νικ.Ουρανου 1B(εκκλησια).Η Εβελινα.Ταλαιπωρημενη την ειδα,τι συνεβη απο χθες??Ξανθια,πολυ αδυνατη με μακρυα ποδια και ομορφα μετρια βυζακια ελαφρως κρεμαστα.Φουλ προγραμμα.Υποτιθεται την εχω στη λιστα κανα 2 χρονια τωρα αλλα δε το βλεπω
-Νικ.Ουρανου 26(τερμα κατω).Η μαλακω η τσατσα που την αλλη φορα μου γυρισε τα μυαλα σημερα με λεγε πουλακι μου και ηταν ευγενεστατη
Τεσπα δουλευε η Τζουλια η αδυνατη(Προμηθεως 25,Κατεχακη,Προμηθεως11)Πολυ ομορφο ξανθο κοριτσι με λεπτα χαρακτηριστικα και ωραιο κορμακι αλλα εχει αρνητικα σχολια
-Κατεχακη.η μιλφ Αννα.Αλλη μια στανταρ επιλογη,μονο θετικα σχολια.Αδυνατη 35αρα+ με ντελικατο κορμι,σκουροχρωμη ελαφρως και με αγρια ομορφια στο προσωπο.Πολυ γυμνασμενο κορμι και φουλ εξτρα με γυμνο στα 50ε απ'οσο θυμαμαι,69 στα 70 και κωλο στα 80ε.Βγαζει πολυ καυλα μεσα και αξιζει να τη δοκιμασετε
-Μαντζαρου 10.Η Λιζα-Ναταλι με τις βυζαρες.Μελαχρινη γκομενα,σχεδον γυφτισσα με πολυ ωραιο προσωπο και ιδιαιτερο βλεμμα.Δε ξερω τι ρολο βαραει μεσα
-Ανδ.Γεωργιου 34.La femme.Η Χριστινα με τις βυζαρες.Εκφυλη γκομενα,ατακες τσοντας στο γαμησι,δεκτικη σε ολα και ομορφη στο προσωπο.Φουλ εξτρα και εδω.Εγω προσωπικα δεν ειχα ξετρελαθει με την εννοια οτι τα κανει πολυ σκηνοθετημενα τα πραματα.Σαν σε τσοντα οπως ειπα
-Ανδ.Γεωργιου 24.ενα μπαζο που ομοιο του δεν εχω ξαναδει και μαλλον ηταν λυση αναγκης.Νομιζω Αντζελα ειπε η τσατσα...Πολυ μικρη,πολυ αδυνατη σαν αγγουρι και ασχημουλα.Σαν αυτες που βγαινουν στη Γιαννιτσων καπως.Πρωινα εδω η Βιολετα
-Ανδ.Γεωργιου 4(φαναρια).η Λιλη.Επισης πολυ ομορφο ξανθο γατακι απο Τσεχια.Μικροκαμωμενο,ομορφο παιχνιδιαρικο αλλα νομιζω τα σχολια ειναι μετρια και εδω
-26ης Οκτωβριου 35.Η πολυ ομορφη Ρωξανη η Βουλγαρα.Κοντουλα με μεγαλα βυζια και σχετικα φαρδια περιφερεια.Παντως αν και δουλευει διπλη βαρδια μια χαρα ξεκουραστη την ειδα.Προφανως δε την ξεθεωσε και κανεις ολη μερα
Ολα τα υπολοιπα που δεν αναφερονται ηταν κλειστα με εξαιρεση το Κεφαλληνιας στο οποιο δεδομενου οτι η Λαουρα ηταν Βαρδαρη και χθες ο Gameover ανεφερε Μερτσυ,προφανως θα ηταν παλι αυτη οποτε και δεν μπηκα προς αποφυγην παλης για ακομα μια φορα.
Η απολυτη νεκρα ειδικα στο Βαρδαρη,οι τιμες ιδιες και υψηλες τουλαχιστον στην παρουσιαση των προγραμματων και δεν ειδα πολυ κοσμο συνολικα να περναει στα δωματια