jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1.246
κανενα μπερδεμα.....υπηρξε προ πολλων μηνων ελληνιδα δηθεν απο ναυπλιο κατερινα μελαχρινη,μαυρο μαλλι,μεγαλουτσικα βυζια στο τσιρκο....ειχε λιγες εμφανισεις και σε μια απο αυτες την πετυχα και υπαρχει και κριτικη μου....πλεον εχει εξαφανιστει αυτη
φυσικα εγω την γνωστη κατερινα την ουγγαρεζα πηδηξα τωρα..απλα ο τζο ρωτουσε ποσες κατερινες υπαρχουν και κατι τετοια....και επρεπε να διευκρινισω σε σχεση με παλια....
Υγ την νικολ κι εγω υπερτιμημενη την θεωρω στελιο.....νομιζω ειμαι και ο μονος με μετρια κριτικη:....καλο παιδι και ψυχουλα ναι μεν αλλα μεχρι εκει.....καυλα αλα ευα δεν μου εβγαλε
Κατερινα Ελληνιδα ( μονο ο γλ θυμαμαι την ανάφερε )
Κατερινα Πιπινι - κομοδινακι ( playmobil την ειχε χαρακτηρισει ο jack , ετσι λεει αυτος τα κομοδινα )
οπως την βαλεις ετσι καθεται λεει , σηκωνεις το χερακι , σηκωνεις το ποδαρακι , αυτη δε κανει τιποτα
Κατερινα - Βυζαρου - πατατα αυτη που ειδα τις προαλλες και που πηδηξε ο γλ προχθες ( Τι βλακας Θεε μου
την ειδε και ο jack και ειπε δεν ειναι το playmobil του
Κατερινα69 που χαθηκε το μωρο μου ρε gl τι της εκανες ? καλα αυτη Αθηνα ειναι αλλα την θυμηθηκα τωρα
==========================================================
Νικολ
Και συ υπερτιμημενη ? αντε τωρα θα βγουν οι αλλοι και θα λενε " Γιατι τοσος Αντινικολισμος ρε παιδια ? "
τις απαντησεις εγω τις ειδα παντως
Στελιος
χαΘα μπορουσα να καταλαβω μερικους που γουσταρουν μιλφ
γλενταξει περα απο τις βυζαρες
+ τον τιμοκαταλογο που ανεφαιρε ο Αλ ...καλο παιδι και ψυχουλα
Να ο ντορος
εγω δε ψηνομαι ομως οποτε καντε ντορο μονοι σας