Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (3 μέλη και 15 επισκέπτες)

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
κανενα μπερδεμα.....υπηρξε προ πολλων μηνων ελληνιδα δηθεν απο ναυπλιο κατερινα μελαχρινη,μαυρο μαλλι,μεγαλουτσικα βυζια στο τσιρκο....ειχε λιγες εμφανισεις και σε μια απο αυτες την πετυχα και υπαρχει και κριτικη μου....πλεον εχει εξαφανιστει αυτη

φυσικα εγω την γνωστη κατερινα την ουγγαρεζα πηδηξα τωρα..απλα ο τζο ρωτουσε ποσες κατερινες υπαρχουν και κατι τετοια....και επρεπε να διευκρινισω σε σχεση με παλια....

Υγ την νικολ κι εγω υπερτιμημενη την θεωρω στελιο.....νομιζω ειμαι και ο μονος με μετρια κριτικη:....καλο παιδι και ψυχουλα  ναι μεν αλλα μεχρι εκει.....καυλα αλα ευα δεν μου εβγαλε

Κατερινα Ελληνιδα ( μονο ο γλ θυμαμαι την ανάφερε )
Κατερινα Πιπινι - κομοδινακι ( playmobil την ειχε χαρακτηρισει ο jack , ετσι λεει αυτος τα κομοδινα )
οπως την βαλεις ετσι καθεται λεει , σηκωνεις το χερακι , σηκωνεις το ποδαρακι , αυτη δε κανει τιποτα  :2funny:
Κατερινα - Βυζαρου - πατατα αυτη που ειδα τις προαλλες και που πηδηξε ο γλ προχθες ( Τι βλακας Θεε μου
disdain002.gif
)
την ειδε και ο jack και ειπε δεν ειναι το playmobil του  
Κατερινα69 :smitten:  που χαθηκε το μωρο μου ρε gl τι της εκανες ?  καλα αυτη Αθηνα ειναι αλλα την θυμηθηκα τωρα

==========================================================

Νικολ

Και συ υπερτιμημενη ? αντε τωρα θα βγουν οι αλλοι και θα λενε  " Γιατι τοσος Αντινικολισμος ρε παιδια ? "  :cheesy:
τις απαντησεις εγω τις ειδα παντως  :cool2:

Στελιος
Θα μπορουσα να καταλαβω μερικους που γουσταρουν μιλφ
χα
ενταξει περα απο τις βυζαρες
γλ
καλο παιδι και ψυχουλα
+ τον τιμοκαταλογο που ανεφαιρε ο Αλ ...  :rolleyes:

Να ο ντορος  :grin:
εγω δε ψηνομαι ομως οποτε καντε ντορο μονοι σας  :birdman:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
με τη νικολ συμφωνω και εγω και δεν μπορω να καταλαβω το ντορο ενταξει περα απο τις βυζαρες, οσο για τη καντυ τι εγινε τη δοκιμασες και δεν σε επεισε γτ σκεφτομαι να την δοκιμασω και γω ή να στραφω αλλου

Αμα περιμενεις απ τον Στελιο να σου πει που να στραφεις , σε βλεπω σε κανα καφενειο να παιζεις ταβλι  :2funny: :2funny: :2funny:
ολες σκαρτες τις εβγαλε  :idiot:

Να πας και να δωσεις και χαιρετισματα  :grin:
και να ρθεις να μας πεις και τι φορουσε , για να τραβηξει ο Στελιος καμια μαλακια  :cheesy:

Maximiliano

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
53
Like
4.263
Πόντοι
6.817
τελικα η Εβελινα στην Εκκλησια , ειναι η γνωστη παλια Εβελινα ή άλλη;

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Ναι το παλιο γνωστο λαγουδακι ειναι  :grin:

Δουλευει στην εκκλησια το βραδυ
τωρα ειναι η Τζεσικα εκει ... η Ρουμανα με τα καινουρια βυζια υποθετω
Το βραδυ επισης δουλευει και η Καντυ οπως ενημερωθην λιγο παραδιπλα στην Βιλλα

Αν εχετε δηλλημα Καντυ ή Εβελινα δεν υπαρχει απαντηση ... και τις δυο  :grin:

Maximiliano

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
53
Like
4.263
Πόντοι
6.817
η κομοδινοπουλου που πηγε; εξαφανιστηκε;

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.824
Πόντοι
6.265
Μα δεν τις βγαζω ολες σκαρτες
υπαρχει εκεινη η..οχι
η η αλλη..οχι
εκεινη η ξανθια..οχι
η μελαχρινη στο..απαπαπα
:2funny:

και ποιο κοριτσακι η καντυ
ακου κοριτσακι 1,75 και 80 κιλα ο σουγλακος  :2funny:

για την νικολ μεχρι και ο προεδρος συμφωνει μαζι μου οποτε κατι τσιπρες(τζο κλπ)δεν μας νοιαζουν!

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Μα δεν τις βγαζω ολες σκαρτες
υπαρχει εκεινη η..οχι
η η αλλη..οχι
εκεινη η ξανθια..οχι
η μελαχρινη στο..απαπαπα
:2funny:

και ποιο κοριτσακι η καντυ
ακου κοριτσακι 1,75 και 80 κιλα ο σουγλακος  :2funny:

για την νικολ μεχρι και ο προεδρος συμφωνει μαζι μου οποτε κατι τσιπρες(τζο κλπ)δεν μας νοιαζουν!

Δε στον σηκωσε η Καντυ ? ( και αλλες 20 γκομενες)
:2funny: :2funny: :2funny:  :birdman:

Εχεις δικιο τι κοριτσακι ... ολοκληρη μουναρα  :cum:
Νικολ και γω συμφωνησα ρε .. αλλος ειναι ο Τσιπρας  :rolleyes:

Eπισκεψη στην Καντυ χθες  :fuck1: . Θα ακουλουθησει κριτικη αργοτερα, καλημερες.
παω να παρω ποπκορν για να διαβασω  :dancing:

Λεπων ..
Ρωξαννη στο Τσιρκο  :think:
Εφη Κωλετη  :smitten:
οι τελευταιες αναμεταδοσεις

κχχκχχχ οβερ

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Νικολ

Και συ υπερτιμημενη ? αντε τωρα θα βγουν οι αλλοι και θα λενε  " Γιατι τοσος Αντινικολισμος ρε παιδια ? "  :cheesy:
τις απαντησεις εγω τις ειδα παντως  :cool2:

Στελιοςχαγλ+ τον τιμοκαταλογο που ανεφαιρε ο Αλ ...  :rolleyes:

Να ο ντορος  :grin:
εγω δε ψηνομαι ομως οποτε καντε ντορο μονοι σας  :birdman:
δεν υπαρχει κανενας ντορος νομιζω με τη Νικολ.Σε σχεση με κατι παλτα που εχουν αναφερθει χιλιες φορες εδω μεσα η Νικολ ισως ειναι και αδικημενη.Ντορος γινεται οταν ενα ονομα αναφερεται καθε μερα εδω μεσα και συνηθως εχει να κανει με ατομα που πηγαινουν αποκλειστικα στην ιδια κοπελα και τη λενε συνεχεια :jerking: :jerking:

Με τη Νικολ ειναι απλο το θεμα....
Εδω και εναμιση χρονο δεν εχει γραφτει το παραμικρο αρνητικο,ειναι αποδοτικη παντα,ειναι φθηνη και την ενδιαφερει να δουλευει με πελατεια.Κατι παρομοιο γινεται σιγα σιγα με την Ειρηνη την οποια οταν πρωτοειδα κι εγω ειπα οτι ειναι σαν κακομοιρα αλλα μεσα βγαζει φωτιες.Η' ακομα και η Μαρα...
Και επειδη πλεον τα 50αρικα δεν περισσεουν ειναι λογικο οτι ξαναπας περισσοτερες φορες εκει που ξερεις σιγουρα οτι τουλαχιστον θα θα σεβαστει η κοπελα αυτα τα χρηματα.

Αν δειξεις σε 100 ανθρωπους τη Μαρα και τη Λιλη πχ. ειναι σιγουρο οτι οι 80 θα προτιμησουν τη Λιλη.Αν ομως και οι 100 γαμησουν και τις 2 ειναι σιγουρο οτι οι 80 θα θελησουν να ξαναπανε στη Μαρα απ'οτι στη Λιλη.

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
με ατομα που πηγαινουν αποκλειστικα στην ιδια κοπελα και τη λενε συνεχεια :jerking: :jerking:

Και επειδη πλεον τα 50αρικα δεν περισσεουν ειναι λογικο οτι ξαναπας περισσοτερες φορες εκει που ξερεις σιγουρα οτι τουλαχιστον θα θα σεβαστει η κοπελα αυτα τα χρηματα.

Ο Στελιος ρωτησε σ εμενα απαντας ?  :think:
και τι απαντας ? μονο σου  αναιρεσες οτι ειπες  :2funny: :2funny: :2funny:

ρε τσιπρα  :cheesy:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Ο Στελιος ρωτησε σ εμενα απαντας ?  :think:
και τι απαντας ? μονο σου  αναιρεσες οτι ειπες  :2funny: :2funny: :2funny:

ρε τσιπρα  :cheesy:
ναι γιατι εσενα σ'αγαπαω πιο πολυ και επειδη σε θαυμαζει κιολας να του το εξηγησεις εσυ για να μη το κανω εγω.
Γιατι αναιρω αυτο που λεω?

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
ναι γιατι εσενα σ'αγαπαω πιο πολυ και επειδη σε θαυμαζει κιολας να του το εξηγησεις εσυ για να μη το κανω εγω.
Γιατι αναιρω αυτο που λεω?

Ναι ε ?  :smitten: πωπω

Αναιρεις γιατι "κραζεις" οσους πανε σε μια
και μετα λες οτι ειναι καλο να πας σε μια
τεςπα μαλακιες  , οπου θελει παει ο καθενας , μαλακια θεμα πιασαμε

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Ναι ε ?  :smitten: πωπω

Αναιρεις γιατι "κραζεις" οσους πανε σε μια
και μετα λες οτι ειναι καλο να πας σε μια
τεςπα μαλακιες  , οπου θελει παει ο καθενας , μαλακια θεμα πιασαμε
δε με καταλαβες...
Δεν ειπα να πανε σε μια.Αλλωστε ουτε εγω το κανω.Αλλα υπαρχουν καποια στανταρακια που δεν εχουν ακουστει οσο θα'πρεπε και υπαρχουν και καποια στανταρακια που ακουγονται σε βαθμο αηδιας δηλαδη.Οπως και να'χει ομως τα στανταρακια θα ακουγονται γιατι δουλευεουν με πελατεια.

Επισης ριχνοντας μια γρηγορη ματια στις κριτικες βρηκα τα εξης στατιστικα στοιχεια που καλο θα ηταν να τα κανεις καπως ομορφα καποια στιγμη μιας και σου αρεσουν οι κριτικες...

Η Μαρα εχει μεσους ορους 9,3 και 9,7
Η Ειρηνη 8,9
η Νικολ 7,9 και 7,5
Τα μπαζακια δηλαδη...

Απο την αλλη οι περιφημες Βερονικα,Αφρο και Εφη εχου κατω απο 8,00
Εντυπωση μου'κανε και θα το ψαξω και για καποιες αλλες πολυδιαφημισμενες εδω μεσα

arnitis

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
ρε  παιδια η εφη και η αφρουλα ειναι η ρεαλ και η μπαρτσα τι να λεμε τωτα ενταξει αν καποιο τωρα προτιμουν τη γ εθνικη απο το champions leuage γουστα ειναι αυτα!!!

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
δε με καταλαβες...
Δεν ειπα να πανε σε μια.Αλλωστε ουτε εγω το κανω.Αλλα υπαρχουν καποια στανταρακια που δεν εχουν ακουστει οσο θα'πρεπε και υπαρχουν και καποια στανταρακια που ακουγονται σε βαθμο αηδιας δηλαδη.Οπως και να'χει ομως τα στανταρακια θα ακουγονται γιατι δουλευεουν με πελατεια.

Επισης ριχνοντας μια γρηγορη ματια στις κριτικες βρηκα τα εξης στατιστικα στοιχεια που καλο θα ηταν να τα κανεις καπως ομορφα καποια στιγμη μιας και σου αρεσουν οι κριτικες...

Η Μαρα εχει μεσους ορους 9,3 και 9,7
Η Ειρηνη 8,9
η Νικολ 7,9 και 7,5
Τα μπαζακια δηλαδη...

Απο την αλλη οι περιφημες Βερονικα,Αφρο και Εφη εχου κατω απο 8,00
Εντυπωση μου'κανε και θα το ψαξω και για καποιες αλλες πολυδιαφημισμενες εδω μεσα

Τι ακουγονται ρε συ , πφφφ
λοιπον

Ασχετα αν δεν εχω παει ποτε και μαλλον δε θα παω η Νικολ και ευα το πιστεω οτι ειναι καλες
δε θα "ακουστουν" ομως απο μενα ποτε , και αν το 90% των πελατων της δεν εχει γνωση απο pc κλτ
λογικο ειναι να μην "ακουστουν"  τοσο
αν πας σε κανα καφενειο πχ ολο γιαυτη  μπορει λενε και αμα τους πεις για οτι ηρθε η Εβελινα
σιγα μη καταλαβουν  ... αυτο παει να πει οτι δεν ειναι καλη ?

So φαυλη κουβεντα ανοιξαμε στο ειπα και πριν  :-

Βαθμολογιες τωρα .. αστα να πανε . οτι ναναι γινετε εκει ουτε τις κοιταω εγω

Ο καραμαν ας πουμε εβαλε 6 στο λαφαμ επιδη δε βρηκε χαρτι οκ ετσι του βγηκε καλα εκανε
εγω που δε βρηκα χαρτι στην κατεχακη και εστειλα την μαρα να φερε, επρεπε να το γκρεμισω τοτε  :2funny:
και γω προχθες που εγραψα για Μαρα πηγα να δω τι ειχα βλει στην καταχακη σαν χορο στις παλιες μου κριτικες  :cheesy:
και για την μαρα ειδα τι βαλανε οι αλλοι και εβαλα βαθμο
Επισης σε σχεση με αυτα που εζησα στην Μετα Χιτλερικη εποχη , απ οτι ειδα την Χτιστινα ολο στο 10 επρεπε να την ειχα
Μιμη - Μερτυ - Τζεσυ και που αλλου τον εχωσα ... πφφφ ουτε τα μισα δε πιασαν

Απλα δεν ειναι να ασχοληθεις με βαθμολογιες το εχω ξαναπει
εγω ουτε τις δικιες μου δε πιστευω , αν εσυ βασιεσαι στον αλλων εχει καλως

πλακα θα ειχε να τις περασω σε ξανα εξελ αλλα δε θα βγει κατι ρε ...
οπως ειπες και συ μονο εντυπωση θα μας κανουν

Βαλε βαθμο αν θες ετσι φορ φαν σε εμφανιση

Νικολ
Καμελια
Καντυ
Εφη
Μαντυ

Στελτο με ΠΜ αν δε θες εδω
καθαρα για πλακα δεν ειναι κατι παντως ...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Τι ακουγονται ρε συ , πφφφ
λοιπον

Ασχετα αν δεν εχω παει ποτε και μαλλον δε θα παω η Νικολ και ευα το πιστεω οτι ειναι καλες
δε θα "ακουστουν" ομως απο μενα ποτε , και αν το 90% των πελατων της δεν εχει γνωση απο pc κλτ
λογικο ειναι να μην "ακουστουν"  τοσο
αν πας σε κανα καφενειο πχ ολο γιαυτη  μπορει λενε και αμα τους πεις για οτι ηρθε η Εβελινα
σιγα μη καταλαβουν  ... αυτο παει να πει οτι δεν ειναι καλη ?

So φαυλη κουβεντα ανοιξαμε στο ειπα και πριν  :-

Βαθμολογιες τωρα .. αστα να πανε . οτι ναναι γινετε εκει ουτε τις κοιταω εγω

Ο καραμαν ας πουμε εβαλε 6 στο λαφαμ επιδη δε βρηκε χαρτι οκ ετσι του βγηκε καλα εκανε
εγω που δε βρηκα χαρτι στην κατεχακη και εστειλα την μαρα να φερε, επρεπε να το γκρεμισω τοτε  :2funny:
και γω προχθες που εγραψα για Μαρα πηγα να δω τι ειχα βλει στην καταχακη σαν χορο στις παλιες μου κριτικες  :cheesy:
και για την μαρα ειδα τι βαλανε οι αλλοι και εβαλα βαθμο
Επισης σε σχεση με αυτα που εζησα στην Μετα Χιτλερικη εποχη , απ οτι ειδα την Χτιστινα ολο στο 10 επρεπε να την ειχα

Απλα δεν ειναι να ασχοληθεις με βαθμολογιες το εχω ξαναπει
εγω ουτε τις δικιες μου δε πιστευω , αν εσυ βασιεσαι στον αλλων εχει καλως

πλακα θα ειχε να τις περασω σε ξανα εξελ αλλα δε θα βγει κατι ρε ...
οπως ειπες και συ μονο εντυπωση θα μας κανουν

Βαλε βαθμο αν θες ετσι φορ φαν σε εμφανιση

Νικολ 6
Καμελια 5
Καντυ 10
Εφη 7
Μαντυ 8,5

Στελτο με ΠΜ αν δε θες εδω
καθαρα για πλακα δεν ειναι κατι παντως ...
κανω την αρχη εγω....αλλα μονο εμφανιση....και με δικο μου κριτηριο που λεει οτι η φατσα γαμει τον κωλο....ετσι;σε λαικο σπικαζ

expensive

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2011
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
1
επιστροφη πριν λιγο απο καντυ το μωρο με ειπε πως ειχε στραμπουλιξει το ποδι της κατα την εξοδο της απ το τζακουζι κ ο αλητης που ταν μεσα μεσα γελουσε κ δεν εκανε τπτ(αν τον βρω θα τον  :s&m_3:).πηγα να κανω παζαρακι για τζακουζι αλλα φαγαμε ακυρο απ την τσατσα >:( αν κ η καντυ στο δωματιο δεν ειχε προβλημα αλλα το βλημα η τσατσα μιλισε με ταφεντικο κ δωσε ακυρο τελικα μπικα μεταπλο γιατι σπαστικα κ γω κ η φιλεναδα μου.Jo μην πασ κ την σπασεισ καμια μεση κ συ εεεεεεεε :2funny:

arnitis

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
νικολ 5
εφη 8