jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1.246
κανω την αρχη εγω....αλλα μονο εμφανιση....και με δικο μου κριτηριο που λεει οτι η φατσα γαμει τον κωλο....ετσι;σε λαικο σπικαζ
Καν΄τυ εσυ την αρχη και ανοιξε ενα θεμα με μια λιστα να παιξουμε εκει αμα ειναι
Παντως δες διαφορα Αλ σε δυο γνωμες απο 10 στο 7 η Καντυ
Οτι και να λεμε στην κολοκιθοπιτα και σε λοιπα ορεκτικα θα καταληξουμε
xa τελικα ειδες καντυ ? δε σαρεσε τι εγινε ? εχασα κανα επισοδειο ?
επιστροφη πριν λιγο απο καντυ το μωρο με ειπε πως ειχε στραμπουλιξει το ποδι της κατα την εξοδο της απ το τζακουζι κ ο αλητης που ταν μεσα μεσα γελουσε κ δεν εκανε τπτ(αν τον βρω θα τον ).πηγα να κανω παζαρακι για τζακουζι αλλα φαγαμε ακυρο απ την τσατσα > αν κ η καντυ στο δωματιο δεν ειχε προβλημα αλλα το βλημα η τσατσα μιλισε με ταφεντικο κ δωσε ακυρο τελικα μπικα μεταπλο γιατι σπαστικα κ γω κ η φιλεναδα μου.Jo μην πασ κ την σπασεισ καμια μεση κ συ εεεεεεεε
yio
Α ωστε πηγαν μα μας την ξεκανουν ... ο gl ηταν στην πολη εκεινο το βραδυ , να σημειωθει στα πρακτικα
Εγω στο Φεγγαρι την πηγα και την εφερα με ασφαλεια ρε ... τι μεσες και ποδια και χερια λες
ο jo κανει safe sex Ατζαμηδες ... ολοι βατραχανθρωποι την ειδαν
καλα που δε πνιγηκαν , να τρεχει η Τουμπανιεθ σαν την Παμελα Αντερσον να τους σωσει
Της το ειχα πει να φοραει κρανος παντως αν θυμασαι στο λειντις
καλα που δε χτυπησε το κεφαλι της
Οσο για τα παζαρια αφου φτασατε μεχρι αφεντικο , αμα ξαναμιλησετε ρωτα λιγο αν εχω καμια επιδοτηση και γω ο φτωχος
στα πανω απο 1300 ευρα δειχνει το κοντερ
Παρολααυτα ειδικα εκει δε κανω παζαρια, εχω καλυτερη λυση
Πηγα στην Μαρα με 40 γιουρο εβαλα και βενζινη τρωω και γυρο στον βαρδαρη , πινω και καφε Αρετσου
εχω και ρεστα ... πολυ καλυτερα απο το να γυρναω με αδειο ρεζερβουαρ πειναμενος και διψασμενος
με την ικανοποθηση οτι μπηκα σε ενα τζακουζι με 100 γιουρος ..
Γιαυτο λεω εγω αλλα δε μακουτε 70 το απλο ... 250 το τζακουζι
Χαρα στο κουραγιο σου παντως με το παζαρι στη Βιλλα
εγω δε μπορω , απλα ξενωρωνω .. και προχθες στην Μαρα αν ελεγε 40 θα εφευγα
βεβαια παλι 40 εδωσα αλλα τουλαχιστον ενοιωσα οτι προσφαιρω και οχι οτι ζηταω
τεσπα .. αντε μολυβι δελτιο κριτικη