You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 35 άτομα (2 μέλη και 33 επισκέπτες)
skieros
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 27
- Like
- 1.467
- Πόντοι
- 1.720
γεια σας αδερφια !!! πινοντας το ποτο μου χθες σε γνωστο club της πολης ειδα την γνωστη μας μαντυ να διασκεδαζει.. βλεποντας τις αναρτημενες φοτος απο το χθεσινο παρτυ παραθετω τη σχετικη φωτο μαζι με την γνωστη σε ολους μας τζεσυ ...τις παραθετω για το ιστορικο της μπουρδελοκαταστασης ...
η μαντυ με μακρι μαλλι και δερματινο κολαν που διεγραφε την κολαρα της ..
βρηκα τη φωτογραφια στο φεισμπουκ.εχουν ακαουντ εκει και οι 2 τους.Οσοι πιστοι ας της κανουν φρεντ ρικουεστ!!
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.994
- Πόντοι
- 13.755
εγω μεσω της Μαντυ βρηκα ηδη και μια ακομα γνωστη ...θα ραγισουν καρδιες παλιβρηκα τη φωτογραφια στο φεισμπουκ.εχουν ακαουντ εκει και οι 2 τους.Οσοι πιστοι ας της κανουν φρεντ ρικουεστ!!
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
λεγε και ασ τα μελοδραματαεγω μεσω της Μαντυ βρηκα ηδη και μια ακομα γνωστη ...θα ραγισουν καρδιες παλι
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.994
- Πόντοι
- 13.755
οι Γερμανοι ειναι πολυ δεμενος λαος τελικα ...αλλα συμπαθουν και τους Ισπανους σε αντιθεση με μας που μονο μας γαμανελεγε και ασ τα μελοδραματα
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
αντριαννα και τζεσυ να υποθεσω βρηκες;αντε....δεν εχω φειςοι Γερμανοι ειναι πολυ δεμενος λαος τελικα ...αλλα συμπαθουν και τους Ισπανους σε αντιθεση με μας που μονο μας γαμανε
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.994
- Πόντοι
- 13.755
αμα δεν εχεις τι να σε κανω?Ημουν ετοιμος να στειλω λινκ μονο σε σενα λογω αμοιβαιας αγαπηςαντριαννα και τζεσυ να υποθεσω βρηκες;αντε....δεν εχω φεις
Εδω μεσα να το δωσω δε γινεται και λογικο ειναι.
Και αλλη βρηκα...την κυρια του κυριου
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
ονομα εστω;με πμαμα δεν εχεις τι να σε κανω?Ημουν ετοιμος να στειλω λινκ μονο σε σενα λογω αμοιβαιας αγαπης
Εδω μεσα να το δωσω δε γινεται και λογικο ειναι.
Και αλλη βρηκα...την κυρια του κυριου
aristos238
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 5
- Like
- 26
- Πόντοι
- 1
μαντυ τι;; στο facebook;;εγω μεσω της Μαντυ βρηκα ηδη και μια ακομα γνωστη ...θα ραγισουν καρδιες παλι
δωσε μου τα φωτα σου!!
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
παιδια λεω να ανοιξω ενα θεμα.....μπουρδελοκατασταση θεσσαλονικης και τιμημενα μελη-πρωην καψουροαγαπουληδες- νυν υποψηφιοι μπαμπαδες με αφορμη καποια φωτο που ειδα....βοηθηστε με.... που να το βαλω;σε ποια θεματολογια;
επισης αλλο ερωτημα....απο τρελο-γερμανιδα και κοζανιτη-σουρδο τι παιδι βγαινει;αν ξερετε.....
ΥΓ τζο εχεις φεις ακομα;εμενα με μπαναρανε....καποια θελει να σου πει κατι.... ;)
επισης αλλο ερωτημα....απο τρελο-γερμανιδα και κοζανιτη-σουρδο τι παιδι βγαινει;αν ξερετε.....
ΥΓ τζο εχεις φεις ακομα;εμενα με μπαναρανε....καποια θελει να σου πει κατι.... ;)
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.994
- Πόντοι
- 13.755
δεν ξερω τι υποννοεις....αλλα μεσα σ'αυτην την κριση το τελευταιο πραμα που θα ηθελα να μου συμβει θα ηταν ενα παιδι.Απορω πως τα βγαζουν περα οι μπαμπαδες...και πλησιαζουν και Χριστουγενναπαιδια λεω να ανοιξω ενα θεμα.....μπουρδελοκατασταση θεσσαλονικης και τιμημενα μελη-πρωην καψουροαγαπουληδες- νυν υποψηφιοι μπαμπαδες με αφορμη καποια φωτο που ειδα....βοηθηστε με.... που να το βαλω;σε ποια θεματολογια;
GAMEOVER
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 223
- Like
- 512
- Πόντοι
- 4.017
Βαλε βαθμο αν θες ετσι φορ φαν σε εμφανιση
Νικολ
Καμελια
Καντυ
Εφη
Μαντυ
Λοιπόν έστω και ολίγον ετεροχρονισμένα βάζω ένα κερασάκι στην τούρτα που αφορά κοπέλες και βαθμολογίες. Έκατσα λοιπόν και μέτρησα τις βαθμολογίες από τις κριτικές που έχουν γράψει για τα παραπάνω κορίτσια, οι κριτικογράφοι της Θεσσαλονίκης που είναι στη λίστα των 100 πρώτων. Τους παραθέτω με τη σειρά κατάταξης μαζί με το μέσο όρο των βαθμολογιών που έχουν βάλει στις κριτικές τους.
Ο δεύτερος πίνακας απαριθμεί τον αριθμό των κριτικών που έχουν γραφεί από τον καθένα.
Οι αριθμοί βέβαια δεν λένε πάντα την αλήθεια και στην προκειμένη μάλιστα περίπτωση είναι υποκειμενικοί, αλλά είναι ένας μπούσουλας για τις τάσεις που επικρατούν.
Εγώ θα κρατήσω ότι την τυχαία λίστα του jo145 κανένας τους δεν την έχει τελείως συμπληρωμένη, ενώ σχεδόν όλοι τους (πλην του al pacino)έχουν γράψει τουλάχιστον μία φορά για την Έφη.
Τέλος η βαρύτητα στην τελευταία σειρά δείχνει το ποσοστό των συγκεκριμένων κριτικών στο σύνολο των κριτικών κάθε μέλους.
Επίσης ένα άλλο στατιστικό που προκύπτει και ίσως χρειάζεται περαιτέρω διερεύνησης είναι η τελείως αντίθετη προτίμηση μεταξύ jo145 και al pacino. Δεν έχουν κοινές κοπέλες στη λίστα και οι διό τους όμως την συμπληρώνουν.
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
για μαντυ ειχα κριτικη γκειμ....9 εμφανιση,9 συμμετοχη/διαθεση και 8,7 μεσος ορος....
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.994
- Πόντοι
- 13.755
δε τα πιασα καλα να σου πω την αληθεια.Πως εχω εγω 5 στην Καμελια?Λοιπόν έστω και ολίγον ετεροχρονισμένα βάζω ένα κερασάκι στην τούρτα που αφορά κοπέλες και βαθμολογίες.
Για την Εφη βαλε ενα 7εμφανιση-10συμμετοχη-9σχεση αποδοσης/τιμης(ζηταει 40ε)και εισαι μεσα.
Αυτο θα ειχε ενδιαφερον να το κανεις καποια στιγμη προς το τελος του χρονου συνολικα ή τουλαχιστον για αυτες που ειχαν ενα ελαχιστο αριθμο κριτικων.Διοτι και η Μαρα εχει 10 κριτικες πχ αλλα οι 5 ειναι δικες σου.
Και να λαβεις υποψιν συμμετοχη-σχεση αποδοση/τιμης που ειναι ας πουμε ο πιο αντικειμενικος δεικτης.
Αν βαλεις και εμφανιση καποιες οπως η Ειρηνη και η Καμελια μπορει να αδικηθουν στο συνολο ενω στην αποδοση προφανως θα βρισκονται ψηλοτερα
GAMEOVER
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 223
- Like
- 512
- Πόντοι
- 4.017
για μαντυ ειχα κριτικη γκειμ....9 εμφανιση,9 συμμετοχη/διαθεση και 8,7 μεσος ορος....
Οκ, θα την προσθέσω στη λίστα για να είναι πλήρης ,και θα την ξαναδημοσιελυσω, μου ξέφυγε ελέω κοροβάγκου.
Αν κάποιος άλλος έχει κάποια ένσταση να την κάνει. :-
GAMEOVER
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 223
- Like
- 512
- Πόντοι
- 4.017
δε τα πιασα καλα να σου πω την αληθεια.Πως εχω εγω 5 στην Καμελια?
Για την Εφη βαλε ενα 7εμφανιση-10συμμετοχη-9σχεση αποδοσης/τιμης(ζηταει 40ε)και εισαι μεσα.
Αυτο θα ειχε ενδιαφερον να το κανεις καποια στιγμη προς το τελος του χρονου συνολικα ή τουλαχιστον για αυτες που ειχαν ενα ελαχιστο αριθμο κριτικων.Διοτι και η Μαρα εχει 10 κριτικες πχ αλλα οι 5 ειναι δικες σου.
Και να λαβεις υποψιν συμμετοχη-σχεση αποδοση/τιμης που ειναι ας πουμε ο πιο αντικειμενικος δεικτης.
Αν βαλεις και εμφανιση καποιες οπως η Ειρηνη και η Καμελια μπορει να αδικηθουν στο συνολο ενω στην αποδοση προφανως θα βρισκονται ψηλοτερα
Στην Καμέλια έχεις 5 γιατί τόσο της έβαλες στην κριτική που της έγραψες. Για την Έφη δεν βρήκα κάποια κριτική σου, εγώ το μόνο που έκανα ήταν να πάρω αυτή την τυχαία λίστα του jo και να βάλω ότι στοιχεία υπάρχουν καταγεγραμένα από εμάς στις κριτικές.
Θα το κάνω καλύτερα πάντως την επόμενη φορά, τώρα πες το δοκιμαστικό αυτό, έχει πλάκα όμως εεεε….
GAMEOVER
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 223
- Like
- 512
- Πόντοι
- 4.017
πολυ ελαφρυς βγηκε ο τζο.....μηδεν βαρυτητα.....
Θα διρθωθεί μου ξέφυγαν κάτι μηδενικά
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις
- 38