Συνάρρωστοι γειά σας.
Χθεσινοβραδυνή βόλτα στα studio 21:30-23:30 με ψιλόβροχο.
Ματζάρου η Νατάσσα η γεμάτη που τραγουδούσε και ως Βανέσσα παλιότερα στην Προμηθέως 25 και στην Κατεχάκη. Κυταρρίτιδα, πατσάδες ,αλλά μέσα τα δίνει γερά, η ασχημούλα γειτόνισσσα που της αρέσει πολύ να γαμιέται και ξέρει πώς να το κάνει.
Κατεχάκη η Αλίνα, συμπαθητική καλούτσικο σωματάκι αλλά δεν με έπεισε.
Στην
Κωλλέτη η πάντα σοβαρή στο σαλόνι, γλυκιά και άψογη επαγγγελματίας Εφη.
Φρίξου ψηλά κλειστό και χαμηλά η μελαχρινή και όμορφη Τζέσυ την οποία δεν έχω φάει.
Ν . Ουρανού 26 η Γαλλίδα
Μισέλ , ξανθούλα, κοντοπούτανη, καλή φαίνεται .
Στην
Ερημίτη η Άννα για του λάτρεις των milf.
Στην
26ης Οκτ 35 Α η δημοφιλής Λάουρα, λαχταριστό σωματάκι, αλλα κουρασμένη και βαριεστημένη μου φάνηκε ενώ στον ίδιο δρόμο στο
52 η Αλεξάνδρα με τα αραιά μπροστά δόντια που δούλευε στον Βαρδάρη (πράσινο Ερως κτλ) . Πάλι μου έκανε σκριν για να μην φτάσω στην πορτα της εξόδου.
Στην
Ανδρέου Γεωργίου 4 η πιτσιρίκα, φρέσκια, ξανθιά, μικροκαμωμένη με ωραίες πόζες στο σαλόνι και σέξυ άσπρα stockings , Λίλη. Ωραίο μωρό.
Στο
La Femme η Χριστίνα και στην
Κεφαλληνίας αυτή που είπε ,ο Πατσίνο νομίζω, ότι μοιάζει με την Σασα Μπάστα. Πράγματι μοιάζει , στο πιο ντεκαβλέ βέβαια.
Ανδρ. Γεωργίου 24 η γυναικάρα Βιολέτα.
Στην
Κοροβάγκου ,που μόλις μπήκα θυμήθηκα την Χριστινάρα
, η Κάντυ με δυνατό σασί , ενισχυμένο πίσω σύστημα και πληθωρική παρουσία. Καλή για αυτούς που τους αρέσουν τα άλογα (με την καλή έννοια).
Τέλος στο
Έρως , όπως προείπαν οι συνάδελφοι, η μεγάλη επιστροφή της αδύνατης Ρωσιδούλας της Νατάσσας την οποία είχα φάει 3-4 φορές και στο παρελθόν. Εδώ έριξα άγκυρα.
Αριστοκρατικό στυλάκι που παραπέμπει σε καθηγήτρια Γαλλικών,μετρημένη στο σαλόνι, κόκκινο καρέ μαλλί, αδύνατη λίιιγο παραπάνω από το κανονικό (το κωλαράκι της θέλει λίγο ενίσχυση) . Χθες φορούσε άσπρες μπότες μέχρι το γόνατο (για όποιον ενδιαφέρεται) και κοντό άσπρο διχτυωτό καλτσάκι από μέσα. Στήθος με προσθετική εμφανή στην αφή. Βγάζει πολύ πάθος στο δωμάτιο και μια πραγματική GFE αίσθηση. Πολύ δυνατή εμπειρία και από εμένα συστήνεται ανεπιφύλακτα.
Το μόνο μείον οι σταθερά ψηλές τιμές του μαγαζιού.