και στα υπολοιπα μετα απο ολικη επαναφορα και εναν μηνα απουσια βολτα και καταθεση πριν λιγο...
-Προμηθεως 11.Το πρωτο σπιτι που μπηκα και ηταν η Βερονικα.Την ειχα απο νωρις κατα νου,ηθελα κατι χαλαρο και ερωτικο,ηταν και αδεια τα δωματια οποτε μπηκα κατευθειαν και περασα πολυ ωραια παλι.Δεν ειμαι φαν της Βερονικας αλλα καθε τοσο τη σκεφτομαι.Θα τα πουμε και παρακατω.Πρωινα εδω η Τζοανα
-Σαπφους 5.Η Τζουλια η Ρουμανα η γεματουλα.Καστανοξανθη,πολυ ομορφο προσωπο και μπολικα πιασιματα.Την ειχα παρει περυσι το καλοκαιρι και μου ειχε αρεσει πολυ,κανει και φοβερο τσιμπουκι.Πρωινα εδω η μελαχρινη Αννιτα η δηθεν Ιταλιδα
-Σαπφους 7.Η Αλεξια οπως ειπε η τσατσα.Δε την ειδα σημερα αλλα απ'οτι θυμαμαι εχει κωλο αριστουργημα αλλα σαν συνολο δε με συγκινει
-Σαπφους 8.Η νεαρη ξανθια Λαουρα με τα μεγαλα βυζια.Σημερα ηταν συμπαθητικη μπορω να πω αλλα εχει αρνητικα σχολια
-Σαπφους 20.Μια βρωμα σαν υπονομος απο την εξωπορτα ακομα.Η Κελλυ ειπε η τσατσα οποτε εφυγα κατευθειαν.Μονο αρνητικες κριτικες
-Τανταλου-Σαπφους(πρασινο).Η Αλισια.Ειπαμε ωραια ξανθια Ρωσσιδα αλλα μεσα δε μου αρεσε καθολου.Δινει γλυφοκωλι δωρο στα κρυφα και κωλαρακι στα 80ε
-Τανταλου 8.Η Μολδαβη μιλφ Ζωη.Τι καλο κοριτσι...Κοκκινομαλλα,ομορφη,νταρντανα αρχοντογυναικα.Μου ειπε οτι τελικα μπηκε στο σαϊτ οπως της ειπα την αλλη φορα και μπαινει συχνα και διαβαζει.Στα υποψιν την εχω...Η Ντεσσυ ηταν πρωινη και κανουν εναλλαξ τις βαρδιες με τη Ζωη
-Τανταλου 14.Ανοιγω την πορτα και κανω μονο ενα βημα προς τα μεσα...Ποια ειναι ρωταω...Η Μερτσυ λεει η τσατσα και ακουω τα τακουνια να πλησιαζουν απο την κουζινα.Οπου φυγει φυγει εγω
-Τανταλου 9.Το σπιτι υπερπαραγωγη.Εκαναν δωματιο την κουζινα και εβαλαν και τζακουζι!Καινουρια βαρια εξωπορτα ασφαλειας αλλα υπερβολικος φωτισμος στο σαλονι,Μπλε,ροζ,κοκκινα φωτακια...ζαλιστηκα εκει μεσα.Με το τζακουζι σε κερνανε και ουισκακι και κοστιζει 80ε.Η Μαρτινα η πορνοσταρ ητανε 100% διοτι βλεπω τωρα φωτογραφιες της.Δε την ειχα δει Μαντζαρου εγω.Κορμι κολαση τελειο,κωλαρακι στητο οσο δεν παει αλλο, βυζακι μετριο αλλα με ωραια κλιση προς τα πανω,φατσα συμπαθητικη λιγο σκυλε.69 με γυμνο στα 60ε!!Τι πορνοσταρ ειναι αυτη
.Την εβαλα στη λιστα μου...Απο τσατσα αλλου σπιτιου εμαθα οτι πηρε αδεια για 2 χρονια εξου και η επενδυση
-Προμηθεως 14.κλειστο
-Προμηθεως 19.Η μπουμπουκα μου η ξανθια Βικυ
αλλα πολυ αδυνατη πλεον.Εσπασε και στη φατσα δηλαδη και συμφωνησε γιατι στεναχωριεται με τη δουλεια λεει.Τι τιμη θα μου κανεις τι ρωταω...και μου δειχνει 5 δαχτυλα(προς τα κατω οχι μουτζα)σα την αλλη φορα λεει.Κανε βολτα και ελα στα σιγουρα μου λεει...
-Προμηθεως 25.Η Καρμεν η οποια μολις εβγαινε απο το δωματιο αποχαιρετωντας τον τυπο με την ατακα...αντε ρε μαλακα
.Βγηκε ομως αναμαλλιασμενη,με κοκκινισμενα βυζια,στεναχωρεμενη.Πρεπει να ειχε επεισοδιο χοντρο και ο τυπος συνεχιζε να βριζει απο μεσα.Πρωινα η Ειρηνη λεει
-Νικ.Ουρανου 1.Η μελαχρινη Τζεσικα απο Λαφαμ.Μονο ωραιο τουρλωτο σηκωμενο κωλο εχει αυτη.Αρνητικες κριτικες...Το καινουριο τηλ εδω ειναι το 6943282330
-Κεφαλληνιας.Η Εμμανουελα.Για Πατρινια δε μου φανηκε
.Ξανθια με πολυ μακρυ μαλλι,παρα πολυ αδυνατη,ομορφη φατσουλα που θυμιζει την Χριστινα την Αλβανιδα πριν καμια εικοσαετια.Σα τη Σασα Μπαστα δηλαδη
-Αν.Γεωργιου 24.Η καυλοΒιολετα μελαχρινη πλεον.Ο,τι και να κανει αυτη η γυναικα παλι σκετη καυλα ειναι.Πολυ αποτελεσματικη μεσα κατ'εμε αν και οχι τοσο επικοινωνιακη.Αλλα και η Βερονικα στο ιδιο στυλ ειναι οποτε γιατι αυτην την κατηγορουνε?Πρωινα εδω κανει η Βουλγαρα Καρμεν επισης παρα πολυ δυνατη μεσα για οσους δε την ξερουν.
-Κατεχακη.Η Αλινα.ενα καινουριο καστανοξανθο νεαρο ομορφο κοριτσι με πιασιματακια και κοντουλα.Απο 40ε εδω
και 70ε το 69 με γυμνο
Ολοκληρη πορνοσταρ και το κανει με 60ε βρεεε...
-Νικ.Ουρανου 26.Στο πρωτο περασμα που εκανα η μαλακω η τσατσα την οποια σπανιως βλεπω και ξαναφυτρωσε παλι μου ειπε απο την κουζινα χωρις καν να κουνηθει οτι ειναι η Μισελ η Γαλλιδα αλλα θα αργησει.Τελοσπαντων εκανα την βολτα στα υπολοιπα και ξαναγυρισα για να δω αν ειναι αυτη απο Προμηθεως 25.Οποτε βγαινει η τσατσα στο σαλονι με ενα κακιασμενο υφος του στυλ...τι θες και μας σηκωνεις τωρα...αντε να τελειωνουμε...Τελοσπαντων βγαινει η κοπελα και ηταν πραγματι αυτη η ξανθια η ομορφουλα με τα πιασιματακια.Ρωταω την καριολα τι προγραμματα εχει,μου λεει 30,40,50,60...Δηλαδη??ξαναρωταω εγω...Μπες αμα ειναι για να σου πω τα προγραμματα λεει...Οχι πες μου τα προγραμματα για να σου πω αν θα μπω,επιμενω εγω
.Και αφου τελικα περναει το δικο μου γιατι μονο ετσι καταλαβαινουν αυτες και μου λεει αναλυτικα,σηκωνομαι να φυγω οποτε ακουω και την ατακα....'Το ηξερα'...οποτε πρεπει να απαντησω κι εγω και λεω...'Στ'αρχιδια μου και αν το ηξερες και πολυ μιλας'
Εκει το βουλωσε.Που ξεφυτρωσε τωρα αυτη και προλαβε και κουραστηκε ας πουμε και το παιζει και τοσο βαρια απορω...
Μαντζαρου 10,Φριξου 14,26ης 52 και Αν.Γεωργιου 4 ηταν κλειστα
Βαρδαρη νεκρα εντελως.Κατι κινεζοι,κατι μαυριδεροι,κατι σουρωμενοι ρωσσοποντιοι...
Απο Μυλο μερια σχετικη κινηση διοτι γινοταν και ενας ψιλοχαμος εκει στη Φριξου στα μπουζουκια.Επισης πολυ αμαξι στη Ματζαρου εξω απο το Galla στον Σταυρακη Φωτιαδη.Κοιτα να δεις που τραβανε ακομα οι Πεμπτες.
Στα μπουρδελα παντως εμφανεστατος ο εκνευρισμος πλεον λογω αναδουλειας.
Αυτα τα λιγα και για αποψε