giamaris8
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2024
- Like
- 178
- Πόντοι
- 0
Τώρα όχι φίλε,παλιότερα έδινε άλλωστε φαίνεται από την δουλεμένη ροδέλα τηςΚάνει πρωκτικό;
Τώρα όχι φίλε,παλιότερα έδινε άλλωστε φαίνεται από την δουλεμένη ροδέλα τηςΚάνει πρωκτικό;
Η εβελινα σε ποιο σπιτακι ειναι;Προσπάθεια -μάταιη- για εβελίνα .... Από τις 7.30 μέχρι και τις 9 και κάτι ήταν φουλ τα δωμάτια με αναμονή και στην είσοδο... Οπότε μετά από 2-3 επισκέψεις για να μπω.... εγκατέλειψα...
Κατάθεση σε Ιζαμπέλα την ξανθια στο πρώτο σπιτάκι από Las Vegas (έχει μια ξανθιά και μια μελαχρινή). 50ρικο με 69. Όμορφη ξανθιά κοπέλα με ωραίο σώμα και πολύ καλό ενισχυμένο στήθος. Από υπηρεσίες τίμια. Η μελαχρινή ήταν στο μέσα σπίτι. Δεν τρελάθηκα εμφανισιακά, άρχιζε από 30.
Venus 1 μια πολύ μέτρια παρουσία αδιάφορη. Venous 2 μία ομορφούλα με πιασίματα.
Πέρασμα από έλενα από casa αλλά κάτι δεν μου έκανε κλικ να μπω, από 30 ξεκινούσε.
Έλενα ραίσα στη νικηφόρου. Έβαλε κιλά αλλά δεν με χάλασε καθόλου. Ομόρφυνε θα μπορούσα να πώ. Αν δεν είχα αδειάσει σε Ιζαμπέλα θα έμπαινα στάνταρ. Πολύ ανανεωμένη.
Στο ξύλινο, το τυπάκι το όμορφο που είδα τα χριστούγεννα.... πάλι δεν μπήκα μιας και είχε γίνει ήδη πιο πριν κατάθεση.
Στα σπιτάκια στο τέλος της νικηφόρου μετά τα paradise... Μια έτσι και έτσι στο πρώτο και μια κυριούλα στο διαγώνια πίσω, στο pimp νομίζω.
Γενικά πολύ λίγος κόσμος. Ευκαιρία για όποιον ήθελε να επιλέξει κοπέλα (εκτός της εβελίνας που ήταν φουλ). Νομίζω ότι άρχισαν να αυξάνουν τα 30αρια και πολλά 69 του 50ρικου. Βίλες και paradise δεν τολμάω να ρωτήσω τιμές.
Τριδυμα.Η εβελινα σε ποιο σπιτακι ειναι;
στο 2ο απο casa damoreΗ εβελινα σε ποιο σπιτακι ειναι;
Θεοδώρου Τσουκαλά 8Η εβελινα σε ποιο σπιτακι ειναι;
Φιλε εισαι νεος. Παλια στα μπουρδελα ειχε ενα λαστιχο απ εξω, επλενες τον πουτσο και τον εβαζες ακαποτα! χαχαΑπο τοτε που αναφεραμε οτι η εβελινα τον επερνε ακαποτα εχω παρει πολλα pm που με ρωτανε αν συνεχιζει να το κανει.....
εδω Λεμε ειναι υγιονομικη βομβα και καποιοι θελουν να την γαμησουν ακαποτα ΤΡΑΓΙΚΟ....!!!
Και πιο παλια οι πουτανες και καλα το βαζαν στο μουνι αλλα το βαζαν σε σωληνα και νομιζες γαμας. (στους πιτσιρικαδες το καναν αυτο). Αλλα η πλακα ειναι οτι τους φορουσαν και το προφυλακτικο για να φαινεται πιο αληθινο.Φιλε εισαι νεος. Παλια στα μπουρδελα ειχε ενα λαστιχο απ εξω, επλενες τον πουτσο και τον εβαζες ακαποτα! χαχα
Ηθελα να το γραψω, αλλα με προλαβε η αναφορα του παιχτη LB, οτι χτες η Εβελινα δεν εκλεινε μπουτι, αναλογη εικονα περιμενω να δω και στο σαλονι της Σοφιας.... σημερα το βραδυ, αλλιως θα παω Εβελινα.!!!!!!!!!!!!Απο τοτε που αναφεραμε οτι η εβελινα τον επερνε ακαποτα εχω παρει πολλα pm που με ρωτανε αν συνεχιζει να το κανει.....
εδω Λεμε ειναι υγιονομικη βομβα και καποιοι θελουν να την γαμησουν ακαποτα ΤΡΑΓΙΚΟ....!!!
Σιγουρα θα μιλας για εποχες πριν 30+ χρονια....εγω προλαβα απο εποχη βαρδαρη και μετα....αν γινοταν αυτο με το σωληνα δεν ξερω..Και πιο παλια οι πουτανες και καλα το βαζαν στο μουνι αλλα το βαζαν σε σωληνα και νομιζες γαμας. (στους πιτσιρικαδες το καναν αυτο). Αλλα η πλακα ειναι οτι τους φορουσαν και το προφυλακτικο για να φαινεται πιο αληθινο.
![]()
Φίλε έπαθα πλάκα! Εκθαμβωτική! Δεν ξέρω και σκέψου πως μόλις είχα γαμήσει....( Για Έλενα -Ραϊσα αναφέρομαι)Εγώ δεν ξέρω πως ήταν πριν μερικά χρόνια η Έλενα αλλά χοντρή τώρα δεν την λες
Για ποια Σοφία μιλάτε βράδυ;Ηθελα να το γραψω, αλλα με προλαβε η αναφορα του παιχτη LB, οτι χτες η Εβελινα δεν εκλεινε μπουτι, αναλογη εικονα περιμενω να δω και στο σαλονι της Σοφιας.... σημερα το βραδυ, αλλιως θα παω Εβελινα.!!!!!!!!!!!!![]()
Και εμένα Μ αρέσει αρκετάΦίλε έπαθα πλάκα! Εκθαμβωτική! Δεν ξέρω και σκέψου πως μόλις είχα γαμήσει....
Φίλε μου επειδή έχω επισκεφθεί παρα πολλές φορές την εβελίνα και πολλές από αυτές με πρόγραμματα. Από τα πλέον στανταράκια μου κάποτε και είχαμε και καλή χημεία και πολύ άνετη σχέση. Δεν αποκλείω τίποτα σε αυτή την ζωή... Αλλά το συγκεκριμένο μου φαίνεται πολύ τραβηγμενο σενάριο και δυσκολεύομαι να το πιστέψω. Ούτε μία φορά δεν άφησε περιθώριο έστω να μου περάσει από το μυαλό - και δεν είμαι του αποστειρωμένου - ότι θα καθόταν για ακάποτο. Τώρα βέβαια ο καθένας ότι θέλει πιστεύει.Σιγουρα θα μιλας για εποχες πριν 30+ χρονια....εγω προλαβα απο εποχη βαρδαρη και μετα....αν γινοταν αυτο με το σωληνα δεν ξερω..
Παντος καποιοι εχουν τρελη αγαμια για να τρεχουν στην εβελινα για ακαποτο γαμησι για λιγα λεπτα καυλας ρισκαρουν την υγεια τους....ΔΕΝ εχω λογια!!!
Η Δανάη στην επανεμφάνιση της στην Αχελώου.Ερωτηση σοβαρη προς ολους τους χυστες...ποια ηταν η ειναι η πιο χοντρη που εχει δουλεψει στα Μπουρδελα τα τελευταια 10 χρονια...;;;;;;;