Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 43 άτομα (7 μέλη και 36 επισκέπτες)

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
805
Πόντοι
7.195
Σε μια γερμανιδα τζεσυ η οποια δουλευε παρα πολυ παλια. Εσκαγε μυτι στο στουντιο με το ποδηλατο της. Νομιζω ειχε σχεση με την Μαντυ-Καντυ , κατι τετοιο. Μια μελαχροινη πολυ μουναρα! Θυμιζε πολυ την Cheryl Cole.

1739611223243.png
Η Τζέσυ ήταν μέλος της γερμανικής τριπλέτας τότε στις Βίλλες (Μάντυ-Τζέσυ-Χριστίνα), Μάντυ δεν είχα δοκιμάσει ποτέ γιατί ήταν πολύ φρόιλάιν για τα γούστα μου, οι άλλες δύο ήταν καλές, αλλά μεταξύ μας η Τζέσυ δεν μπορούσε να συγκριθεί με τη Νατάσα.

• Like
Αντιδράσεις: PL(2)

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
109
Like
13.601
Πόντοι
32.165
Ναι καταλαβα ποια λες την ειχα γαμησει μερικες φορες πολυ ομορφη κοπελα αλλα στο κρεβατι δεν εβαζε φωτιες....δεν εγινε ποτε στανταρακι μου
Εγω την επαιρνα μονο σε μεγαλο προγραμμα (τζακουζι) και πιστεψε με εβαζε φωτιες.

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
109
Like
13.601
Πόντοι
32.165
Η Τζέσυ ήταν μέλος της γερμανικής τριπλέτας τότε στις Βίλλες (Μάντυ-Τζέσυ-Χριστίνα), Μάντυ δεν είχα δοκιμάσει ποτέ γιατί ήταν πολύ φρόιλάιν για τα γούστα μου, οι άλλες δύο ήταν καλές, αλλά μεταξύ μας η Τζέσυ δεν μπορούσε να συγκριθεί με τη Νατάσα.
Συμφωνο. Μην ξεχναμε οτι η Νατασα ηταν κ πορνο σταρ καποτε.
Η μονη που μπορει να συγκριθει σε υπηρεσιες με την Νατασα και την ανακαλυψα προσφατα σε μασατζιδικο-στουντιο της αθηνας ειναι η Ηλεκτρα. Με 70 ε μπαινεις μεσα και περνας σουπερ και μαλιστα απο την 1η φορα ηταν λες και την ηξερα χρονια. Τετοιες γυναικες σπανιζουν. Γουσταρουν πουτσα και σε αυτην την δουλεια πρεπει να γουσταρεις την πουτσα για να την κανεις καλα.

Isidoro$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
13
Like
4.156
Πόντοι
746
Η Δανάη στην επανεμφάνιση της στην Αχελώου.
Αν μιλάμε για εμφανίσιμες

Αν μιλάμε για σαβουρες, αυτή η Βάσω στα τρίδυμα νομίζω κερδίζει, είτε ήταν η πιο χοντρή, είτε όχι.

Ψάχνεις για σούμο ρε παπάντζα?
ρε φιλε την ειχα ξεχασει την Βασω..2-3 φορες την εχυσσα σε μουτρα και βυζια

venomvenom

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2024
Like
41
Πόντοι
0
Γνώμη για ειρήνη Ρουμάνα πρωινή βάρδια μάγκες έχω καιρό να πάω αξίζει η πεταμένο το 30αρι;;

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
681
Πόντοι
366
Η μονη που μπορει να συγκριθει σε υπηρεσιες με την Νατασα και την ανακαλυψα προσφατα σε μασατζιδικο-στουντιο της αθηνας ειναι η Ηλεκτρα. Με 70 ε μπαινεις μεσα και περνας σουπερ και μαλιστα απο την 1η φορα ηταν λες και την ηξερα χρονια. Τετοιες γυναικες σπανιζουν. Γουσταρουν πουτσα και σε αυτην την δουλεια πρεπει να γουσταρεις την πουτσα για να την κανεις καλα.
Με τι ονομα εβγαινε πορνο σταρ η νατασα; κανενα βιντεο υπαρχει;
Η Ηλεκτρα σε ποιο στουντιο δουλευει;;

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
805
Πόντοι
7.195
Η Νατάσα στο δωμάτιο ήταν όπως στις τσόντες της και ίσως και παραπάνω με τη διαφορά ότι τότε δεν είχε τις βυζάρες της και στις τσόντες της έδινε κώλο αβέρτα...μια φορά δεν μου έδωσε κώλο..ΜΙΑ ΦΟΡΑ.

Τις τσόντες της τις είδα κάποιο καιρό αφού είχε τελειώσει ο κύκλος μαζί της και έβγαινε καπνός από τη μύτη και τα αυτιά μου.

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
2.480
Πόντοι
456
Εγω θα ελεγα:
1)Βερονικα(βασιλισσα)
2)Γκαμπριελα(βιλες)
3)Αφροδιτη(Αφρο)
4)Αμαριλυς(paradise)
5)Λαρα
Πιστευω ηταν η καλυτερη 5αδα με τη σειρα που τις εβαλα που περασε στη θεσσαλονικη απο εμφανιση και υπηρεσιες...!!!
Το πρόβλημα είναι ότι οι τα περισσότερα ονόματα τα εχουν πάρει διάφορες κοπέλες. Εκτός από Λάρα, την Τσαρίνα και Μιρελλα ολα τα άλλα είναι επαναλαμβανόμενα. από άλλεςς κοπέλες. Ξέρω πχ πέρα από την κλασική έμμα άλλες 2 που ήταν μουνάρες. Επίσης άλλες ξεκίνησαν μουνάρες κ άλλες μπαγιάτεψαν στην πορεία. Τέσπα

Μιρέλλα
Έμμα
Καρολίνα
Έλενα-Ραίσα
Λάρα

Τέσπα ανεξαρτήτου χρόνου που κάθισαν απο 3 μήνες μέχρι τώρα. (Τσαρίνα νομίζω μια φορά την είδα.... τσαρκα στα πρώτα μου βήματα λίγο πριν σταματήσει.

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
109
Like
13.601
Πόντοι
32.165
Με τι ονομα εβγαινε πορνο σταρ η νατασα; κανενα βιντεο υπαρχει;
Η Ηλεκτρα σε ποιο στουντιο δουλευει;;
https://*****/lady/ηλέκτρα-4/?id=139037
υπαρχουν βιντεο πολλα. θα σου στειλω PM
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Η Νατάσα στο δωμάτιο ήταν όπως στις τσόντες της και ίσως και παραπάνω με τη διαφορά ότι τότε δεν είχε τις βυζάρες της και στις τσόντες της έδινε κώλο αβέρτα...μια φορά δεν μου έδωσε κώλο..ΜΙΑ ΦΟΡΑ.

Τις τσόντες της τις είδα κάποιο καιρό αφού είχε τελειώσει ο κύκλος μαζί της και έβγαινε καπνός από τη μύτη και τα αυτιά μου.
τι εννοεις δεν σ εδωσε κωλο? ... περιεργο μ ακουγεται γιατι ολοι εχουμε παρει το κωλαρακι της.

paparorokas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2014
Κριτικές
19
Like
726
Πόντοι
311
Για εμένα το τοπ φαιβ ειναι1Αντριαννα Ισπανίδα 2 Άννια φρη χάους 3 Τσαρίνα 4 Νόελ Ολλανδέζα 5 Εμμανουέλα βουλγάρα αλλά σταμάτησαν όλες δυστυχώς

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
805
Πόντοι
7.195
τι εννοεις δεν σ εδωσε κωλο? ... περιεργο μ ακουγεται γιατι ολοι εχουμε παρει το κωλαρακι της.
Ε μη μου το τρίβεις τώρα :2funny:
Για εμένα το τοπ φαιβ ειναι1Αντριαννα Ισπανίδα 2 Άννια φρη χάους 3 Τσαρίνα 4 Νόελ Ολλανδέζα 5 Εμμανουέλα βουλγάρα αλλά σταμάτησαν όλες δυστυχώς
Ανδριάννα μεγάλη δύναμη...την άλλη την Ανδριάννα την μικρή που δούλεψε εκεί γύρω στο ΄15-΄16 την θυμάστε;

PL(2)

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
458
Πόντοι
21
Η τσαρινα δουλευει ακομα σε κλειστο κυκλο???....πριν λιγο καιρο την πετυχα στη λεωφορο Καραμανλη με ενα σκυλακι

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
7.588
Πόντοι
7.095
Υπερτουρμπομουναρος ήταν μια Σέρβα μαυρομαλλα στο άσπρο γωνιακό Μινώταυρου με ουρανού.
Εποχές προ Αγγελικής.
Δε θυμάμαι όνομα αλλά ήταν η πιο ωραία γκόμενα που έχω γαμησει.
Μοντέλο, ψηλή, σιλικόνη, κλασικά χωρίς ίχνος κυτταρίτιδας ως Σέρβα.
Μέσα τίμιο γαμησι.
Όχι εξωφρενικά πράγματα αλλά τίμιο.

Σε σχέση απόδοσης/εμφάνισης/ τιμής, μια Βικτώρια ξανθιά που είχε εμφανιστεί ένα διάστημα και την είχα πάρει και στο Φρίξου 15 και στο Βέγκας.
Αυτή βογκουσε αβερτα με όλους, έδινε γλωσσοφιλα κτλ κτλ.
Μια πολύ γλυκιά κοπέλα.
Εποχή κορόνα ή λίγο πριν.

Έξω τις ερωτευοσουν και τις δύο άνετα.

North people

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
3
Like
1.459
Πόντοι
201
Μηπως εννοεις Εμμανουελα ρουμανα;

North people

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
3
Like
1.459
Πόντοι
201
Κάντυ...η ψηλή με το κοντό μαλλί...8-9 χρόνια πίσω...Όχι???
Η Καντυ δουλευε στο μοναδικο στουντιο που ειχαν οι Βιλλες τοτε, το σημερινο Red Light σε αλλη μορφη, το εκαναν ανακαινιση και ανοιξαν κι αλλο διπλα.
Εκανα φοβερα γαμησια με αυτη.. μου αρεσε αρκετα, απλα δεν ηταν πριν 8-9 χρονια αλλα κοντα στα 15

Τελευταία τροποποίηση:

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
2.480
Πόντοι
456
Μηπως εννοεις Εμμανουελα ρουμανα;
Την εμανουέλα τη Βουλγάρα της αλυσίδας των σημερινών vegas και venus θα εννοει ο φίλος, τότε δούλευε συχνά στο villa erotica. Με ένα σημάδι στην κοιλιά. Ωραία γκόμενα στις αρχές με σουπερ υπηρεσιες... Μετά μεγάλωσε και αυτή . Τελευταία εμφάνιση πριν 2 χρόνια στις γιορτές των χριστουγέννων στο vegas.... Όταν η αλυσίδα άρχισε να βάράει αβέρτα τις τιμές και την περίοδο εκείνη μου ζήτησε 50 απλό από 30!!! Τώρα κάπως φαίνεται να επαναφέρει το 30ρι από 40αρι για απλό στις περισσότερες με μείωση τιμών και στα προγράμματα.

Τελευταία τροποποίηση:

North people

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
3
Like
1.459
Πόντοι
201
Την εμανουέλα τη ρουμάνα της αλυσίδας των σημερινών vegas και venus θα εννοει ο φίλος, τότε δούλευε συχνά στο villa erotica. Με ένα σημάδι στην κοιλιά. Ωραία γκόμενα στις αρχές με σουπερ υπηρεσιες... Μετά μεγάλωσε και αυτή . Τελευταία εμφάνιση πριν 2 χρόνια στις γιορτές των χριστουγέννων στο vegas.... Όταν η αλυσίδα άρχισε να βάράει αβέρτα τις τιμές και την περίοδο εκείνη μου ζήτησε 50 απλό από 30!!! Τώρα κάπως φαίνεται να επαναφέρει το 30ρι από 40αρι για απλό στις περισσότερες με μείωση τιμών και στα προγράμματα.
Μπερδευτηκα εγω, νομιζα ελεγε για την Εμμα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom