Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 43 άτομα (7 μέλη και 36 επισκέπτες)

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
2.480
Πόντοι
456
Αν και μια ξανθιά πολύ δυνατή Εμμανουέλα για κάνα τρίμηνο τρίμηνο δούλευε στα πράσινα σπιτάκια της νικηφόρου.

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
2.480
Πόντοι
456
Μπερδευτηκα εγω, νομιζα ελεγε για την Εμμα.
Στα περισσότερα ονόματα γίνεται ανακύκλωση των ονομάτων και χάνεται η μπάλα στη συνεννόηση μας. Άσε που άλλες έρχονται με διαφορετικά ονόματα όταν ξαναέρχονται ή αλλάζουν αλυσίδα.

North people

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
3
Like
1.459
Πόντοι
201
Αν και μια ξανθιά πολύ δυνατή Εμμανουέλα για κάνα τρίμηνο τρίμηνο δούλευε στα πράσινα σπιτάκια της νικηφόρου.
Πολλες οι Εμμανουελες, μια ομως ηταν το συμβολο του σεξ.

• Like
Αντιδράσεις: LB

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
7.588
Πόντοι
7.095
Και η άλλη η κούκλα κούκλα που ήταν από Βαρδάρη και στο τέλος ήταν στην κοροβαγκου η ξανθιά...πως την έλεγαν ρε γαμωτο.

North people

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
3
Like
1.459
Πόντοι
201

hyena

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
1.027
Πόντοι
81
Στο RedDiamond (νικηφόρου) η ψηλή μελαχρινή είναι τραβέλι ή γυναίκα;

iosiff

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2023
Like
513
Πόντοι
81
Εγω θυμαμαι μια Νεφελη που δουλευε στις βιλλες για λιγο κοντη ξανθια αδυνατη με τεραστια σιλικονατα βυζια και εκφυλη φατσα.....
Αυτη που λεω ειχε μπουρδελο μετα τον μυλο αριστερα που ειχε μια αλανα......μετα δουλευε σε διαφορα μπουρδελα..

Malzahar

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2018
Like
371
Πόντοι
21
γειά χαρά μάγκες!! θέλω να κάνω γλυφομουνι σε τανα αλλά φοβάμαι μην κολλήσω τίποτα, εσείς κανετε γλυφομουνι? πάντως τα βυζια τα γλύφω με τη μία δεν κρατιέμαι αλλά στο μουνι προκύπτει θέμα εάν έχει πάει πριν με πελατη και δεν έχει καθαριστεί.. να το ρισκάρω? τι λέτε?

iosiff

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2023
Like
513
Πόντοι
81
γειά χαρά μάγκες!! θέλω να κάνω γλυφομουνι σε τανα αλλά φοβάμαι μην κολλήσω τίποτα, εσείς κανετε γλυφομουνι? πάντως τα βυζια τα γλύφω με τη μία δεν κρατιέμαι αλλά στο μουνι προκύπτει θέμα εάν έχει πάει πριν με πελατη και δεν έχει καθαριστεί.. να το ρισκάρω? τι λέτε?
Κανε τον σταυρο σου και πανε..

thiseas

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
42
Like
1.171
Πόντοι
6.835
Μετά από σειρά αποτυχημένων προσπαθειών επιτέλους πέτυχα κάτι καλό. Απευθύνομαι στους φαν των λατίνων, γιατι γενικά διαβάζω πιο πολλά αρνητικά σχόλια για λατίνες εδώ μεσα. Εγώ πάντως είμαι μεγάλος φαν.
Inside Μαρία από Κολομβία. Μινιόν κορμακι αλλά με ωραίο βυζάκια φυσικά και κολομβιανο κωλαράκι για μπατσες. Όχι την κλασσική κωλαρα που έχουν οι λατινες αλλά ωραίο μέγεθος ανάλογο του σώματος της. Υπηρεσίες πολύ καλές πιπα και σεξ με καλή συμμετοχή. Καλή διάθεση που μάλλον σε καποιο βαθμο οφείλεται σε αλκοόλ αν μυρισα σωστα. Αρχικά πήγαινα δίπλα στο σεξ εντ δε σιτι να πετύχω την Άννα που ειναι στάνταρακι αλλά νομίζω βρήκα νέο. Θα ξαναδοκίμασω για να σιγουρευτώ.

Papatzhs69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Like
4.606
Πόντοι
456
εσυ αδερφε εισαι για την αννιτα πανια.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom