You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 87K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 43 άτομα (7 μέλη και 36 επισκέπτες)
Στα περισσότερα ονόματα γίνεται ανακύκλωση των ονομάτων και χάνεται η μπάλα στη συνεννόηση μας. Άσε που άλλες έρχονται με διαφορετικά ονόματα όταν ξαναέρχονται ή αλλάζουν αλυσίδα.Μπερδευτηκα εγω, νομιζα ελεγε για την Εμμα.
North people
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2025
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.459
- Πόντοι
- 201
Πολλες οι Εμμανουελες, μια ομως ηταν το συμβολο του σεξ.Αν και μια ξανθιά πολύ δυνατή Εμμανουέλα για κάνα τρίμηνο τρίμηνο δούλευε στα πράσινα σπιτάκια της νικηφόρου.
North people
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2025
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.459
- Πόντοι
- 201
Προμηθεως; Καρμεν.Και η άλλη η κούκλα κούκλα που ήταν από Βαρδάρη και στο τέλος ήταν στην κοροβαγκου η ξανθιά...πως την έλεγαν ρε γαμωτο.
gagarin
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 7.588
- Πόντοι
- 7.095
Είχαμε Βερόνικα?Προμηθεως; Καρμεν.
Θα σκάσω ρε πουστη...ξανθιά, κούκλα.
North people
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2025
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.459
- Πόντοι
- 201
Καρμεν ρουμανα, μεγαλα βυζια!Είχαμε Βερόνικα?
North people
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2025
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.459
- Πόντοι
- 201
Βερονικα ουκρανεζα, μικρα βυζια!Είχαμε Βερόνικα?
και Βερόνικα καθαρόαιμο άλογο εκ Βουλγαρίας..Βερονικα ουκρανεζα, μικρα βυζια!
plutarxos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 681
- Πόντοι
- 366
Που δουλευει τωρα η Βερονικα;και Βερόνικα καθαρόαιμο άλογο εκ Βουλγαρίας..
Ξερει κανεις;;
Μηπως λες την Νεφελη μια Ελληνιδα?Και η άλλη η κούκλα κούκλα που ήταν από Βαρδάρη και στο τέλος ήταν στην κοροβαγκου η ξανθιά...πως την έλεγαν ρε γαμωτο.
η βερόνικα δούλεψε κάνα χρόνο στο venus και έριξε μαύρη πέτρα πίσω της...Που δουλευει τωρα η Βερονικα;
Ξερει κανεις;;
Εγω θυμαμαι μια Νεφελη που δουλευε στις βιλλες για λιγο κοντη ξανθια αδυνατη με τεραστια σιλικονατα βυζια και εκφυλη φατσα.....Μηπως λες την Νεφελη μια Ελληνιδα?
Αυτη που λεω ειχε μπουρδελο μετα τον μυλο αριστερα που ειχε μια αλανα......μετα δουλευε σε διαφορα μπουρδελα..Εγω θυμαμαι μια Νεφελη που δουλευε στις βιλλες για λιγο κοντη ξανθια αδυνατη με τεραστια σιλικονατα βυζια και εκφυλη φατσα.....
Malzahar
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2018
- Like
- 371
- Πόντοι
- 21
γειά χαρά μάγκες!! θέλω να κάνω γλυφομουνι σε τανα αλλά φοβάμαι μην κολλήσω τίποτα, εσείς κανετε γλυφομουνι? πάντως τα βυζια τα γλύφω με τη μία δεν κρατιέμαι αλλά στο μουνι προκύπτει θέμα εάν έχει πάει πριν με πελατη και δεν έχει καθαριστεί.. να το ρισκάρω? τι λέτε?
Κανε τον σταυρο σου και πανε..γειά χαρά μάγκες!! θέλω να κάνω γλυφομουνι σε τανα αλλά φοβάμαι μην κολλήσω τίποτα, εσείς κανετε γλυφομουνι? πάντως τα βυζια τα γλύφω με τη μία δεν κρατιέμαι αλλά στο μουνι προκύπτει θέμα εάν έχει πάει πριν με πελατη και δεν έχει καθαριστεί.. να το ρισκάρω? τι λέτε?
thiseas
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 42
- Like
- 1.171
- Πόντοι
- 6.835
Μετά από σειρά αποτυχημένων προσπαθειών επιτέλους πέτυχα κάτι καλό. Απευθύνομαι στους φαν των λατίνων, γιατι γενικά διαβάζω πιο πολλά αρνητικά σχόλια για λατίνες εδώ μεσα. Εγώ πάντως είμαι μεγάλος φαν.
Inside Μαρία από Κολομβία. Μινιόν κορμακι αλλά με ωραίο βυζάκια φυσικά και κολομβιανο κωλαράκι για μπατσες. Όχι την κλασσική κωλαρα που έχουν οι λατινες αλλά ωραίο μέγεθος ανάλογο του σώματος της. Υπηρεσίες πολύ καλές πιπα και σεξ με καλή συμμετοχή. Καλή διάθεση που μάλλον σε καποιο βαθμο οφείλεται σε αλκοόλ αν μυρισα σωστα. Αρχικά πήγαινα δίπλα στο σεξ εντ δε σιτι να πετύχω την Άννα που ειναι στάνταρακι αλλά νομίζω βρήκα νέο. Θα ξαναδοκίμασω για να σιγουρευτώ.
Inside Μαρία από Κολομβία. Μινιόν κορμακι αλλά με ωραίο βυζάκια φυσικά και κολομβιανο κωλαράκι για μπατσες. Όχι την κλασσική κωλαρα που έχουν οι λατινες αλλά ωραίο μέγεθος ανάλογο του σώματος της. Υπηρεσίες πολύ καλές πιπα και σεξ με καλή συμμετοχή. Καλή διάθεση που μάλλον σε καποιο βαθμο οφείλεται σε αλκοόλ αν μυρισα σωστα. Αρχικά πήγαινα δίπλα στο σεξ εντ δε σιτι να πετύχω την Άννα που ειναι στάνταρακι αλλά νομίζω βρήκα νέο. Θα ξαναδοκίμασω για να σιγουρευτώ.
Papatzhs69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2024
- Like
- 4.606
- Πόντοι
- 456
εσυ αδερφε εισαι για την αννιτα πανια.....γειά χαρά μάγκες!! θέλω να κάνω γλυφομουνι σε τανα αλλά φοβάμαι μην κολλήσω τίποτα, εσείς κανετε γλυφομουνι? πάντως τα βυζια τα γλύφω με τη μία δεν κρατιέμαι αλλά στο μουνι προκύπτει θέμα εάν έχει πάει πριν με πελατη και δεν έχει καθαριστεί.. να το ρισκάρω? τι λέτε?
North people
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2025
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.459
- Πόντοι
- 201
Δεν την θυμαμαι.και Βερόνικα καθαρόαιμο άλογο εκ Βουλγαρίας..
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 13K
- Απαντήσεις
- 180
- Εμφανίσεις
- 36K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις