North people
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2025
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.614
- Πόντοι
- 206
Δεν την θυμαμαι.και Βερόνικα καθαρόαιμο άλογο εκ Βουλγαρίας..
Δεν την θυμαμαι.και Βερόνικα καθαρόαιμο άλογο εκ Βουλγαρίας..
Φιλε εμενα μου αρεσε πολυ η κωλαρα της.Μετά από σειρά αποτυχημένων προσπαθειών επιτέλους πέτυχα κάτι καλό. Απευθύνομαι στους φαν των λατίνων, γιατι γενικά διαβάζω πιο πολλά αρνητικά σχόλια για λατίνες εδώ μεσα. Εγώ πάντως είμαι μεγάλος φαν.
Inside Μαρία από Κολομβία. Μινιόν κορμακι αλλά με ωραίο βυζάκια φυσικά και κολομβιανο κωλαράκι για μπατσες. Όχι την κλασσική κωλαρα που έχουν οι λατινες αλλά ωραίο μέγεθος ανάλογο του σώματος της. Υπηρεσίες πολύ καλές πιπα και σεξ με καλή συμμετοχή. Καλή διάθεση που μάλλον σε καποιο βαθμο οφείλεται σε αλκοόλ αν μυρισα σωστα. Αρχικά πήγαινα δίπλα στο σεξ εντ δε σιτι να πετύχω την Άννα που ειναι στάνταρακι αλλά νομίζω βρήκα νέο. Θα ξαναδοκίμασω για να σιγουρευτώ.
Αν φοβασαι μην το κανεις, μπορει και μονο με την ιδεα οτι κολλησες κατι μετα να αρρωστησεις.γειά χαρά μάγκες!! θέλω να κάνω γλυφομουνι σε τανα αλλά φοβάμαι μην κολλήσω τίποτα, εσείς κανετε γλυφομουνι? πάντως τα βυζια τα γλύφω με τη μία δεν κρατιέμαι αλλά στο μουνι προκύπτει θέμα εάν έχει πάει πριν με πελατη και δεν έχει καθαριστεί.. να το ρισκάρω? τι λέτε?
Ναι οντως η Τζοανα ηταν, και τωρα μου φανηκε πιο εντυπωσιακη απο την πρωτη φορα που την ειδα. Φοραει και αυτα τα πορνογυαλλια αλλα δεν εχω διαβασει καποια κριτικη εσυ την εχεις δοκιμασει?Φιλε εμενα μου αρεσε πολυ η κωλαρα της.
Θελω να δοκιμασω πολλες αυτην την περιοδο, αλλιως θα περνουσα μαζι της. Λογικα διπλα θα ειδες την Τζοανα!
Γαργαρες με φαντα μπλε φυσικα, και εισαι οκ, μετα την πραξη εννοειται....γειά χαρά μάγκες!! θέλω να κάνω γλυφομουνι σε τανα αλλά φοβάμαι μην κολλήσω τίποτα, εσείς κανετε γλυφομουνι? πάντως τα βυζια τα γλύφω με τη μία δεν κρατιέμαι αλλά στο μουνι προκύπτει θέμα εάν έχει πάει πριν με πελατη και δεν έχει καθαριστεί.. να το ρισκάρω? τι λέτε?
Αυτο το προαισθημα ειχα και εγω.. Και για αυτο αποφευγω συνηθως κοριτσια παρομοιας εμφανισης..Γιατι δε χρειαζονται καλες υπηρεσιες για να εχουν πελατεια..η εμφανιση τους ειναι αρκετη..ενω μια πιο ωριμη με περασμενα τα 40 θα προσπαθησει πολυ πολυ περισσοτερο να σε ικανοποιησει συνηθως.. Μετα απο αυτο που μου ειπες θα το σκεφτω σοβαρα αν αξιζει να περασω μαζι της..φίλε μου λογικά είναι η ίδια.
παραθέτω την εμπειρία που είχα εγώ πριν αρκετό καιρό.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης - Page 3970 - bourdela.com forum
Συναδελφοι γεια σας Η σημερινη κατασταση (μεσημέρι) στα σπιτια της Θεσνικης εχει ως εξης - τα ευχαριστα νέα που μπορω να επιβεβαι'ώσω και εγω είναι οτι τα σπιτια ξανα ανοιξαν - σημερα λειτουργουσαν καμια 10αρια. Και τα πολυ καλα νεα ειναι οτι επεστρεψε και το αστερακι μας - για μενα ανηκει...www.bourdela.com
Πριν 2-3 χρόνια βένους. Γύρω στο 1.80, καστανή, μακρύ μαλλί, καυλόφατσα, βυζί πολύ μέτριο αλλά όλο το υπόλοιπο κορμί κόλαση. Δούλευε ένα καλοκαίρι σχεδόν πάντα ίδια βάρδια με μια Καρολίνα ξανθιά μουνάρα (που σε έβαζε να κάνεις ντουζ μαζί της υποχρεωτικα.... Λογικά για να βεβαιωθεί ότι είσαι καθαρός) και μια τρίτη και καταιδρωμένη κοπελίτσα που έπαιζε μπαλαντερ... Δεν ξέρω αν όποια τύχαινε με αυτό το δίδυμο έκανε σεφτέ στη βάρδια της... Ίσως το καλύτερο εμφανισιακά δίδυμο που έχω πετύχει και από υπηρεσίες πολύ τίμιες.Δεν την θυμαμαι.
αν δεν κάνεις γλυφομούνι σε σεξεργάτρια είναι σαν να τρως χωριάτικη χωρις ελιές και φέτα...γειά χαρά μάγκες!! θέλω να κάνω γλυφομουνι σε τανα αλλά φοβάμαι μην κολλήσω τίποτα, εσείς κανετε γλυφομουνι? πάντως τα βυζια τα γλύφω με τη μία δεν κρατιέμαι αλλά στο μουνι προκύπτει θέμα εάν έχει πάει πριν με πελατη και δεν έχει καθαριστεί.. να το ρισκάρω? τι λέτε?
Αμαριλυς που ήταν στα paradise το 2019 τυχεροί όσοι την προλάβαμε τότε αν και στο δωμάτιο δεν έκανε και τρέλα πράγματα... πραγματικό μοντέλο έμοιαζεΕγω θα ελεγα:
1)Βερονικα(βασιλισσα)
2)Γκαμπριελα(βιλες)
3)Αφροδιτη(Αφρο)
4)Αμαριλυς(paradise)
5)Λαρα
Πιστευω ηταν η καλυτερη 5αδα με τη σειρα που τις εβαλα που περασε στη θεσσαλονικη εμφανιση και υπηρεσιες...!!!
Τα βυζια που τα γλύφεις παίζει να είναι πιο βρώμικα απ το μουνί γιατί το ....λιγότερο τα πιάνουν και τα γλύφουν όλοι ή σχεδόν όλοι. Εγώ πάντως όχι μόνο γλυφομούνι αλλά και γλυφοκώλι κάνω.γειά χαρά μάγκες!! θέλω να κάνω γλυφομουνι σε τανα αλλά φοβάμαι μην κολλήσω τίποτα, εσείς κανετε γλυφομουνι? πάντως τα βυζια τα γλύφω με τη μία δεν κρατιέμαι αλλά στο μουνι προκύπτει θέμα εάν έχει πάει πριν με πελατη και δεν έχει καθαριστεί.. να το ρισκάρω? τι λέτε?
Και ήτανε το ίδιο μουνάρα ακόμη;η βερόνικα δούλεψε κάνα χρόνο στο venus και έριξε μαύρη πέτρα πίσω της...
Θυμάμαι το μουνι της Καρολίνας είχε την ωραιότερη γεύση από όλες τις γυναίκες που έχω γλύψει.Πριν 2-3 χρόνια βένους. Γύρω στο 1.80, καστανή, μακρύ μαλλί, καυλόφατσα, βυζί πολύ μέτριο αλλά όλο το υπόλοιπο κορμί κόλαση. Δούλευε ένα καλοκαίρι σχεδόν πάντα ίδια βάρδια με μια Καρολίνα ξανθιά μουνάρα (που σε έβαζε να κάνεις ντουζ μαζί της υποχρεωτικα.... Λογικά για να βεβαιωθεί ότι είσαι καθαρός) και μια τρίτη και καταιδρωμένη κοπελίτσα που έπαιζε μπαλαντερ... Δεν ξέρω αν όποια τύχαινε με αυτό το δίδυμο έκανε σεφτέ στη βάρδια της... Ίσως το καλύτερο εμφανισιακά δίδυμο που έχω πετύχει και από υπηρεσίες πολύ τίμιες.
Πολύ ωραία όλη η αναφορά σου. Μπράβο! Αυτό το σπιτάκι απέναντι απ το ΚΤΕΛ Πιερίας που ήταν η Βερονικα αλλά και το δίπλα με το υπόστεγο που ήταν η Τζούντι, η Ήρα, η Μιρέλα, η Νατάσα, όπως και το άλλο το γωνιακό που είχε κυρίως μικροκαμωμενες ήταν μαγαζιά αλυσιδα μεταξύ τους και θυμάμαι είχε τα καλύτερα μουνιά. Το μεσαίο ηταν κλειστό και ανά διαστήματα το ανοίγανε και ένα διάστημα δούλευε μια Γερμανίδα που γύρισε πορνό ταινίες και έδειχνε μέσα τσόντες με τον εαυτό της.H πιο ωραία ήταν μια Ολλανδέζα μαυρομαλα που δούλευε στα δίδυμα στο πρώτο που ήταν απέναντι από τα ΚΤΕΛ Πιερίας.
Δεν θυμάμαι όνομα.
Επίσης ακριβώς δίπλα πάλι συμπτωματικά απέναντι από τα ΚΤΕΛ Πιερίας ήταν η Νατάσα ουκρανεζα , ξανθιά ωραία γυναίκα με ωραία πόδια ,φοβερό κορμί.
Ήμουν ερωτευμένος με αυτή τη γυναίκα τότε......πρέπει να έφυγε γύρω στο 2006-2007.
Επίσης η Σάρα που δούλεψε Μάντζαρου και λίγο πιο κάτω από το αλουμινατο.Αλλα η Σάρα ήταν για αυτούς που γουστάρουν μπαμπατσικες, ιδιαίτερα μετά από κάποιους μήνες εξελίχθηκε ........
Η Κάντυ ήταν επίσης πολύ ωραίο κορίτσι και είχε και φοβερή συμπεριφορά....Να είναι καλά.
Η Τζάστιν η Ολλανδέζα ήταν μουναρα όταν την πρωτοείδα στο μπελ αμι από πάνω στην Ανδρέου Γεωργίου 4.Προς το τέλος της πριν μερικά χρόνια εξελίχθηκε σε μιλφαρα,αλλά δεν έκανε κάτι ακραίο η να προσφερε κάτι περισσότερο.επισης στην Ανδρέου Γεωργίου στο μαγαζί που δούλευε η Τζάστιν ήταν και μια σουηδέζα,πολύ ωραίο μουνι και φοβερή μέσα.....
Προσωπικά είχα κι άλλες να αναφέρω,αλλά αν σας γράψω πως με την Αντριάνα την κομοδίνο.....Πούλου περνούσα φοβερά ή την Νάστια την ουκρανεζα που ξεκίνησε από το στούντιο απέναντι από το Πόρτο το ξενοδοχείο,δίπλα στο πλατινουμβκαι τελευταία την πέτυχα στο Κεφαλληνίας στο στουντιο Αφροδίτη,σε εκείνο δούλεψε τελευταία και η ..... Νεφέλη ή οποία όταν ήταν στο Βαρδάρη είχε κωλαρα πραγματικά,από εκεί πέρασε και η Άννα Μαρία από την Αλβανία αλλά δήλωνε Ελληνίδα,και η Εμμανουέλα η Πατρινιά επίσης ίδια καταγωγή με Νεφέλη και Άννα Μαρία.
Η Νοέλ που αναφέρθηκε και δούλεψε πίσω από το Καψής σε εκείνα τα μαγαζιά ήταν επίσης φοβερή,φοβερή συμπεριφορά ωραία κοπέλα,ωραίες υπηρεσίες,αλλά και αυτή με λίγα παραπάνω κιλά....Η Βερόνικα ήταν ωραίο κορμί στο Βαρδάρη και φυσικά στο Βαρδάρη πέρασαν πολλές ωραίες γυναίκες .
Αυτη η Βερόνικα είναι next gen. Για άλλη Βερόνικα μιλάμε. Αυτή που λέω εγώ ήταν 25-30. Δυστυχώς η μπουρδελοιστορία μου άρχισε μεσα του 2017. Τα σπιτάκια της σαπφούς κ πίσω από capsis και κάποια τελευταία στα λαδαδικα ως έφηβος τα θυμάμαι ...Και ήτανε το ίδιο μουνάρα ακόμη;
Η Αμαριλυς ηταν ισως η ομορφοτερη κοπελα που περασε απο τα στουντιο...κορμι/προσωπο καθαρο 10αρι!!!......απο υπηρεσιες ηταν λιγο ξεπετα τις πρωτες φορες που την πηρα μετα πρεπει να με συμπαθησε και απο ενα σημειο και μετα καναμε πολυ δυνατο σεξ με παθος....βρεθηκαμε και 2-3 φορες εκτος στουντιο πηγαμε για φαγητο και μετα σεξ ολο το βραδυ(χωρις λεφτα φυσικα).....οταν της ειπα πως ειμαι παντρεμενος με μπλοκαρε απο παντου και μετα απο λιγο σταματισε απο τα μπουρδελα και χαθηκε....Αμαριλυς που ήταν στα paradise το 2019 τυχεροί όσοι την προλάβαμε τότε αν και στο δωμάτιο δεν έκανε και τρέλα πράγματα... πραγματικό μοντέλο έμοιαζε
Αν κερασε και το φαγητο εισαι μεγαλος παιχτης.Η Αμαριλυς ηταν ισως η ομορφοτερη κοπελα που περασε απο τα στουντιο...κορμι/προσωπο καθαρο 10αρι!!!......απο υπηρεσιες ηταν λιγο ξεπετα τις πρωτες φορες που την πηρα μετα πρεπει να με συμπαθησε και απο ενα σημειο και μετα καναμε πολυ δυνατο σεξ με παθος....βρεθηκαμε και 2-3 φορες εκτος στουντιο πηγαμε για φαγητο και μετα σεξ ολο το βραδυ(χωρις λεφτα φυσικα).....οταν της ειπα πως ειμαι παντρεμενος με μπλοκαρε απο παντου και μετα απο λιγο σταματισε απο τα μπουρδελα και χαθηκε....
Οχι, ειναι ομως μεσα στην λιστα.Ναι οντως η Τζοανα ηταν, και τωρα μου φανηκε πιο εντυπωσιακη απο την πρωτη φορα που την ειδα. Φοραει και αυτα τα πορνογυαλλια αλλα δεν εχω διαβασει καποια κριτικη εσυ την εχεις δοκιμασει?