Σήμερα έκανα ακόμη μια απέλπιδα προσπάθεια να βρω τη Μαιρούλα αλλά βγήκε άκαρπη.
Πέρασα πρωί, ξαναπέρασα απόγευμα αλλά τίποτα, κλειστό με κλειδαριά το κατάστημα.
Μαζί του είναι κλειστό και το έτερο της Προμηθέως που ξανάνοιξε το Προμηθέως 14.
Το απόγευμα μάλιστα πάρκαρα κιόλας και μπήκα στο Προμηθέως 25 μπας και βρω καμιά Ειρήνη, αλλά δυστυχώς δούλευε πρωινή βάρδια. Δυστυχώς το κακό ήταν ότι δεν ήξερε η μαντάμ να μου πει τη επόμενη βάρδια της. :S Λίγος προγραμματισμός κύριοι δεν βλάπτει. Υπηρεσία ήταν κάποια Εμμανουέλλα μελαχρινή στιλάτη με ωραίο κολαράκι, στα υπ΄ όψιν.
Έφυγα και πήγα κατά Μύλο μεριά, πέρασα από το Νικ. Ουρανού 26, εκεί υπηρεσία ήταν η Μιρέλλα όχι η μοντέλα η άλλη με τα ωραία ζουμπουρλούδικα μπουτάκια, δεν πέρασα αλλά κάποια φορά θα την ξανατιμήσω.
Μετά πέρασα από το Φρίξου 14 που ήξερα στάνταρ ότι δουλεύει η Τζέσικα η καινούργια που πέρασε και λίγο από το Λαφαμ. Περίμενα στο σαλόνι με καμιά 4 συναθλητές ακόμη και όταν αποχώρησαν όλοι,και μείναμε οι διό μας ακολούθησε ο εξής διάλογος με την μαντάμ.
- Μαντάμ : Θέλεις να σου πω τα προγράμματα ?
- Gameover : Το απλό πόσο κάνει.
- Μαντάμ : 40 ευρώ.
- Gameover : Με 30 γίνεται.???
- Μαντάμ : Γίνεται !!!!!!!! :o :o :o (Απάντηση σε χρόνο dt, χωρίς υπεκφυγές)
Έτσι πέρασα με το απλό των 30 ευρώ,
που αν δεν μου το έδινε θα την κοπανούσα με ελαφρά πηδηματάκια.
Για να είμαι ειλικρινής είχα διαβάσει από κάποιον συναθλητή εδώ στο site ότι σε όλα τα καταστήματα στη Θεσσαλονίκη περνάει με 30 ευρώ και έχει καταργήσει το 40αρι, δεν θυμάμαι ποιος ήταν, άλλα όποιος και να ήταν να ξέρει ότι σήμερα με βοήθησε.
Αν τον θυμάται κανείς ας τον πει ποιος είναι.
Λεπτομέρειες για την συνεύρεση σε κριτική που θα ακολουθήσει.
gameover καλημερα..............
κ σε ολουσ βεβαια!!
εγω ειμαι αυτος που πσαχνεις!!
κ μαλιστα το εκανα με την χριστηνα τωρα τελευταια!!!
εγω 40 ξανα με τιποτα..........
δεν ξανα κλαιω τα λεφτα μου σαν μερικουσ μερικους!!