bprelli_13
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Επειδή δεν πολύ κατάλαβα και τρίβω τα μάτια μου μήπως διάβασα κάτι λάθος,έσκασε μύτη κινεζάκι?Είναι αλήθεια?Τι βάρδια είναιξέρει κανείς? για να πάω για ένα test drive αύριο
Επειδή δεν πολύ κατάλαβα και τρίβω τα μάτια μου μήπως διάβασα κάτι λάθος,έσκασε μύτη κινεζάκι?Είναι αλήθεια?Τι βάρδια είναιξέρει κανείς? για να πάω για ένα test drive αύριο
Ευχαριστώ φίλε μου για την πληροφορία,μάλλον αύριο θα έρθω Σαλόνικα να δω τι παίζει!!!Αλλά ψιλομπερδεύτηκα γιατί κάποιος πιο πρίν έλεγε ότι το κινεζάκι είναι ή ανορθόγραφο ή προμηθέως 14!Είναι κάπου μόνιμα σπίτάκι,βάρδια?Σε ευχαριστώ πάντως!!!Πράγματι παίζει κινεζάκι, δούλευε σήμερα το απόγευμα στο Ταντάλου 14, πάντως δεν είναι κάτι το φοβερό, λεπτούλα, συμπαθυτική φάτσα, χαμογελαστή, με ανύπαρκτο βυζί και άχρωμο κόλο, μιλούσε και σπαστά Ελληνικά.
Εμένα δεν μου έκανε κλικ, μόνο για καθαρά συλλεκτικούς λόγους ίσως κάποια στιγμή της έριχνα ένα. ;)
Ευχαριστώ φίλε μου για την πληροφορία,μάλλον αύριο θα έρθω Σαλόνικα να δω τι παίζει!!!Αλλά ψιλομπερδεύτηκα γιατί κάποιος πιο πρίν έλεγε ότι το κινεζάκι είναι ή ανορθόγραφο ή προμηθέως 14!Είναι κάπου μόνιμα σπίτάκι,βάρδια?Σε ευχαριστώ πάντως!!!
Καλό βόλι, και αναμένουμε κριτική. ;)
αν ανοιξαν κανονικα(και δε σηκωσαν την επανασταση απο μονα τους)ειναι λογικο μετα απο τοσους μηνες να ψαχνονται μεχρι να βρουν την καταλληλη ομαδα.Στο μπλε ας πουμε θα ηταν φοβερη κινηση να επιστρεψει η Νταϊανα ή η ξανθια ΒικυΤι συμβαίνει ?
Από την απογευματινή μου γύρα.
Το σπιτάκι της Μαιρούλας κλειστό με λουκέτο από το πρωϊ. Ίσως να ήταν κλειστό και χθες όλη μέρα μιας και κανένας δεν επιβεβαίωσε ότι ήταν ανοικτό.
Η Μαιρούλα έχει τα ρούχα της, ή κάτι άλλο συμβαίνει.?
Ίσως ο Maanes να μας φωτίσει λίγο μιας και είναι ο μόνος που την συνάντησε.
Το Ταντάλου 14 που άνοιξε τις προάλλες, κλειστό και πάλι.
Δεν υπάρχουν κορίτσια διαθέσιμα?
Χθες πάντως ήταν ανοικτό και δούλευε εκεί η Κινεζούλα.
Προμηθεως 25 πηγες καθολου?Πετυχες καθολου την Ειρηνη?
δουλευει εναλλαξ με την Αννα οπως μου ειπε η βραδυνη τσατσα.Λιγες μερες πρωι μεχρι τις 16.00 και λιγες μερες απο 16.00-23.00Σήμερα δεν πέρασα, είχα περάσει όμως την περασμένη Παρασκευή και την περασμένη Δευτέρα και δεν την βρήκα. Και τις 2 φορές ήταν η Άννα.
Το κακό είναι ότι δεν σου λένε πότε θα δουλέψει.
Πάντως μια τσατσά μου είπε ότι γύρισε και μάλιστα έκανε και 2 μεροκάματα.
Από τότε που διάβασα την κριτική σου για αυτήν την έχω στοχεύσει αλλά ούτε να την δω δεν τα κατάφερα .
δουλευει εναλλαξ με την Αννα οπως μου ειπε η βραδυνη τσατσα.Λιγες μερες πρωι μεχρι τις 16.00 και λιγες μερες απο 16.00-23.00