Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 53 άτομα (1 μέλη και 52 επισκέπτες)

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Στουντιο αναφορα μπας και παω πουθενα αλλα δε με βλεπω ... φοβαμαι οτι η μπουρδελο σχεση μας φτανει στο τελος της  :-

Μαντζάρου Σαρα ( λες να παω ? )  :think:
52 Ρεβεκκα Ρωσοπουλου ( σερι απο χθες το πρωι ? θα την παλευει ... μπα)
Λα φαμ Μαρια Σλοβακιδου ( εεεχμμμ  ξερω γω... παλι ? )
Κωλέττη Εφη Στανταροπουλου (  :cheesy: )
Κώττα Βαννεσα Τζιελιδου  :idiot:
Φρίξου 14 Αννιτα ξανθοπουλου  :-
Φρίξου 9 Τζεσυ πατατοπουλου (λεει το σιτε)  :S
Λουξ Σαμπρινα , το βραδυ Λινα ( no thanks )
Ουρανού 26 Αλεξανδρα ? ( δεν εχουν τηλεφωνο)  :S :S :S
Ερημίτη Μαλλον Ναντια ( δεν εχουν τηλεφωνο)
Τσιρκο - Saal  δεν πηρα

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
στο 26 μαλλον θα ειναι η ελληνιδα μιλφ τζενη......δεν ξερω εντος αν αξιζει

σαρα να πας για την εμπειρια που δεν την εχεις παρει αποτι θυμαμαι....

boobssucker

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
274
Πόντοι
36
κατεχακη παιζει να ναι και η ειρηνη διπλοβαρδια....πεσμενη η δουλεια κανουν και διπλες βαρδιες τα κοριτσια....
Συναδελφοι,καποιος μπορει να μου περιγραψει την Ειρηνη?Μην τραβιεμαι αδικα...Εχω ακουσει για μεγαλα βυζια?Ισχυει?Σε σχεση μεΑφρουλα (το στηθος?)Αδυνατη?Γεματη?

Maximiliano

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
53
Like
4.263
Πόντοι
6.817
Συναδελφοι,καποιος μπορει να μου περιγραψει την Ειρηνη?Μην τραβιεμαι αδικα...Εχω ακουσει για μεγαλα βυζια?Ισχυει?Σε σχεση μεΑφρουλα (το στηθος?)Αδυνατη?Γεματη?

καμια σχεση! μικρο στηθος. μεγαλουλα ηλικιακα αλλα δεν της φαινεται. γεματα μπουτακια και κωλος, οχι παχυα ουτε πολυ αδυνατη.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
την περιεγραψα στο ρεπορτ....πιο μικρο το βυζι....καμια σχεση με αφρο οπτικα τουλαχιστον.....μπουταρες,προς το κοντοπουτανο,γυμνασμενο σωματακι....

boobssucker

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
274
Πόντοι
36
το κυνηγι της σιμονας συνεχιζεται....μια μικρη αναφορα..οτι μπορεσα....
κατεχακη 13 η νατασσα για μενα αδιαφορη εντελως..φυσικα δεν ξερω τι κανει μεσα..μιλω μονο για εμφανιση
[glow=red,2,300]ματζαρου 14(πρωην 10) ειρηνη ωραια κοπελα μπορω να πω..τουμπανο βυζι..αλλα δεν με τραβηκσε να μπω..η τσατσα εγγυηθηκε τα λεφτα μας πισω.[/glow]
σαπφους 5 βερονικα
σαπφους 7 μιρελλα ,σωματαρα ομως η ατιμη ε???
σαπφους 8 μια με ουρα τα μαλλια ψηλη καλουτσικο κορμι..καστανη..η τσατσα δεν ελεγε ονομα..επρεπε να  την ανακρινω μαλλον...
τανταλου 14 η αλισια.πρωτη φορα την ειδα μου αρεσε αρκετα..ειχα διαασει κ καποιες καλουτσικες κριτικες κ μπηκα για καταδρομικη.στα 30 το απλο(το οποιο κ μπηκα) 40 χαλαρο 50 μασαζ 60 σεξ σοου 70 το 69, 80 κωλαρακι(φτηηνο κ καλο δεν ξερω αν ειναι πηγαδι ομως)και 100 ολα μαζι.πολυ καλες εντυπωσεις παιδια...το μονο αρνητικο οτι στα 4 οταν σφυροκοπουσα μου ελεγε πως ποναει κ να κανω λιγο πιο σιγα..παντως να πω την αληθεια φανηκεπως δεν ελεγε ψεματα...εγω παντως την πιστεψα...θα ανεβασω κ κριτικη φυσικα...
να πω οτι παρατηρησα το εξης τανταλου 9 ειχε λουκετο απ εξω οπως παντα αλλα απο μεσα ειχε φωτα αναμμενα δεν ξερω τι γινεται ...νομιζω πως ειδα καλα...
αυτα λοιπον..

E ,ποια ειρηνη ειναι αυτη?

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Κατεχακη και μαντζαρου πρεπει να ειναι γραμμενα αναποδα  :-

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
προφανως απο λαθος γραφτηκαν αναποδα τα σπιτια.....παντως τουμπανο εγω δεν ειδα αλλα με μια ματια στο σαλονι και γυριζοντας εικοσι σπιτια δεν μπορω να παρω και ορκο....ενα καλο βυζακι φαινοταν.....

τωρα η βανεσα πχ η ψηλη στην ρουλια κωττα μαλιστα...απο κοντα που πηγα και το πιασα κιολας ειναι βυζαρα....αλλα δεν την συνιστω για αλλους λογους....

notorius

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2009
Κριτικές
18
Like
169
Πόντοι
11
Η αντριαννα στο βιλα αξιζει η μονο εμφανιση?

Εγγρ.
3 Αυγ 2010
Κριτικές
20
Like
8
Πόντοι
11
@ notorious:

Γούστα είναι αυτά.
Εγώ δεν ξετρελάθηκα.
Η κοινή γνώμη,απ ότι κατάλαβα,τη θεωρεί ικανοποιητική.
Είναι πρόθυμη και ευδιάθετη,αλλά προσπάθησε να μην πας σε μέρα κ ώρα αιχμής γιατί θα είναι βιαστική.
Να ξέρεις όμως ότι απο κοντά χάνει λίγο σε εμφάνιση.
Κ το σώμα της δεν είναι τόσο σφιχτό όσο περιμένεις (εκτός απο τα βυζιά που είναι πέτρα!)

Εγγρ.
3 Αυγ 2010
Κριτικές
20
Like
8
Πόντοι
11
Πάντως τζό μου κάνει εντύπωση που λες ότι παραιτείσαι, χωρίς να έχεις δοκιμασει Αφρούλα κ Νατάσσα
Οι καλύτερες κατα την ταπεινότατη, υποκειμενική μου άποψη...

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Πάντως τζό μου κάνει εντύπωση που λες ότι παραιτείσαι, χωρίς να έχεις δοκιμασει Αφρούλα κ Νατάσσα
Οι καλύτερες κατα την ταπεινότατη, υποκειμενική μου άποψη...

Καλα δεν θα γινω και καλογερος  ;) ουτε πουστρεψα
απλα δεν εχω το κεφι που ειχα και δεν < διασκεδαζω > οπως στην αρχη 
σημερα ειχα ορεξη για γαμισια τσαρκες , αρχιδια μυδια , αλλα μετα απο τα τηλεφωνα , τι να πας να δεις .....
αρχισαμε να γνωριζομαστε φατσικα λιγο πολυ ... νταξυ ειπαμε
αφου να φανταστεις βαριομουν να μπω στο Ν ουρανου 26 να δω τι εχει
ουτε κωττα πηγα να δω την Βαννεσα , ετσι για να την ξερω ...
ψιλοβαρεθηκα νταξυ ...  δε τα παραταω απλα δεν εχω κινητρα  :-

τεςπα (οριστε για να μη λες )
Τωρα μολις απ τις πουτανες  ερχομαι και στην κορφη κανελα  :cheesy: ( πριν κανα τριωρο ενοωω )
Δυστηχος δε με επαιρνε η ωρα να περιμενω Νατασσα ?(εστω  να δω) και ετσι επρεπε να επιλεξω μια της πρωηνης βαρδιας ...
Target Rebekka  :knockinb: , δε λεω εδω τιποτα , γραφω κριτικη ( αν και εχω ξαναγραψει αλλα νταξυ )

Επομενοι στοχοι
Νατασσα στο  οποτε με βολεψει βραδυνη τσαρκα
και Αφρουλα μεσα στις γιορτες αν δεν τη κανει πιστευω θα το φαει και αυτη  ;)
Σαρα , αν ηταν εκει σημερα , δε με τραβηξε ....  μια αλλη φορα μαλλον

Αλλο τι εμεινε ?  :think: βοηθατε πειτε κανα ονομα να δουμε

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
52 Ρεβεκκα Ρωσοπουλου ( σερι απο χθες το πρωι ? θα την παλευει ... μπα)
Ανετα την παλευει  :rockon: :rockon:

Ξεχασα να σας πω πριν... η τσατσα στο τηλεφωνο οταν την ρωτησα μου λεει Ρεββεκα
( η τσατσα ρωσιδα και η προφορα με μπερδεψε , του τυππου , να ερχεσαι να πιρνας ουραια )
ρεβεκκα ε ?
Ναι ρεββεκα , ρουσιντα ψηλη .. μουναρα , ελα να ντεις να πιρνας ουραια
Το βραδυ
Αλισια
ναι σας πιστευω ποια κοπελα θα ειναι εκει λεω
τωρα ρεβεκκα , βραδυ αλισια
ξανα η ιδια θα ειναι ?
οχι αλλη κοπελα  αλισια την λενε

( εγω ακουγοντας αλισια , νομιζα ηθελε να παει την λεξη αληθεια  :2funny: )

Ποια ειναι παλι τουτη τωρα ? Αλισια .. το γραφει και στο αλλο σιτε  :think:
για μια ωρα την εχασα γαμωτο , να την εβλεπα τουλαχιστον
αν περασει κανεις απο κει ας ριξει ενα ματι

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Η Ρεββεκα μου ειχε λειψει και λογο καραμπαlicking προτημηθηκε απ τις υπολοιπες τριγυρο  πηγα λοιπον και της τον σφηριξα 2η φορα
Δεκτικη σε πασπατεματα , χαμογελαστη και ανετη οπως και την πρωτη φορα πριν κανα μηνα
ελειπε στην Ρωσια λεει (τοτε που την ψαχναμε ) και τωρα θα συνεχησει εκει αφου Χριστουγεννα θα περασει εδω οπως ειπε
το Ελληνικο ψιλοβελτιvθηκε αλλα νταξυ , βυζακι μικρο οπως εχουμε πει , αντιστροφος αναλογο της διαθεσης

Δεν ειχε κοσμο και μπηκε σχεδων πισω μου , την βοηθησα να τα βγαλει ,αφου ηταν δεμενα απο πισω φιογγακια
τα ελυσα και να το το μωρακι γυμνοοοοοοο , αφου με φιλησε σε λαιμουδακια - βυζακια -  κοιλητσα - αρχιδακια  την πεταξα στο κρεβατι οπου επεσα πανω της και ανταπεδωσα τα φιλακια μετα ξαπλωσα , its pipa time περασμα με το στομα χωρις χερια ( την χειροκροτησα και γελουσαμε)  και παμεεεε  ωραια η πιπα αλλα τ @@ μου φωναζανε < εεεεεε ειμαστε και μεις εδω .. φρεσκοξηρισμενα μαλιστα >
τα ακουσε και τους ορμησε , ωραιο το γλυψιμο εκει χαμηλα εστειλε την στυση ανω του 95%
ξανα πιπα , ποτε αρχιδια ποτε τσουτσου ... Pipa end

Σε πρωτη φαση ανεβηκε απο πανω πατωντας με τις πατουσες ( τακουνια ) στο κρεβατι
δε τα πηγε καθολου ασχημα ενω εξεπλαγην με ευχαριστα οταν μπηκε το μισο και αναφωνησε < ωραιο >
περιμενε εχει και αλλο λεω και την επιασαν τα γελια
στην συνεχεια την εριξα πισω , της εδωσα μαξιλαρι και αρχισαμε ιεραποστολικο face to face με τις ανασες μας συχρονισμο
με φιλακια στα μαγουλα και περιξ των χειλων με αγγαλιτσες και ολα τα καλα
η αντιδραση της εμφανης σε καθε εισοδο μου , μερικες φορες μου εδεινε την εντυπωση οτι ποναει , την ρωτησα 5 φορες και μου ελεγε οχι
συνεχισα για καααααμποση ωρα παιζοντας με τα ποδια της και κανοντας εναλλαγες ( στους ομους , στους αγκωνες , δωθε κειθε )
αποφασισαμε να το γυρισουμε σε πισοκολητο και μολις βγηκα ορμησε και πηρε παλι πιπα  κατεβηκε παλι απο αρχιδι μαχαλα και κει λεω δε γαμιεται το πισοκολητο
( ΤΟΚ ΤΟΚ H ΠΟΡΤΟΥΛΑΑΑΑ  η μικρη δεν χαλαστηκε , συνεχισε την πιπα με παθος  
και αφου ειδα οτι το μωρο δεν αντιδρα καθολου δε με χαλασε και μενα , στ @@ μας την γραψαμε και οι δυο κανονικα δηλαδι ...
αφου ξεχασα να κραξω και την τσατσα γιατι κοσμο δεν ειδα οταν βγηκα )
δε γαμιεται το πισοκολητο,  ξαναλεω , και ενω μου ειχε μουλιασει  τ @@ τον επαιξα με σκοπο να τελειωσω στο στομα οπως και εγινε
μολις ηρθαν την αρπαξα απ το μαλλι την τον εβαλα στο στομα και εχυσα ( με το προφυλακτικο στη φορεμενο )
Δεν σταματησε να κανει πεομασαζ για λιγο ακομη,  και οπως καταλαβατε καπου εδω τελειωσαμε :)
ααααα ωραια,  καιρο ειχα να χυσω στομα ... εστω < εικονικα > , nice very nice :)

Συνοψιζοντας

- Το κοριτσακι παραμενει μια πολυ καλη επιλογη
( Εβαλε και σκολαρικι στην γλωσσα για οσους νοιαζονται , εμενα δε μαρεσουν εκει καλυτερα στο μουνι να το ειχε )
40 γιουρια εδωσα για ολα τα παραπανω , και χρονικα περασαμε το τεταρτο ( δεν ειναι εκει το ζητουμενο απλα το αναφερω )
αν μαθει λιγα Ελληνικα παραπανω και δεν φθαρει θα γινει το επομενο must fuck
Τα 40 γενικως ειναι πολλα , ωστοσο δεν θεωρω οτι πηγαν χαμενα . χαλαλι στο κοριτσι :)

- Η τσατσα δεν ηταν η γνωστη κολογρια , φαφουτα καπνιζουσα του ερως μια αλλη μελαχρινη ηταν
πολυ φιλικη κατ τα τ αλλα . τωρα με την πορτα τι πεχτηκε δεν ξερω ... να ειχε κοσμο ισως το δικαιολογουσα τωρα απλα λυπαμαι
( αν και δε μας χαλασε καθολου μα καθολου , πρεπει να αναφερθει )

- Το σπιτι γνωστο , μικρο αλλα καθαρο  δε ειχε ζεστη σαν μερικα αλλα που σκας , μαλιστα σε καποια φαση αρχισε να βγαζει κρυο αερα ο κλιματισμος ..

- Εγω... ειμαι ο Τζο και μολις τελειωσα :)

Αναμνηστηκη φωτογραφια

Κανα σχολιο ? καμια διορθωση ?  :think: ολα καλα ?  :think:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
αψογος  :dancing:....θυμασαι ποιος ειχε πει πρωτος το μπραβο ρεμπεκα σε κριτικη ε;

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
ευα να πας....ναντια πηγες;αγαπη πηγες;
Δεν εχω μιλφοδιαθεση ρε συ .. παω με κλειστα ματια , και ας μη περασω καλα ( για διαφορους λογους ) σε ολες
και σε Νικολ και σε Μαρινα  , αλλα δεν με τραβαει το < ηλικιωμενο > αυτη την περιοδο
πιπινοδιαθεση ειχα , αντε μεχρι 30 ( παλιοσιερες κι ετσι  :2funny:)

αψογος  :dancing:....θυμασαι ποιος ειχε πει πρωτος το μπραβο ρεμπεκα σε κριτικη ε;
Ευχαριστω
Αλιακμωνος εσυ ε ?  :think:

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
763
Πόντοι
4.535
Ρε παίδες να σας ενοχλήσω με μία ερώτηση και εγώ... Καμμία gfe για τώρα παίζει;;; Έχω λίγο καιρό να... και καταλαβαίνετε!

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
την Ρεβεκκα πως την ειδες ?
εγω την θεωρω απ τις καλητερες , < γκομενιτσες >
αλλα σχολασε..  :-

αν βγεις τσαρκα πανε να δεις τι παιζει στο 52 ρε συ , ποια ειναι αυτη η Αλισια ...
(πουτανοληξιαρχε καραμαν , ξερεις κατι ? )

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom