You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 67 άτομα (0 μέλη και 67 επισκέπτες)
Συμφωνώ, το μόνο κακό πράγμα είναι αυτές οι κραυγές που βγάζει. Φιλότιμη κ girlie τέρμα συμπεριφορά. Το βράβειο του καλύτερου φυσικού βυζίου πάει στην Κάρμεν όμως.
Κάρμεν?
τι ειναι αυτο?
τρωγεται??
Που παιζει?
GAMEOVER
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 223
- Like
- 512
- Πόντοι
- 4.017
Απογευματινή μπουρδελότσαρκα στον Βαρδάρη.
Αρχή από Ταντάλου 14 βγαίνει ένα ξανθό πιπινοειδές (δεν θυμάμαι τ΄ όνομα του) αλλά κάθισε προκλητικά στα γόνατα μου.
Συνέχεια Ταντάλου & Σαπφώς, με την Αλεξάνδρα να μου σηκώνει τον πούτσο ξεκουμπώνοντας και 2 κουμπιά απ΄το πουκάμισο μου (μου τα ξανακούμπωσε), δυνατή παρουσία στα υπ΄ όψιν για άλλη έξοδο. Στον επόμενο που πήγε έκανε τα ίδια και έκανε το λάθος να της ξουπίξει τον κόλο. Πέρασε μέσα απ ΄ευθείας !!!
Σαπφώς 20 η Βανέσα. Ολίγον βαριεστημένη.
Σαπφώς 7 η πριγκίπισσα Αλέξια (την πήρα πρόσφατα), καλή επιλογή.
Προμηθέως 11 η Βιολέτα, τυπική ξανθιά με δυνατή κορμοστασιά
Σαπφώς 8, (ανορθόγραφο) η κορμάρα Λίζα, κατάθεση. Ακολουθεί και κριτική.
Αρχή από Ταντάλου 14 βγαίνει ένα ξανθό πιπινοειδές (δεν θυμάμαι τ΄ όνομα του) αλλά κάθισε προκλητικά στα γόνατα μου.
Συνέχεια Ταντάλου & Σαπφώς, με την Αλεξάνδρα να μου σηκώνει τον πούτσο ξεκουμπώνοντας και 2 κουμπιά απ΄το πουκάμισο μου (μου τα ξανακούμπωσε), δυνατή παρουσία στα υπ΄ όψιν για άλλη έξοδο. Στον επόμενο που πήγε έκανε τα ίδια και έκανε το λάθος να της ξουπίξει τον κόλο. Πέρασε μέσα απ ΄ευθείας !!!
Σαπφώς 20 η Βανέσα. Ολίγον βαριεστημένη.
Σαπφώς 7 η πριγκίπισσα Αλέξια (την πήρα πρόσφατα), καλή επιλογή.
Προμηθέως 11 η Βιολέτα, τυπική ξανθιά με δυνατή κορμοστασιά
Σαπφώς 8, (ανορθόγραφο) η κορμάρα Λίζα, κατάθεση. Ακολουθεί και κριτική.
παιδια εκανα καταδρομικη στο 52 νομιζοντας πως ειναι η αλισια απο τανταλου 14 για καταθεση..δεν ειναι ομως αυτη.ειναι μια nεαρουλα μπορεις να την πεις..καστανο μαλλι..κανονικο σωμα κοντουλα..δεν την προσεξα κ πολυ..δεν μου αρεσε παντως..οποτε πηγα κατεχακη για το κυνηγι της σιμονας..και ναι....τελικα την βρηκα..κατεθεσα κ ηταν πραγματι πολυ καλη...μπραβο της..θα ανεβασω κ κριτικη που θα τα λεω αναλυτικα..αυτα...πηρα κ τηλεφωνο στο τανταλου 14 και μου πε πως ειναι η βικη.απο 35Α να υποθεσω??
dokimazo
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 31
- Like
- 763
- Πόντοι
- 4.535
Να ρωτήσω σε όποιον το δει και ξέρει...
Η Ρεβέκκα που είναι πρωινή στο 26ης Οκτωβρίου 52 (πληροφορίες άλλου σάιτ) είναι καλή μέσα γιατί από τις φωτό μου έκανε κλικ η Ρωσιδούλα...
Η Βίκυ που αναφέρετε σαν βραδυνή στο Αλιάκμωνος 8 (μια ξανθιά λέει) λέει τίποτα; Μην δώσουμε τζάμπα 40€...
Και είχα ρωτήσει και για κανένα κορίτσι gfe κατάσταση αλλά απάντηση δεν πήρα...
Η Ρεβέκκα που είναι πρωινή στο 26ης Οκτωβρίου 52 (πληροφορίες άλλου σάιτ) είναι καλή μέσα γιατί από τις φωτό μου έκανε κλικ η Ρωσιδούλα...
Η Βίκυ που αναφέρετε σαν βραδυνή στο Αλιάκμωνος 8 (μια ξανθιά λέει) λέει τίποτα; Μην δώσουμε τζάμπα 40€...
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 384
- Like
- 5.832
- Πόντοι
- 11.585
Καταθεση πριν της 20.00 στην Ρεβεκα 26ης 52,σαν πρωτη ματια δεν μου γεμισε το ματι, την περημενα ποιο αδυνατη, μου βγηκε ποιο νταρντανα, προσωπο μετριο δεν την λες ομορφη, μπηκα ομως για τα καλα της λογια, κορμι θανατηφορο, σωμα με μικροατελειες που κανουν την διαφορα, μου αρεσε σαν σωμα, συγκρινετε θα ελεγα με την Μαρια την σλοβακα στο σωμα, λεκανη που ξεχωριχει, οχι ομως στο βυζι, μικρο γεμιζει την χουφτα, με καλουτσικια ρωγα, η κοπελα μπηκε ευδιαθετη αν και εφτανε η ωρα για να σχολασει, ιχνος βυασηνης, ομιλητηκη και γελαστη, πιπα με καραμελωμα στα αρχιδακια, δεκτικη σε χαδια παντου, και κανενα ιχνος κρεμας στο στεγνο μουνακι της, γενικα αξιζε η κοπελα τα εβγαλε τα λεφτα της, ειναι το κατι ξεχωρηστο το σερβις της αν προσπερασεις την εμφανηση της που δεν σε απογειωνει...μετα απο κανα μισαωρο τραβηξα για Αλιακμωνως, περνοντας απο Ρουλια και Κωττα, ο ''τσολιας'' ηταν στο μπαλκονι και εκοβε κινηση.! ;) μπενω Αλιακμωνως, Λινα πιπινακι 20 Μαιων απο Ισπανια.!! πολυ πετιτ κοριτσακι, κωλαρακι κολαση, βυζακι φυσικο στητο σκληρο αριστο.! με ρωγα που βγαζει ματι, με το που μπηκε της την επεσα στα ορθια δειχνοντας μου αυτη το κρεβατι και ταυτοχρονα σκιζοντας την καποτα.! καποτα στην σταφιδα.!! πιπα μετρια με λιγο δοντι, απο επανω δεν ανεβηκε, κανονικα και χυσιμο στα 4αρα, ολο χαζογελουσε, δεν μου αρεσε, Χ στην γκομενα κομοδινο με ροδες μου βγηκε αν εξερεσεις οτι στο τελος κουνησε λιγο την λεκανη της, ψιλοαξυρηστα ποδια, γκρατζουνουσανε, απαπαπαπα...δεν εχει ξανα...
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
;)Να ρωτήσω σε όποιον το δει και ξέρει...
Η Ρεβέκκα που είναι πρωινή στο 26ης Οκτωβρίου 52 (πληροφορίες άλλου σάιτ) είναι καλή μέσα γιατί από τις φωτό μου έκανε κλικ η Ρωσιδούλα...αρκετα καλη ειναι και δυνατη στα πνευστα
δεν ξερω
Και είχα ρωτήσει και για κανένα κορίτσι gfe κατάσταση αλλά απάντηση δεν πήρα...σαρα και εφη ,ναντια και ευα κατεμε αλλα ειναι και θεμα πελατων,μ αλλα λογια τα ιδια παντελακη μου τα ιδια παντελη μου
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 384
- Like
- 5.832
- Πόντοι
- 11.585
Να ρωτήσω σε όποιον το δει και ξέρει...
Για Ρεβεκα αναφερω ποιο πανω, Η Βικη αλιακμονως ειναι η γνωστη Βικη η ξανθια ουκρανεζα, που δουλευε Α.Γεωργιου 4, και μετα Βαρδαρη στο Προμηθεους 19, για μενα αξιζει η Βικη, ψιλογεματουλα, αφρατουλα, με σιλικονατα μπαλκονια, λιγο νταμαρι αλλα λεει...
STELIOS77
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 8 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 28
- Like
- 2.824
- Πόντοι
- 6.265
Αυριο μεσημερι ξανακανω αποπειρα για αφρο(την εχω δοκιμασει κ αλλες φορες) στην ξεκωλετη την προηγουμενη εφαγα ακυρο >
αμα ξαναφαω ακυρο σκεφτομαι για το μιλφ ευα(δεν εχω δοκιμασει)η οποια "μοντελα" θα εχουν στην φριξου
τι προτεινετε απ την τριπλετα?
αμα ξαναφαω ακυρο σκεφτομαι για το μιλφ ευα(δεν εχω δοκιμασει)η οποια "μοντελα" θα εχουν στην φριξου
τι προτεινετε απ την τριπλετα?
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
ε θεσσαλονικιος εισαι παρε ενα αληθινο gfe για χριστουγεννιατικο δωρο στον εαυτο σου δοκιμασμενο....Καλά Σάρα και Έφη ρισπέκτ αλλά όχι πάλι... Ήμαρτον!
Ρεβέκκα διάβασα μόλις Καραμάν ευχαριστώ... για να δούμε τι θα δούμε...
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
250€ και Μπομπ ο Σφουγγαράκης η νεαρά... άστα... δοκίμασε ο House Και με γλύτωσε τα λεφτά! Respect House!
dokimazo
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 31
- Like
- 763
- Πόντοι
- 4.535
Και ο House είπε ότι η κοπέλα ήταν καλή αν μπορούσες να προσπεράσεις το ένα και μοναδικό αρνητικό της... άσε που ο Άλεξ είναι καραντί στις περιγραφές και στις κοπέλες. Ότι λέει βγαίνει...
Αφού νομίζω ότι είναι ο Πωλ το χταπόδι κατά βάθος!
Αφού νομίζω ότι είναι ο Πωλ το χταπόδι κατά βάθος!
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
ποιο;μην μου πεις παλι τιποτα για περιοδους στο γλειψιμο και αηδιασω.....Και ο House είπε ότι η κοπέλα ήταν καλή αν μπορούσες να προσπεράσεις το ένα και μοναδικό αρνητικό της...
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
αντζελα απο ματζαρου εχεις δει;σ αρεσε;Δεν άφηνε κάτι τέτοιο... αν και πρέπει να έφυγε κιόλας η κοπέλα... το αρνητικό της ήταν ότι ο Μπομπ ο Σφουγγαράκης ζούσε και βασίλευε!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις