σημερα κυριακη 7 και μιση το απογευμα αλουμινατο. δουλευε η λαουρα η ουγγαρεζα, αυτη που ηταν στο 26ης . εξαιρετικα προθυμη,. σαν να ειναι γκομενα σου. γλωσοφιλα και οποια σταση θες. ανελεητο σφυτοκοπημα για γεματα 15 λεπτα χωρις καμια βιασυνη. δεν μου αρεσει πολυ ως γκομενα ομως και για αυτο αργησα να τελειωσω. Γουσταρεις? την ρωτησα κατα τη διαρκεια του ματς. Παντα γουσταρω μου λεει!! Οντως δεν προσποιηθηκε. Πριν την παρω εγω βγηκε απο το δωματιο και ειπε στην τσατσα "ηταν τελειος". αν μου αρεζε πολυ λογικα θα τελειωνα σε 5 λεπτα. ισως γιατι εχει μικρα βυζια, δεν ξερω γιατι απλως δεν με αναβει πολυ....
Μετα απο μιση ωρα απο ουγγαρια πηγα ουκρανια. Τι να λεμε τωρα....Βικτωρια. διδυμα το αριστερο οπως τα βλεπουμε. Πολυ θηλυκη και ευγενικη περιμενα 50 λεπτα για να ξεκινησει το ματς. ημουν ο 4ος στη σειρα, ολα τα δωματια γεματα!! ειχα και πολυ καιρο να παω στο συγκεκριμενο σπιτι και ηταν ανακαινισμενο. η βικτωρια μπηκε δυνατα στον αγωνα με αγριο και λιγο αγαρπο τσιμπουκι. αφου την ηρεμησα εγιναν ολες οι στασεις με μικρα βογκητα!! παλαια δεν ανεβαινε απο πανω αλλα τωρα...!!! τελεια!! αφου την τοποθετησα με ακριβεια μιρογνωμιου στο πισωκολλητο τελειωσε το ματς. 15 λεπτα γεματα και εδω!! και αυτη εχει μικρα βυζια θα μου πειτε αλλα τι ναπω! ειναι θεμα χημειας!! συστηνω ανεπιφυλακτα..
αυτα χαιρετισμους σε ολους.