Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 58 άτομα (0 μέλη και 58 επισκέπτες)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
την Ρεβεκκα πως την ειδες ?
εγω την θεωρω απ τις καλητερες , < γκομενιτσες >
αλλα σχολασε..  :-

αν βγεις τσαρκα πανε να δεις τι παιζει στο 52 ρε συ , ποια ειναι αυτη η Αλισια ...
(πουτανοληξιαρχε καραμαν , ξερεις κατι ? )
αυτη απο τον βαρδαρη θα ειναι μαλλον ρε.....τανταλου 14

new york boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
97
Πόντοι
1
σημερα κυριακη 7 και μιση το απογευμα αλουμινατο. δουλευε η λαουρα η ουγγαρεζα, αυτη που ηταν στο 26ης . εξαιρετικα προθυμη,. σαν να ειναι γκομενα σου. γλωσοφιλα και οποια σταση θες. ανελεητο σφυτοκοπημα για γεματα 15 λεπτα χωρις καμια βιασυνη. δεν μου αρεσει πολυ ως γκομενα ομως και για αυτο αργησα να τελειωσω. Γουσταρεις? την ρωτησα κατα τη διαρκεια του ματς. Παντα γουσταρω μου λεει!! Οντως δεν προσποιηθηκε. Πριν την παρω εγω βγηκε απο το δωματιο και ειπε στην τσατσα "ηταν τελειος". αν μου αρεζε πολυ λογικα θα τελειωνα σε 5 λεπτα. ισως γιατι εχει μικρα βυζια, δεν ξερω γιατι απλως δεν με αναβει πολυ....
Μετα απο μιση ωρα απο ουγγαρια πηγα ουκρανια. Τι να λεμε τωρα....Βικτωρια. διδυμα το αριστερο οπως τα βλεπουμε. Πολυ θηλυκη και ευγενικη περιμενα 50 λεπτα για να ξεκινησει το ματς. ημουν ο 4ος στη σειρα, ολα τα δωματια γεματα!! ειχα και πολυ καιρο να παω στο συγκεκριμενο σπιτι και ηταν ανακαινισμενο. η βικτωρια μπηκε δυνατα στον αγωνα με αγριο και λιγο αγαρπο τσιμπουκι. αφου την ηρεμησα εγιναν ολες οι στασεις με μικρα βογκητα!! παλαια δεν ανεβαινε απο πανω αλλα τωρα...!!! τελεια!! αφου την τοποθετησα με ακριβεια μιρογνωμιου στο πισωκολλητο τελειωσε το ματς. 15 λεπτα γεματα και εδω!! και αυτη εχει μικρα βυζια θα μου πειτε αλλα τι ναπω! ειναι θεμα χημειας!! συστηνω ανεπιφυλακτα..
αυτα χαιρετισμους σε ολους.

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
αυτη απο τον βαρδαρη θα ειναι μαλλον ρε.....τανταλου 14

Δεν ειχα τη τιμη να γνωριστω με την νεαρα... την <αγαπησες> ποτε  ? :knockinb:

ψαχνω φοτος απο ρεββεκα στο θεμα του καραμαν , που στα διαλα το εχει και δε το βρισκω ξερεις ?  :think:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
χαιρετισμους σε ολους.

Γεια σου αδερφε  :rockon:

Θελω να σου προτεινω να γραψεις κριτικες αν θες οι πληροφοιρε σου να πιασουν τοπο
καλα ειναι και δω που τις ειπες αλλα σε δυο μερες θα ειναι χαμενες στο χαος ....  :-

new york boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
97
Πόντοι
1
α! για οσους ενδιαφερονται η αλισια μου ειπε η τσατσα θα ερθει την τριτη. εχει ρεπο για να ξεκουραστει.

ειδα και την ρεβεκκα στο 26ης 52. γουστα ειναι αυτα αλλα δεν μου αρεσε..δεν ειναι μονο οτι εχει μικρα βυζια, δεν ειναι τοσο λεπτη, δεν εχει καλοσχηματισμενες καμπυλες, δεν εχει ωραιο χαμογελο γενικα καμια θηλυκοτητα. πολυ μετρια για τα γουστα μου. αν δεν εχετε προβλημα με τα μικρα βυζια δεν το συζηταμε βερονικα ολε!!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
α! για οσους ενδιαφερονται η αλισια μου ειπε η τσατσα θα ερθει την τριτη. εχει ρεπο για να ξεκουραστει.

ειδα και την ρεβεκκα στο 26ης 52. γουστα ειναι αυτα αλλα δεν μου αρεσε..δεν ειναι μονο οτι εχει μικρα βυζια, δεν ειναι τοσο λεπτη, δεν εχει καλοσχηματισμενες καμπυλες, δεν εχει ωραιο χαμογελο γενικα καμια θηλυκοτητα. πολυ μετρια για τα γουστα μου. αν δεν εχετε προβλημα με τα μικρα βυζια δεν το συζηταμε βερονικα ολε!!
η βικυ που ειπες ειναι η παλια γνωστη ξανθουλα πετιτ βικυ ή βικτωρια;

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246

Εχει ρεπο για να ξεκουραστει η΄ δουλευει στο 52 ?  :think:

Ρεβεκκα ναι , δεν ειναι σεξοβομβα , οπως ειπες και συ γουστα ειναι
εγω δεν πηγα λογο εμφανησης

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ρε αφηστε τις μαλακιες μια χαρα κορμαρα νεανικη ειναι η ρεβεκα και ψηλη....μονο που ενταξει εχει βυζακι εφηβικο και φατσα ρωσοφατσα που μπορει σε καποιους να μην αρεσει.....λιγο αθωα καπως....δεν βγαζει πουτανια στο σαλονι.....

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
θελει παει βλεπει και με τα κριτιρια του αποφασιζει
το θεμα ειναι οτι μεσα πηγαινε και παει καλα  ;)

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
την Ρεβεκκα πως την ειδες ?
εγω την θεωρω απ τις καλητερες , < γκομενιτσες >
αλλα σχολασε..  :-

αν βγεις τσαρκα πανε να δεις τι παιζει στο 52 ρε συ , ποια ειναι αυτη η Αλισια ...
(πουτανοληξιαρχε καραμαν , ξερεις κατι ? )

δεν ξερω αλλα μπορει να ειναι η Αλισια απο Τανταλου 14, αν οντως πηγε σε στουντιο ειναι καλο αυτο γιατι η κοπελα αξιζει να δουλευει σε στουντιο και οχι σε μπουρδελο...και εχει και γαμω τις  :tits:

Maximiliano

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
53
Like
4.263
Πόντοι
6.817
σημερα κυριακη 7 και μιση το απογευμα αλουμινατο. δουλευε η λαουρα η ουγγαρεζα, αυτη που ηταν στο 26ης . εξαιρετικα προθυμη,. σαν να ειναι γκομενα σου. γλωσοφιλα και οποια σταση θες. ανελεητο σφυτοκοπημα για γεματα 15 λεπτα χωρις καμια βιασυνη. δεν μου αρεσει πολυ ως γκομενα ομως και για αυτο αργησα να τελειωσω. Γουσταρεις? την ρωτησα κατα τη διαρκεια του ματς. Παντα γουσταρω μου λεει!! Οντως δεν προσποιηθηκε. Πριν την παρω εγω βγηκε απο το δωματιο και ειπε στην τσατσα "ηταν τελειος". αν μου αρεζε πολυ λογικα θα τελειωνα σε 5 λεπτα. ισως γιατι εχει μικρα βυζια, δεν ξερω γιατι απλως δεν με αναβει πολυ....

ποια Λαουρα; αυτη που ερχεται και καθεται στα ποδια σου στο σαλονι; να υποθεσω με αυτα που λες οτι βελτιωθηκε; εγω οταν την πηρα δεν με εντυπωσιασε. ειχε θεμα και με τα βυζακια της κι αυτη...

steve03301

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Συνάδελφοι μάθαμε εάν γύρισε η Σιμόνα και που τραγουδάει ;Κατεχάκη η σε κανένα studio ?Καλό απόγευμα σε όλους !

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Συνάδελφοι μάθαμε εάν γύρισε η Σιμόνα και που τραγουδάει ;Κατεχάκη η σε κανένα studio ?Καλό απόγευμα σε όλους !

5 μηνες περιπου ειναι κατεχακη μου ειχε πει .. εκει θα γυρισει μαλλον οταν την ρωτησα αν δουλευει και αλλου , ειπε οχι
καλα απορω , ακομη λειπει ? τοσο πολυ τηξν ετσουξα ?  :2funny:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
5 μηνες περιπου ειναι κατεχακη μου ειχε πει .. εκει θα γυρισει μαλλον οταν την ρωτησα αν δουλευει και αλλου , ειπε οχι
καλα απορω , ακομη λειπει ? τοσο πολυ τηξν ετσουξα ?  :2funny:

Προλαβαινω λες να παω στην ru??? Διαβασα και με επεισες...δεν κρατιεμε.!! :knockinb: :knockinb: :knockinb:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
παρε τηλεφωνο μπας και λειπει

Ελα αγγορι μου , Ρεμπεηκα εινι εντο , μουναρα , εκει και τατουαζ
μεχρι 8 παρα πιντιομασε , σε περιμενουμε ναι

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
παρε τηλεφωνο μπας και λειπει

Ελα αγγορι μου , Ρεμπεηκα εινι εντο , μουναρα , εκει και τατουαζ
μεχρι 8 παρα πιντιομασε , σε περιμενουμε ναι

το τηλεφωνο δεν εχει αλαξει ειναι αυτο που αναφερετε και στο αλλο σαιτ???

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
τσατσα επρεπε να γινω ο πουστης  :2funny: :2funny: :2funny:

τηλεφωνο ..... 1137

Επιβαιβεωθηκε, Ρεβεκα τωρα μεχρι της 20.00 και μετα Αλισια...αν προλαβω θα παω να φαω και την Μαρτα/Λινα.!! :knockinb: :knockinb: :knockinb:
Αλλα μαλον δεν προλαβαινω >:( >:(

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Επιβαιβεωθηκε, Ρεβεκα τωρα μεχρι της 20.00 και μετα Αλισια...αν προλαβω θα παω να φαω και την Μαρτα/Λινα.!! :knockinb: :knockinb: :knockinb:
Αλλα μαλον δεν προλαβαινω >:( >:(

Μαρτα λινα προχθες ηταν βραδυ  ισως ναναι και σημερα

δυο μαζι θα φας ? ασε κατι για μετα .,.. τετοιες μαλακιες εκανα και γω και τωρα δεν εμεινε καινουρια γκομενα ... τις ιδιες αρχισα να πηδαω  :'(

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Μαρτα λινα προχθες ηταν βραδυ  ισως ναναι και σημερα

δυο μαζι θα φας ? ασε κατι για μετα .,.. τετοιες μαλακιες εκανα και γω και τωρα δεν εμεινε καινουρια γκομενα ... τις ιδιες αρχισα να πηδαω  :'(

Αν ειναι μετα τις 8 θα προλαβω αν ειναι πριν οχι...αναφορα μετα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom