Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (3 μέλη και 33 επισκέπτες)

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Οικονόμου-Κώττα Ρούλια.εδω μου γυρισαν τα μυαλα.....
...προφανως με ειδε απ'την καμερα ο λεβεντης....

Προσοχη με την καμερα εκει , παιζει να εχει και ηχο οποτε οταν βγαινετε μην αρχησετε τα σχολια νωρις νωρις
Big brother is watching you !!!  :new_shocked:

Tommy3

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Παιδιά η βυζαρού Ταντάλου με Σαπφούς πως λέγεται; Γνωρίζει κάποιος λεπτομέρεις;
Ευχαριστώ

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
773
Πόντοι
4.535
Ντέσυ λέγεται από Βουλγαρία...

johnsimp

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2010
Κριτικές
36
Like
26
Πόντοι
11
καλημερα παιδες..ειχα εναν επισκεπτη και ηθελε βολτα στα γνωστα αγνωστα λημερια.λοιπον
σαπφους 5 ηρα
σαπφους 7 μια ξανθουλα δεν ειπε ονομα...δεν την γνωριζω
προμηθεους 11 βιολεττα...δεν μου εκανε εντυπωση..
φριξου 14 αννιτα ..ουτε αυτη μου πολυαρεσε(παντα εμφανισιακα μιλω)
και στο βιλλα ρε παιδια πηγα στις 12κ20 και η τζεσυ δεν ειχε ερθει ακομα λεει η τσατσα...την πηρε ο υπνος???
αυτα ..θα εκανα μεγαλυτερη βολτα αλλα μας εεπιασε βροχα οποτε...
αν κανω καποιο λαθος με τα ονοματα συγχωρεστε με...προσπαθω αλλα δεν το εχω......

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
καλημερα παιδες..ειχα εναν επισκεπτη και ηθελε βολτα στα γνωστα αγνωστα λημερια.λοιπον
σαπφους 5 ηρα
σαπφους 7 μια ξανθουλα δεν ειπε ονομα...δεν την γνωριζω
προμηθεους 11 βιολεττα...δεν μου εκανε εντυπωση..
φριξου 14 αννιτα ..ουτε αυτη μου πολυαρεσε(παντα εμφανισιακα μιλω)
και στο βιλλα ρε παιδια πηγα στις 12κ20 και η τζεσυ δεν ειχε ερθει ακομα λεει η τσατσα...την πηρε ο υπνος???
αυτα ..θα εκανα μεγαλυτερη βολτα αλλα μας εεπιασε βροχα οποτε...
αν κανω καποιο λαθος με τα ονοματα συγχωρεστε με...προσπαθω αλλα δεν το εχω......

:rockon: ωραιος

και αυτο που ειπες
νομιζω πως για ενα προγραμμα των 30 ευρω η κοπελα εβγαλε τα λεφτα της...στα στουντιο δινουμε πεταμενα 40αρια και μας συμπεριφερονται λες κ κανουν αγγαρεια..και εχοντας δοκιμασει αρκετες κοπελες μπορω να πω ειναι μια καλη επιλογη η συγκεκριμενη..

νομιζω πως το μαρτυρανε και οι κριτικες ... την εχουν δει καπως μου φαινετε τελυταια μερικες  στουντιοτανες  :idiot:

johnsimp

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2010
Κριτικές
36
Like
26
Πόντοι
11
νομιζω πως ορισμενες "πατανε" στο οτι ειναι ωραιες κοπελες..για παραδειγμα η τζεσυ που για μενα ειναι αρκετα ωραια κοπελα..και σου λεει η θα με παρουν ξεροντας πως ειμαι κομοδινο η κανενας φουκαρας που δεν ξερει τι εχει να συναντησει μεσα(οπως φυσικα επαθα κ εγω κ επανελαβα με 2η επισκεψη)...οι μονες εξηγησεις που μπορω να δωσω...
εχεις δικιο σ αυτο που λες....την εχουν δει οι στουντιοτανες.γι αυτο τι ειναι προτιμοτερο?καποια καλη κοπελα που αξιζει τα λεφτα της να παραμεινει βαρδαρη κ να "ανεχομαστε" τους χωρους αυτους η να παει σε κανενα στουντιο κ να καταληξει ντιβα??

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Ναι μπορει αν παιζει αυτο με την εμφανιση ... και τωρα που το σκευτομαι η τζεσυ πρεπει να θιχτηκε μαζι μου  :cheesy:
συναγωνιστης φιλος ειχε παει πριν λιγη ωρα και της εκανε κοπλιμεντα μου ειπε κλτ εγω δε της ειπα τιποτα ( ο μαλακας )
αντιθετος αυτη μου εκανε για τον ξυρισμενο παργαλατσο , και ενω της επιασα το βυζι , σιλικονη... σκευτικα (εκτος αν σκευτικα δυνατοτερα και το ξεστομησα κιολας )  :P
νταξυ περιμενα και ποιο πολλα απ αυτην , στο τελος παραλιγο να μου πεσει
σου λεει τι γινετε ρε αδερφε .. τεοια μουναρα εχεις εδω , μονος σου θα τον παιξεις ... Και δρομο νευριασμενη (ενω δεν εκανα κατι τρελο να την πειραξει)
τεςπα ...
και δεν ειναι μονο που ειναι κομοδινα που λες , δε ξυπνανε να πανε και στην δουλεια ... φαντασου τον πρωτο που πηγε σημερα... ερε γλεντια  :cheesy:

johnsimp

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2010
Κριτικές
36
Like
26
Πόντοι
11
και δεν ειναι μονο που ειναι κομοδινα που λες , δε ξυπνανε να πανε και στην δουλεια ... φαντασου τον πρωτο που πηγε σημερα... ερε γλεντια  :cheesy:

ναι ρε φιλε η τζεσυ τι ωρα πηγε??1??για μισαδακι?καλα ο πρωτος πρεπει να κλαιει ακομη...
αναρωτιεμαι ποτε θα πετυχω τη σιμονα κατεχακη...??μεχρι ποτε μπορει να εχει ρεπο?

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Η Σιμονα πρεπει να επαθε σοκ μετα το σεξ που καναμε το προηγουμενο Σαββατο γιαυτο χαθηκε  :2funny: :2funny: :2funny:
θα ρθει που θα παει ... εμενα βασικα με ενδιαφερει να παει σε κανα ποιο καλο μαγαζι ....  :-

Τωρα για τις αγουροξυπνημενες ..  και γω βαριεμαι το πρωι στην δουλεια  αν θελανε να μα γαμησουν κιολας μπορει να στραβωνα
αλλα εγω ειμαι ενας ακομη μαλακας υπαλληλος , δεν ειμαι ακριβοπληρωμενη τανα  :idiot:

steve03301

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα παιδιά ,ξέρουμε εντέλει σήμερα εάν γυρνάει για δουλειά η Σιμόνα στην Κατεχάκη ;Πως και πως την περιμένω !Ευχαριστώ !

steve03301

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Μου φαίνεται θα παίξει βραδυνή βόλτα για εύρεση Simonas σήμερα!

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Al αυτην πηδηξες ετσι ?

Λοιπον στο 52 ειναι η Ρεμπεκα για οποιον ψηνετε , καραμαν κεφαλα για σενα τα λεω , κομοδινογαμη  :headbang: :headbang: :headbang:
Επισης απ την φωνη ΔΕΝ ειναι η κολογρια , ρωτησα δυο φορες και μου ειπε < σημερα ολη μερα ειναι >
Επηδι συνηθως παιζει πρωι , οι τις βραδυνης βαρδιας σπευσατε  :rockon: ευκαιρια
πηρα να ρωτησω γιατι στο αλλο σιτε λεει οτι δουλευει η Αλίσα .. την οποια πρωτη φορα ακουω .. την ξερει κανεις ?  :think:
οπως και να χει δεν ειναι εκει σημερα ( αν υπαρχει οντως ) οποτε its Ρεμπεκα time  :rockon:
οποιος παει να δωσει χαιρετισματα και να γραψει το ονομα του σε ενα χαρτι , να παω να παρω τα ποσοστα μου αυριο σαν καλος διαφημηστης  :cheesy:

Κατεχακη χωρις τηλεφωνο μας δυσκολευουν ... μαλλον αυτοι χανουν

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
κατεχακη παιζει να ναι και η ειρηνη διπλοβαρδια....πεσμενη η δουλεια κανουν και διπλες βαρδιες τα κοριτσια....

Sauron

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2005
Κριτικές
8
Like
92
Πόντοι
1
Επίσκεψη στην Εβελινα, στο ανορθογραφο Σαββατο μεσημερι.
Σταθερη αξια, το πιο απαλο δερμα στη Θεσσαλονικη και ισως το καλυτερο (φυσικο) βυζι αυτη τη στιγμη.
Προκαταρκτικα (αν και συνηθως δεν με πολυνοιαζει), με αυτην απο πανω μου, να της πιπιλιζω τις βυζαρες και να την δαχτυλιαζω και στις 2 πορτες, οπου διαπιστωσα οτι δεν εχει καθολου κρεμα, ουτε μπρος, ουτε πισω..
Τελειωμα στα 4 με τελειο στησιμο.
Γενικα, παρα πολυ καλα.

Επισκέπτης
Επίσκεψη στην Εβελινα, στο ανορθογραφο Σαββατο μεσημερι.
Σταθερη αξια, το πιο απαλο δερμα στη Θεσσαλονικη και ισως το καλυτερο (φυσικο) βυζι αυτη τη στιγμη.
Προκαταρκτικα (αν και συνηθως δεν με πολυνοιαζει), με αυτην απο πανω μου, να της πιπιλιζω τις βυζαρες και να την δαχτυλιαζω και στις 2 πορτες, οπου διαπιστωσα οτι δεν εχει καθολου κρεμα, ουτε μπρος, ουτε πισω..
Τελειωμα στα 4 με τελειο στησιμο.
Γενικα, παρα πολυ καλα.

Συμφωνώ, το μόνο κακό πράγμα είναι αυτές οι κραυγές που βγάζει. Φιλότιμη κ girlie τέρμα συμπεριφορά. Το βράβειο του καλύτερου φυσικού βυζίου πάει στην Κάρμεν όμως.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom